Gävle

Idag har jag, Noah, Maddis och Nova varit i Gävle på shoppingtur! Tro det eller ej, men det är första gången jag går i affärer på evigheter..sen typ innan jul!! De ni!!! Tror ni jag har haft liiite abstinens eller!! Men vi har ju varit sjuka i omgångar jag och Noah så de har ju inte gått..eller så har jag inte haft nån bil..och så har Madde och Nova varit sjuka..ja ni fattar!!
Vi hade en riktig heldag! Åkte hemifrån 10.30 och kom hem igen 18.30...och kidsen måste vara snällast i världen! Ingen av dom har protesterat på hela dagen!!! Har man drömbarn eller har man!! Noah har suttit och kikat, legat och kikat, sovit litegrann, kikat lite till och så ätit två gånger!! Nova har skött sig precis lika exemplariskt! Och hon ville inte vara sämre, så hon har också suttit i vagnen..=)
Det blev lite shoppat också..men bara grejjer till Noah! Såklart!! Han fick ett par mysbralls, en skjorta, en finare stickad tröja och en vanlig body/tröja..Nova fick massor med kläder..men det är bara att inse att det finns betydligt mer kläder till flickor!! Speciellt som man vill ha tuffa kläder till Noah nu..finns typ iiingenting!!! Och rean ska vi inte ens tala om...för killar är den Obefintlig!! Men lite kom vi ju som sagt hem med ialla fall! =)

Imorrn skulle det har varit föräldrarträff men den blev tyvärr inställd..hon som skulle hålla i den är sjuk! tråkigt värre! Är så roligt att träffa dom andra mammorna och byta lite erfarenheter!!
Btw, så har jag insett att 2009 kommer bli ett lika stort babyår som 2008!! Attans va många det är som ska ha barn alltså!!! Både nära vänner och bekantingar!! Det måste verkligen smitta av sig..eller så har man kommit in i den åldern då alla skaffar barn nu..=) Hur roligt som helst ska de bli ialla fall!!
Jag är sååå glad för just ER skull!!! Ni vet att ni kan fråga precis vad som helst!! Been there, done that..;0)


Lessen att ni inte fått några middagsbilder på ett tag..men de kommer! Jag försöker fota alla mat..men jag orkar bara inte blogga..haha!! Jag myser med världens bästa kille istället!! Han är helt underbar nu..och blir så stor!! Han kämpar och kämpar för att ta sig framåt nu och reser nästan upp sig på knä..står nog inte på förrän han är uppe på alla fyra!

Nätterna har återgått till det normala igen!! Han vaknar till och gnäller ibland..men då somnar han om så fort man tar upp honom i famnen, så är det bara att lägga ner honom..vet inte om han drömmer..för han är inte vaken..men ändå grinar han lite i sömnen!! Vi gjorde som så att han får gröt nu vid sjutiden på kvällen och sen välling vid halv åtta åtta när han lägger sig..så förmodligen stod han sig inte på maten han fick tidigare! Så nu får vi se hur länge detta fungerar! Jag är glad att få sova!! Jag blir så otroligt sur om jag blir väckt på natten! Hehe!!

Näe nu blir de sängen..jag har hållit på och somnat sittande ett bra tag nu!

Gonatt på er och sov gott!!



Ellen: Jaa, det ska verkligen bli jättetrevligt att komma ner! Noah måste ju få se dom värmländska skogarna han också!! Bara björnar och älgar håller sig borta så..haha! Tack så jättemycket för alla fina kläder han fick!! Och gummistövlarna var såå fiina!! Vet inte riktigt vad han behöver..byxor och tröjor är ju aldrig fel och någon mysdress kanske! Leksaker, Vårjacka..ja lite smått och gott..vi blir glada för allt..=) Vi ser framemot att sjunga karaoke med er!! Det är nog tur att det är lååångt till grannar för det kommer inte låta vackert..haha!!! Vi ses snart!! =)


TIM: Jag övar och övar med Noah varje dag för att han ska kunna lära sig att presentera mig när vi kommer, men det går sådär kan jag tala om!! Han vill inte riktigt samarbeta!! Dessvärre tror jag inte att skillnaden kommer synas så märkbart..men man kan ju alltid hoppas! Haha!! För säkerhets skull ska jag öva med Simon också..jag trooor att han är liite mer lättlärd än vad Noah är..=)


Helgen har passerat

Måndag igen då..jag skulle till banken idag..men jag mår som en påse nötter! Trött och seg, och lite smått illamående, så kände att de inte var någon höjdare att ta sig dit, ifall de är nå magsjuka! Men jag har fått i mig frukost nu, så jag börjar bli piggare!!

I lördags blev det en spontanutgång med Maddis! Simon bestämde sig för att gå ut med Lelle i Gävle..så då kunde ju inte jag vara sämre! Mamma och dom hade ialla fall inget för sig, och hade gärna Noah, så då blev det lite partaj! Var riktigt trevligt!! Tog taxi hem till mamma med bror på natten och sov där..sen tillbringades gårdagen där hemma!

I fredags var vi bara hemma! Jag somnade på soffan under Let´s dance utröstningen..trevlig tjej..haha!! Jag var såå trött! Jobbigt att jobba och vara mamma..haha!!

