Gott Nytt År

Gott Nytt År mina nära och kära!

För mig känns det redan som att 2008 kommer bli ett fantastiskt år! Finns en del inplanerade saker som göra att det känns grejt!

Slutet på 2007 hade dock kunnat vart bättre..kände redan igår kväll att en förkylning kom till kroppen, och mycket riktigt..känner mig som skumgummi i hela kroppen..men man får väl ta sig en alvedon och sen sätta lite fart med maten...

Just nu har jag ingen ork att gå igenom vad som hänt under 2007, men det har varit ett bra år, med mycket kärlek och god hälsa hos mina nära och kära!

Nu blir de lite frukost så jag får lite krafter...

Ha en riktigt fin nyårsafton!

Puss o Kram

image377

Såhär trötta var jag och Nemo igår kväll

Jävla smällare!

Blir så irreterade på Nordost ungarna så de finns inte!! Eller deras föräldrar är de väl man ska bli irreterad på!! Mitt i bostadsområdet springer dom runt o smäller smällare och skjuter raketer! För det första så, om jag inte missminner mig, är de väl förbud med smällare, och för det andra är det åldersgräns på 18!! Grr!! Nemo springer och gömmer sig inne på toaletten för han blir så rädd..och gå ut med honom är ingen idé! Så jag undrar ja hur det här kommer att gå imorgon!! Borde bli lag på att man bara får smälla smällare mellan ett visst klockslag på nyårsafton, respektive sista april..eller så borde de finnas speciella platser att smälla på!!! De tycker ialla fall jag!!
Usch ja tycker så synd om djuren och småbarnen!!
När vi kom hem från Sandviken stank de krut i vårt sovrum..så inte fan vet ja vad ungjävlarna haft för sig!! Sorry, men vissa av barnen här utanför får man kalla så..för är de inte raketer o smällare de smäller, så är det kottar och stenar de kastar på fönstren!! Inte undra på att bostadsområdet har det rykte det har!!!


Ännu mer skit när ja ändå är på G..vår bil ha ballat ur..bagageluckan har blivit helt koko! Den stänger och öppnar sig själv..o nu går de inte å stänga den överhuvudtaget!! Så nu står den i Sandviken och vi har fått låna mamsen bil! TACK!

Över till nåt lite trevligare ialla fall! Imorrn e de nyårsafton...då blir de partaj här hemma..11 styckna blir vi! Så blir de trerätters, lekar m.m! Ska bli riktigt roligt!! Så nu har jag stått och bakat efterrätter här hemma...och Simon har torkat golvet..så när jag skrivit klart detta ska vi ställa iordning borden som vi lånat, och duka i ordning litegrann..så man inte behöver göra allting imorgon!! Men de e inte så mycket att göra..köttet e klart, och efterrätten e klar..så de e tillbehöret och förrätten som ska göras!! Återigen TACK mamma som hjälpt oss med Kärlknulen..=) Eller hur de nu stavas!!


Puss Kram o Gott slut!



Kommer väl med en lista så småningenom ja också med vad som hänt 2007...=)


Kräftskiva mitt i vintern

Ikväll ska vi ha kräftskiva!!
Japp, vi är inte allt för normala i min släkt..=)
Har massa hemkokta kräftor kvar sen i somras som måste ätas upp, så då blir de kräftskiva idag...
Inte många som äter kräftor den 28 december...haha
Men gott ska de bli
Så nu blir de Sandviken igen snart!

Trevlig helg!

image376


Detta kom tomten med..

Tänkte att jag skulle dra lite snabbt lite av de som jag och Simon fick i julklapp! Vi måste ha varit riktigt snälla i år, för vi fick verkligen massor med julklappar!!

Philips dammsugare!
Quick Grill
Digitalkamera
2 Singstar spel 90´s och Rock Ballads
En jättebehövlig bok
Lite prydnader
8-pack strumpor
Linnéduk
Olive Bodylotion och duschcreme
Skål med godis
Badsalt
Sällskapsspel
Pengar
Presentkort på sminkning på Make up Store +vanligt presentkort
Presentkort på hudvårdskliniken kan få massage, ansiktsbehandling m.m.
Sen va de lite mer smått o gott också!!
Så man kan lungt säga att vi har varit snälla!

