Trevlig kväll

Vilken dag det har vart idag.
Jag har vart sängliggandes med jordens baksmällehuvudvärk!! Ändå tycker jag, om man jämför med tidigare gånger att jag var rätt så lugn igår ialla fall.. eller?!?!
Hur kul som helst var de ialla fall! Kände på jobbet att jag var lite sugen på ferre...och eftersom Helena inte hade nåt o göra, så ringde ja till henne på vägen hem och sa åt henne att packa väskan för att ja skulle komma o hämta henne! Sen åkte vi hit hem och kollade melodifestivalen och sen begav vi oss till förferren på Södra Slotts! Han inte vara där så länge dock, för vi skulle vidare till Olearys... där hade vi köföreträde och gratis inträde, så de va trevligt värre..;0) Och faktikst riktigt lyckat! Vi startade upp ett dansgolv på övervåningen vi, så vi fick dansa till lite schlager musik!! =) Extra länge hade dom öppet också..så ja tror vi tog taxi hem vid halv fyra nåt! Men Gåtlänningen Olof!! Blev ganska förvånad när man såg honom bakom ratten..=) Han fick en liten slant att stoppa i sin lilla ficka..=)

Kvällen var ialla fall riktigt lyckad! Och det var hur kul som helst att festa med Helena igen!!! De lär vi ta och göra om snart!!!

Melodifestivalen igår tycker jag va rätt okej..många bra låtar ändå. Andreas Johnsons låt var ju kanon, och lika så After Dark tycker ja!! Lite lessamt att dom inte gick vidare!!! Fy skäms på Sveriges befolkning!! Nog för att Sarah ballad också var fin, men va faan, en ballad är ju verkligen inte nån schlager!! Och nu är det väl 3 ballader med i finalen redan..suck!! Jaja, vi får väl se hur de blir me allt d där!

Nu ska ja sova! För ja har sååå ont i huvet..fortfarande!!

Puss Puss!!


Fick veta nåt fruktansvärt igår!
Och vännen, jag tänker på dej
Du vet vart jag finns om du vill prata eller så
Tycker så synd om dej..

O.C.

Har precis tittat på det absolut sista avsnittet av O.C
Är ju lite busig och kan inte hålla mej
Så jag har ju laddat hem alla avsnitten
Och nu har jag tittat på det absolut sista
Så grymt tråkigt att det ska ta slut nu
När det faktiskt började bli bra igen
Början på säsongen, dom avsnitt som visas i Sverige nu
Var ju jättedåliga, men dom senaste har vart kanon
Å nu är det slut *snyft*

Men de är ett bra avsnitt som ni andra har framför er ialla fall!!

40835-16

SAIK vs EIS = inte sant

Läste precis på SAIK´s hemsida, att Västerås har valt att spela på "samma sida" som Hammarby i slutspelet. Detta innebär med andra ord att SAIK får Edsbyn som sina troliga semifinalmotståndare, vilket känns pisstråkigt! Jag hade gärna sett att det hade varit SAIK-Edsbyn i final i år, men så kommer de ju inte att kunna bli då, tack vare piss Västerås!! De mest irreterande är att Hammarby eller Västerås troligen kommer vara i final.. gaah!! Åå va ja hoppas att deras kvartsfinalmotståndare, som inte e klara ännu, slår ut dom i kvarten!! De skulle vara sååå skönt om ingen av dom två kom till final åtminstone!! Hua hua, blää!! Haha, ja ni märker nog vad jag tycker om Hammarby och Västerås va.. ;0)

