Modellen är igång igen ;0)

Eller så är det jag som är igång igen..=)
Jag har vart och shoppat igeeen...Lönen har ju kommit, eller hur..=) Lite av grejjena är köpta förr, men ni har inte fått sett dom..så därför ska ni få en hel drös med bilder nu..=)
Se och njut!! =)



De finns ialla fall någon som är redo för Beach 2009! =)
Jag gillar inte såna där badbyxor egentligen..som sitter som ett korvskinn med nåt töntigt tryck..men dom här tyckte jag bara var sååå coola, så jag var tvungen att köpa dom..Man ska aldrig säga aldrig..att jag aldrig lär mig..;0)

(finns på H&M för er som är intresserade, 79.50kr)



Ska man vara i solen, måste man skydda huvudet, trots att dessa hattar inte är alltför snygga..men i utlandet dyger dom fin fint! =)
(också från H&M, 39.50 eller 49.50)



Simon har dissat den här outfiten..han tycker Noah ser ut som en tjej..haha..jag tycker han ser ´sommarfräsch ut! =)
Ännu snyggare blir han när man utökar outfiten......



...med en skjorta!! Me löööv!!!
Tycker det är såå fint med turkost!
(hela outfiten kommer från H&M baby, linnet kostar bara 29.50kr..så det rekommenderas starkt! =) Skjorta och shorts tror jag kostar 79.50/st)



Min favvo!! =) Sååå snygga baggyjeansshorts med dragsko!! Materialet är mörkt jeanstyg, inte svarta som dom ser ut att vara på bilden!!
(båda plaggen kommer från Lindex, shorts 149kr, t-shirt 99kr)



Det är ju tur att han tycker det är roligt att bli fotograferad ialla fall!! =) Mammas älskling!!



Ett par shorts till! =) Vår kille är ju så varm så han kommer ju behöva gå i shorts jämt..så mycket shorts vill vi ha..tunna och sköna!
(dessa kommer från KappAhl 89.50 tror ja dom kosta..Linnet är från H&M, han fick 3 likadana)



En till solhatt fick han också...denna kommer från Åhléns och blir kanon i Grekland eller vart vi nu hamnar..=)



De kan ju tänkas att man måste vara lite snygg och proper i sommar också, så då blir den här skjortan fin..passar ju även till dom vita jeansen jag bloggat tidigare! =)
(kommer från KappAhls rea)



Eftersom Noah blir så otroligt varm har vi köpt en Buff åt honom..den är inte lika tjock som en mössa, så vi hoppas att den kommer fungera bra..fast blåser det mycket ute, då får han ha vanlig mössa, för då litar jag inte riktigt på denna..=) Men mycket smidig sak, som man kan variera mycket..bara jag lär mig någon gång..=)
(Naturkompaniet, 149kr )



Idag har vi varit ute på baksidan och lekt litegrann..Noah skulle gunga, men det var ingen bra gunga så det gick inte..istället kastade vi boll med Nemo!!



Noah var väldigt fascinerad av Nemo när han sprang och jaga bollen..



Jo, men då har väl bloggen fått sig en rejäl uppdatering med bilder igen!!
Hoppas ni haft en trevlig stund..=)

Världens bästa älskling! <3

Häromdagen fick jag ett paket av min underbara älskling!
Först fick jag gå på skattletning..och i Simons garderob hittade jag ett paket från Nelly =)
Han hade shoppat mig två par trosor! =) Jättefina!!

Calvin Klein - Ultra Low Rise Hipster    Calvin Klein - Ultra Low Rise Hipster

Superfina trosor från Calvin Klein,  med tryck på sidan!!

Tack underbaraste gubben!
Du vet när jag behöver piggas upp!

Älskar dig!

En härlig tisdag

Gårdagen var jättebra!
Vi gick hemifrån strax efter 9 för att möta upp Stina och Alva och gå till Öppna! När vi kom dit mötte vi upp Madde och Isak och sen gick vi in och lekte! Noah och Alva gjorde hand och fot avtryck..(isak låg och sov) Sen satt vi på golvet och lekte litegrann..=)
Efter Öppna knallade jag och Madde ner på stan och åt lunch på Jensas..Kycklingsallad..mmumma!! Sen vart de promenad hemåt igen!! När jag kom hem var jag helt slut så jag slog mig ner på soffan..men Simon kom snart hem så då åkte jag och Noah och hämtade hem Nemo som jag lämnat hos mamsen på morgonen, sen hem lagom till att få finbesök av Matte och Anna! På kvällen sen tvättade jag Noahs kläder!! Klockan 21 var jag helt slut och la mig på soffan och kikade One Tree Hill!!
Helt enkelt en mycket aktiv och trevlig dag! Tilläggas bör ju också att vädret var på topp...typ 23-24 grader..så skönt!! Idag så regnar det dessvärre, så de blir nog mest till att vara inomhus, Simon har bilen också, annars hade jag gärna åkt till Barnens hus och kikat..men icke sa nicke!