Bantningen har fungerat lite sisådär i helgen..har ju druckit vin och igår lagade vi inte någon viktklubbsmat..men det jag åt var väl inte så dåligt heller! Drack mitt första glas läsk på 2 veckor också..men lite måste man unna sig..=) Ställde mig på vågen imorse..och sammanlagt har jag gått ner 3.1 kg på 2 veckor! Så jag känner mig nöjd!!

Nu ska jag sätta mig och skriva shoppinglista, för idag är dags att handla ny mat igen!!

Kram på er!

Jobb - mat - Noah

Så har mina dagar sett ut den här veckan..jobbat, lagat mat och myst med Noah!
Skulle ju till en början bara jobba måndag och onsdag..men blev även tillfrågad om jag kunde tors och fredag..och eftersom jag inte hade några planer så tackade jag ja! Kändes även bra att kunna vara där fler dagar i sträck så jag lärde känna både eleverna och lärarna direkt! Istället för att komma en gång i veckan! Nu känns det som att man vågar och får ta för sig mycket mera!! Så det har varit jätteroliga dagar!! Och inget dåligt samvete har jag haft för att Noah har fått varit hos mormor heller!! Han har det så  bra så!! I torsdags började inte simon förrän halv tolv, så då fick dom lite mystid tillsammans på förmiddagen först och sen fick han vara hos mamma!! Så glad över att jag har sån mamma som jag har!! Noah har världens bästa mormor! Så är det bara!!! =)

Annars har det ju lagats en massa mat också..och jag håller fortfarande i!! Så snart två veckor..bra av mig tycker jag..=) Men sen ska de ju visa sig på vågen också!! Promenader har det dock blivit dåligt med! Jag har ju jobbat..och sen är jag lite mörkrädd så jag vill inte vara ute och spatsera när det är mörkt ute! MEN på söndag flyttar Malin och familjen hit! Så då blir de promenader av! Jajemän!

Noah är frisk igen ialla fall! Fast hostan ger inte med sig! Och sömnen har fått sig en dänga i veckan! Två nätter nu har han vaknat vid halv fem och varit otröstlig..han har fått mat, men de har inte hjälpt..inte att vagga honom...han skriker helt enkelt i sömnen tills han somnar in ordentligt!! Hoppas det är något som har följt med sjukdomen!! Men idag har vi provat och gett han ett mål mat till för att se om han sover bättre då, och dessutom tagit bort en av hans vilostunder..den sista! Han somnade relativt smärtfritt så får vi se hur han sover nu inatt bara!! Egentligen borde man inte klaga...han har varit vaken ca 30 min nu två nätter i rad...det finns måååånga som har det mycket värre!! Men vi är ju sååå bortskämda..haha!!

Helgen kommer bli lugn..imorgon ska vi ha familjedag..=) Sen på kvällen ska vi ev. hem till mamma och Mats och laga mat...Viktklubb Kebabpizza står på menyn imorgon!! Med vitlössås! Ska bli mumsigt!! Ska ev kolla på brorsans innebandymatch också! Sen på söndag - inga planer! Hoppas på fint väder så Noah kan få åka lite pulka! Vi ska ha familjemys hela helgen ialla fall!!

Nästa vecka har jag jobb på tisdag morgon och fredag morgon än så länge! Måndag och torsdag kan jag inte jobba, men frågar dom om tis, ons eller fre så tackar jag ja! Annars ska jag på Öppna förskolan nästa vecka..de har jag bestämt!! =) De är på tiden nu!! Nu ska vi ha skoj varje dag, så länge vi e friska!!! O snälla, låt oss vara friska!!!!! 

Näe nu kör vi på bilder för de här kan ju ingen människa orka läsa! ;0)



Häromdagen lagade jag min allra första köttgryta!! Och den vart riktigt smarrig! Som tur va gjorde jag 4 portioner så jag har fortfarande två matlådor i frysen..=) Behöver jag föressten berätta att Simon gillar att jag dietar!! Han får ju god lagad mat VARJE dag!!



Igår blev det Korv och rotfruktslåda! Lika smarrigt de också!



Och ikväll blev det Tortillabröd med kyckling och sweet chili!!
Man kan äta gott, fast man bantar!! =)
Allt som jag äter och visar er är alltså från Viktklubb..så jag styr inte ihop någonting själv! Så att ni vet..=)

Näe nu får de vara nog!!

Stilstudie på Noah nu ikväll!!









Mycke miner kan man göra..=)
På sista bilden har Simon låtit honom smaka bubbelvatten...haha!! De roliga va att han inte gillade de, men gapade ändå efter mera!! =)


Näääe nu e de slut på detta!!
Trevlig helg!

Gonatt och sovgott!

Dags att gå och lägga sig, imorrn är det jobb som gäller igen! Gick bra att jobba i måndags och det hade gått bra med Noah! Förutom att stackarn hade fått feber!! Men snäll som han e, hade han vart lika fantastisk ialla fall...skrattat och vart hur snäll som helst hela dagen! När vi kollade febern så hade han 39.9!! Stackars lilla plutten! Innan kvällen var slut hade han 40.3 och var kokhet!! Men han var så snäll ändå..har sovit nästan hela natten, men han har legat och gnytt i sömnen, så jag har inte riktigt kunnat sova! Han fick alvedon och välling en gång inatt, men han somnade direkt igen! Imorse gick han upp med Simon vid kvart i sju, jag som vidare till SImon kom in med honom kvart över sju! Då fick han ersättning och så somnade vi om båda två..halv tio blev vi väckta av telefonen..men vi somnade om igen, och vart återigen väckta av telefonen halv elva! Då var det läge att gå upp!! Idag har han inte haft lika hög feber, men lite har han haft ialla fall...så vi har vart inomhus hela dagen!! Jag börjar lessna på att vara inne nu..är inte jag sjuk, så är Noah sjuk..eller så har vi inte någon bil! Deprimerande är vad det är!!!