Ja e fortfarande sjuk också. Konstigt nog så har jag inte fått febern ännu, men ändå så har jag ont precis överallt. Och sitter jag eller ligger på samma sätt lite för länge, blir jag alldeles stel så de känns som de ska gå att bryta av mig.. Simon ligger med 39 graders feber han, och själv har jag 36.. känns som att jag är nerkyld eller något. Har försökt mig på att plugga litegrann idag ialla fall. Har skrivit min saga, eller den e inte riktigt klar, men har skrivit två sidor ialla fall..Så har jag kollat litegrann om öknarna. Men jag blir helt slut och får sprängande huvudvärk så de känns som att huvudet ska explodera!!
Men samtidigt tycker jag så jävla synd om Sandra om jag inte e pigg imorgon, då måste hon redovisa alldeles själv, och jag vet hur jag hade känt inför de. Men sen vill jag ju inte smitta ner de andra i klassen heller.. å ja vill inte missa några fler lektioner. Näe fy faan vilka jävla dilemman jag har. Va i helvete måste jag vara sjuk för. Orkar inte!!! Vill inte!!! Helvetes!!

Ja, idag hade ja minsann inte många glädjande saker att berätta för er om eller..
De enda mysiga e väl snabbturen ut som jag nyss var på tillsammans med min just nu, väldigt pipiga hund (han vill leka) Haha, idag är det ännu mera snö..och den här lilla krabaten slänger sig ut i snön och försvinner..hahaha!! De såg så härligt ut.. Fast ja tror han nöjt, för han låg kvar där ett bra tag och sen gjorde han samma sak igen! Stackars liten vovve får ju ingen motion nu när husse och matte e sjuka.. bara massa lek inomhus.. tur e väl att han tycker de e lika okej som att leka ute..=)  Massa godis får han också..=) Ska nog slå hans favvotjej Mia en signal imorrn tror jag, om jag är lika hängig då, o se om hon vill ta ut sin lilla styvson på en promenad!! Då skulle Nemo bli jätte jätteglad ialla fall..;0)

Näe pussen på er!

Föressten..

...jag fick min semla till slut!
Men det var inte lika gott när jag väl hade ätit den!! Ångesten kom krypandes.. har ju inte ätit nåt speciellt onyttigt dom senaste 3 (!!!!) veckorna, men så är det ju faktiskt semeldagen! Och då FÅR man!! Så d så!

Men nu har jag ätit min semla för i år, 
och gott, de va d som sagt inte..bara första tuggorna!

Välkommen till sjuklingarna!

Ja, vi har väl aldrig vart friska nån av oss säger väl ni! Men nu är vi ändå sjukare än vanligt..;0)
Först började jag att känna mig hängig och sen tokbryter de ut på Simon!
Jahapp, så länge fick jag vara sjuk och tycka synd om mig själv..snyft..haha! Närå de e synd om min lilla gubbe faktikst..Han e som ett slakt! Själv ska jag lägga mej nu och hoppas att jag är piggare imorgon..De spänner och har sig överallt!!

Ska ta ut Nemo på en kvällsprommis nu! Han tycker de e skitkul ute nu när de e massa snö! Han sjunker ner i den för att de är så mycket..haha! Men kul har han, studsar runt som en liten kanin! Haha!! Min lilla sötnos!!

Näe hörrni, nu kallar sängen på mig!


Jag vill ha en semla!


Ååå jag är så grymt sugen på en semla!
Och idag är det Fettisdag, vilket innebär att man Får äta en semla
Till och med jag får äta en semla idag!!
Men det ät snöstorm, vem orkar gå till bageriet då?
Så vet jag ju inte vart de godaste semlorna finns!
Jag kanske ska ta och göra mig klar och åka till mamma
så kan jag äta en semla där innan jag ska jobba.
Egentligen borde jag inte jobba idag.
Är fortfarande sjuk och hängig, så ligger Simon med feber också
Men känner att jag inte kan vara hemma från jobbet
eftersom det är första schemalagda dagen
Näe jag måste duscha nu

Semla med kall mjölk, mmums!

40835-57

Sommar


Ååå vad jag längtar till sommaren!!!

Förstå vad härligt att ligga barfota i gröngräset
Springar barfota och få sanden mellan tårna
Få den där underbara solbrännan
Oset från sommarens första grillning
Snapsen på midsommarafton
En iskall öl på stranden..
eller varför inte ute på sjön, i båten!
Picknick i Boulognern
Glass, After beach och Brända Bocken!

skulle ju kunna rabbla upp hur mycket underbart som helst med sommaren!