Tack så jättemycket alla!!
Å extra tack till mamsen!! För att du orkade med oss så många dagar, och för julklapparna såklart..;0)

image370

Vår fina julgran!!
Rätt lite julklappar vi har va..;0)


image374

Mmm vääldigt lite!


 

image372

Alla klappar som syns här på bilden är våra julklappar..uppdelade i lite olika högar..=)
Fast en av dom e Nemos..=)

image373

Nemo fick bland annat en drake i julklapp, den älskar han...får se hur länge den e hel..=)

image375

På kvällen/natten spelade vi Buzz och sjöng Singstar!


De va lite om vår julafton de..=)

Natti!

Arbetsförmedlingen

Var ju så illa tvungen att ta mig till arbetsförmedlingen idag, så jag skulle ha nån möjlighet att få stämpla upp från min 50% upp till 100%...jag hatar verkligen arbetsförmedlingen..varför ska man bli tvingad till att ta ett jobb någonstans man inte vill ha ett jobb på? Klart som sjutton att jag vill ha en heltidstjänst..meeen jag vill inte flytta för att få en! Hoppas jag inte behöver de..och hoppas jag får stämpla och inte får nåt annat jobb..jag vill ju verkligen jobba kvar där jag jobbar..jag trivs hur bra som helst där!!

Ligger i sängen och somnar nog snart..blev en tidig morgon..haha..fast klockan var ändå nio...så såå tidigt va de inte! Vi har haft sovbesök här inatt också..Hanna, Johan och Lisen var påväg hemåt igen och stannade här för lite sömn på vägen! Mycket trevligt tycker vi!! Så de har mysits(?) lite mer nu...underbara lilla tjej!!

Efter arbetsförmedlingen blev de en sväng på stan med lite mat, och nu ligger ja i sängen och ska nog sova lite middag...Imorgon ska vi ha kräftkalas i Sandviken...hoho!!

Puss o Kram

Juldagen

Igår var det Julafton!! Fast de behövs väl knappast berättas för det antar jag att alla vet..haha..=) Gårdagen blev ialla fall riktigt lyckad! Vi har varit här i Sandviken sedan i fredags och i söndags hade vi uppesittarkväll med tomtegröt, skinkmacka, godis och bingolotto! Va riktigt mysigt! Sov rätt länge på julaftonsmorgonen och sen blev de julfrulle med skinkmacka..och sen skulle de donas lite..jag donade dock mest med mej själv, medan Simon, drömsvärsonen som han är, hjälpte mamma en massa med mat och grejjer! Sen blev de mat och Kalle Anka...fika med ris a la malta, måste på julen, kladdkaka, cheesecake, sen kom tomten och vi har nog aldrig haft så mycket julklappar som i år tror ja, jisses!! Efter de blev d fika igen, och nån timme senare ost och kex! Sen spelades de Buzz och sjöng Singstar fram till halv 3 inatt..haha..=) Vi hade ialla fall en riktigt lyckad jul, och Simon som firade sin första jul här uppe trivdes riktigt gott han också!! Så de va ju tur, eftersom jag hoppas på fler jular här hemma..=) Lite skillnad för honom som brukar fira rätt lungt..här hemma var vi 18 personer under julklappsutdelningen!! En riktig toppen tomte hade vi hittat också!!! Haha! Så klockren! Dessutom så kom han med riktigt bra julklappar! Bland annat en Dammsugare, en digitalkamera, 2 singstar spel, en bok, Quick Grill och en massa massa mera!! Tack alla för ytterligare en toppenjul!!! Jag älskar min "mamma"släkt!!!

