Myser med mig själv..

..fast de blir ju inte riktigt rätt! Jag har ju både Nemo och Bebben med mig! Så ensam är jag ju absolut inte!! ;0) Ligger i sängen under filten, med datorn i knät, Nemo brevid mig och Let´s dance finalen på tv! En rätt lyckad kväll ändå tycker! Skönt att vara lite ensam ibland! Fast idag har jag inte ens träffat min bättre hälft, så de e ju lite tråkigt...men de går de också..=)

De var riktigt tungt på jobbet idag! Får en klump i bröstet bara jag tänker på det! usch!! Barnen hade gjort ett jättefint kort till mig där alla hade skrivit sitt namn och så stod det "Vi kommer sakna dig jättemycket" i det! Till det fick jag ett paket som innehåll en jättefin skål från Kosta Bodas Tulipserie!! Underbara männsikor!! Sen blev de en kramgrop! Alla barnen låg över mig och kramades!! Känns jobbigt att jag inte ska dit nå mer nu! Fy fasen alltså!! Hoppas verkligen att alla "protester" gör skillnad så ja får komma tillbaka fortare än kvickt!!

Idag efter jobbet blev det lunch på Malaysia med Madde och Tobbe! Mycket trevligt, och myyycket prat! =0) Får se om det blir lite shopping för oss på söndag! =9 Efter det åkte jag till mamsen och bakade chokladrutor, och sen har de inte hänt så mycket mera!

Bebben ger sig verkligen tillkänna för att visa att jag inte är ensam! Det kickas och boxas i magen!! =) *myspys*

Puss o Kram till er från mig, bebben o nemo

Sista dagen på jobbet

Nu ska jag strax iväg för att jobba min sista dag i Sandviken!!
Kommer bli en mycket känslomässig dag känns de som!!
Jag kommer inte få jobba med Mina barn nåt mer! *snyft*
Härom dagen kom "min pojke" med en present åt mig med ett jättefint kort till!
Då brann de bakom ögonlocken på mig!
Så vi får väl se hur det går idag då!
Jädra kommun o ställa till de!!!

Efter jobbet ska jag fika/äta med Maddisgumman, och sen ska jag hem till mamsen och baka Chokladrutor åt henne! Fick ett mess 07.20 där hon fråga om jag kunde komma! Verkar lite desperat, så de e väl lika bra o ställa upp..;0)

Ikväll vet jag inte vad de blir..Simon ska förmodligen ut på dricka öl, så jag blir solo ikväll! Får se vad som kan hittas på! Imorrn ska jag ialla fall på inflyttningsfest hos Lelle och Linda!! Skoj skoj!!

Ha en bra dag!

Flytt????

Beslutsångest nu..jajamänsan!!
Har blivit erbjuden att få hyra en lägenhet..
3 rok, 65kvm, nyrustad, inkl bredband och parkering med motorvärmare för 3300 kr/mån!!
Vi skulle spara massor med pengar med tanke på att vi just nu betalar 6000 kr!
Nackdelen är att lägenheten ligger i Sandviken!!!
De är ju på ett sätt positivt också, med tanke på att vi kommer ändå närmare barnvakter och hundvakter också! =) Och stugan och mors villa!!
Men våra vänner har vi ju i Gävle!!
MEN om man tänker efter så träffar man ju inte dom VARJE dag, vissa veckor träffas man inte ens en gång i veckan..så man kan ju träffas ialla fall!! Kroglivet behöver vi ju inte fundera över..vill vi gå ut här, så har vi ju chaufför i form av mig..och målet är ju ändå att vi ska hitta ett hus så småningenom som vi gillar, och då flyttar man ju ändå från Centrala Gävle!! 
Jaa beslutsångest ja kan man kalla de!!
Och vi bör bestämma oss de kommande dagarna, så vi kan säga upp den här lägenheten innan månadsskiftet i så fall!

Råd någon????
image428


 


Älskade Liten

image427

Senaste nytt från Sophy

Jahapp, så vad har hänt sen sist då?
Jo, helgen spenderades i Sandviken. Vi åkte dit i fredags och då blev de mys hemma hos bror tillsammans med han, Kim, moster, Simon och så jag då! Och Mille och Nemo! Vi köpte pizza från Verona och svullade i oss, å så kollade vi lite Let´s dance och sen spelade vi Buzz.