40835-56


Jag längtar efter sommaren!!

Sjuk?

Har inte alls lust att bli sjuk nu..och jag har verkligen inte tid med de heller!!
Hur mycket plugg som helst att göra den här veckan ju
så de känns som de är väldigt dåålig tajming..gaaah!!

Jag är yr i huvudet
 illamående
ont i örat
 värk i en tand
 tjock i halsen
snorig i näsan
ja i stort sett allt... vill inte!!
 
Slut i kroppen överhuvudtaget 

Men vad ska man göra..
jag har ju umgåtts med sjuklingar hela helgen jag ju,
så de kanske inte e så knepigt om ja blir sjuk..;0)
40835-55

Update!

Jag har blivit lite dålig på att uppdatera på senaste tiden märker ja, och jag skäms!!
Får ta o skriva litegrann nu istället då, för ja måste göra något..för meningen är att jag ska plugga, o då hittar jag ju som vanligt på andra saker att göra.. hmm tyypiskt mig!

I lördags va d fest igen! Men först så var jag i Kungsberget med Malin! De var riktigt kul, synd bara att de va rätt mycke is i branterna på backarna! Men de gick rätt bra att åka ändå! Mia kom också dit, hon åkte för första gången stumpan, och de gick ju hur bra som helst!! Vikken tjej! =) Sen när ja kom hem så vart de partaj! Skulle egentligen ha tjejkväll först, men de slutade med att både Malin och Mia mådde dåligt, så dom kunde tyvärr inte vara med! Jättetråkigt var de! Speciellt med tanke på att de nu inte kommer bli nån riktig fest o utgång med Mia nåt mer innan hon åker till Tyskland..Men ja får väl ta en sväng ner istället då o köra en utgång där nere med henne..;0) Sen kommer hon hem lagom till slutet av sommaren och n0llningen!! Ja kommer att sakna den tjejen när hon e borta..;0(
Men ja har ju massor med tjejer kvar här hemma ändå!! Min partypolare från helgen e ju kvar fortfarande!! ;0) Åå de e en jädra tur! Vi funderade över om vi bara skulle vara jag o Hanna i lördags, men grabbarnatyckte vi var så tråkiga då, så dom fick vara med dom också! Fast dom satt inne i sovrummet och spelade tv-spel, medan ja o Hanna lagade gourmet middag, potatisgratäng och kycklingfilé!
och såg melodifestivalen!! Som ändå var rätt bra den här veckan, men ja tycker att Magnus borde ha kommit vidare... Sen blev de Sing Star, stackars grannar säger ja bara, men fasingen va kul de e alltså!! Sen så gick vi till Solo, eller åkte rättare sagt, Erik körde så vi tog bilen ner, riktigt smidigt! Å skoj var d ute som vanligt..=) Jag fick beröm av Hanna för mina matlagningskunskaper också..=) De är inte varje dag man får höra att jag lagar bättre mat än vad som serveras på restaurang..de ni!! ;0)

Igår blev de innebandy i Viken, tittade på Alba.-Godis...tyvärr vann Godis, men men! Sen fick vi mat hos mamma! Knödel!!!! Mums!! O sen satt jag mig och tittade i mina gamla Dagböcker! Haha, sånt e så kul..men gud vilka saker man skrev alltså..haha! Man var ju helt besatt på den tiden..haha!! Ja jag säger då de ja! Ska blir kul att läsa igenom dom där ordentligt nån gång.. hahaha

Näe om man ska ta tag i plugget ordentligt då, men jag mår nåt fruktansvärt illa. Blev alldeles yr och kallsvettig när jag var på toaletten tidigare, bara ja inte blir sjuk igen..suck!! O de värsta som finns är ju att må illa och spy!!! Blä blä!!