Idag har jag vart riktigt trött...somnade ju kanske vid halv 4 inatt..så de märktes idag..har inte gjort så mycket..har sminkat Anna inför hennes partaj ikväll!! Hon måste ju vara snygg bruden när hon ska ut i metropolen Sandviken..;0) och så har vi varit till mormor och fått fika...Brulépudding! Åå de e så gott! Och de e riktig juldags-efterätt-hos-mormor!! Sen körde jag och Linda hem Simon till Gävle..han skulle på pubrunda med Lelle och Johan och jag tillbringade kvällen tillsammans med Anna och Helena...åtminstone fram tills dom skulle till krogen! Då körde jag ner dom och sen hem till mamma igen, fick i mej lite mat, och nu ligger jag i sängen och ska sussa för natten!! Orkar inte köra hem till Gävle, så Simon får klara sig utan mej inatt...hur de nu ska gå..haha! =)

Puss O Kram och hoppas ni alla har haft en lika underbar jul som jag har haft!!

Älskar dig Simon!

God - Jul

Vill önska alla som följer min blogg en riktigt GOD-JUL!!

Hoppas ni alla får en underbar jul!
Själv ska jag fira julen tillsammans med mina nära och kära i Sandviken! Däribland även min kära sambo! Vi har redan begett oss till Viken, så nu bor vi hemma hos mamsen och bara njuter av att vara samlade!!
Ikväll blir de uppesittarkväll med Bingolotto, vörtlimpa, nygjord julskinka, tomtegröt och lite smågotta! Sen imorgon är det Julafton! Alla klappar är inköpta och ligger här under granen..

Innan kvällen ska jag hinna med en prommis hem till Poffi och hämta bilen, och sen ska vi åka till Forsbacka och hälsa på gammelmormor och gammelmorfar!!
Ingen stress och inga måsten, precis som de ska vara på julen!


God-Jul!!

Snart e de jul igen..

Har inte så mycket och skriva här nu för tiden, så de blir lite uppdateringar då och då! De händer inte så mycket här..vi har haft besök inatt av Simon syster m familj..där ibland världens goaste Lisen!! Blev en del myspys!! Idag hade vi besök av Mia som kom med en jättefin julklapp åt oss!! TUSEN TACK Mia!! och Dallas såklart!! Ni är underbara!! =) Nu ligger jag och slappar och om en stund ska jag titta på nyaste Beckfilmen, och äta Tacoresten från igår..!! Mumma!!

Imorrn åker vi nog mot Sandviken, och tillbringar resten av helgen och julhelgen där!! Skönt att slappna av litegrann och bara vara i några dagar!! Sånt behöver man efter en höst med en massa uppsatsskrivande..har litegrann som vi ska ändra på, men de får bli efter julen..hinner inte med de nu innan...Sandra jobbar för fullt, och jag likaså! Så snart är man en behörig lärare på riktigt...jihoo!! Sen får man väl se om man får nåt jobb...men än så länge har jag ett ialla fall! Skönt!!

Har slagit in massa julklappar idag...oj vad julklappar vi har...haha! Som vanligt..ändå tyckte jag att jag köpt lite julklappar i år...men mamma har fått en massa småsaker i år, så hon får nog mest paket!!! Så nu vet du de mamsen!! =) =)  Bara broder och Elin jag inte har köpt någonting till nu...får försöka fixa de imorrn..har ett liitet hum om vad jag ska köpa till dom!!

Ha de så fint!!

God-Jul på er allesammans!!

image369


Social helg!

För en gångs skull har jag verkligen varit social...de var längesen sist, och det var verkligen välbehövligt! Fredagen tillbringade jag med Moster Lotta och Kusin Ida i Sandviken..fikade och kikade i de få affärer som finns där! Sen på kvällen var det mys med Simon och middag på Church Street!
Igår knallade jag och Simon på stan, handlade en o annan julklapp och sen blev de hem och vila upp sig i badet, inför Beccas jul -inflyttningsfest.. Mia kom hit vid sjutiden, så efter att ha delat en pizza hämta vi upp Erik och åkte på festen! Jag tog det för en gångs skull lungt, men de var jag inte ensam om, de va många som vilade upp sig inför nyårshelgen och juldagen tror jag! Vi blev kvar fram till halv tolv, sen åkte jag, Mia och Erik upp till Godislandet och handla gotta! Efter de styrde jag o Mia kosan hemåt! Jag erbjöd henne en fin sovplats här hos mej, eftersom Simon jobbade natt..så det blev en mysig natt..haha..=) Tack för sällskapet gumman!!
Idag har jag varit på julklappsshopping med Becca hela dagen, så de va riktigt skönt att vara pigg en söndag..;0) Blev en del handlat, och så en god middag på IKEA...mmm!!!