Lördagen var det dax för SM-finalen! Det blev ett totalfiasko kan man säga!! Jag hade redan ställt in mig på att Edsbyn förmodligen skulle vinna, men jag trodde de skulle bli efter en jämn kanonmatch! Så blev icke fallet, utan istället ledde Edsbyn med 5-1 efter 15 minuter, och SAIK hade inte en chans! SAIK spelade som en påse nötter och förtjänade inte att vinna den matchen! Däremot kan ja tycka att dom var förtjänta av ett guld efter deras kanonsäsong som dom gjort, men kan man inte prestera när det verkligen gäller, ja då blir de inte heller nåt guld!! Så enkelt är det!! Nu får vi nog vänta några år innan de blir final igen skulle jag tro...de får väl tiden visa!
På kvällen var det fest i mors hus! Bandygänget (jag +7) åkte hem till mamsen efter matchen och blev bjudna på Chili con carne och Melodifestival! Tack och lov så vann ju ialla fall min favorit där!! Vet inte vad jag hade gjort om Sanna Nielsen vunnit!! När de va slut var jag helt utslagen, så jag bäddade ner mig i sängen och de andra fortsatte sitt party!! De spelades en stereo på högsta volym på nedervåningen, och så spelades de en på övervåningen...tror ni jag kunde sova??!!? Jajamänsan!! De kunde jag!!! Då e man trött!! Men trots förlusten så var det en lyckad dag...jag får glädja mig åt att Simons Byn tog sitt femte raka SM-GULD istället!!
Söndagen var rätt lugn..ett tag!! Tills jag och mamma började röjja på vinden!! Två lass med Mats stora bil blev de till Återvinningen! Förstår inte varför vi har sparat så mycket grejjer..men nu är det nästan tomt på vinden,så nu kan vi börja spara igen! Haha!!

Igår jobbade jag och sen följde mamsen och mor med in hit med mig...de blev fika och sen bara mys på kvällen när dom åkt hem! 22.00 släckte jag lyset och somnade som en stock!
Imorse vaknade jag med yrsel och illamående, så jag ringde jobbet och talade om att jag blir hemma! Ingen idé att åka dit om jag inte känner mig kry! Finns ju en anledning till att jag mår dåligt..vill inte spä på de då!
En tanke är väl att jag mår dåligt över allt som händer med just jobbet nu...jag får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen både för mig och bebbens skull...tyvärr går jag runt och är arg och irreterad och det är väl kanske de som gör att jag mår dåligt! Jag ska hur som helst bara ta det lungt idag!

Kramkram på er

Kräftsallad med avokado

Mm de blev min kvällsmat ikväll! Inhandlade kräftstjärtar, avokado och fetaost! Kan lova er att min sallad smakade mumma..=)
Å Anna! Nu har du fått mig att ha citronpeppar på avokado också!

image426

Annars har jag faktiskt, tro´t eller ej, gjort en del nytta idag!
Jag har rapporterat till Amv hur det går med jobbsökandet, jag har fixat lönerapporter för 2006, ringt till Skatteverket för att få kopior på min deklaration 2006, jag har fyllt i och skickat iväg kassakorten så jag får lite pengar, jag har varit på stan och köpt ny foundation, där passade jag även på att köpa kuvert så Lisen kan få lite kläder..=) Sen vet ja inte riktigt om jag har gjort så mycket mer nyttigt idag!! Förutom jobbat då, men de här var ju mycket för att vara mig! Hann med å träffa Simon nån timme idag också, så de blev lite mat och mys innan han åkte till jobbet! Så tråkigt när han e borta på kvällarna!! Men jag har ju bebben och Nemo! Bebben har kickat på idag! Så fort jag lägger mig ner på sängen så kickar de!! speciellt när benen inte är sträckta utan jag har dom böjda..tror inte den lill* där inne gillar de..=)

Imorrn åker vi till Viken! Simon får följa med på morgonen, så vi inte behöver åka fram och tillbaka! Sen blir de lungt på kvällen, kanske ska vi umgås med lillebror min! På lördag gäller de, då är de SM-final för hela slanten! Vi åker väl rätt tidigt...grabbarna ville gå på pub innan matchen..jippiey säger jag då...eller inte!! men men...stämning är det ju! Sen blir de förhoppningsvis SM-GULD vilket innebär fest i Viken på kvällen! Men först ska ja se melodifestivalen! Haha!!

Nu ska ja fortsätta slö framför tv:n tills klockan är tillräckligt mycket så ja får sova!