Igår när vi fikade med Matte och Anna fick Noah en egen liten tallrik med honungsmelon, banan och blåbär! Såhär fin var han efter att han suttit och ätit det! =)
Gullunge!
(behöver jag tala om att det blev ett bad efteråt=)



Första dagen på den nya veckan

Klockan är 8.00 i skrivandets stund, (eller inte längre eftersom jag uppdaterade med lite bilder) och utanför fönstret skiner solen och det är redan 10.4 grader ute..för 2 minuter sen var det 10.3 så de stiger med en rasande fart...Niice!! Vädret har lovat 23 grader idag..så de kan nog bli en fantastisk dag!!



Noah lekar ute på mormors altan i de fina vädret!

Noah och jag har legat och myst och busat i sängen i 45 minuter..så mysigt! Skönt att man har ett barn som inte vill ur sängen så fort han slår upp ögonen..=) Nu sitter han i sitt rum och leker, och jag hade tänkt ta mig en snabbdusch! Sen ska vi åka hem till Madde och Nova och efter lunchen blir det en tur till Gävle! Vi ska fixa pass åt Noah & Nova...och åt mig själv också för den delen..Om en månad planerar ju vi att dra utomlands med dom små..=) Sen är ju flygbiljetterna bokade till Italien i sommar också, så ett pass behövs me andra ord!

Det blev aldrig nåt Lelle och Linda besök igår, så vi ska ta det idag när Simon har slutat istället..Har inte träffats på länge nu, så det ska bli superskoj! Näe, om man ska sätta fart då kanske, så vi kommer iväg nån gång!

Hoppas ni får en härlig dag!
Puss



Mormor har ju badkar, så när man är där får man passa på att bada!!

En härlig helg..

..med underbart vårväder!

Vi har haft en kanonhelg som alltid..=) Och vid det här laget kan väl alla gissa vad vi har gjort i helgen..;0)
I fredags tog vi med oss 1.3 kg grillskivor, rotgrönsaker och sås och åkte hem till mamsen och Mats och bjussade dom på grillat på kvällen!! Dagen spenderades också där..ute i solen på altanen, såå härligt och Noah gillade att krypa runt där ute! Blev en lugn kväll med god mat, lite tv och Wii-spelande..

I går fick vi sovmorgon när snälla mor kom och hämtade Noah för lite mys i sängen! Jag och Simon sov till halv 10..kanonväder och vi åkte och hälsade på Malin, Carl och Tyra (anders va inte hemma)... Hundarna fick busa med varandra och Noah och Carl lekte på gräsmattan medan vi snackade skit! Simon jobbade på kvällen, och jag satt på altanen hos Lotta och Niclas och blev servad med GODA drinkar av Niclas...Kan lova att det var myycket mysigt!! =) Sol och en drink i handen...Margarita och White Russian fick ja...yammie! =) Sen blev de grillning där hemma på kvällen! =) Mamma, Mats, Lotta och Niclas åkte ner på stan och gick på dans, jag och Noah gick hem till mamsen, och vid 23 kom Simon från jobbet..då somnade vi bums allihopa..=)

Imorse åkte bästa Simon och köpte frulle, vi ringde ner grannarna (för er som inte vet, så bor ju min moster och Niclas på samma område som mamma nu) och sen blev de frulle på altanen!! Kändes precis som man var utomlands..=)
Nu sitter jag här, Simon är ute och cyklar, mamma dammsuger och Mats och Noah är ute på promenad..om en timme ska jag, mamma och Lotta åka på dansuppvisning som min kusin är med i...Sen får vi se om vi ska in till Gävle en sväng! Ikväll ska jag och Simon gotta med Tacos, men de lät som att flera var sugna på de, så vi får se vad som händer och fötter!

Veckan som kommer blir lugn..jag ska nog ta mig in till Gävle nån dag och spendera lite löningspengar..;0) Sen på torsdag får vi besök från Åmål..då kommer Simons mamma och Tryggve och firar sista april med oss! Planerna för sista april är inte spikade, men förmodligen lånar vi mammas hus om det är fint väder och grillar litegrann..sen blir de nog Högbo eller Gävle för att kika på majkase! På fredagen lutar det åt middag tillsammans med Mamma och Mats och på lördag åker dom hem igen..Då kommer istället frugan på besök!! Linda me andra ord!! Då ska vi ha sleepover party!! =) Mysmys!!

Jo, de är väl vad som är planerat....tors-sön är fullspäckade med andra ord...men övriga dagar finns vi till ert förfogande..=) Om Noah slutar snora så går vi nog till öppna på tisdag...nu har de gått över 3 veckor och han snorar än...tror ni han smittar? eller har de med tänder att göra? eller är det allergi? Tror ni man kan besöka öppna? Eller ska vi hålla oss därifrån?