Nu blir det bara slappning i soffan och någonting gott att äta..! Ladda upp för en ny vecka.. de sista jobbardagarna innan jag är ledig 20dec-2 jan!!

Puss på er!


Sunday!

Idag är det en härlig vinterdag, förutom att det inte är någon snö ute! Solen skiner och det är kallt...precis som det ska vara på vintern, men vart sjuttsingen är snön!??!! O de sägs att vi inte kommer få någon till jul heller....suck! Ska nog skjuta fram julkafton till 24 januari istället..då brukar de ju ialla fall vara snö!!

Idag ska jag ge mej ut och spana lite julklappar igen...har på tok för många kvar att köpa!! Men frågan e ju vilka afffärer som har öppet idag..små affärerna kanske inte har öppet på en söndag..de får väl visa sig! Ska hämta ut en ny travvinst idag också!! =) Hoppas högvinsten kommer nån gång också..idag blev de väl typ 400 kr..men de e ju helt okej de också!!! =) Så på tre köp har vi gått plus alla gånger.. har köpt för 250 kr, och vunnit 2600...niice...=)

Kvällen blir lung...vet inte riktigt, men de lutar åt soffan! Sen är det 5 jobbardagar, och sen är det julafton om en vecka..jisses!!!

Nu ska ja ta ut voffsen!!

Puss o kram!

Freeedag!!

Å så va de helg igen...den här veckan har gått ofantligt fort!!
Fast i och för sig har jag nästan mest sovit mej igenom den!
Somnade efter jobbet igår också..kom hem 17.00...18.00 sov jag!
Simon väckte mej en sväng vid 20.15 när han skulle träna
Sen somna ja om igen, och vaknade av telefonen 22.15
Hmm..alltså en fyra timmars sömn..sen somnade jag igen vid 00.00!

Idag har vi äntligen kommit iväg till Church Street.. bl a så firades examensarbetet!!
Vi slog på med en rejäl middag och en efterrätt till o med!!
De händer sannerligen inte ofta!!
Notan slutade på 683 kr, för oss två! haha!!
Men firar man, så firar man!!
O dessutom var de ju travvinsten som sponsrade!!

Men Mamsen!! Va roligt att du lyckades med att lägga in en kommentar!!!
Du e ju duktig på de här juh..;0)
Nu räknar ja med att du lämnar flera här!!

Helgen blir lugn..
Imorrn har Becca fest!
Jag ska dit och göra ett besök, men för mig blir de lugna kvällen!
Simon ska jobba också, så jag kommer få sova alldeles själv..
De tycker jag inte om..men men

Imorrn blir de julklappsshopping!
Nu blir det mys i soffan...
Med världens bästaste Simon!! ♥ ;0)

En dos med uppdatering

Varje dag är det ungefär 25-30personer som läser min blogg! Av dom är det ungfär 10 st som har frågat efter min nya blogg...alltså kan man av det typ utläsa att en hel del av dom som läser min blogg är snokers..;0) Jag vet ju vilka många av er är ändå..ialla fall några som ändå talar om för mig öga mot öga att de läser min blogg..men varför vill inte ni andra ge er till känna??!! Jaja...vi får väl se hur väl uppdaterad denna blogg blir i fortsättningen..men fram tills alla ni som inte fått uppgifterna till den andra bloggen än har fått dom, så fortsätter jag att skriva lite här ialla fall..för er skull! ;0)

