Finbesök från Långserud

Inte helgen som var, men helgen innan hade vi finbesök från Långserud!! Noahs farfar och "farmor" Ellen var här på besök!! Dom kom tidigt på lördagen och åkte sedan hem igen på måndag eftermiddag!!! Dom kom för att hjälpa oss med lyftning och isolering av utbyggnaden och det blev verkligen hur mycket som helst gjort!! Vi är jättetacksamma för att ni ville komma och hjälpa oss med detta, det var verkligen guld värt!! Att vi dessutom hann med lite mys också och att Noah fick vara med er och busa och bygga en massa uppskattades mycket!!! Hoppas att vi ses snart igen!!

<3Simon och svärfar var väldigt duktiga och jobbade mycket bra tillsammans!!Rakt blev det också!! =)

     

Noah ville ju såklart också vara med och bygga lite!
(klicka på bilden för större bild)En liten lortgris, men oj så roligt han hade!Noah och Ellen hade vattenkrig!
Vet inte vem av dom som hade roligast =)Spriiing!Ånej ånej ånej...du får inte ta mig!<3Fina Farfar och Farmor Ellen


Vulkanutbrott!

Förra året den här tiden, inträffade ett vulkanutrbott på Island som gjorde att flygplatser stängdes i veckor! Nu har en annan vulkan på Island haft ett utbrott och det kan nu bli så att Arlanda stängs och att planen inte får lyfta!! Vilket innebär att vi kanske inte kommer iväg på vår Turkietresa!! det känns verkligen jättejobbigt..men jag ska inte gräva ner mig ännu!! Håll tummarna!(bild från Aftonbladet.se)


80-tals fest i Helsingborg

Första helgen i maj hade Anna sin 30-års fest nere i Helsingborg!
Självklart pallrade jag mig ner till Skåneland för att fira min fina vän!

Jag åkte ner sent på torsdagkvällen och hem på måndagen! Jag hade alltså många dagar för trevligheter! På fredagen gick jag och strosa lite på stan och inhandlade det sista inför lördagens 80-tals fest och på kvällen gick vi till Hampan och åt gott och drack gott!! Vi hade toppenväder så vi satt på uteserveringen fram till klockan 21.00 på kvällen!! riktigt häärligt!!

På lördagen fixade jag och Emma med sallader till kvällen grillbuffé och så piffade vi oss själva! Kvällen/natten blev riktigt grym och vi dansade och skålade hela natten lång! Vi lekte lekar, klädde oss i SAIK-kläder, blanda dricka m.m m.m!! Det var en riktigt riktigt bra fest!

Söndagen vilade vi oss igenom med pizza och film!

Måste såklart bjuda på lite schnygga bilder! =) (över 800 bilder tog jag och Anna tillsammans, eller Emma med våra kameror kanske vi ska säga =)
Några bilder från kvällen, resten håller jag för mig själv =)


Simon gjuterHar har vi lagt markisolering, under ligger det singel.Här har vi lagt armering och gjort färdigt gjutformen.Här har vi börjat gjuta.Gjutningen fast från ett annat håll.Här har vi fyllt upp hela formen och nu väntar vi på att det ska brinna (stelna).

Duktiga vi är jag och Frank!

/Simon