Kramkram

Lång dag

Skola imorse, vilket innebar att jag var tvungen att gå upp halv åtta redan.. men de kan man ju ändå se som sovmorgon, för i vanliga fall så brukar man börja 8,15, vi har turen att börja 9,15..en timmes extra sömn..riktigt välbehövligt! Somnade faktikst snabbt igår, fast i och för sig lade ja mig inte förräns halv 2 heller... kan lova att någon har vänt på dygnet totalt..och den någon är jag! Fast Simon var värre..han låg bredvid mig å kikade på film på datorn han.. o somnade inte förräns halv 4, fyra.. då trodde han att han skulle få nåt..haha!! Kokosgubben min! =)
Skolan idag var rätt intressant faktiskt... vi lekte "fabriken" Robban mätte upp kvadrater som var 25x25 cm, Camilla klippte ut dem, Sandra vikte dem i trekanter, tre gånger, sen skulle jag mäta upp 5 cm mitt på triangelns bas och rita en "treklöver", varpå Elin kontrollmätte mitt jobb, och sedan klippte ut treklöver, Emma hade hål o dem , med en hålslag och Carolina stämplade och satte ihop fem och fem i gem.. ja, visst fattar ni jättemycket.. men det hela går ut på att vi skulle känna av litegrann hur de är att jobba i en fabrik, eller på Ericsson var de visst också rätt lika. Man satt hela tiden med samma arbetsuppgift, och jobbade på ackord.. fort skulle de gå, inge pauser osv. Vi satt och klippte och vikte o hade oss i 40 minuter och man blev både yr i skallen och fick huvudvärk.. uscha förstår inte hur stackars folk står ut, och själv klagar man när man sitter i kassan på ICA, uscha, man borde skämmas.. Givande lektion lär ja säga att det var ialla fall...

Sen vart de hem, äta och spana två avsnitt Grey´s opch sen till Sandviken o jobba! Idag var d till o me rätt så skojjigt o jobba.. bra va..=) Inge speciella händelser, men ändå helt ok..

Nu ska jag ta o skära lite ananas och äta och sen ska ja gå och sova, känner att de är dax för de nu!

Åå jag trodde att jag inte hade så mycket inplanerat i feb och mars, men nu verkar snart varje helg va bokade igen.. nu ska vi se...

♥ Lördag 17/2 Kungsberget med Malin..=) Melodifestival och fest..=)
♥ Onsdag 21/2 Poker på Kåren! (jag måste ju försvara min andra plats..=)
♥ Lördag 24/2 Ev, utgång med Maddis i Viken
♥ Lördag 3/3 Personalfest med Bowling och utgång
♥ 8-12 mars Skeikampen m Hasse och Ellen
♥ Lördag 24/3 Mias födelsedagsfest!!! ;0)
♥ Lördag 31/3 Dammiddag på Kåren!!
♥ Söndag 1/4 - Torsdag 5/4 Vemdalen med mamma, mats och co
♥ Torsdag 5/4 - till ungefär måndag 9/4 eventuellt Åre med Malin..

Jaa som sagt, ni ser ju hur det ser ut... De här är ju inte riktigt mänskligt juh.. hmm..hur ska ja lyckas hinna med allt detta! Och jag vill ju inte ta bort något heller! Och sen så har jag för mig att Hanna har pratat om födelsedagsfest också..hmm... =)

Näe nu blir de ananas, innan ja kommer på mer saker ja har planerat.. gaah!!

Pussen kramen o nattinatti!!


12 Februari 2007

Hmm, de e väl på tiden att jag skriver ett riktigt inlägg nu känns d som.. Har inte riktigt kännt för att skriva tidigare, så de har helt enkelt inte blivit av. Å egentligen e ja så himlans trött nu, så ja inte orkar, men va sjutton..;0)

Har suttit och tittat efter lite förslag på Alla Hjärtans Dag present till gubben..men ja kommer inte på nåt!! Jag av alla..som brukar kunna ha hur många förslag som helst..haha.. men näee jag vill liksom göra nåt speciellt..vi får helt enkelt se vad de blir..;0)

Hmm, jag vet ju inte riktigt vad jag ska ta upp idag.. men i fredags åkte ja ialla fall till mamma så vart de Bandy me mamma, Mats o bror! SAIK spöade Vetlanda! Härligt härligt.. o sen vart de hem till mamma och ta d lite lungt innan ja åkte hem. Å i lördags.. då vart de träning..!! =) O sen vart de 30-års fest!! Dallas (Mias karl) fyllde år, så vi var lite folk där hemma! Så drog jag me mej Mia ut på Solo så vi kunde leva lite rövare! Å där träffade vi massa roliga folk.. En trevlig överraskning va ju att Hanna också var ute.. Man måste ju passa på att dra ut Mia nu, för nu står de inte på förräns gumman min lämna mig!! Snyft!
Så i söndags blev ja bjuden på min farmors 75-års fest.. Det vart en upplevelse med tanke på att ja inte har träffat släkten på den sidan på ungefär 10 år! De va riktigt trevligt att träffa mina fastrar lär ja säga!! Hoppas verkligen inte att de dröjer lika lång tid igen!! Sen så hamnade ja på innebandy med bror min! Alba-Sundsvall och snacka om att jag blev förvånad när Maddis gumman var där o titta! Inte direkt första stället ja räknade med att träffa henne på..haha!! Men de va kul!! Blir ju alldeles för sällan nu för tiden..tyvärr.. Annat var de när ja bodde i Sandviken. Men förklaringen till de kan ju vara att vi bode mitt emot varandra. Tog 30 sek o gå från dörr till dörr.. Nu tar de 30 min.. som att de e långt.. nääe..skärpning på oss nu va..;0)

Jahaja.. nu e d nog tajm for some sleep...jag har skola imorrn.. jobbigt jobbigt..o sen efter de så ska jag jobba! de var evigheter sen nu, så ja har väl glömt alla PLU nummer nu.. 4011-banan! De glömmer ja inte..hehe




♥    ♥    ♥

Idag har vi fått reda på en riktigt trevlig nyhet!
Så nu håller jag tummarna såå hårt och hoppas att allt går bra..
Är jätteglad för Er skull! =0)
Så börjar man längta lite själv med..thihi!!
Åå haha, nu e de bara o börja tänka på vad vi själva har sagt..;0)

♥    ♥    ♥

Jag har lessnat

Mm jag har faktiskt lessnat på min blogg just nu... jag vill ha en snygg och personlig blogg, men jag vet ju inte hur jag gör.. vissa ändrar och har sig och har jättefina bloggar..men hur gör man för att få de?
Jag vill ja vill ja vill! oxå ha så!


Ipod


Idag har vi införskaffat oss en Mini Ipod.
Den är verligen såååå liten, och helt nyutkommen;0)
Vi var tydligen först med att köpa den här i Gävle.. de e ju lite småcoolt..hihi
Ett bra redskap för oss på gymmet
Så tar den inte nån plats heller!

Superbra uppfinning!
40835-54

Nollning på G

Jepps, idag är det dax att börja spåna om N0llningen till hösten! Min allra sista n0llning.. tror jag ialla fall..man vet ju aldrig vad som händer!! ;0) Men de ska bli skoj! N0llningen e ju ett minne för livet, och man finner kompisar för livet.. frågorna har börjat dykt upp i skallen om vad som  händer sen? Vad händer om ett år, när jag har slutat plugga?! Hur blir det med alla "nyfunna" vänner man fått genom skolan? Flyttar alla åt olika håll? Ja, de finns en hel del frågetecken..jag vill nog egentligen inte sluta plugga tror jag. Att inte vara ett med alla nå längre..den härliga gemenskapen.. jaa, jag undrar jag vad som händer!! Men de är ju ett år kvar, så de kommer jag ta till vara på mina vänner..fest o skoj! D ska vi ha..=0)

Nu måste jag sätta igång o plugga..som vanligt hittar jag på andra saker att göra istället.. haha..ja blir nog inte riktigt klok på mej själv!!

Kärleken

Det är inte utan att jag blir lite lessen när jag ser hur människor förändras på grund av kärlek. Och då menar jag inte de positiva där man märker att personen mår bra, utan tänker mer på dem som förändrar hela sitt liv.