Nu för er som inte är bandyintresserade, är det dax att hoppa över ett stycke..:0)
Idag är det onsdag..det betyder att det har varit bandy..=) Men idag var den en del överraskande resultat måste jag säga..till exempel så spelade SAIK bara 8-7 mot Sirius, vilket jag måste säga var lite smått oväntat..förklaringen kan till viss del kanske bero på att två av mittfältarna var skadade och det var helt nya spelare som fick komma med och spela matchen, meen ett lag ska ju inte falla för att 2 spelare inte är med..så det är ju ingen ursäkt faktiskt!! Men kanske en liten förklaring..=) Villa-Tillberga slutade 7-5..Tillberga som ligger sist i tabellen, men har ändå gjort 12 mål på två matcher nu..de kanske är dax för dom att få sig en poäng snart!! Fast den störta förvåningen idag är nog att Gripen spöade Vetlanda!! Vetlanda ses ju ändå som ett bra lag..så de va stort gjort tycker jag..och kul för dom..synd att inte M.W kunde vara med i matchen bara!

Annars har dagen bestått av skola, heeela dagen..Med opponeringar på examensarbetena!! De gick riktigt bra för oss..och vi behöver bara göra små ändringar..som rätta felstavningar och ändra lite ordval! Så de känns bra...fast helt overkligt att uppsatsen i stort sett är klar nu!! Tänk att hela terminen snart har gått...det är helt otroligt vad fort det går! Nu är man snart inte student längre!!! *snyft*. Fick besked häromdagen att jag kommit in på de kurser jag sökte till våren också..meen det får blir ett NEJ-svar på dom..får spara mej och kanske läsa dom nästa vår eller nåt istället...

Annars har jag varit på Ove Jansson idag med Lelle o Simon..handlade lite smått o gott..mest gott faktiskt...haha...blev en hel del godis!! Sen va tanken att vi skulle gå och  äta på Church Street..har haft den tanken i någon vecka nu...meen istället somnade vi och lilla Sofie sov i 3timmar!! Och nu ska jag försöka sova igen..för imorgon är det heldag på jobbet med Luciafirande!!

Sådärja, då har ni fått er en dos uppdatering igen!!

Pussar o Kramar

Min nya blogg


Har sett att det är ett rätt stort intresse av min nya blogg!! Jag lovar att ni ALLA som vill, ska få bloggen och användarnamnet..och det kommer komma till er inom sinom tid!! Ni kommer att förstå varför, och ni kommer få en förklaring till varför!! Så ta det inte personligt..;0)

Annars händer inte så mycket..har sovit hos mamma inatt, och det resulterade i att vi städade vinden igår kväll...tog nog ner en 30 kartongen därifrån med gamla kläder och skolböcker i!! Fattar inte vad min mamma har sparat för tjaffs..hon hade verkligen sparat allt!!! Även urblekta trasiga kläder..haha!! Jaa, de slutade ialla fall med att vi i stort sett slängde rubbet!! Vi sparade några enstaka klädesplagg som kanske kan komma till användning på kommande barn från mig eller min bror...men de blev 1 konsumplastpåse!! Alltså väääldigt lite med tanke på att det var 30 kartonger!! Kom dock på att en hel del barnkläder skulle kunna användas som dockkläder på jobbet..så jag OCH min mamma!! plockade ihop en IKEAkassa (sån stor blå) med kläder, filtar och dockor!! Så nu blir dom nog glada på jobbet när ja kommer på torsdag!!

Är ledig nu tisdag och onsdag..har skola och tjaffs..opponering på onsdag...usch o fy!!! Bläää!! M;en men, sen e uppsatsen över!!

Bandyn för SAIK går ialla fall fortsatt bra!! Och det tycker vi om!! Var in och hälsade på på mitt gamla jobb idag...alltså ICA, och Lena hade redan börjat ladda upp för en SM-final..haha!! Jaa..kommer dom inte dit i år, så då lär dom nog tyvärr inte göra de på några år framöver sen!! Läste  nyss att M.Wedin, "gammal" SAIK:are och kompis till broder,  som numer spelar i Gripen, hade fått käken "krossad" av en bandyboll..så han skulle behöva operera sig...verkligen jättetråkigt!! Usch va de måste göra ont! och synd för honom som kommer missa en stor del av säsongen...de behövde varken han eller laget..stackars!