Åt smaskens lunch idag ialla fall...Köttbullar och Mango i pitabröd!! Var lite sallad, rödlök, avokado och fetaost också..och det var riktigt smarrigt! Till middag blev det rödspätta under dilltäcke! Så än så länge håller jag dieten!! Resultatet på vågen = 1,5 kg! Helt ok! =) Man ska ju inte gå ner mer än ett kilo i veckan sägs de ju så! Nu har det ju inte blivit några promenader på två dagar, men vi får ta tag i det imorgon kanske! Vi har fått vårt Wii Fit idag också...så imorgon ska jag leka med de...hehe!

Nu ska jag ställa mig i duschen..mitt i natten ja vet, men jag kom på att jag inte orkar gå upp före sex imorgon för att hinna duscha innan vi ska iväg! Måste ju åka hemifrån vid kvart över sju..ska ju hem till mamma med Noah först också!! Men han får komma dit i pyjamas! Så får mormor bada och mysa med honom på morgonen...känner jag dom två rätt så kommer dom väl somna igen efter Noahs frukost och sova till tio-halv elva! Hahha!!Slöisar!!







Mammas lilla sjukling äter majskrokar!

Söndagen..

..har tillbringats i soffan med yrsel och illamående! Var till och med så illa så jag var tvungen att kräka och göra nummer 2...Inget trevligt alls, men tack och lov behövde jag bara spy en gång! Men sen har jag sovit och legat på soffan! Såna här gånger är det tur att Simon är hemma, annars vet jag inte vad jag hade gjort! Orkar ju inte ta hand om Noah som jag ska ialla fall! Men nu är jag ialla fall piggare och har fått i mig mat! Bara huvudet som inte är 100% än! De är väl dom där jävla p-pillerna igen! Suck!

Mot kvällningen var jag ialla fall så pass pigg så det lagades mat! Kyckling sweetchili stod på menyn idag!! Och som vanligt: GOTT!




Imorgon ska jag jobba igen! Och även på onsdag! Det ska bli roligt!! Noah ska få vara hos mormor!! Det är där han är oftast när vi behöver hjälp, så han är van med att vara hemma hos dom, och han trivs där! Så inte går det någon nöd på honom inte!! Dessutom är vi ju där ofta hela familjen också, så det blir ju som ett andra hem för honom! Jag misstänker att dom kommer ligga mysa i sängen fram till halv 11 kanske..(mormor är en riktig slappis..=) sen blir det lite bad i diskhon och en prommis med vagnen!! Så hinner han kuta runt i räääsern också!


God-Morgon!

Gomorrn!

Sitter här aaaningen trött med en piggelin liten kille!!
Han har blivit som en väckarklocka på mornarna! 07.00 *piip* vaknar han, och tycker att det är läge att gå upp! Vaknar han tidigare så räcker det med att ta upp honom och vagga lite så somnar han om på sekunder..men när klockan närmar sig sju, vaknar han...sluter ögonen när man vaggar honom, för att sedan spärra upp dom..som att han såg på klockan att, nääe nu är klockan sju, nu ska jag vara vaken!! Han e rolig den där!

Vissa gånger kan jag tycka att det är på tok för tidigt att kliva upp klockan sju! Men samtidigt ser jag hellre att han sover hela natten och vaknar sju, än att han vaknar på natten och vill ha mat, för att sedan kunna sova fram till 9-10...Det skulle ju göra att så många timmar gick bort, och dessutom är det ju vid 7.00 man måste gå upp i framtiden, så det är väl bra att få in den rutinen redan nu..både för mig och för honom!

Nu ligger han och lever om i sitt babygym! Han rullar och vrider och vänder på sig som en tok..så de står väl inte på förrän han är överallt!! Han börjar resa upp sig mer och mer, så de står nog inte på förrän han har förstått det här med att han ska upp på knäna...Spännande är det att se ialla fall!!

Nu är det snart dags för frukost för både mig och Noah...Noah ska få Banangröt, och för mig blir det filfrukost..=)

Upp och hoppa! =0)



Tänk om man hade det här morgonhumöret och var såhär glad
klockan 7.30 på morgonen!! Han ligger och jollrar och myser där i sitt babygym..=)

Lyxig kräftsallad

Oh my, oh my!! Mycket gott har jag fått äta, men frågan är om inte dagens pasta ligger i topp!! Kanske delat med Kycklingen från igår!! Pasta med lite blandad sallad, Kräftstjärtar, surami, cremefraische, sockerärtor, paprika, vitlök, chili, rödlök!! Mmm precis lika gott som det låter!! Å så äter man de lite ljummet!!