Näee, vilken jädra uppsats!
NÅGON som orkat läsa denna sörja?!?!

Puss på er! Hoppas ni haft en härlig helg i finvädret!

Bara sådär ändå

Har egentligen inte så mycket att dela med mig av idag.. Jag har vart en riktig slusk idag..inte duschat, inte kammat håret, inte sminkat mig, mysbrallor med gällevarehäng skitig tröja med Noahsnor osv...Orkade verkligen inte göra mig i ordning! Mamma var här på förmiddagen och lånade tvättstugan, bror kom så jag färgade håret på honom..Mamma skulle få besök av Gunilla och gammelmormor så hon tog med sig Noah hem så dom skulle få träffa honom lite...själv skulle jag passa på och städa lite..istället halvsov jag och pillade lite på datorn i 1.5 timme...vilket man blir sååå pigg av...städade undan här hemma, och satte mig sen, vrålsnygg i Mercan och körde hem till mamma!! Vilken syn...en snygg bil med ett troll i! Hahah!!

Blev inte så långvarig hos mamma och sen jag kom hem har jag i stort sätt bara suttit på mitt feta arsel! That´s my day!

På slutet har de blivit en del anonyma kommentarer här..och jag klagar inte på att ni skriver kommentarer, jag blir jätteglad..men glöm för all del inte skriva vem ni är...jag blir ju tokig av att sitta och filura en massa på det..=)

Som svar på frågorna ni ställt, kan jag säga såhär:

Kläderna Noah har på sig är från Lindex, utom kepsen den kommer från H&M...

Och ja, vi har pallat upp Noahs säng med böcker och så har han dessutom fått en av våra kuddar i sängen, så han ligger högt med huvudet nu när han varit sjuk! Fast oftast har han hasat ner sig under natten..men vi har försökt ialla fall..=)

Jaja..ett av jordens tråkigaste inlägg kanske!!

Ååå höll ju på att glömma!!! Fick ett superglatt besked idag..men mer kan jag inte säga!! Såå spännande och kul!!! Vi längtar!



Gobiten 1 ½ månad!

Noah min skatt

Det är full fart på gangstern här hemma nu! Han börjar äntligen bli sig själv igen och det är sååå skönt...och jobbigt..haha!! Men han får hellre vara jobbig än att han ser ledsen ut och inte orkar göra något! Nu kryper han runt på golvet, har dragkamp med Nemo, reser sig mot tv-bänken, försöker komma åt datorn..jag har fått hängt upp gardinerna så han inte drar i dom! Men jag känner sån glädje över att se hans energi! Idag åt han återigen en hel matburk! Finally! =)

Samtidigt som han gör alla dessa grejjer forsar det ord och läten ur hans mun! Tittaaa, dääää, mamam, pappap, Hu (hund) och så några ääähh och åååh och iiiiaaa!! Han har fått till några ord lillskiten! Dää är det ord som används flitigast! Så fort han hittar en leksak eller ser något spännande...Däää! Jag har börjat få honom att vinka också..han tog efter häromdagen..så söt...me hela armen vinkar han..haha! Och klappar händerna..fast bara om han har n¨ågot i händerna..annars förstår han inte..=) Slår man på munnen så låter han aaaaaaa så blir de sånt roligt ao ao ao ao..=) Han har fått en gåvagn av mormor i påskpresent, och han är jätteduktig att gå med den..han står själv jättelänge nu, och har även testat på att lyfta på en foten för att ta sig framåt..när man går med honom och han håller i ett finger så kan han helt plötsligt släppa för att stå själv..

Han är så långhårig nu och det står åt alla håll..lockigt är det också..han kommer bli en liten krullis..thihi! =)





Inte så bra bilder kanske..men tanken var ju att ni skulle se håret.. Men han brukar inte alltid se så här ruffsig ut..här är han ganska nyvaken!



Så har han fått lite mer sommarkläder..här är en uppsättning som införskaffades uppe i Umeå! =) Det ska vara shorts..men dom är lite långa än..=)

Det går framåt

åtminstone med våra sjukdomar! Noah är numer "bara" hostig och snorig..och på dagarna hostar han inte så mycket, utan det är mest på nätterna!! Så han sover lite oroligt, men det är bara att bita ihop och ta det..vi har ju varit så otroligt bortskämda med honom på nätterna, så de är väl inte mer än rätt att vi får smaka på vår egen medicin! Men jag märker på mig själv hur less och irreterad jag blir när han vaknar på nätterna och han inte somnar om direkt! Jag har ju inte direkt det bästa humöret när jag blir väckt! Inatt vaknade han vid ett och sov samtidigt men kunde inte slappna av..han hostade och vred och vände på sig...kom fram till att han skulle få sova med oss, trots att jag egentligen inte vill ha honom i sängen redan från ett..men men...så fick han välling och en alvedon mot hostan..efter 45 minuter somnade han om och sov till sju..fick välling, somnade om direkt och vaknade kvart över åtta...Vad har man egentligen att klaga på?? De senaste 4-5 dagarna har han sovit till allt mellan halv nio och tio på morgonen!

