Oss

Med oss är det ialla fall bara bra! Noah växer så det knakar! Igår kom han hem och berättade att han hade en flickvän! =) Förr har det varit tjej, men nu har det utvecklats till flickvän. Jag undrar hur gammal min son egentligen är. Haha!
Jamelia heter flickvännen. Hon ger honom kärleksbrev och dom pussas. Jag tror att sonen kommer bli en flickmagnet! Det har han efter far sin i så fall och det skrämmer mig!! Jag har hört hans historier...hujedamej!
Han är i en underbar ålder nu, trots alla nej och utbrott han får emellanåt! Men jag har förstått att det hör till en 4-åring!

I november börjar han på bandyskola! Som han längtar! Han tjatar vraje dag om att få träna skridskor! Vi väntar även besked på om det blir något innebandylag. Han är taggad till tusen så jag hoppas att dom får till nåt! I sommar ska han börja på fotbollsskola! Jaa här vet man redan nu vad som väntar i 20 år framöver. Bandyträningar, innebandyträningar, fotbollsträningar!! Kul att han är intresserad av sport tycker mamman och pappan så oss gör det inget! Barn ska röra på sig, men det får såklart inte bli för mycket heller =) Lagom är bäst!!
Tyvärr kostar det ju, men det får man väl ta! Jag hoppas han inte får upp intresset för hockey, för det kostar pengar har jag hört ;0) I och för sig kan han ju få bli en ny Foppa, då kanske mamman och pappan kan få något fint när vi blir äldre. En lägenhet på spanska solkusten kanske.. =) haha!! (apropå Foppa, så flög han till Malaga i söndags, han satt på raden framför mamma! Gissa om hon var taggad! )
Själv träffade jag en man på B young i Valbo förra veckan! Han hade tydligen vunnit 47 miljoner på Spray.se så han höll på och handla upp hela Valbo. Jag fick en rejäl kram av honom och tipset att gå in på Spray.se. Jag hade väl kunnat fått en miljon istället för en kram kunde jag tycka..haha =) =) Sant eller inte?! Det vet jag inte, men han kom från Storuman, så springer det omkring någon i Norrland som ropar att han är miljonär så kanske det är samme man =)

Själv spelar vi på Lotto med grannarna fortfarande och hoppas att vår tid också ska komma. Håll en tumme åt oss vettja! =)
Huset mår bra och mannen min likaså..vi ses knappt längre haha =) Den karln har ju fått äran att bli biträdande rektor och ska även börja läsa rektorsutbildning för att ta över som rektor om några år! Grymt imponerad av honom och han kommer garanterat att göra ett superjobb!! Såklart med att göra för honom också, men vi har ju ialla fall helgerna tillsammans (om han inte fiskar vill säga =) =).

Med andra ord så har vi det bra! Förutom att jag är otroligt less på vissa bitar i mitt liv...vill ni inte läsa om detta kan ni hoppa över inlägget här under =) =)

Nu är min rast snart slut och eleverna kommer in från rasten. Då ska vi räkna matte!! 42+3 =)

Ha en bra dag!!

Ps. Jag har massor med trevligheter att skriva om som har varit och som komma skall..kanske kan jag ta och blogga snart igen!! =)

Trogna själar

Det är några trogna själar som fortfarande besöker min blogg på dagarna!! Vad roligt att ni fortfarande finns kvar trots att jag knappt gör det själv =)
Jag lovar och lovar på att bli bättre, men jag kan inte lova nåt. Jag har inte tid och jag känner en press över att skriva istället för att det ska vara roligt. Men jag ska försöka uppdatera ibland ialla fall, men jag lovar inte något!
Det går upp och ner! Trots att det bara är början på terminen så är det så mycket i skolan så jag knappt hinner med. Förra veckan var jag här 56 timmar!! Det var möten, möten och lite mer möten! Vilket gjorde att planeringen behövde fixas utanför arbetstiden..jag måste ju, för barnens skull! De kan ju inte sitta och rulla tummarna under dagarna direkt.
Den syn jag hade om hur det skulle vara att vara lärare stämmer absolut inte. I dagsläget skulle jag inte råda någon till att läsa till lärare. Både lön och arbetstider är under all kritik och jag vete sjutton om ens loven gör att det är värt det.
Men jag får ge det en chans ialla fall. Jag hoppas att skolledare och övriga i Sverige inser att det är en ohållbar situation och jag misstänker att det inom en snar framtid är stor brist på lärare. Nyutexaminerade lärare kommer inte orka med detta under en längre tid. Jag vet då med säkerhet att jag inte kommer orka det till pensionen. Man är ute efter att höja statusen i skolan, istället blir det bara tvärsom. I och med alla administrativa uppgifter som ska göras blir det planeringen och undervisningen som blir lidande för många. Jag jobbar hellre ihjäl mig än att undervisningen ska bli lidande vilket istället gör att jag är helt slut på dagarna/kvällarna. Det kan inte vara rätt!?
Jaja, jag ska försöka skriva lite positivare inlägg..Nu har jag ialla fall fått ur mig lite skit.

Vill skriva

Sitter och funderarhar så mycket jag vill ha ur mig, men vet inte hur! Jag försöker leta på min arbetsglädje, jag undrar var du är?!
 

Ny viktresa =)

Mycket som hindrade viktresan i våras..men nu är jag på g igen! Började igen den 13 augusti och har sedan dess gått ner 4 kg. I centimetrar har jag "förlorat" uppemot 6 cm på vissa områden...jag är nöjd, nu är det bara att köra på! Tack Erik! =)