Leo

Fick inte in bilderna!!


SOMMARLOV!!

ÄNTLIGEN!!!
Mitt allra första lediga sommarlov börjar NU!!
Såå himlans otroligt skönt det ska bli!! Förstå att ha fullt betalt (till och med lite till) och få gå hemma en hel sommar!! Det är LYX min vänner, men så jäkla värd det jag är!! Efter detta året!! Jag har aldrig någonsin jobbat så mycket som jag har gjort det här året så jag känner att jag verkligen verkligen är värd detta sommarlov!! Jippiey!!!

Inte nog med det!! Idag föddes en liten prins också!! Äntligen kom han den lilla efterlängtade Leo!! En riktigt liten sötnos som är sin storasyster upp i dagen!! Ser framemot att hälsa dig välkommen till världen men jag väntar några dagar så jag är 100 procent säker på att inte smitta dig!!

Välkommen till världen söta lilla Leo! Och Grattis familjen Persson/Grönberg!!






Tycker synd om mig själv...

Som ni märkt var det en del negativa inlägg på slutet..man kan säga att jag var i en liten dal och det finns förklaringar till detta, men inga som jag tänker skriva ut här..Jag kände att jag just hade kommit tillbaka till toppen igen och mådde faktiskt skitbra de sista veckorna...men vad händer då?! Joo i lördags kom Noah hem med hög feber och eftersom det är avslutningsvecka så fick Simon vara hemma...på tisdag morgon åkte Simon och Noah till läkaren och det visade sig att de hade Halsfluss båda två!! Stackars!!
På tisdag kväll började jag få värk i nacke och axlar och insåg att nej, det är nåt på gång på mig också!! Inte nu, inte nu, inte nu!! Det är avslutning på onsdag! Gick och lade mig och hoppades att jag skulle vakna upp pigg på onsdag morgon, men icke!! 39 graders feber och vit i halsen!! Skit skit skit!!! Jag som hade sett framemot avslutningen tillsammans med mina underbara elever!!! Det blev ingen avslutning för mig!! =( och det grämjer mig allra mest!!! Mina fina söta barn som jag skulle önska glad sommar!! Som tur var hade vi avslutning i klassrummet på tisdagen och delade ut böcker och kramades och åt marängswiss...men jag ville sååå gärna vara med på avslutningen!! SKIT igen!!
Barnen hade gett mig massa fina saker: från hela klassen fick jag ett presentkort för 2 på frukost på Högbo brukshotell!! Fantastiskt underbart! Sen fick jag en flaska mousserande rosé (dom vet vad som går hem haha ), ett halsband med en ängel på, en Lavendelblomma och massa mer blommor!! Ännu mera ledsen över att inte kunna vara där och tacka dem för allt fint!!

Hur som helst var jag till läkare igår och fick penicillin. Men det är fasen inte lätt att få komma dit! Jag ringde redan i onsdag och då gav hon mig en tid på fredag för vi kan inte se tidigare om det är halsfluss..näehäpp tänkte jag...på torsdag morgon vaknade jag och kunde knappt svälja plus att halsmandlarna var jättesvällda och kritvita! (här snackar vi inte enstaka prickar) så då fick jag ialla fall en tid på torsdagen...när jag fick komma in tittade hon i halsen och sa OJ, jag förstår att du har ont! Sen var det inte några tveksamheter om att jag skulle få penicillin, så det var ialla fall skönt!! Men två dagar med nästan 40 graders feber och utan mat har satt sina spår...jag är helt slut!! Och halsen känns fortfarande inte nå bättre...

Jag hade räknat med att jobba hela onsdag, tors och fred så jag hade kunnat kompa mån och tis nästa vecka...men nu går ju inte det utan nu måste jag jobba nästa vecka också!! Pissigt värre..(ursäkta mitt ordval)

Jaja, förhoppningsvis så börjar väl penicillinen att hjälpa snart så att jag blir piggare!! I onsdags och igår har det inte ens hjälpt med Ipren och Alvedon för att få ner febern....blä!!

Hoppas ni andra har det bättre än mig!! Och hoppas att ni får en helt underbar sommar!!! (om jag nu har några läsare kvar=)

Kramar