Ändå är jag på ett grymt dåligt humör, och har varit hela natten..känns som att jag har legat hela natten och bara letat fel på mig själv..måste vara den gamla PMS:en som gör sig påmind..för en sisdär 5-10 år sedan hade jag sån PMS ständigt..väldigt jobbigt om den ska behöva komma tillbaka! För tillfället känner jag mig värdelös inom alla område...värdelös mor, värdelös sambo, värdelös på att städa och hålla ordning..allt känns skit helt enkelt!! Vad göra? Bita ihop och hålla käften? Åka bort en gång i månaden så att detta bara går ut över mig själv..jaa tål ju att tänkas på..hehe! hittills har det ändå bara drabbat mig själv, eftersom det en så länge bara består av dåliga tankar..men stackars Simon får nog hålla sig borta så han inte får skäll av en elak PMSkossa!

Näe, nu ska jag ta tag i dagen..bajsblöja och frukost står på schemat..ett bad ska han få sig lillen också!!

Bye the way...Noah håller på och får en tand uppe nu också! Är de verkligen så att han ska kräkas kaskade varje gång han får en ny tand?? 3 gånger har han gjort de nu..och varje gång har jag sett en tand efteråt..dryyygt!

Besöket på Hälsocentralen..

..gick bra! Vi fick den doktorn som alla vill ha, så det kändes bra..vet att hon tar saker på allvar! Hon undersökte Noah i öron, hals, klämde och kände! Lyssnade på hans andning osv... Hon tyckte han var pigg och glad och sa att vi inte behövde oroa oss! Hon skrev ut hostmedicin åt honom, eftersom det är hostan som är det värsta! Han hostar och grinar efter för att det gör så ont! De var heller inte konstigt att han haft feber så pass länge..har han fortfarande feber på mån-tis så skulle vi höra av oss igen!
Men idag har han än så länge inte haft någon feber! Däremot hostar han..men det är värst när han lägger sig..och det är samma sak på mig! Fast jag har hostat gärnet nu på morgonen.. Igår vaknade han gallskrikandes (fast med ett väldigt hest skrik) och hostade några gånger..när han vaknade vid tolv inatt så kräktes han ner mammas säng och golv..=) Men annars har han ändå sovit rätt så bra! Han vaknade och grät en gång vid halv två, men somnade nästan om direkt...sen vaknade han vid fem-halv sex tiden..då fick han en ny alvedon (doktorn rådde oss nämligen att ge alvedon mot hostan och halsen) och välling och sen somnade han om igen..sov till halv åtta och då trodde jag de va dags att stiga upp! Tog upp honom till mig, där somnade han om direkt och sen sov vi till 10 (!!!!) Det var skönt vill jag lova!!

Nu är jag hemma för att hämta lite kläder..Vi var hemma hos mamma och åt igår och moster Lotta och Niclas kom också dit..så vi beslutade oss för att sova kvar där, istället för att dra me oss Noah ut och hem mitt i natten! Ska snart åka tillbaka och sitta ute på altanen och sola mig litegrann! =) Noah ska få sova ute i vagnen! Doktor Kerstin tyckte vi skulle passa på och vara ute mycket så Noah fick frisk luft nu när det är så fint väder..så han ska få sig en prommis och sov i vagnen litegrann!



En sak till..=) Vi väger oss fortfarade på skoj hemma hos mamma...jag Mats och Niclas, vi som hade dealen..=) Det fortsätter att gå neråt på min våg..och jag har hittills gått  ner 5.1 kg och 5 cm runt midjan..för er som inte vet så tappar jag ALDRIG runt magen, utan alltid på rumpa och lår..så 5 cm känns väldigt positivt..bara att fortsätta och tokkämpa en månad nu innan jag och Maddis gumman åker utomlands!! =)

Ha en trevlig helg!
Puss o Kram

Snälla låt min älskling få bli frisk!

Noah är fortfarande sjuk! Han har feber och hostar! Nu grinar och grimaserar han efter varje gång han har hostat..de gör väl ont o bröst och hals på honom stackarn! Det gör så ont i mitt hjärta att se honom såhär!! På förmiddagen orkde han knappt hålla ögonen öppna! Han sov i stort sett hela förmiddan!

Ringde till Hälsocentralen så vi ska få komma dit nu klockan 15! Så får dom kika på vad de kan vara för fel!! Han måste ju vara så slut i kroppen stackarn...han har inte ätit ordentligt sedan i tisdags förra veckan!! Mammas lilla skruttunge! Få se om dom har en våg på HC så vi kan väga honom, jag misstänker att han dalat rätt rejält!!

Mamma älskar dig goa unge!!!!
Låt honom få bli frisk!



Therese, du gjorde min dag!