Första sparkarna

Igår kväll när vi hade lagt oss låg Simon med handen på magen...då kände vi de allra första riktigt sparkarna! De har ju vart rörelse tidigare också, men då har man ju inte säkert vetat vad de varit, men igår var de bebben som kickade! Så vi kände de båda två! Riktigt mysigt!!

Ville bara tala om det, nu ska jag se One Tree Hill! Höll på att glömma att de kommit ut ett nytt avsnitt idag..HUR kan man glömma de..=)

Kramkram

Drömfinal!!

Vi fick som vi önskat!! En drömfinal!
SAIK - Edsbyn!!!

Vilken jädra rysare...Edsbyn låg under med 3-0 tills det var 25 minuter kvar, sen hämtar dom upp, gör fyra mål och vinner med 4-3!!! Bra jobbat!! Nu slipper vi dom där gröna/vita gurkorna som vi inte alls tycker om!!

Nu är de bara SM-GULDET till SAIK som ska fixas!! ;0)
Minibuss är bokad, och vi blir minst 7 st som åker!!
De finns två lediga platser om Du vill med;0)

image425              image424

Två tråkiga besked..

..på två dagar!
man blir bara aningen less ska jag tala om.
Igår fick jag ett brev på posten från CSN! Det visar sig att dom kontrollerar min inkomst 2006! Jag sålde ju min lägenhet det året, och gick i vinst, och tydligen så räknar CSN det som en inkomst, vilket irreterar mig som attans med tanke på att jag inte hade en blekaste aning om det!! Så nu måste jag skicka in lönebesked för hela 2006, samt massa papper från lägenhetsförsäljningen och grejjer...och jag har inte dom papprena!!! Så just nu är jag lite lagom less..har jag jätte otur kan det vara så att jag åker på att betala tiotusentalskronor...de känns ju verkligen jätteroligt..eller så INTE!!

Sten nummer två föll idag när min "chef" ringde och sa att hon behövde träffa mig. Visst tänkte jag, och fundera lite på vad de kunde vara, men kom inte på nåt bra! När hon kommer så berättar hon för mig att hon måste omplacera mig för att någon annan behöver mig bättre! Åå nej! Va min tanke..jag som har kommit in i arbetet på jobbet nu, har lärt mig rutinerna, jag och "min pojke" jobbar bra tillsammans, och jag trivs verkligen som fisken i vattnet..så måste jag flytta på mig..till ett nytt ställe, en bit utanför Sandviken..Och tackar jag nej till det så kommer dom sätta någon annan på det, och jag får ett annat ställe att vara på...jag kommer helt enkelt inte få vara kvar på min förskola...*snyft*!! I så fall ska jag börja redan efter påsklovet, och fortfarande jobba fram till 11/6..den här tjänsten är på 75% och i en årskurs 5. Visst finns det ju såklart positiva bitar med detta jobb också..som till excempel att komma in i grundskolan, få en bild av hur lärarna arbetar där osv..men de känns jobbigt att behöva bryta upp från mitt och påbörja och skapa förtroendet med den nya personen... Sen tycker jag synd om "min pojke" som inte kommer få någon resurs/assistent nå mer, vilket han har mått bra av att ha, och som han behöver för att utvecklas!! Åå jag blir så irreterad över att det inte satsas mer pengar på barnomsorgen!! Pengarna finns inte, därför måste vi omplacera!! Tänk på barnen för i hel_vete!! (ursäkta mitt språk, men jag blir så förbannad och lessen, en oskyldigt barn drabbas av det här, han behöver mig)! De skulle ju satsas mer pengar på barnomsorgen...vart är dom pengarna????? Bara för att man inte har fått någon nedskriven diagnos, betyder de inte att barnet/barnen inte behöver stöd! De är väl bättre att dom får det i tidig ålder än att det ska bli värre och svårare att hjälpa dem!! Dessutom är det ju i stort sett omöjligt att få en diagnos utskriven på ett barn i förskolan!!!!

Ååå på måndag ska jag ringa och berätta hur jag gör med jobbet..kanske ska jag tacka nej, och försöka dra ut på det längre tid..men de kommer knappast gå...hur jag än gör, så kommer jag vara tvungen att lämna Mitt jobb!!

För att gå in på nåt positivt ialla fall i inlägget så kan jag berätta att Hanna (simons syster), Johan och Lisen kommer hit i april!! De va trevligt med en glad nyhet idag också!! =) Och sen så funderar vi på att åka ner till Åmål över påsken...snabba vändningar här eller det är typ bestämt nu att vi åker ner!!