Näe, Undra om man ska spöa Simon i Alfapet innan man somnar kanske...

Pussen på er!!
Och jag lovar, adressen kommer till er alla!!! Så att ni vet!!!

Kärlek till er!


Med en tår i ögat..

..sitter och tittar på bilder från N0llningen och andra fester tillsammans med Geflepedagogerna och alla andra man lärt känna under studietiden, och det är inte utan att man får en liten tår i ögat!! Tanken på att allt nu är över.. nästa vecka går jag, förhoppningsvis, på min allra sista lektion! Jag har tillbringat 3.5 år på Högskolan i Gävle nu. Jag har fått mej en hel drös med underbara vänner, som har gjort hela min studietid oförglömlig!! Mitt första år, var ett händelserikt år, och jag lärde känna ett gäng personer som jag umgicks med dagligen..efter att ha varit med på n0llning 2005, 2006 och 2007 har jag lärt känna ytterligare MASSOR med männsikor!! Jag kommer verkligen att sakna er ALLA!! Såklart har man inte dragit jämt med alla under hela tiden..men dom har ändå bidragit mycket till det jag har varit med om! Jag är er alla evigt tacksam för dessa år som ni har tillbringat med mig! Jag hoppas och tror att jag kommer ha kontakt med många av er fortfarande...men jag kommer sakna den sociala biten med festerna m.m. Årets n0llor har en underbar tid framför sig..med fester, vänskap och kärlek! Och jag är avundsjuk..jag vill vara med!! Men räkna med ett gästspel eller två av mej i framtiden!! Och ALLA ni som gjort dessa 3.5 år oförglömliga, TACK!!!

Vi har fortfarande Åreresan framför oss!! De ser jag framemot!!

Puss på er och ni kommer alltid finnas i mina tankar!!

Lördag

Då va de lördag..och helg! Jag har sov till halv tolv i morse..haha..tror att de behövdes är så trött på dagarna, så jag skulle kunna somna klockan 6!!
Idag blir de en lugn lördag..kanske att vi tar oss till några affärer och påbörjar julhandlandet..har ju inte köpt en endaste julklapp än. Måste fundera lite på vad ja ska ge..och vilka.. jag brukar jämt vilja ge till alla..men de går ju inte att göra de när man är student..egentligen..men vi får väl se..de slutar väl med de ändå! Vet ialla fall några julklappar som vi ska köpa!

Idag ska jag vinna på V75!! Haha,,jaa hoppas kan man ju ialla fall...köpte en andel, så blir de vinst får ja ju i och för sig dela med 10 andra..haha!! Men men...kul o vara med nån gång..de kan ju vara vinst!!

Vi skulle ju vara barnvakt i helgen, men stackars Freja e sjuk...så vi får ta de en annan gång istället!!

Näe, jag är helt tom i huvudet..vet inte vad ja ska berätta för er!!

Puss

Grattis Marie!

Tänkte först att jag skulle ta och gratulera Marie till Segern i IDOL 2007!! Hipp Hipp Hurra!! De blev ju ett bra slut på Idol till sist ialla fall..fast de kändes lite tungt ett tag!! Vinnarlåten var en kanonlåt tycker jag!!


För er som har varit intresserad av min "Nya blogg" så kan ni säga till nu...för nu har det kommit upp en!!
Ni kan maila eller messa eller ringa..=) Eller så lämnar ni helt enkelt er mailadress här, så mailar jag det till er!!
Det är upp till er!

Nu är det nattedax för jag e grymt trött!!

Pussen o Kramen!

Fint

Nu ser tabellen sådär fin ut igen!!