Från att ha varit less och trött på allting, blev jag helt plötsligt en ny människa!!
Jag fick ett otroligt omtänksamt brev med posten idag, och jag blev alldeles tårögd!
Tänk vilka vänliga själar det finns!! Omtänksamma människor som tänker på andra!

Var tidigare i veckan med i en tävling om biobiljetter! Jag och Simon har pratat ett tag om att gå på bio eftersom vi ínte varit sen innan Noah föddes..och vi både ville se "Män som hatar kvinnor". Vi vann inte biljetterna och det var väl inte nåt mer med de...Men så idag kommer de alltså ett brev på posten..med ett väldigt fint handskrivet brev och två biobiljetter! Från en av Simons barndomskompisar, Therese! Hon hade nämligen också biobiljetter som hon inte skulle hinna använda, så då hade hon tänkt på oss och skickat iväg dom hit!! Jag blir så glad! Det är synd att det inte finns fler såna här människor i vårt land!!

Tusen tack Therese!! Vi är otroligt tacksamma! Och vi var och tittade på Män som hatar kvinnar nu ikväll!! Det var så skönt att komma iväg och tänka på något annat än alla våra sjukdomar hela tiden!!

Du har gjort en mycket god gärning! Så du vet!!
Många kramar till er från oss!!

De blev inte som vi tänkt oss

Som ni vet (genom tidigare inlägg) har vi tillbringat Påsken uppe i Umeå! Planen var en hel vecka uppe hos kära Hägglunds för att mysa, spela spel, promenera och bara njuta av varandras sällskap!! Men ack så annorlunda de blev!



I bilen påväg upp, ovetandes om vad som komma skall!


Vid 6-tiden på tisdagkvällen kom vi fram efter en smärtfri resa..kvällen blir lugn och det blir sängen tidigt..en snabb utflykt på onsdag förmiddag och sen för lunch! På Onsdag eftermiddag börjar eländet..Simon ska sätta på Noah ett par byxor och ska sätta ner honom på en stol..samtidigt slänger sig Noah framåt och slår huvudet i bordet...några timmar senare börjar Noah kräkas massor och vi ringer rådgivningen som säger åt oss att åka till akuten! Sagt och gjort..vi får komma in direkt och Noah fortsätter kräkas...bara galla!! Dom vill ha honom kvar för observation och Noah och Simon tillbringar natten på Sjukhuset!




(Lisfisen)
Efter en natt på sjukhus måste det badas!!


torsdag morgon är Noah pigg och får åka hem igen..vi planerar en snabb sväng ner på stan..på väg hem spyr Noah igen...och blir genomblöt!! Han fortsätter kräkas några gånger och vi kämpar med vätskeersättning m.m. Blir inte mycket mera gjort den dagen än att ta hand om vårt barn..en omgång Phase 10 hinner vi dock med...
Natten mot fredag vaknar jag av att någon kräks..Simon har åkt på magsjuka!! Han får kräkas hela natten och morgonen..Hanna; Johan och Lisen får ensamma åka iväg till Strycksele och fira påsken, medan vi sitter hemma i lägenheten...
Simon blir bättre under dagen så vi bestämmer oss ändå för att åka till Strycksele på lördagmorgon! Jag vaknar flera gånger under natten och mår illa..på morgonen mår jag dåligtoch är yr och till slut måste även jag spy..mår bättre efteråt så vi bestämmer oss för att skynda oss in i bilen och köra de 8.5 milen till Strycksele! Tack och lov inge mer spya för mig, men jag var yr, mådde illa och kunde inte äta på hela dagen..som tur va satt vi ute vid älven och solade oss hela dagen så de gick ändå över förväntan!!



Noah och Lisen, goaste kusinerna ever! =)



Här satt vi bra under lördagen vill jag lova! =)

När vi kom tillbaka till huset fick dom små barnen sina påskägg..

 

Såklart skulle kusinen få ett Påskägg med godis! =) Det var roligt att se hur hon mölade in godis i munnen! =) Men hon fick inte bara godis, hon fick även den fina klänningen som hon har på sig..=) (kan ju ta och berätta att faster redan hade fyllt Noah med kanelbulle innan Lisen fick sitt ägg..så de så...=) Haha!



I Noahs "lilla" påskägg fanns inget godis, men däremot en Tamburin!! Och så hade pappa shoppat en Bilar-mysdress också =)


På kvällen ville Noah inte sova..han fick komma upp till oss en stund, som satt och spelade Phase 10(två gånger lyckades vi ialla fall spela) rätt som det var kommer en kaskadspya och hela dagens mat låg över golvet..Under natten sov Noah jättedåligt och var vaken närmare 2 timmar...vissa stunder gallskrek han..förmodligen hade stackarn lite feber!
 
