Flyttat

Idag har det flyttats grejjer ska ni veta!! Lägenheten är tom och ska städas ur imorgon! Vi bor för tillfället hemma hos mamsen och Mats i väntan på att flytta in i VÅRT hus!!
Det känns riktigt bra, fast det hade ju såklart varit trevligare om vi hade kunnat flyttat in idag redan, men vi är tacksamma för att vi kunde göra klart allting före den 1 oktober så det gör egentligen ingenting att vi inte kommit in i huset!!

Annars så är det och har varit mycket den senaste veckan! Jag har jobbat extra varenda dag och på kvällen har jag somnat när jag nattat Noah...det har inte varit många timmar fritid i veckan och den tid vi har haft över har gått till packning!! Förhoppningsvis så kanske det kan bli lite ändring nu när vi kommit ur lägenheten!! De här senaste veckorna har vi inte alls varit speciellt sociala och har glömt både det ena och de andra...glömt att ringa utlovade telefonsamtal, glömt/missat att svara på flera sms och glömt en födelsedag!! Det är verkligen ingenting vi gjort med vilje!! Men det gissar jag att ni redan vet och förstår! =)

Kom på nu att det kanske inte blir bättre framöver heller, många helger är inbokade framöver och däremellan blir det en massa jobb =) Plus att vi ska få ordning i vårt hus! Men det ska nog bli bra vett ni!! =)
I helgen åker jag och finfina Maddis till Göteborg!! Vi ska ha en riktig tjejhelg med hotell, shopping och Ladies Night! Dessutom ska vi träffa Sebbe och så kommer Poffie till Göteborg och partajar lite med oss också!!! Det kommer bli en mycket bra helg det är jag övertygad om! Jag längtar!!! Men Malin, du vet att vi kommer sakna dig!
Nu ska jag leta lite sovrumstapeter! =)
Gonatt!


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag kommer sakna er också! Önskar jag kunde varit med er! :)

2010-10-03 @ 23:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback