Föräldrarfritt!!

Noah har haft en föräldrarfri helg!! Han lämnades hemma hos Nova och hennes föräldrar på fredag eftermiddag och fick sedan sova där tills på lördagen!! De hanns med en hel del lek, bad och utomhusvistelse innan han hämtades av sin farfar och "farmor"!! Han skulle få åka med dom upp till Umeå!! Bo på hotell, bli lite bortskämd, få träffa kusin Lisen och kusin Oliver och sin farmor, faster m fl.

Igår kväll kom han hem igen och det är helt otroligt hur mycket man kan sakna ett litet barn!! Inte av oro eller något sådant, utan bara saknad!! Få kramas och se det lilla busfrö´t!! Fredageftermiddag-söndagkväll är lång tid ifrån sitt barn...=)(undrar då hur det ska gå när jag åker till Helsingborg i 5 dagar).

Jag är 100% säker på att Noah har haft en superhelg och inte har hunnit med att sakna oss ett dugg och vi är jättetacksamma mot Nova m. familj och Farfar och "farmor" för att ni var så snälla och ställde upp och tog hand om vår ögonsten!!! Ni är bäst!!

Med sig hem hade Noah den här Elmotorcykel!! Han åkt runt på den hela dagen idag...Kan lova att han trivdes! =)











En spontantripp till Norrköping

Vi har tillbringat långhelgen nere hos våra fina vänner Hanna, Erik och Alva!
Eftersom vi var lediga fyra dagar ville vi ta oss någonstans för att umgås med varandra och med vänner...vi ringde Hanna och Erik på onsdag eftermiddag/kväll och sen åkte vi tidigt på torsdag morgon!! Vi har haft en jätteskön tripp med på tok för mycket godsaker, men även lite prommisar, en tur på stan, en öl på Harrys, spelkvällar, rött vin m.m. En lyckad spontantripp med andra ord! =)









Jag somnade visst ifrån igår när jag skrev inlägget..nu ligger jag i sängen med en annan dator, så det får komma fler bilder en annan dag! =)


Badelibadtajm!

Noah älskar verkligen att bada..det spelar ingen roll om det är på badhus, i badkar eller i badbalja..han har lika roligt oavsett!! Igår töjde mamma på gränserna lite och då kan jag tala om att hela badrummet var genomblött efteråt..men Noah hade riktigt roligt så det bjuder jag på! =)












Det är roligt att bada!


Imorgon åker vi till Norrköping...det bestämdes idag faktiskt! Det är långledighet så då tänkte vi passa på att göra någonting tillsammans..det är inte lätt att hitta på saker som inte kostar så mycket att göra! Hade velat åkt till Stockholm, men då går det alltid en massa extra pengar, så de blev inget med det! Så nu åker vi och umgås litegrann med Hanna Erik och Alva istället! Lika trevligt det =)

Jag ska se om jag kan packa ihop lite grejjer som ska med, eller om jag gör det imorgon..kläderna är ju ändå i Noahs rum, och resten av sakerna ska ja använda imorgon bitti..de blir nog alla packning imorrn! =)

Ha en skön ledighet!
Kram


Grattis Maddis

 (i lite efterskott)

Idag har vi varit och kalasat hos bästaste Maddisgumman!! Hon fyllde nämligen år i onsdags, så då firades de idag!! Grattis på dig igen gumsan!!

Igår var vi till Valbo en sväng tillsammans med Malin och Carl, eller Laal som Noah säger! =) Sen på kvällen åt vi tacogratäng och spelade spel tillsammans med mor och Mats.

Igår var jag, mamma och Thompa (simon var iväg i fredags för han jobbade) och kikade på vad vi trodde kunde vara vårt drömhus, Frejgatan 3 =) Och visst var det ett bra hus, ingenting akut som behövde göras..men inom ett par år behövdes det nytt tak, nya fönster, en altan, en carport/garage, en altan, få ordning på källaren - kakla en del, och fixa alla golv osv.... Köket var inte på topp, och spis, ugn och diskmaskin var alla från olika år...två olika bänkskivor i köket osv...så Nääe, de blir inte något hus för oss på Frejgatan 3! Förmodligen för att vi har för höga krav, för visst kanske det kan gå att bo där i 10 år utan nya fönster och en altan och med en ofixad källare..men så vill inte vi ha de!!

Idag har mina tankar istället börja gå åt hållet att bygga nytt!! Enligt det jag har kikat på så skulle de sluta på samma månadskostnad som vi skulle få i ett hus för 1 500 000! Nästan billigare till och med! Så vore det inte smart att bygga då?!?! Ja de tål ju att funderas på!!

Noah är ialla fall världens sötaste unge! Nog för att han är envis och har ett humör utan dess like, men han är så jäkla go och full i sjutton, så vi får stå ut med den där envisheten! Han babblar på som bara den, och förstår galet mycket!! Det kommer nya ord hela tiden och han har koll på en hel hög med djur!! "Dass" är ett ord som används flitigt nu när det börjat bli lite varmare, och det betyder Glass! Lal=Carl, Ova=Nova, Oah=Noah, På Upp=Gå Upp, Lullull=Cykel och Nunun=bil, de finns hur mycket som helst att skriva =) Men istället bjuder jag på lite bilder!




Mammas älskling!







I den här fåtöljen sitter han gärna och tittar på Pippu (Pingu), Pippi eller Bompa (Bolibompa)


Nu ska jag bädda ner mig, ny jobbvecka imorgon...kort vecka! Mån och Tis och sen på onsdag är det studiedag!
Kram


Första dagen

Tro det eller ej, men det gick riktigt bra att cykla till jobbet idag..5 km och det tog bara 15 minuter..jag trodde de skulle ta en hel evighet, men icke sa nicke! Så det här ska nog kunna gå bra det här tror jag! Bara jag kommer ihåg gelé sadeln imorgon så..för attans så ont man får i rumpan! Haha!!

Kom hem vid 17-tiden så det har inte hunnits med så mycket mer än lite bus med Noah och kvällsmat och nattning! Det är så dagarna ser ut nu för tiden..men imorgon får Noah en heldag hemma tillsammans med pappa för Simon jobbar eftermiddag, plus att han får vara med mormor någon timme tills jag slutar!

Sovtajm!!






God Natt!


Nu ska ni får höra...

Igår var jag på storshopping!! Handlade nya springskor, fast jag aldrig springer =) och ett nytt regnställ...ett jättefint Haglöfs! Saker som inte är så roliga att lägga massa pengar på, men något som verkligen behövs, särskilt i jobbet! Hur som helst har Simon nu fått för sig att jag ska cykla till jobbet varje dag under maj månad!!! Mmm ni läste rätt, CYKLA!!!
Jag har antagit utmaningen och imorgon blir det alltså bike till jobbet!!! Jag kommer DÖÖ!! 5 km ungefär har jag till jobbet, så egentligen är det väl inte jättelångt, men tillräckligt! Ja, vi får se hur detta går, jag ska uppdatera er, promise!

Wish me luck! =)