På söndagen mådde vi alla över förväntan..vi bestämde oss för att stanna kvar i Strycksele under dagen, vilket var ett mycket bra val!! Vi tog skotrarna och åkte ner till älven sen satt vi där hela dagen...vi solade..barnen sov massor..=) grabbarna pimplade och så grillade vi korv och åkte skoter!! En mycket trevlig dag, där vi alla fick må bra!



Noah och Olivia! Han fick låna ett par skor i storlek 25..=) Han vill ju bara stå hela tiden, och klantiga som vi var hade vi inte tagit med några varma skor åt honom! Bakläxa!! Olivia var jätteduktig och tog hand om både Noah och Lisen på dagarna! Tyvärr smittade vi ner stackarn med magsjuka, så hon kräktes på söndagnatt!!



Noah i skoterpulkan!



Jag och Noah



Årets Snögubbe!



Vi behövde lite ved att göra eld med! =)



Min älskling njuter i solen!


På kvällen åkte vi tillbaka till Umeå och lagom till att vi kom in i Umeå..lägger Noah av med ytterligare en kaskadkräkning!! Hela han, hela bilstolen!! Noah sov inte allför bra den natten heller..

Vi bestämde oss för att strunta i att åka hem på måndagen och se till att ha en dag och umgås på då istället! Planen var lite filmmys, spelmys och så en fika hemma hos Sundholms! Noah började dessvärre kräkas IGEN så vi bestämde oss för att stanna hemma och Hanna, Johan och Lisen fick åka själva och fika!

På natten mot tisdag vaknade jag med värk i kroppen..FEBER!! Som om det inte varit nog med sjukdomar under veckan!! Noah vaknade även han alldeles varm..vi bestämde oss ändå för att åka hem, och det var en jobbig bilfärd..jag mådde stundtals vääldigt dåligt och hade huvudvärk utan dess like..Noah sov nästan heela vägen och när vi kom hem visade det sig att han hade 39.4 i feber..själv hade jag 38.4... Feberna har fortsatt på oss båda, och igår hade Noah 39.9...vi har även världens jobbigaste hosta, och det gör ont på honom när han behöver hosta!! Efter jobbet ska Simon åka och hämta lite hostmedicin åt honom hemma hos Malin, så han kan få sova inatt!!

Jaa som ni ser har vi haft det sååå bra! Eller inte!! Väldigt lessamt med tanke på att vi slog på stort och åkte upp till Umeå för att umgås och det mysigt, trots att ekonomin kanske inte tillåter det egentligen..Nu i efterhand känns det som en väldigt onödig resa och utgift men det är ju sådant som man inte kan veta i förväg..vi får hoppas att vi har haft vår skit nu, och att vi aldrig behöver vara sjuka fler gånger om vi ses! Om vi nu Vågar ses nåt mera..=) Vi fick ialla fall till en hel del bra och fina bilder, så vi får njuta av dom istället!



Lika som bär?! Det syns att dom är kusiner ialla fall! Oj va lika dom är vissa gånger..både i utseende och beteende! =) Spana in rynkan mellan ögonen..=)



Utsikten från den inglasade verandan! Helt uunderbart!! Ängar och så går älven där nere! Bakom träddungen till höger satt vi hela lördagen och söndagen! I strålande sol! Niice!



Värdparet! =) Tack så mycket för allt!

Även ett stort tack till Hanna och Johan för allt!! Hoppas vi lyckas bättre nästa gång vi ses!! =)


Less Less Less Less Less

Behöver jag säga vad jag är?!!?!
JAG ÄR LESS!!!!!

Jag är less på CSN som kräver tillbaka 9000kr, senast den 30 april
Jag är less på Elbolaget som skickat en faktura på att vi har betalat 2000kr för lite
Jag är less på att vara sjuk
Jag är less på att stackars stackars Noah ska behöva vara så sjuk
Jag är less på Högskolan i Gävle
Jag är less på att Umeå universitet inte har "min" utbildning på distans
Jag är less på att inte veta vad som händer i höst
Jag är less på att sitta och dega i soffan framför tv:n med datorn i knät
Jag är less på att inte kunna umgås och njuta av mammalivet

Jag är LESS jag är LESS jag är LESS
Jag skulle kunna fortsätta med detta hur länge som helst, men hur roligt är det liksom!!
Man blir ju deprimerad för mindre!!! ORKA!!


 


Glad - Påsk

Jag vill önska Min Familj, Mina Vänner och Alla Mina Bloggläsare
en riktigt
Trevlig PÅSK!!


Kyckling i påskägg

Inge godis i mitt påskägg inte..=)

Imorgon är tanken att vi åker till Strycksele och firar påsk! Håll tummarna för att jag klarar mig undan spysjukan nu...please!! Är såå less efter den här dagen så jag har bara velat krypa ner under täcket och gråta en skvätt..men jag bet ihop och tog hand om mina pojkar..ibland måste man bita ihop, så är det bara! Och idag fanns ju inte mycket annat att göra..kunde ju inte direkt tvinga upp stackars Simon bara för att jag var trött..haha..=)

GLAD PÅSK

This sucks!