Nu ska jag gå och titta på bandy!! Får ser om det blir Edsbyn eller Västerås som SAIK får möta i finalen!!
Hejja hejja hejja Edsbyn!!!

En grekisk afton

Idag har det jobbats och så har det storhandlats! Jag o Simon var iväg till Willys o såg till så vi fyllde upp frysen, så nu är den öööverfull!! Sen kom mamsen och Matte hit på besök! De snackades en massa skit och så bjussade vi dom på gotta mat!! Kycklingfilé, pommes och tzatziki!!! De smakade grekiskt kan jag lova!! =) Mmm..mycket gott!!


Imorrn är det utflykt till Högbo som gäller! Heldag blir det där, så de gäller att klä sig ordentligt! Matsäcken är planerad också! Jag hoppas de blir bättre väder än idag, för idag har de regnat konstant! Eller inte ösregnat, men åtminstone har de småduggat litegrann...de vill ja inte ha imorrn!

Har äntligen beställt klipp och färg tid också!! Men inte förräns den 15 april fanns de tid..suck!! Jag får gå och se ut som en häxa ett tag till med andra ord!! Jag som vill att de ska ske fort fort när jag väl har bestämt mig för något! Men veckorna går ju snabbt, så de står inte på förräns den dagen e här!

Nu är vi i v 22 också! Inga tydliga sparkar har jag känt ännu, men moderkakan ligger ju emellan, så den får ta emot sparkarna istället..men jag hoppas att dom börjar kännas snart..=) Vi var hos BM förra veckan och fick lyssna på hjärtljuden och då hördes de hur bebben rörde på sig...så röra sig och kicka de kan då den lill* ialla fall!! Annars så mår jag rätt bra nu, det är väl bara tröttheten som spökar, och så halsbrännan..men de är sånt jag kan ta om jag slipper allt annat man kan råka ut för! Tack o lov för att illamåendet är borta ialla fall!! Hade lite yrsel idag på jobbet...lite småläskigt, man vill ju inte direkt svimma av där bland barnen..men de gick bra..satt ner och drack massa vatten så gick de över sen..!

Nu ska jag släcka och göra kväller! Måste ju komma upp imorrn så ja hinner med att göra picknick! Varm oboy, smörgås, korv m.m blir de som får följa med mig! Hoppas jag inte glömt nå supergotta!!

Gonatt!







En härlig helg i Helsingborg

Min helg i Skåne blev riktigt riktigt lyckad! Jag har haft det så underbart tillsammans med Världens Bästaste Anna!! 
image412
Vi har shoppat, myst, skrattat, snackat gojja, ätit, sjungit, sovit, kläckt massa dumma kommentarer, kommit på att ordet Idiot är mycket användbart och en massa mera!!
 

I går (lördags) vaknade vi upp till strålande solsken! Vi promenerade ner till stan och färjan och åkte över till Helsingör efter vår pancakes frukost! De tar ju inte så lång tid att åka färjan mellan Helsingborg-Helsingör (typ 20 min) men den tiden tillbringade vi ialla fall ute på däck i solen! Uuunderbart!

image413

På vår promenad ner till stan hittade vi massa vårtecken!! Jag vill ha vår här uppe nu också!!

         

Väl framme strosade vi litegrann i affärer..men jag blev tyvärr mycket besviken på den affär jag som mest sett framemot..Töj & Sko...där shoppade jag massa roliga och billiga barnkläder till Lisen sist vi var där..så jag hade räknat med att kunna shoppa lite både till vår lilla och till Lisen..meen dom hade inte alls mycket nu..så de blev två bodysar till Lisen och en till bebben i magen! Sen var de nog med shopping i Helsingör! Vi åt god mat också..men sen blev de inte så mycket mer handlat...joo en 12-årig whiskey till Simon..gissa om han e nöjd! ;0) Å så åt jag ju min alldeles första RödPölse också!! =)
Vi hittade även på denna fina butik!
image416

Sen blev de färja hem igen...och där lyckas jag kläcka helgens kommentar!!! Anna står och ska betala i Taxfreen på båten, men hennes kort fungerar inte..så jag går fram till henne och ska vara lite snäll och erbjuda mig att betala för henne...varpå jag kläcker ur mig frågan Vill du ha utlösning?!!?!! Hmm både kassörskan och killen bredvid funderade nog va vi pysslade med...meningen va ju att fråga om jag skulle lösa ut henne...tänk så tokigt de kan bli ibland...vi har ialla fall skrattat gott åt de i helgen, så de har förlängt våra liv något...
Ett gott skratt förlänger livet...

