Att favorisera...

Alla favoriserar vi förmodligen någon/något! Så även jag! Men ibland ska man nog tänka sig för över hur tydlig man är med sina s k favoriter!! Ännu viktigare är ju detta när det är barn inblandade!! Man ser hur föräldrar kan favorisera något av sina barn, mor/farföräldrar favoriserar något/några av sina barnbarn, lärare favoriserar vissa i klassen osv. Barn är ju inte dumma, såklart att dom märker att mamma/pappa/läraren/mormor/farmor osv "tycker om den andra mer"! Barn är faktiskt väldigt kloka och detta kommer att slå tillbaka på dig som förälder/mormor/farmor etc. Barnet i sin tur kommer att skaffa sig sin egna favorit!! Visst ska man få ha sina favoriter, barn har ju också favoriter, Noahs favorit t ex är ju helt klart mormor och Thompa, men som vuxen kan du inte vara så uppenbar med dina favoriter!! Tänk på det, för det finns dom du sårar!

Jag hoppas att mitt/mina barn ska slippa uppleva känslan av att vara mindre viktig!

♥ Noah ♥


Update

Noah är återigen sjuk! Hostar och snorig! Men imorgon blir det dagis för honom! Förmodligen var väl vi kanske lite dumma! Det började i fredags, så då var Simon hemma med honom..sen var han pigg lördag och söndag så i söndags åkte vi till badhuset..sen började han hosta igen natt till måndag!! Men men, roligt var det på badhuset ialla fall!! Vi åkte hemifrån vid halv 11 och var hemma igen klockan 3...Noah älskar verkligen att bada! Han hoppar och dyker och bubblar och åker rutchbana osv... Längtar verkligen till Turkiet!! Noah kommer verkligen att trivas där! Massa pooler och rutchbanor!! Vi kommer också trivas =) Längtar verkligen!!

Har även börjat spåna litegrann på 30-års resan som jag ska göra tillsammans med bästa Anna och Linda!! Kommer verkligen bli supertrevligt!! Jag längtar!! Fast det blir inte förrän i september! =) Sitter fortfarande och väntar på att biljetterna till Ladies Night ska släppas också..det har dom inte gjort ännu! I september blir det även en Stockholmsweekend tillsammans med Malin och Anders, eftersom Malin, Anders och Simon ska springa halvmaran (inte jag!! ) Det är redan en massa roligt inplanerat det här året!! Tror det kommer bli ett grymt år =)
Nästa helg åker vi upp till Lofsdalen med grannarna! Det ska bli väldans skönt!

Imorse blev jag väckt av Noah:
Noah: vakna mamma, det är morgon nu!
Jag: jag är vaken.
Noah: Är du vaken nu mamma?! Har du sovit gott mamma?!
Jag: Ja, älskling jag har sovit gott. Får jag en morgonpuss då?!
Noah: Ja mamma, det får du! Jag älskar dig! Nu går vi upp!

Då kan man inte ligga kvar i sängen inte!!

Annars då! Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska berätta för någonting för er..det händer saker hela tiden men förmodligen inget som är speciellt intressant för er =) Det är jobb i veckorna och på helgerna umgås vi med trevliga människor..äter och dricker gott!! Livet är verkligen bra nu!! Förutom att en högvinst på Lotto inte skulle sitta helt fel =)


Noahs första tjej

2½ år gammal är han! Och nu har han skaffat sig sin första tjej! =) Det verkar som att han brås på sin far ;0)
På Dagis finns en söt liten tjej som heter Emma! Noah och Emma har lekt mycket tillsammans på senaste bl a mamma pappa barn lekar! Igår kom han hem och pratade om allt han gjort med Emma på dagis!! Är Emma din tjej frågade vi..Ja, det är min Emma!! Idag när vi kom till dagis tyckte han att han såg Emma i fönsteret...hela vägen till dörren gick han: "Min Emma, jag vill till Emma!!" Såå söta dom är dom små!! När jag kom och hämtade så var det bara han och Emma kvar som sprang runt och busade!! Sötnosar!!!

Noah har gjort sitt första besök på bio förra helgen med mig och mormorn! Vi gick och tittade på Var inte rädd, Långa farbrorn! Som innehöll småfilmer om Noahs favorit Spöket Laban! Han fick lite chips och en klubba och satt blickstilla och tittade på filmen!! Han ville titta på mer bio, bland annat så ville han se Pippi..jo vi får väl se hur det blir med den saken!!

Igår hände någonting läskigt här i idyllen Stensätra!! I början på vår väg finns en pizzeria och ovanpå den är det lägenheter! Där bor det en person som har kopplingar till mc-gäng och han är inte vidare trevlig! Igår var det skottlossning här i området och vid pizzerian stod k-pistbeväpnad polis!! En man blev skjuten i benet och nu har dom anhållit bl a mannen ovanpå pizzerian! Jag kan tala om att jag var glad som hade larm på huset igår! Lite läskigt när saker händer så nära, men jag är glad att jag slapp se eländet...av någon anledning valde jag en annan väg hem igår och det var en väldans tur det!!

Dags att gå och sova nu, har två stängningar som väntar på mig dom kommande dagarna, så bäst att vara utvilad! =)

♥ För er som inte vet, vi har världens underbaraste son!!  ♥