Första natten

Inatt sov vi första natten i Vårt Hus!!
Noah var riktigt nöjd och stolt över sin nya stora säng och hade inga problem att somna, vi är dessvärre fortfarande tvungna att ligga bredvid honom, men det gör ju inget nu när han har en stor säng! Lite oroligt sov både han och jag dock...ny plats, ny säng osv... Men det känns riktigt bra att ha kommit in ordentligt nu! Men än finns det massor kvar att göra! I helgen kommer svärmor och Tryggve på besök och då ska vi få lite hjälp med vardagsrummet! Förhoppningsvis går inte tiden bara åt till rust utan tanken är att vi ska hinna umgås litegrann också =)

Sitter kvar på jobbet fortfarande. Har ju inget internet hemma för tillfället, så då passar jag på att sitta kvar en stund efter att jag slutat! Måste ju uppdatera er med vad som händer också! Ikväll är det föräldrarmöte på dagis så det blir inte mycket gjort i huset, men så kan det vara!

Jag har äntligen bokat in att ha ett Living and room party, hör gärna av er till mig om ni skulle vara intresserad av att komma!! =)

Sist men inte minst vill jag passa på att tacka alla som hjälpt oss under vår flytt, hittills! Vi har fått hjälp med barnvakt, lån av släpvagn, bärhjälp, städhjälp, uppackningshjälp, boende m.m m.m Ingen nämnd, ingen glömd! Men jag måste ändå säga att jag har en familj som är Guld värd! Där även min 87 (?)-åriga gammelmormor har hjälpt till!! En dag var vi åtta stycken som hjälptes åt!! vi är såååå tacksamma!!!! TACK underbara fina ni!!!

PUSS


Ladies Night 2010

Förra helgen var det äntligen dags för Ladies weekend i Göteborg!! Madde kom och hämtade upp mig klockan 7.00 men klockan hann bli närmare 8.00 innan vi lämnade Sandviken! Vi körde nonstop till Göteborg (förutom två kissepauser) Strax innan två var vi framme och incheckade på Hotell Lilton! Vi tog en promenad ner på stan för lite shopping och sen blev det en AfterWork med Sebbe och Jenny. Efter det tog vi oss hem till hotellet tillsammans med Sebbe och efter ett tag fick vi finbesök av Poffi med sällskap! Vi hade en mycket trevlig kväll på vårt rum och tiden bara rann iväg! Vi gick vidare på Pub och sen till Park Lane! Avslutade kvällen med Donken och stupade i sängen vid en halv 6! Upp för frulle på lördagmorgonen sen blev det lite sova för att börja ladda inför helgens höjdpunk LADIES NIGHT!!!! Vi hade platser på första parkett och såg huuur bra som helst!! Showen var den bästa hittills (det var 4:e gången jag var på Ladies Night)...det går inte att beskriva med ord hur jäkla bra det var!! Jag är sååå sugen på att gå igen nästa helg när det kommer till Gävle! =) En sak är då säker och det är att Ladies Night 2011 är inbokat!!! =) Längtar redan..haha!! =) Efter Ladies Night tog vi taxi till det efterlängtade stället Excet!! Vi blev hänvisade till VIP-kön, thank u very much! Vi knallade raka vägen till schlagergolvet sen stog vi där i 3 (!!!) timmar..03.00 hade vi så ooont i fötterna och var sååå trötta så då knallade vi till donken innan vi tog taxi hem!!! Kvällen i helhet går inte att beskriva med ord...det var en sådan klockren kväll som man inte upplever många gånger!!! Från 21.00-03.00 stog vi upp i stort sett konstant och dansade och sjöng...rösten var obefintlig när vi kröp i säng =) Jag ser redan fram emot nästa år, för det är redan klart! Det blir en Ladies Weekend nästa år också!!!! Behöver jag säga att jag längtar redan!! =) Jag har redan fått rabattkod inför 2011 års biljetter, vem vill med?! ;0)TACK för en Underbar helg!!


Mitt lilla <3

Noah har varit lite hängig några dagar och igår blev han dålig i magen, bajsade sjuttioelva gånger ungefär...men var ändå en snäll o go liten kille! Inatt vaknade jag bredvid en kokhet liten kille och tempen visade 39.7 grader...mot morgonen kikade vi igen och då hade han 40.3grader! Stackars liten skruttunge!! Men vi tackar för alvedon och han har varit en pigg kille ändå idag!! Trots att han fortfarande är fruktansvärt dålig i magen!! Känns inge bra när han är sjuk vår lillkille, speciellt inte när jag åker bort i helgen!Lilla sjuklingen =)
fast de syns kanske inte...han är lika go och glad som vanligt!! Men mycket tröttare, sovit 1½ timme vid lunch och somnade innan 19.00 nu ikväll! Fort gick de också!!


Flyttat

Idag har det flyttats grejjer ska ni veta!! Lägenheten är tom och ska städas ur imorgon! Vi bor för tillfället hemma hos mamsen och Mats i väntan på att flytta in i VÅRT hus!!
Det känns riktigt bra, fast det hade ju såklart varit trevligare om vi hade kunnat flyttat in idag redan, men vi är tacksamma för att vi kunde göra klart allting före den 1 oktober så det gör egentligen ingenting att vi inte kommit in i huset!!

Annars så är det och har varit mycket den senaste veckan! Jag har jobbat extra varenda dag och på kvällen har jag somnat när jag nattat Noah...det har inte varit många timmar fritid i veckan och den tid vi har haft över har gått till packning!! Förhoppningsvis så kanske det kan bli lite ändring nu när vi kommit ur lägenheten!! De här senaste veckorna har vi inte alls varit speciellt sociala och har glömt både det ena och de andra...glömt att ringa utlovade telefonsamtal, glömt/missat att svara på flera sms och glömt en födelsedag!! Det är verkligen ingenting vi gjort med vilje!! Men det gissar jag att ni redan vet och förstår! =)

Kom på nu att det kanske inte blir bättre framöver heller, många helger är inbokade framöver och däremellan blir det en massa jobb =) Plus att vi ska få ordning i vårt hus! Men det ska nog bli bra vett ni!! =)
I helgen åker jag och finfina Maddis till Göteborg!! Vi ska ha en riktig tjejhelg med hotell, shopping och Ladies Night! Dessutom ska vi träffa Sebbe och så kommer Poffie till Göteborg och partajar lite med oss också!!! Det kommer bli en mycket bra helg det är jag övertygad om! Jag längtar!!! Men Malin, du vet att vi kommer sakna dig!
Nu ska jag leta lite sovrumstapeter! =)
Gonatt!