Tävling hos Kidzine

tävling kidzine bonde of sweden


Jag är med och tävlar om en pall från
Bonde of Sweden hos Kidzine!
Var med och tävla här du också!


En prins är född..

Klockan 21.12 idag föddes en liten prins på Umeå BB! Noah fick en liten pojkkusin, Lisen blev storasyster och Hanna och Johan blev tvåbarnsföräldrar!! Vi är jätteglada för er skull och lääängtar massor över att komma upp till er Snart!!

Annars så är julen över och vi har haft det hur bra som helst! Dagen före julafton åkte vi hem till mamma och Mats och inkvarterad oss där hemma!! vi hade uppesittarkväll med tomtegröt, skinka och bingolotto! (jag vann 100kr!!) på julaftonsmorgonen hade någon lämnat ett stort paket till Noah som innehöll en rääcerpulka så självklart gick vi en sväng till pulkabacken innan vi började fira ordentligt med hela tjocka släkten! Jag älskar julen och det faktum att alla samlas! Jag mår bra tillsammans med min släkt och glad över den fantastiska sammanhållning vi har! Vi hade en mycket bra julafton som pågick in på juldagen..=) På juldagen var det dags för Mat hemma hos mormor (fast i min mosters hus) och sen på kvällen var det utgång som gällde tillsammans med min Poffi! Vi hade superskoj och det har verkligen varit jätteroligt att hon har varit hemma några dagar tillsammans med oss!! =)

Nu är julen i stort sett över..lika fort som den kom, försvinner den igen..konstigt det där! Men snart är det Nyårsafton och den dagen ska tillbringas tillsammans med våra fina vänner Malin, Anders och Carl och så Cissi! Kommer bli en mycket trevlig kväll med en massa tokigheter! Den 2 januari åker vi upp till Umeå för att hälsa på Nytillskottet i familjen Hägglund och för att fira lite jul tillsammans med Noah, Lisen och bebisens, farfar och bonusfarmor. Och så ska vi mysa och ta hand om den fina familjen! Vi blir där fram till den 6:e och sen den 7:e börjar vi jobba! Jag har inte fått något vik för hela terminen utan jag kommer fortsätta på samma vis som nu i höst..men än så länge fungerar det...jag har hopp om att det kommer att dyka upp ett jobb till mig under 2010! Så jag går gärna runt och vikarierar såhär fram tills dess..de bästa är ju att jag får lite extra tid tillsammans med Noah!

Min högsta önskan inför 2010 är ett lärarjobb, så vi kan köpa oss ett hus! Jag vill verkligen verkligen verkligen ha ett hus och idag har jag hittat ett som föll oss i smaken! Sååå pleease...ge mig så ja kan köpa ett hus!!!

Många Kramar till er alla och ännu ett Grattis till Familjen Hägglund!


God Jul


GOD JUL
alla nära och kära
önskar
Sofie, Simon, Noah & Nemo



Julen är här..

När till och med Simon gnäller över dålig uppdatering så kanske de är läge att skärpa till sig...=)

Självklart går den mesta tiden åt till julförberedelser! Idag började vi morgonen med att åka till ett av mina jobb! Eller ett av ställena jag vikarierar på ialla fall då, norrsätraskolan =) Där var det julmys hela dagen och bland anant en julmusikal hade dom gjort! Jätteduktigt! Noah fick också följa med och jag tror både han, eleverna och lärarna hade riktigt roligt! Efteråt skulle vi åka in till Valbo med Anna, och innan vi ens kom ut från Sandviken så hade Noah somnat..haha!! Sen blev det många timmar i Valbo!
Några julklappar blev klara, men de är fortfarande några kvar! Morgondagen ska ägnas åt en tur på ÖB, Dollar och Rusta bland annat och sen på onsdag ska vi in och trängas med folk i Gävle. Men då räknar jag med att det mesta ska vara klart, eller att jag ialla fall vet vad jag ska ha!

Igår kokade vi julskinka! Inget förkokt tjafs här inte, utan en äkta skinka! Och den blev grymt god vill jag lova!! Vi har redan ätit upp mer än hälften av den..haha!

Vi har köpt jordens roligaste spel till vårt Wii...Super Mario! Jag är helt fast..beroende!! Det är såå kul! Precis som på den gamla goda tiden, men Nintendo 8-bit! Kvällarna går alltså åt till lite tv-spelande och mys i soffan! =)

Nu ska vi fortsätta spela lite till, innan det är dags för sängen!

ha de bra!
kram


Den som väntar på något gott...

Ja, nu har det verkligen varit dåligt med uppdatering på den här sidan..som jag skrev i föregående inlägg så skäms jag verkligen!! Men nog om det nu!

Det händer verkligen hur mycket som helst om dagarna, och jag lägger helt enkelt inte mitt krut på bloggen för tillfället..Noah växer och växer och lär sig nya saker varje dag! Han förstår väldigt mycket, och svarar ofta ja eller nej på frågor man ställer till honom! Han lär sig nya ord hela tiden och de senaste ordet var "Nöö" och det betyder självklar Snö! =) Han har även lärt sig känna igen Bolibompamelodin! Härom morgonen höll jag på att klä honom för att åka iväg till dagis, när Bolibompasignaturen drog igång på tv..! "Boppa" ropade Noah då och sprang iväg till tv:n och började dansa! =) Annars så är han inte direkt någon tv-unge! Barnkanalen står ofta på, men det är mycket sällan han sitter ner och tittar så än så länge är han inte tv-skadad..=) Annars så tycker han att det är superskoj och spela tv-spel..=) Han vaknade en kväll och kom upp och satt med mig i soffan i ungefär 1½ timme och spelade Super Mario..han tyckte de var superkul! =) Och pappan i huset är huuur nöjd som helst!

Noah har även fått sin första adventskalender! Med CHOKLAD!! Noah tycker det är jättegott, konstigt va? =) Igår bakade vi även pepparkakor! Noah kavlade lite och gjorde en kaka..sen var det inte så roligt längre...degen tyckte han inte om, men däremot åt han "massor" med pepparkakor..=)

I fredags hade vi fredagsmys hemma hos Malin, Anders och Carl..och så Tyra såklart! Det blev pizza..kan inte påstå att det gick hem hos Noah direkt, men han åt till slut ialla fall..=)

Han älskar sin innebandyklubba som han fick av morbror och springer runt med den hela tiden..för tillfället har han den för att riva i min adventsljusstake, inte ok!! Men oftast använder han den med boll och är riktigt duktig..men jag håller ändå en tumme för att han satsar på någon sport där han kan tjäna lite pengar och försörja sin mor och far om en sisådär 20-25 år..=) Haha!!

Han är en lite vilding också..klättrar överallt! och har en vilja utan dess like!! Men vi älskar denna busunge nåt enormt och han är verkligen det bästa som hänt oss!! Ett litet charmtroll!!

Ha en bra dag! Vi håller på och blir lite sjuka, så vi ska försöka kurera oss litegrann!

Kärlek!


Tillägg till Noahs önskelista

Noah har kommit på lite mer saker han önskar sig, om det är någon som inte handlat klart till honom!
Han behöver ha:

Ett riktigt underställ! (inte bomull!)
En morgonrock 98/104 tror jag blir bra (inte fleece)


De var väl dom två sakerna än så länge!

 

 

Ps. jag är LEDSEN för den DÅLIGA uppdateringen! Jag skäms verkligen!