Tog en promenad till mamma imorse med Noah och Nemo...var ju inte ut och gick nåt igår för det var så kallt...så idag tog jag en prommis medan Simon faktiskt åkte bil!! Så det tycker jag va bra gjort av mig...både dit och hem gick jag! =) Men sen har det inte blivit så mycket gjort! Jag har haft riktig beslutsångest över vad jag skulle göra ikväll..om jag skulle åka på fest eller vara hemma!! Det slutade med att jag stannade hemma, men jag har fortfarande ågren över om jag gjorde rätt!! Jag skulle sååå gärna vilja festa med dom personerna...men jag hade inte kommit hem, i så fall med buss, och jag är inte den som gillar att åka buss mitt i nätterna! Men men, de kommer väl fler gånger som vi kan partaja hoppas jag!! Som sagt, jag har lite ågren nu...jobbigt!

Jaja, jag ska fortsätta spana på körslaget nu då! Simon håller på och plockar undan disken efter att jag lagat maten! Så sen blir de mys i soffan!!

Hoppas ni har en trevlig lördag!

Helsingborg!!

Nu har jag äntligen tagit tag i och bokat flyg ner till Helsingborg!!! Så den 4-9 februari kommer jag och Noah befinna oss nere hos Poffi!! Ska bli superduperskoj!
Hoppas bara Noah är en snäll kille när vi ska flyga! Eftersom jag var lite sen, som vanligt, så kommer vi inte flyga förrän klockan 21.30 på kvällen och då brukar ju han ha sovit i flera timmar i vanliga fall..men det ska nog gå bra!!

Skoj ska det bli ialla fall, och grymt kul ska vi ha!!

Längtar



Lööv!

Fredagsmys

Igår hade vi en riktigt trevlig kväll! Vi bjöd över mamma, Mats och brorsan på Viktklubbsmat! Och gissa om det gick hem! Sååå gott tyckte dom att det var!! Kycklingfilé under persiljetäcke, med klyftpotatis och ruccolasallad! Det var riktigt gott, och jag ser framemot att äta desamma till lunch idag!!

Efter maten började vi spela Wii! Och jag kan säga att dom blev lika fast som oss..Morsan hon var helt galen! Till på köpet så vann "tanten" över oss också!! Så nu finns det flera som ska köpa Wii! Haha!! =) Jag kan ju inte annat än erkänna att jag har GRYM träningsvärk i armar och skuldror...haha! Men det är ju bra..kul att nöje kan göra nytta! =)

Nu ska vi snart åka hem till mamsen och Mats med frulle! Själv ska jag stoppa i mig min Hjortronfrulle innan vi åker tänkte jag!! Mums!! Sen får vi se vad dagen har att bjussa på...Simon och gamlingarna ville Bowla på riktigt idag..men med min träningsvärk kommer jag inte orka hålla i klotet ens..haha!! Sen ikväll är jag bjuden på fest! Två styckna dessutom! Men jag vet inte hur jag ska göra! Känner mig inte så party, och har inga kläder att ha på mig...men samtidigt skulle det ju vara skoj!! Jaa jag har ju några timmar på mig att bestämma mig!

Ha en skön lördag!

Puss


Bakad potatis med laxröra!

Såhär ligger det till: Jag har blivit medlem på Viktklubb på Aftonbladet.se! Där får du en matdagbok för en vecka och massa recept att laga! Det är jätteskönt att maten redan är planerad, trots att jag ibland byter ut vissa maträtter för att det inte riktigt är min smak! Jag tycker det fungerar toppen, och det bästa av allt är att man äter Mycket, men rätt! Så jag behöver inte gå omkring hungrig! Grejjen går ut på att man ska äta ett visst antal kalorier per dag, i mitt fall 1300..och man behöver inte stå över pasta, kött osv som i andra metoder! Utan du äter mer efter vikt. T ex är en portion pasta 180 gram..lite mindre än vad man äter i vanliga fall! För mig är det här ett jättebra alternativ eftersom jag är ute efter att lära mig att äta Rätt! Vilket jag får göra nu! Nackdelen är väl att det är ganska dyrt, ungefär 1000 kr i veckan lite mindre..och det tar lite tid att laga maten...men allt eftersom kommer man ju lära sig hur man ska äta, och man kan laga maten lite snabbare!!

Jag trivs ialla fall hur bra som helst med detta, och är det någon som planerar en bantningskur, så rekommenderar jag detta skarpt!

Dagens Middag bestod av Bakad potatis med Laxröra! Yammie vill jag lova! =)





Vi har föressten köpt oss ett Nintendo Wii idag! Blev fast när vi var hemma hos Lelle och Linda i söndags! Så nu ska det tränas på det, eftersom vi även beställt ett Wii Fit! Jag hoppas det kommer imorgon så jag kan sätta fart på riktigt!!



Today it´s Thursday

Vaknade när klockan ringde klockan 07.00...stängde av den, och sen fick jag panik! Flög ur sängen och kikade ner i spjälsängen..där låg han så snällt och viftade litegrann med armarna! Han har sovit precis heela natten inatt! Inte så mycket som gnytt ens! Han brukar ju alltid vakna till nån gång så man får stoppa i nappen på honom, eller ta upp honom i famnen en minut! Men inte inatt! Han har sovit som en stock! Kan bero på vårt test vi gjorde igår kväll! Vi ökade på mängden ersättning i kvällsmålet till 250 istället 200..kan ju vara därför han sov så bra! Han e såå duktig gobiten!

Min frukost idag bestod av Hjortronfrukost! Fil med hjortronsylt, hårt tunnbröd med ost, rågbröd med isbergssallad, äpple, te! Om jag blev mätt?! joo de kan man väl säga! Orkade inte ens med äpplet!



Tunnbrödet ska man egentligen smula ner i filen, men jag kände inte för det idag..=) Lunchen idag, bestod av samma mat som igår kväll! Ikväll blir det bakad potatis med laxröra! Yammie! =)

Ialla fall så har vår kille, Äntligen, börjat vända på sig! Han har ju inte gjort de tidigare, men så imorse får han för sig att vända sig från rygg till mage! Duktig kille!

På förmiddagen var vi iväg på föräldrarträff! Väldigt trevligt! Extra roligt när man går med sådana man känner också! Annars verkar en del vara lite svåra att få nå grepp om, tyvärr! Jag är ju ganska social av mig, men tyvärr verkar inte alla vara de..lite tråkigt men inte så mycket att göra nåt åt! De är väl upp till var och en!
Btw, så promenerade jag dit, så nu har jag knallat i 3 dagar! Nu ska fläsket brännas, så de så!



Mätt och belåten! Med katrinplommon runt munnen!!
Bra tips föressten om ni har en liten som är hård i magen...ge katrinplommon, det sätter fart på magen! Utan katrinplommon skulle Noah aldrig bajsa!! ;0)

Min middag

Efter att Noah har skrivit sitt inlägg, duktig som han är, är det dags för mig att skriva en sväng också! Men det här blir bara en kortis, jag tror ni har tillräckligt att kika på i föregående inlägget! ;0)

Tänkte bara uppdatera er med att bantningen går stabilt! Det har gått bra idag, och till lunch åt jag samma som jag åt igår kväll..dvs. blomkål med skinksås och fruktsallad! Till middag har jag ätit köttbullar och ungsrostade rotfrukter! Helt Ok! Första gången jag gjorde köttbullar..hehe!! Men dom blev gooda!! =) Rödbetor och palsternacka är kanske ingen hit, men potatisen och morötterna var smaskiga ialla fall! Sen går det faktiskt att göra goda såser utan grädde eller mjölk! Såsen till maten gjordes nämligen på vatten, lite philadelphia light och kalvfond! Smaskigt, men ganska tunn då med tanke på att den är gjord på vatten!! Men huvudsaken det smakar bra, och det gjorde de! =)




Och så, som ni ser nedan, har jag promenerat en timme idag! Good girl!


Idag är det onsdag!

Tänkte visa i bilder vad vi har gjort idag!
 


På morgonen tycker jag om att mysa! Först går jag upp med pappa och myser lite med honom..sen när pappa går till jobbet lägger jag mig i sängen med mamma och myser lite med henne, så att hon vaknar någon gång!! Sen får jag mysa lite i morgonrocken i babysittern medan mamma fixar min frulle!!



Sen bidde de grötfrukost! Jag ÄLSKAR risgröt med äppel och mango smak, och på toppen ska det vara lite fruktpuré! Yammie yammie är det =)



Efter maten tycker mamma att magen ska vilas, så då får jag ligga och leka lite i babygymmet, men det tycker jag bara är mysigt och roligt! Jag kan ligga där lääänge och bara njuta!! Fast när maten har smält i magen, då är det äntligen dax för det bästa jag vet!! Gåstolen!!!! Räääääcer!!



Det är sååå roligt att springa omkring i den, och jag är jätteduktig..fort går det!! Det allra roligaste är att jaga Nemo, men det tycker inte han är så roligt..jag kan inte begripa varför!



Näee, vadå..jag är inge busig!



Jag älskar att bada också! Och plaska! Men mamma har lärt sig nu, så hon tar av sig byxorna när jag badar för att jag blöter ner henne annars! Men vet ni, idag tappade jag balansen så jag svalde massa vatten, men det var inte så farligt de heller..mamma var ganska snabb med att dra upp mig!



Såhär glad blir jag när jag får bada!!

  

Mamma knäpper MASSOR med bilder på mig, så det är väl bäst att visa upp dom då..=)





Efter badet fick jag mysa i morgonrocken igen! Det är ju så kallt precis när man kommer upp ur badet, så då är det skönt med en varm morgonrock!



Man blir trött av att bada, jag somnade som en stock!



Efter att jag fått sova en stund var jag piggelinis igen! Då busade jag lite med mina kompisar i sängen, och den fina lampan jag fick av Carl!



Man blir hungrig av att bada och busa, så här glad är jag efter en portion Slottspuré och lite hallonpuré!

Efter maten gick jag, mamma och Nemo ut på en promenad! Jag hade det sååå skönt..behövde bara ligga ner..myyys!! Mamma säger att hon behöver röra på fläsket, så har jag tur kommer jag få gå ut och åka vagn varje dag!! =)





Nemo hade också trevligt på promenaden! Herren på täppan!



Storsjön! De är fint där säger mamsen, själv såg jag inte så mycket från min plats i vagnen, men en annan gång kanske!

Näe nu får de banne mej räcka..de var nog tur att mamma inte knäppte nå mer kort idag, för då hade de här blivit milslångt!!

Vi ses hörrni!! Hoppas ni gillade att se bilder från min (halva) dag!

Dregel och kram!

Frukost-tajm

Så har man ätit frukost då..jag som är sämst i världen på att äta frukost, har ätit jordens brakfrukost idag! Som sagt, det är inte liiite mat man ska äta inte!! Frukosten idag bestod av fil m. hallonsylt, fullkornsbröd med kalkon och tomat, en knäckemacka med kalkon och tomat, en kopp te, och en apelsin!! Tror ni jag e mätt, eller mätt! Men gott va de!!

Idag blir de nog bara en hemma dag för familjen! En prommis ska vi väl ta oss ut på efter lunch är tanken, sen är planen att städa undan julgrejjerna...joo vi är lite sega här hemma, men jag skyller på sjukdom förra veckan..hehe!!

Annars så gör jag ett nytt försök med att dokumentera en Noah-dag! Sist gick det ju sådär, eftersom minneskortet slutade fungera, så alla bilder gick förlorade, men som sagt, vi gör ett nytt försök idag, så får vi se hur det går..=)




Hittade gamla bilder på minneskortet, titta så himla liten han var! Pluttisen!! Nu har han växt ur vaggan..men han har ju växt 15 cm sen han föddes också..och det är ju litegrann de! =)




BVC & Nytt Liv!

Idag var det dags för BVC igen! Har inte varit och vägt och mätt lillskrutten sedan 20 november, så det var spännande idag att få veta hur stor han blivit! Sist var han 66.5 cm och vägde 7815 gram - idag var han hela 70 cm och vägde 8885 gram!! Det är ingen liten kille vi har inte! Men läkaren tyckte att han var en mycket fin pojke, och han får ordentligt med mat, och är pigg och fin! Skönt att höra! Kollade även så att det räcker att ge honom mat som vi gör..dvs. 4 gånger per dag, och det tyckte hon var jättebra, vi skulle även kunna sluta med ersättningen helt och istället börja ge kvällsvälling på kvällen! Så nu ska vi börja med de när han blir 6 månader! Sen när han blir äldre så ska ett till mål med riktig mat läggas in!
Lillskrutten fick ju vaccinsprutorna idag också..det gick väldigt bra! Han grinade precis vid sticket..då fick han nappen och blev tyst direkt - spottade ut den, och gav ifrån sig ett leende..haha! Underbara bebis!





Själv har jag idag, Äntligen! påbörjat mitt Nya Liv! =)
Som jag har skrivit om tidigare har vi ju en tävling, jag, Mats och Niclas och efter sjukdomar och grejs har jag nu tagit tag i de!! Ett 3 månaders medlemsskap på Viktklubb är starten! -10 kg ska det bli, hoppas jag...! Men vi får väl se! Idag har det ialla fall fungerat super, men attans vad mycket man ska äta!!

Jag åt Macka med ishavsrom och potatissallad till lunch!
Verkligen supergott!



Till middag blev det Kokt blomkål med skinksås! Och till det en sallad på ruccola, honungsmelon, kiwi och äpple! mmumma!



Det ser väl inte helt fel ut?!
Det här ska nog gå bra, hoppas jag..=)

Beach 2009 here I come! Haha!

Dejtat Danny!

Haha, jag trodde den tiden var förbi när man gick och kärade ner sig i kändisar! MEN, så kanske det inte är, eller?! När jag vaknade imorse och nu sitter här, så kan jag berätta att jag har en ny kärlek...DANNY! Haha!!
Nee kanske inte riktigt, men jag har drömt om honom inatt..fråga mig inte varför, kanske för att jag kollade på Sing a Long häromdagen när EMD var med..inte vet jag! Han var i alla fall helt underbar i min dröm..hahoha..vi åkte båt, mös och skulle fira nyår ihop! När jag vaknade upp kändes de som en sån där verklig dröm som man har ibland..men jag kom snabbt tillbaka till vardagen och mina underbara pojkar!! Inte ens mot Danny skulle jag byta ut dom..för jag tror inte han är så underbar som han var i min dröm...(Danny har aldrig varit någon av dom som jag tyckt varit snygga, eller någon som är ett wildcard dvs. tillåtet material..som t ex Heath Ledger var ;0) så knepigt att man drömde om honom)

Haha, jaa tänk vad man kan drömma alltså..vakna upp och vara kär i en kändis..och dessutom dejtat Danny, de ni..=)

 

Pengarna ska rullar, eller vad säger man?!

Joo visst är det väl så?!
Ialla fall så har våra rullat som attan idag!!

Vi åkte till Gävle för att hämta en bilstol som vi har beställt till Noah! Det blev en Akta Graco Cosmic Comfort Foam! Verkar vara jättebra, och den ser dessutom bra ut också, vilket är väldigt viktigt i mina ögon!! Vi köpte den på rea så det blev inte den färgen som jag ville ha i första hand, men man får väl inte vara så petig antar jag! Jag hade velat haft den svarta med turkosa inslag, eller den svarta med beiga inslag..Fast den turkosa ser inte riktigt ut som nedan, utan den är som den beiga fast det är turkost istället för beige..jaja ni fattar nog..=) Snygga e dom ialla fall..

                  

Men för att spar lite pengar, rättare sagt 600 kr, så valde vi en Ruby Red! De ni, jag eller vi, har köpt oss en bilstol som är röd, åt vår Kille!! Haha!! Jag kan faktiskt ha rött till honom, även fast ni inte tror de...hohoh!! =) Fast rosa hade de aldrig blivit..så de så..=) Den ser ialla fall ut såhär!



Såhär ser våran stol ut! Fast den ser lila ut på bilden, men den är svartgrå..=) och mjuk och skön, så nu hoppas vi den är bra också..=) De blir nog ev. en montering i helgen..Nog för att den andra stolen fortfarande fungerar, men han får sitta så böjd med benen, och sen orkar man knappt bära honom i den ialla fall för att han är så tung! Blir väl värre när man ska handla, för är väl inte helt hundra med att lämna honom sittandes i kundvagnen ännu..men de får gå!

Vi har shoppat ändå mera grejjer också! Simon hittade ett par skor till halva priset på Scorett..jättefina faktiskt (nu har jag dock slut på batteri i kameran så dom får ni inte se!) Men däremot så kan ni få se Noahs tofflor som han fick! Som det också var rea på! 70 kr rabatt..fina fisken de!!



Sen fick han massa kläder också! 2 enfärgade bodysar från H&M, som är perfekt att ha under koftor och sleepovers (elller vad det heter) En likadan vit skorta som han redan har, fast i större storlek..alltid bra att ha en vitskjorta! Speciellt när det var rea och den bara kosta 49 kr.. Så blev de en tröja och vääärldens snyggaste jeans!! Jag älskar jeans på barn! Tycker de e så snyggt..speciellt på killar!! Dom är jättemjuka och tugga, och kommer passa perfekt ihop med Noahs Adidas och Nikéskor..japp han har båda och..fattas bara ett par svarta Pumadojjor nu!! =)

Bjussar väl på lite bilder på de också då när jag ändå är i farten..=)

      
Såå snygga, jag e Kääär..haha! =)



De var det! Nu har jag nog visat vad vi har slängt pengar på idag! Plus att vi har hämtat ut Prevenar (vaccin till Noah) för över 500 spänn, och så p-piller till mig för 300(!!!) Nå nya piller så visst var svindyra!! Dom första jag fick ut, betalade jag 97 kr för för 3 månader, och nu 297! Snacka om skillnad! Men dom var tydligen poppis i USA, så då får vi väl hoppas dom e bra då! Neouvletta som jag fick först var ialla fall inte nå bra! Fy faan va dåligt jag mådde..så nu gör vi ett nytt försök med Yaz! =)

Usch, ångest nu när jag tänker på alla pengar vi gjort av med! Tur att vi fått massa bidrag till bilstolen!! Tackar för de!

Nu ska jag ge upp med bloggandet för idag!
Ha en trevlig helg!

Puss


Klargöranden!

Okej, jag ska klargöra några saker!


1. Jag ska vikka på en skola!!

2. Skolan heter Norrsätraskolan år 3-6

3. Det var Simon som fixade det åt mig!!!
Tack älskling för det! =) 

Är du nöjd nu efter mina klargöranden?! ;0)


 


Aftonbladets viktklubb

Japp, så har man gjort de igen! Gett ett löfte om att man ska ner i vikt...som alla andra år i stort sett..och då har det gått käpprätt åt fanders!! Meeen nu jäklar! Har ju som jag skrivit tidigare gått in i en deal med Niclas och Mats om vem som går ner mest fram till och med sista februari..så nu är det bara tuta och köra! Skulle ju ha börjat förra måndagen, men då vart jag ju sjuk, så de får bli på måndag istället..=) Men nu ska jag ialla fall äta efter Viktklubb! Provade de en gång förut, och då gick det jättebra! Så därför gör jag ett försök till med detta, och mitt mål är i första hand att klara mig fram till sista februari! Så ska jag försöka att inte fuska! Självklart måste jag ju äta skolmaten när jag jobbar, med tanke på att jag äter med barnen, föredöme ni vet..;0) Men annars så!! Men vi får väl se hur det går..jag e ju tjejen med världens sämsta självdiciplin, trots att jag har dom absolut bästa förutsättningarna! Hemma hela dagarna och kan planera min mat, ett barn & hund som behöver promeneras, i framtiden möjligen ett giftemål kanske (och jag gifter mig inte med dom här extra kilona! Så antingen måste jag ner, eller så blir de aldrig nåt bröllop)...Så nu jäklar ska jag försöka!! Jag ska kämpa! Nu jävlar! Nu kör vi, nu kör vi järnet..Hahaha!!

Wish me luck!



Tänk att allt som är förbjudet är gott!
Ajabaja Sophy!!

Jävla teknikskit!

Åå jag blir så lessen!! Jag har knäppt en massa fina kort med vår digitalkamera...bland annat från Nyår och sen en dag när jag knäppt Noah från morgon till kväll..tänkte att det kunde vara roligt att göra något med! MEN så nu då..nu fungerar inte minneskortet..varken i datorn eller i kameran! Så förmodligen är det paj!! Sååå tråkigt!! Men tur i oturen så är det ju såna bilder som ändå går att göra om..och inte från nån resa eller så..eller jo från Nyår då..men jag var värdelös på att knäppa kort då, så de var inte så många bilder!

Men jag blir så arrrg!! Jag och teknikprylar kommer aldrig överrens..that´s why I hate them!!