Vill man leva i ett styrt förhållande?! Där ena parten styr den andra?! Jag tror inte de, jag tror att man förr eller senare tröttnar. Man tröttnar på att partnern inte litar på mig..för det är ju det som det handlar om. Om man kan lita på varandra. Litar man på varandra så behöver inte någon styra den andra. Eller?! Mig tog det 4 år att komma på detta, 4 år som på sitt sätt såklart var lärorika, men också 4 år som begränsade mig. Jag skulle i och för sig inte vara den jag är idag om jag inte vart med om detta, och fått en inblick i hur det är. Men vill man ha ett långt lyckligt liv så tror jag inte att någon ska styra den andra. Jag tror det bara leder till att förhållandet dör ut. Att man tröttnar på att man inte får göra de som ens kompisar gör.

 

Jag vet inte riktigt varför, men det verkar som att de bara blir mer och mer vanligt med sådana här förhållanden. Jag har hört om flera stycken den senaste tiden, och tycker det är sorgligt. Så du kanske borde tänka efter hur du har det. Är det så här du vill ha det.. Är du en som styr eller kanske någon som blir styrd.

Själv trivs jag idag som fisken i vattnet, så de behöver ni inte fundera över..;0) Mitt förhållande är totalt natt och dag motför gamla förhållanden bättre kan ja inte ha…thihi..;0) Men de vet nog de flesta av er vid det här laget.

 

Haha, de blev ju rätt djupt de här, men kände att jag var tvungen att skriva av mig för jag blir så irriterad. Dessvärre så läser nog inte de personerna som verkligen skulle behöva ta till sig detta i min blogg, men kanske kan de hjälpa på nåt sätt..=)
Någon som håller med mig?!


duktig

Jepps, idag har jag vart duktig. Jag o Simon var på gymmet på eftermiddagen och genomförde vårt personliga träningsprogram som vi fått..måste säga att de gick riktigt bra..vi får väl se hur jag mår imorrn..=0) Sen så lämnade vi våran bil hos Tobbe, för han och Olof ska till Kungsberget imorrn och ville låna den, o de fick dom juh! Så då promenerade vi hem därifrån sen..Så idag har vi vart riktigt duktiga!

Håller fortfarande igång med min sallad också! Och inte en godisbit har ja smakat eller slickat på!! Inge skräpmat heller!! =) Idag så har det blivit ruccola, körsbärstomater, gurka, avocado, röd lök, paprika, fetaost (10-procentig;0) OCH Go Green Bönmix!!! De ni, de e inte jag de eller..men de e fasingen gottit!! Snart har jag ju ialla fall klarat mig en vecka. De e ju en bra början!!
Imorrn tror jag inte att de blir någon träning..måste plugga, och antagligen så har jag nån djävulsk träningsvärk!! =) Haha!!


Tårar

40835-53

Tårarna rann ner för mina kinder




Inte helt överraskande i och för sig
jag är nog en av dom som har det lättast för att gråta när jag ser på tv och film..
Allt från Björnbröder och Tarzan till
Titanic, Armageddon, One Tree Hill och Grey´s Anatomy!!
Idag var de både glädjetårar och sorgsna tårar..
Gjädjetårar över att man äntligen fick se Alex känslomässiga sida.
Och sorgetårar när Doc dog, och Denny
De fanns många anledningar till tårar idag
Och många frågetecken om vad som händer nästa säsong
Hur väljer Meredith?
Vad vill Dr Shepard?
Menar Izzie allvar med att sluta?
Jorå, nog finns det frågor allt, och frågan för mig är:
Lyckas jag hålla mig utan att ladda hem?

Svaret är: NEJ
Ärligt talat, så har jag redan börjat.
Jag kan verkligen verkligen inte hålla mig.

Ganska sjukt att man kan bli så känslomässigt berörd av en tv-serie.
och besatt!
Men ja, jag blir det!