Trodde igår att det äntligen gick åt rätt håll..och att vi idag skulle kunna åka upp till Johans föräldrar i Strycksele och fira Påsk med skoteråkande, pimplande, picnic ute i friska luften och massa mys och familjespels spelande..men TJI fick vi! Vaknade inatt av att någon är på toaletten och kräks...jodå, nog har Simon åkt på magsjuka allt...Han har fått sprungit sen två inatt och springer fortfarande...fast nu är det "bara" nummer 2 som gäller... Jag blir så less!! Först Noah och nu Simon..alla våra dagar här upp går åt till att vara sjuk...så tråkigt!! Tanken var ju att vi skulle ha en superhärlig påsk tillsammans med våra nära och kära..de är ju inte direkt gratis att åka upp så då vill man ju gärna få ut så mycket som möjligt av semestern här uppe..Men icke sa nicke, de sket sig ju ganska rejält...sååå tråkigt...

Förmodligen hade aldrig Noah någon hjärnskakning utan åkte helt enkelt på magsjuka..inte lätt att veta med tanke på att kräkningarna kom i samband med smällen, men vi tog ialla fall det säkra före de osäkra!! Det har ju även gett en liten förklaring till varför han fick feber och varför han kräks så länge!!

Näe nu ska jag tycka lite synd om oss, och sen ska jag ta med Noah på en kort promenad till apoteket och desinfektionsmedel!!!

Åå jag vill ha roligt!!!
Jag vill ha mysigt!!
Jag vill umgås!!
Jag vill att de mina blir friska!!
Jag vill INTE bli magsjuk!!!


Kaos som vanligt..

Som vanligt när vi umgås med familjen Hägglund blir det kaos..=) Detta började igår eftermiddag..Simon skulle ta på Noah ett par nya byxor och samtidigt som Simon är påväg att ställa ner Noah på en stol, slänger sig Noah framåt och dunkar huvudet i bordet och kanten på datorn som stod på bordet! Noah brast såklart ut i gråt, men det gick relativt snabbt över och sen tänkte vi inte mycket mer på de...förrän när jag och Hanna kommer hem från en snabb shoppingtur och Noah har kräkit ner hela sig själv och hela Simon!! Han fortsatte att spy flera gånger, så till slut ringde vi rådgivningen...dom sa åt oss att åka in till Akuten, så sagt och gjort..vi tog vagnen och promenderade bort till akuten, som lägligt ligger 2 minuter härifrån! Där får vi komma in på direkten eftersom Noah kräks mitt framför tjejen i informationen...Noah blir undersökt och allt ser bra ut, men doktorn vill ändå att Noah ska stanna över natten för obeservation.. Jag som är livrädd för sjukhus sover hemma hos Hägglunds och Simon och Noah får övernatta på sjukhuset!! Noah hade vaknat vid två och fått i sig lite äppeldryck, som han den här gången fick behålla..klockan fyra fick han även välling som han också fick behålla...han hade då inte äiti sen klockan 15 dagen innan..så att han inte var ledsen och kinkig var ett under..men han är ju underbar vår son!! Imorse gick jag dit och mötte upp dom, och vid halv nio fick vi gå hem...Förmiddagen gick fint och han sov ute en stund..vid elva fick han en flaska välling och sedan åkte vi ner på stan för att uträtta lite ärenden..vi var inte där längre än 1 timme...men när vi hade bestämt oss för att åka hem, lyckades Noah med att spy ner sig igen! En riktig Kastspya!! Åkpåsen, jackan, kläderna ja rubbet var geeenomblött av spyor!!! Sen dess har han tack och lov inte spytt nåt mer, men däremot har han åkt på feber istället....stackars stackars liten älskling!!! Men efter ännu ett samtal med rådgivningen verkar det  inte vara någon fara, utan det vi ska göra är att få i honom små mängder mat och dryck, med korta mellanrum!!! Sen får vi hoppas att han får må bra imorgon!!

Vår son är verkligen fantastisk...hade jag mått som han gör jhade jag legat under täcket och gråtit..men vår son är glad och pigg ändå han...Han busar och har sig trots att han är utmattad och inte borde ha någon energi!!! Mamma är så stolt över dig Noah!!! Du är så stark!!! Älskar dig mitt Älskade Barn!!

Tack Hanna, Johan & Lisen för era böner!!

Påskfirande i Umeå

Efter en mycket trevlig helg med besök från Norrköping av inga mindre än Hanna, Erik och den lilla skrutten i magen befinner vi oss nu uppe i Umeå! Vi kom upp igår och ska stanna här till söndag eller måndag..mycket trevligt och skönt! Lisen och Noah leker med varandra och Lisen är så snäll mot sin lilla kusin! Hon kramas, pussas och matar lillkusinen!! Bästaste kusinen man kan ha tycker Noah..=)
Nu ligger dom små ute på balkongen och sover, jag och Hanna sitter vid köksbordet med varsin dator och Johan är ute och springer och bredvid honom CYKLAR Simon! (han orkar nämligen inte springa=) Lite senare ska jag och Hanna åka och handla lite och sen blir de nog spel och mys resten av dagen!