Efter båtfärden gick vi och inhandlade kvällens gotta!!! Räkor, bröd, creme fraische, rom, sallad, avokado, paprika, citron och efterrätt som bestod av honungsmelon, vattenmelon, ananas och jordgubbar!! Mumsfillibabba!!
image417


image418

De intogs till Melodifestivalen, Andra chansen! Jag vet inte riktigt vad man ska säga om den...Alla tycker att det var sååå bra att inte Carola gick vidare!! Varför?? Är det den svenska avundsjukan som spökar igen? Är det för att det har gått så bra för henne tidigare 1:a, 2:a, 1:a, 1:a eller vad hon har blivit när hon varit med tidigare..som folk inte unnar henne att vinna igen, eller att få komma till final igen!! Jag är övertygad om att det främst är avundsjuka och jag tycker synd om dom! Så dåliga var dom inte, och dom förtjänade garanterat platsen betydligt bättre än Sibel och resten av gänget i andra chansen! Men som sagt, svenska folket kan inte rösta, så är det bara..jag hoppas som Carola att dom återigen ska sätta in de olika jurygrupper, då kanske vi kan få till en riktigt Melodifestival igen!! Jaja, där blev de ett långt utlägg...haha..efter schlagern kollade vi på Hur man blir av med en kille på 10 dagar, och mellan de varvade vi med Singstar!! Vid 23 totaldeckade jag på soffan!! Trevligt sällskap som man är..;0)

         

Imorse blev de återigen pancakes och sen sjöng vi massa Singstar! Runt 2-tiden åkte vi ner på stan och gick och åt en god sallad innan min flygbuss skulle gå!!

De har som sagt vart en underbar helg, men som man säger Borta bra med hemma bäst! Nog är det bra skönt att vara hemma med min älskling igen!! Även fast ja saknar min älskade vän nere i Skåne också! Hoppas de inte dröjer alltför länge innan jag får träffa dej igen!! Tack för härliga dagar med mycket skratt! =)

Som en avslutningen måste jag berätta för er att SAIK är i final på studenternas!!!! Så nästa lördag är det jag som kommer befinna mig där! =) HEJJA HEJJA SAIK!!!
Nu håller jag tummarna för att Edsbyn spöar Västerås i sista avgörande, så vi får våran drömfinal!!

image421



Ps. Har uppdaterat förra inlägget med lite fina pizzabilder också..=)

Hälsning från Helsingborg

Alldeles nyvaken! Vi bestämde oss för att inte ställa någon klocka i morse, så att vi kunde sova ut och orka med en dags shopping! Men vad händer, joo vi vaknar 8.30..haha!! Så mycket blev de av den sovmorgonen! Jag var helt slut igår kväll så vi kom i säng ganska tidigt för att vara oss..klockan va nog runt 23.00 eller nåt! Efter en smärre händelse med min necessär...suck! Öppnade den på kvällen för att ta fram tandborsten och sticker ner handen i en brun sörja!! Aaa min foundation har gått sönder!!!! Och så har den runnit ut i väskan! Tandborsten var nedsmetad, mina glasögon, parfym mm likaså! Visste inte om vi skulle skratta eller gråta..men de slutade med en skrattattack!! Suck..min fina fina, dyra, foundation från Make up Store!! Grr!!

image409

Dagen igår spenderades på stan med lite shopping (bara en lång munkjacka från Gina) och fika! Sen åkte vi hem till Poffis jättefina lägenhet och så mös vi och gjorde hemlagad pizza! mumsfillibabba! Nu står Anna i köket och lagar Amerikanska pancakes! Gotti gott!!

         

image410

Sen ska vi bege oss till Helsingör! =)

Ha en trevlig lördag!





Björn Gustafsson


Lekande lätt!

OJ OJ OJ!!!
Vilken tabbe att jag inte åkte till Sandviken och gick på bandyn! De va nog den bästa match jag sett nån gång som spelades idag! Klockrena passningar, klockrena brytningar och en massa massa mål! Hela 14-2 blev de!! I en Semifinal!! Snyggt jobbat SAIK!! Årets match! De är så här det ska se ut när det spelas bandy!
Nu gäller det bara att fixa en radio så att jag kan lyssna på matchen som spelas på söndag! Jag kommer ju att sitta på flyget och tåget då...Bad tajming!