Fruktsallad + CSI

Idag var det våran tur att bjussa på fruktsallad tyckte jag, så Mia kom över och tittade på CSI och åt gotta fruktsallad! Ett tips till er när ni göra fruktsallad..köp Granatäpple och peta loss kärnorna i det och ha i fruktsalladen, de blir riktigt smarrigt.. Nu Cissi fick du ett till tips som du e tvungen att prova..=)

Va ju dubbelavsnitt idag, så man fick se extra mycket CSI..;0) Men ja o Mia var så virriga, så vi var inte riktigt med  på vad som hände idag tror jag..=) O inte fick man se slutet heller..måste vänta till nästa vecka..

Imorrn e de säsongsavslutningen på Grey´s Anatomy också..undrar ja hur det går med allt o alla..spännande..haha.. Snacka om att jag har blivit ett tv-freak igen nu..Ett tag tittade jag knappt på TV, och nu är det i stort sett nånting varje dag..inte bra inte bra..=) Men bra samtidigt att de ialla fall finns nåt o titta på på dumburken!!

Imorrn blir d upp tidigt..då blir de gymmet..Weehoo

Puss o Gonatt

Vinterlandskap

Var på en promenad med Mia och Nemo för en liten stund sedan. Snön yrde och man såg knappt nåt, men de va riktigt myspysigt!! Härligt med en prommis, snacka lite skit, få frisk luft och motion!

Tycker de är lite synd att vintern kommer nu bara. Nu vill jag ha vår och sommar!! Tänk om det inte blir någon vår i år, o dålig sommar. Som det var förra året. Har inte några riktiga minnen av förra sommaren.. gjorde inget annat än jobba.. första gången jag var på stranden var i slutet på augusti när solen inte längre tog. Jag hoppas verkligen att det inte blir så i år igen. Men jag har känslan att det är precis så som det kommer att bli. Kommer jobba så mycket det bara går. Känner ju att jag måste ha pengar till Thailand. Såå ja, undrar ja vad som händer med min sommar..kanske inte e nån idé att tråna efter den, utan ta vara på dagen som den kommer.. från och med nästa vecka är det jobb som gäller igen..så jag ska nog ta vara på den här veckan som är tror jag. Jaa, de ska ja! Mysa o busa i snön! De ska jag göra!!

40835-4

Mysigt vinterlandsskap

Miss i nassen

40835-52                                40835-51



Igår så var det fest här hemma. Eller storfest var de inte, men jag och Hanna satt här och förfestade och tittade på Melodifestivalen innan vi drog vidare till Södra Slotts, och sen till O´Learys. Vi hade riktigt trevligt. Blev lite öl, Salmiakki, och så Minttu m O´boy! Det är så himla gott, de måste ni bara ta och prova. De är gott med både varm och kall o´boy! Ett tips!

Idag har en viss Sofie inte mått bra alls. Huvudvärk, yrsel, illamående, hunger, ja ungefär allt har vart fel idag, vilket ju har sina förklaringar i och för sig. ;0)
Men jag var duktig igår. Höll mig borta från skräpmaten, trots att i stort sett alla andra köpte utemat. Men inte ja!! O inge godis har jag ätit heller! Jag är stolt över mig själv..hihi!!

Har nyss spelat poker på ladbrokes, och jag vart så förbannad för när de var fyra stycken kvar. Fick jag in en pott, och så hänger sig datorn. Å sen när ja kom in igen, så hade ja åkt ur. Pissed off blev ja då!! Gaahh

Nu ska jag tvätta mig och gå och sova. Trodde att jag skulle lägga mej tidigt idag, men icke sa nicke..haha.. Fattar inte att jag inte kan lägga mig på kvällarna. Måste bli en ändring på det också nu faktiskt. Jag har vänt på dygnet kan ja säga. Sover länge o är uppe länge! Yeah Yeah..

Gonatt på er!!

2 dagar..

...två dagar har jag klarat mig nu...ja om 5 timmar ialla fall!! Har promenerat 40 min igår, och så var jag på introduktion  på gymmet, så nu har jag ett program anpassat för mej! Bättre kan det ju inte bli.. jo att jag följer de i och för sig..haha.. sen idag så har jag promenerat i en timme.. vi lekte i och för sig lite på vägen ja o Nemo, men en timme var vi ute ialla fall.. Så har jag ätit sallad 2 ggr..så ja känner mig riktigt stolt faktikst!