Helgen som var hade vi som sagt besök..det var mycket trevligt, och roligt att träffa våra kära vänner! Vi har spelat spel och haft de mysigt..Jag och Hanna var på Church Street och åt i lördags, och sedan följde vi med grabbarna på fest med massa gamla studentkompisar..

Noah växer och växer...han blir så stor och duktig...frågar man vad Vovven/Hunden/Nemo är så tittar han efter Nemo och blir jättestolt..=) Han står och idag lyfte han ena fot och flyttade den en centimeter också..men sen ramlade han...Jag hoppas väl att han inte börjar knalla riktigt än ialla fall...han e ju inte ens 9 månader! Han är en glad lite skit och det är sällan han är ledsen..knappt när han slår sig..=)

Mer uppdatering och lite bilder dyker upp senare..promise! =0)


Vår nästa supermodell?!

Inte så mycket har hänt sedan sist..Jag och Noah fortsatte och sov hemma hos mamma och Mats, så att Noah skulle slippa färglukten..men nu är det klart och nu är vi hemma sedan igår kväll..=) I går jobbade jag på Murgår´n och det gick väl bra..blir galen på barnen bara när dom ska försöka testa en hela tiden...efter lunch hade dom dock insett att det inte fungerade och dom började lyssna på vad jag sa..får väl se hur det går imorrn när det är dags igen..=)

Igår var vi till Gävle och gratulerade Mia på födelsedagen! =) Av någon konstig anledningen blev de en hel del babysnack..hmm..=) Mia och Dallas blir nämligen mamma och pappa i september..=) Jag har inte vågat skrivit något tidigare, men nu fick jag lov..haha..=) Grattis vännen! Jag är så glad för er skull!! =) ÅÅ det är så roligt att flera av våra vänner ska bli föräldrar..=) =)

Idag har vi haft besök av bästaste Maddis och spykråkan Nova! =) Kidsen fick busa litegrann och efter på tok för mycket kräka åkte dom i badbaljan! Sötnosarna! =) Annars idag har vi städat, städat och städat lite till! Vi får ju finfrämmande imorgon! Åå va roligt de ska bli!! Kan hända att de blir en hel del babysnack då också..;0)

Nu bjussar jag på massa bilder på min Heting till son!! ;0) Han har ju fått lite nya kläder på sistone som han så gärna vill visa er..=)



När Noah föddes fick han en Sverigekeps av, ja gissa...Lelle såklart..=) För en stund sedan hittade jag denna fina tröja på ÖB för 10 kr..=) Så nu är han laddad inför kommande landskamper..=)



Vita jeans är ett måste till sommaren..=) Därav den lite större storleken..=) En hit hos Noah eftersom det följde med en kedja som man kan leka med..=) Även skjortan är ny, med blått och limegrönt (syns inte så bra på bilden) Sen har han även fått ett par Foppatofflor..20 kr på Dollar..=)





Vit linneskjorta blir väl också snyggt till sommarn? =) Noah ska ju till utlandet med Nova i sommar och då måste han ju vara snygg..;0)





Han har även fått en ny jacka med tillhörande byxor från Didriksons..Det är både vind och vattentätt och andas..så helt perfekt! =) Lite stort kanske..men tanken är ju att han ska kunna ha det i höst också..=)



Lilla michelinisen(?) hade kräkits ner sina kläder, så hon fick vara lite nakenfis..=) Dessvärre kom det mer spyor över hela henne, så det blev badbaljan..=)



Gostumpan var på strålande humör..=)



KÄRLEK!



Världens goaste barn!



Efter ett tag fick Noah nog av Novas stänkande så han valde att klättra ur badet!

Dom är ju för härliga våra små..Noah, kan som ni ser på korten, stå utan att man håller i honom..men oftast kastar han sig framåt för att man ska fånga honom istället..det tycker han är jätteroligt..så ibland kan det vara svårt att få honom att stå för han vill bara busa istället..=) Annars så fortsätter han vara en liten busig gangster..=) Men nu har han sovit bättre på nätterna, och jag tror att hans lilla strul berodde på tänderna..=) Nu sover han från 19.30 på kvällen och vaknar till 2-3 ggr per natt, men då räcker de att hålla honom lite i handen eller klappa i stjärten så sover han igen..sen vaknar han runt 7 tiden...ett tag vaknade han ju vid sex halv 7 men han har skärpt sig lite så vi hoppas de håller i sig..=)

Näe nu får de vara nog med bloggande...jag ska ställa mig och göra pannkakor..kom på att jag måste ha matsäck med mig imorgon och då får de bli pannkakor..=)

Kramkram



*vinke vink* Heejdå!