H E J J A  S A I K ! ! !

image406

Torsdag med beslutsångest

Kan inte bestämma mig för om jag ska åka till Sandviken o kolla på bandy eller inte! De kan ju vara sista hemmamatchen..så de vore ju bra att ha vart på en ialla fall..haha! Men samtidigt är det lite jobbigt att åka fram och tillbaka och dessutom dyrt...plus att dom faktiskt visar matchen på tv..såå just nu lutar de nog åt en kväll i soffan...låter rätt lockande!!

Imorgon beger jag mej söderut! Hoppas de är vår där nere..!! Här har de vart kanonväder idag, och man blir så glad! Fast jag kommer ju bli glad när ja kommer dit oavsett väder och vind...jag får ju träffa Poffi! =) Ska bli en jättemysig helg, men massa gotta, shopping och mys..låter inte fel va..=)

Jag är rastlös och ändå orkar jag inte med att göra någonting..har jobbat och sen vart på stan med Simon och Matte, och nu ligger jag på sängen..simon har åkt o jobbat! Vet inte vad jag ska hitta på, om jag ens orkar hitta på någonting...grr...Packa måste ja göra...men de orkar ja inte göra nu heller, så de får vänta ett litet tag till de..behöver ju inte så mycket saker med mig..men resväskan får då följa med ialla fall....sist hade jag myyyycke mer saker med mig hem än när jag åkte...lyckades shoppa på rätt bra då! Men nu ska jag ta de lungt med shoppingen...hmmpf..vi får väl se..=)

Ha en trevlig helg!
Puss


En riktigt lyckad kväll

Kvällen blev kanon på alla plan! Maten hos Malin och Anders vart supergod!! Tackar så jättemycket för det!!! ;0) Och melodifestivalen gick det inte att klaga så mycket på den här veckan faktiskt..De tråkiga var väl att Niklas Strömstedt kom sist, de tycker ja han inte förtjänade..och hur Sibel kom vidare till andra chansen är ju en gåta! Men annars så var de ju rätt personer som gick till Globen ialla fall och jag hoppas och tror att Charlotte Perrelli (som hon visst stavar) tar hem rubbet!! Gillade hennes låt och gillar henne!! Så jag håller tummarna!!

Annars så var ju Björn Gustafsson helt klart bäst!! Jag, eller rättare sagt vi, skratta så tårarna rann på oss!! Vilken stjärna!! Inte undra på att hans mailbox är överfull..;0) Om de inte vore för att jag har min sambo och bebben i magen så hade jag nog övervägt att fria till honom ja också....som resten av Sveriges tjejer..=)

Ni måste ju bara hålla med, eller?!
Titta! Njut! Få dig ett gott skratt!






Yeah, ja lyckades få in en filmsnutt!

Schlagerkväll

Ska strax bege mej hem till Malin, Anders och Tyra! Blir schlagerkväll med Oxfilé och Hasselbackspotatis! Låter riktigt trevligt! Smågodis hade Malin sett till att skulle inhandlas också och Melon och vindruvor! Niiice!! Hoppas att de är lite bättre schlager ikväll bara än vad de har varit hittills..Trots att jag inte har hört låtarna så håller ja på Linda Bengtzing och Charlotte Pirelli..=) Schlagerveteraner som dom är, så måste dom ju ha bra låtar..eller..?! Jaa de får visa sig helt enkelt..men i slutet så är det nog Fronda och Nordman eller nåt som går vidare istället!!

Har gått igenom min garderob nyss..blev inte så  mycket urplockat som ja trodde, men ja städade den ju någotsånär nyss, men en liten hög bidde de! Så Hanna nu får du spana sen när du kommer ner..=)
Har hunnit med och legat i badet närmare två timmar och läst också..de va riktigt skönt! Fick mej en rejäl rengöring..haha!!

Ha en trevlig lördagskväll, de ska jag ha!
Puss

IQ-test

Gjorde precis ett IQ-test! Jag var övernormal!! Jag fick ihop 117poäng..de tycker jag va rätt bra gjort av mig! Jag låg över medel på alla punkter, fast min svaghet var verbalt tänkade! Ja de kan ja minsann tänka mig! =) Å då är jag ändå nyvaken och ligger i sängen fortfarande..undrar ja hur smart jag hade varit annars..=)

Gör testet om du törs, och berätta om du e smartare än mig! =)