1 Sandviken         7  6  0  1  59-28   12
2 Västerås            7  5  1  1  49-26   11
3 Motala                7  5  1  1  43-41   11
4 Edsbyn              7  4  2  1  56-37   10
5 Vetlanda            7  4  0  3  35-35    8
6 Vänersborg       7  3  1  3  29-25    7
7 Bollnäs              7  3  1  3  28-33    7
8 Hammarby       6  3  0  3  32-32    6
9 Villa                    8  3  0  5  43-46    6
10 Falun               6  2  2  2  23-26    6
11 Broberg          6  2  1  3  36-34    5
12 Sirius              7  1  0  6  21-41    2
13 Gripen             6  1  0  5  15-41    2
14 Tillberga         6  0  1  5  25-49    1


De ser ut som att vi har en bra säsong framför oss!!
Bara hoppas de fortsätter i samma stil!!

Hejja Marie!

Sån otroligt grym röst!!
H E J J A  M A R I E ! ! !

Hoppas verkligen att hon vinner!!


Ojoj, va bra hon gör finallåten!!
Jag ryser!! Mera mera!!

Adventkalender

Fick ett tips på jobbet om en rolig sak som jag var tvungen att testa på Simon!
En ÖL-adventskalender!
Jag har köpt 24 st olika ölsorter och slagit in dom,
och gett dom nummer från 1-24.
Så nu får Simon en ny sorts öl varje dag ända fram tills jul!!
Jag kan lova att han är nöjd med sin Adventskalender!!
Så där har ni ett tips till er kära till nästa jul!
Men räkna med att de är lite dyrare än en 10:- chokladkalender..=)

image368

Alfapet

Har blivit helt fast i Alfapet träsket!
Jag och Simon sitter vid varsin dator och spelar mot varann på Blip.se! Skitkul, verkligen!!
Ett bra tidsfördriv när man är trött och inte orkar göra något annat!
Har sovit "middag" idag också..vet inte om man kan kalla de middag för jag sov mellan 17.30 och 20.30..så jag är inte direkt trött nu! Men annars så har jag varit toktrött hela dagen! Inte alls mått nå bra.
Imorrn får ja sovmorron också..dom frågade om jag kunde jobba 10-16.30 och det passar ju mig alldeles utmärkt..skööönt med lite sovmorron!! Så de blir lite av ett lyxpass..kommer typ hinna dit..leka lite, äta mat, gå ut, gå in och äta mellis, och sen dona lite o sen hem..härlig dag!!

Nu ska ja spela en till omgång och sen blir de sovtajm!

God Natt!!
image367

Examensarbetet

Nu är slutet nära..myyycket myyyycket nära!!
Imorgon är de dags för dagen som man har längtat efter sedan i augusti, och samtidigt den dagen man har bävat inför! Imorgon är dagen när examensarbetet ska läggas ut på Blackboard!!! Kan ni tänka er, efter såå mycket arbete har vi nu en färdig uppsats!! Ett gediget och självständigt arbete som vår handledare så fint sa!! Åå de känns såå himlans underbart! Nu är det bara opponeringen klar..o sen ev ändringar efter de. Men har vi inte fått några ändringar av vår handledare tvivlar jag på att vi kan få så mycket på opponeringen! Näe nu känns de bra...!! Men samtidigt kommer såklart den där känslan över att skolan är slut..all gemenskap och tryggheten! Nu måste vi bli vuxna, mogna på oss..;0) Men vi ska nog klara av det också..

Idag blir de nog bara till o vara inomhus..regnet öööser ner ute, och varken jag, Simon el Nemo vill gå utanför dörren..så vi håller nog oss inne med lite spelmys istället!! Fy vilken grå o trist dag de har varit...suck! Men jag är lycklig ändå..=)

Annars har vi inte några planer för veckan. Jag ska träffa Mia har jag tänkt..smaka hennes lussebullar..=) och så ska ja fixa med a-kassor å tjaffs..sen ska vi ev. vara barnvakt på lördag åt lilla Frejis! *hoppas* =)

På fredagen är det tunntömning på Kåren, och så är det julfest på jobbet, och Idolfinalen..haha... för min del lutar de just nu åt tunntömningen på Kåren..de blir som en sista tur på Kåren, åtmnstone som student..så de kan vara kul! Men lite sugen på julfesten med jobbet också..bastning och julmat o lekar.. men de blir lugnare än lugnast för mig.. ska ju som sagt vara barnvakt..=)

Pussar o Kramar