Klarade även lektionen galant idag, och satt definitivt inte så tyst som jag hade räknat med. Då hade ja haft ångest i onödan då, de va ju dumt..hoppas ja lärde mig till nästa gång nu!

Om en stund kommer mamma och hämtar mig. Vi ska åka och kolla på innebandy derby mellan Runsten-Aston! HEJJA ASTON!! Hoppas bara att min bror får spela..

Hoppas ni får en trevlig fredag kväll! Puss ♥

Typical me


Hehe, så typiskt mig.. ska sätta mig och plugga, men först så måste jag ju gå igenom alla intressanta sidor på nätet..haha.. jaja..idag är jag ju så illa tvungen att plugga, så de ska väl gå rätt bra idag ialla fall..

Men först så ska jag nog ta ut min lilla voffs på en prommis, så kanske jag piggnar till litegrann! Sätta lite musik i öronen och knalla en halvtimme eller nåt sånt.. Jag gjorde en deal inatt.. vet inte om den e bra eller dålig, de får väl visa sig. Men om jag skulle äta skräpmat eller godis  i februari så får Simon ett Xbox 360 av mej..Förhoppningsvis så skärper jag till mig så mycket att jag inte äter nåt av detta under denna månad då, så de kan ju vara bra.. Hoppas bara att jag är så duktig..haha!! Närå, ja e inte orolig, nu har jag ju en stor anledning till att klara de, så de ska nog gå finfint de! Nu ska jag ta mig lite fil, sen ska jag klä på mig, ta ut voffsen och in och börja plugga.. Sen blir de Fullkorns-pastasallad..=)

40835-50

Räkmacka

Haha, de vart inte mycke plugg gjort idag ialla fall..meen nu tror jag att jag har förstått vad som menas med att Identifiera "det historiska perspektivet" i Lpo 94 ialla fall, så då kanske det går lite lättare imorrn! "Geniet Mia" (vad skulle jag göra utan henne) var här o diskuterade med mej idag..o det är som jag säger, jag behöver nog plugga tillsammans med någon, så man kan prata undertiden man pluggar..så man får igång tankarna litegrann.. Men vi får väl se nu då.. e de som ja har uppfattat det nu, så verkar de inte ens vara svårt, därför jag är lite osäker på om det verkligen är så jag ska göra..hmmpf..jaja, jag gör på de viset ialla fall..så får vi se sen. Är inte så taggad på lektion på fredag ialla fall, tycker de känns drygt att vi är så några..skönt samtidigt, men ja måste ju plugga såå mycket mera..haha..

Vi åt ägg- och räkmacka idag! Bjöd över Mia och Dallas också, så vi åt gottit och kollade på Já ä inte bitter... med Robert Gustafsson! Jag har inte sett hela den nån gång..men faktiskt..de e ju rätt roligt..haha!!
Imorrn blir d plugg hela dagen, o sen ska jag på intro på gymmet, så ja får veta hur jag ska träna..=0) O så ska ja härma Marie och börja käka fullkorns(!!)-pastasallad..=) Nu jävlar säger jag bara!! O de blir mycket billigare än VK också.. behöver ju inte riktigt handla lika mycket. Frukt och grönsaker bara.. Vi får väl se hur länge de här fungerar då..Men idag har ja inte ätit nå godis ialla fall!! De e bra! Nu ska ja fortsätta så..;0)

Har inte fått nåt mail på lägenhet heller. Vill så himla gärna komma närmre stan och få en större lägenhet. Skulle vara helt underbart de juh! Skulle vara rätt skönt med en hyres på ett sätt också..kan man handla grejer för pengarna..haha!! Men ja, vi får väl se...Finns ju en som ja vill ha..hade vart så bra..men men.. känns som att de bara är att glömma den...

Nu e de sena natten igeeen..så kanske e dax för att sova snart!!

Puss o kram