Haha, våran familj om nåra år?!?! ;0)

Dax att gör rätt för mig ;0)

Fredag hela veckan.....jo så känns det som att det har varit nu när det har varit jul och nyår och Simon har varit hemma hela dagarna! Och den här veckan har ju varit så kort också! Men nu är det slut på helgerna..nästa vecka är det vanlig vecka igen! Och då ska jag jobba! =)

Ska faktiskt bli jätteroligt..roligt och få komma iväg och träffa lite barn! Roligt att få in en fot också! Jag och Simon pratade om i tisdags att jag skulle kunna tänka mig att vikka litegrann lite längre fram, men eftersom det är på dagtid så är det ju lite tokigt med tanke på Noah! Men det löser sig ialla fall toppen för han får vara med mamsen! Det fanns mer dagar åt mig att vikka på också, och dom tyckte det var jättebra att jag var intresserade, och sa även dom att det är bra att få in en fot! Roligt att det gick så fort också..de är ju bra att veta att de finns lite jobb ialla fall! Så de blir två dagar näst nästa vecka också! Helt lagom juh.. jag vill inte ha nå länge..men nån dag lite då och då passar perfa så länge! Extra cash är aldrig fel..=)



Haha, såå klockren! Alltid samma tid och varje dag ringar dom (*suck*)
Men, det är ju deras jobb de..(tyvärr...)

Året som gått - 2008

Här kommer en liten sammanfattning över 2008!

Januari
månad finns inte så mycket positivt att säga om..jag va mer eller mindre sjuk hela månaden, i förkylningar..och var jag inte förkyld så mådde jag dåligt tack vare graviditeten! Jag var mest deppig och anti allting! Det positiva var Student week i Åre! Det var en trevlig avslutning på min Studenttid!



Utsikten från vårt fönster i Åre


I Februari var två gravida flickor på vift i vår huvudstad! Jag och Malin. De var väldigt trevligt! Jag fick mitt sista betyg och blev alltså klar med min utbildning..examensbeviset fick jag dock inte förräns i maj eller nåt sånt..och någon examensfest har jag fortfarande inte haft..=) I februari var vi på Ultraljudet! Det var ett magiskt ögonblick..och jag kan inte ens beskriva känslan med ord..de måste upplevas..=) Vi åkte även på en tripp upp till Umeå och mös med Lisen..=) Fick också det Positiva beskedet från Maddis! Vi skulle bli mammor med 3 månaders mellanrum!!



Noah i magen, som leker med navelsträngen =)


Mars började med en tripp ner till bästaste Anna i Helsingborg! En lugn och skön helg med massa mys! SAIK tog sig till final på Studenternas mot Edsbyn, och efter att ha varit överlägsna i serien åkte vi dit med hopp om ett SM-guld! Tyvärr spelade dom sin absolut sämsta bandymatch ever, och åkte på stordäng! Jag fick även det tråkiga beskedet om att jag skulle bli omplacerad på jobbet..det var jättejobbigt och ledsamt och inte nog med det fick jag veta att jag var tvungen att betala 25 000 kr till CSN för att jag sålt min lägenhet med vinst! 11 mars kände både jag och Simon sparkarna på magen för första gången..



Världens bästa Anna på färjan till Helsingör


I April bar de av till fjälls med mamma, mats, thomas, elin och magnus! Vemdalen för att vara exakt! Mycket trevligt..men för mig blev det ingen skidåkning..magen hade vuxit på sig lite för mycket för att jag skulle känna mig trygg på skidorna! Vi hade finbesök från Umeå en helg..och det var även den här månaden som stackars Engla mördades..



Simon och Bror i Vesslan ute på fjället i Vemdalen


I Maj blev vi Sandvikenbor! Det har gått över förväntan och vi trivs..lite litet är det dock..men det får gå! Annars hände inte så mycket i maj..jag jobbade och trivdes inte alls..mådde dåligt på dagarna och var trött och sliten..räknade verkligen ner dagarna inför sommarlovet!



Vårt nya boende!


I Juni föddes Malins lilla Carl! Äntligen!! Annars hade inte den månaden så mycket att komma med heller..jag orkade inte göra så mycket utan det blev mest båtåkande med mamsen och mats..och förberedelser inför att vår lilla bäs skulle titta ut! Midsommarafton firade vi med tjocka släkten ute i stugan! Myys!



Carl kom till världen!


Så var det dags för Juli, månaden som vi väntat på sååå länge! Första halvan bestod mest av väntande och nervositet, OCH halsbränna..=) Men så den 20 juli, på den beräknade dagen, kom han, vår underbara Prins!! Den lyckligaste dagen ever! Men samtidigt så overkligt! Vi hade en liten plutt! Och han skulle följa med oss hem!! Vi var såå stolta och glada över denna lilla filur!



Våran älskade lilla Prins!


Augusti gick åt till att lära känna vår nya familjemedlem..en otroligt snäll liten kis, som inte bråkade speciellt mycket och sov nästan hela nätterna! 15 augusti var vi iväg hemifrån första gången och Noah fick vara med mormor och gudmor medan mamma och pappa var på Winnerbäck konsert! När jag nu sitter och skriven den här Året som gått listan så inser jag att livet ändå har förändrats mycket..de som händer dom här månaderna kretsar mest kring Noah och hans framgångar!! Det är ju vårat liv nu, och man lägger sig själv åt sidan väldigt mycket..men de är det såklart sååå värt!
I augusti fick vi Noahs första riktigt svarsleende! Och han visade oss att han kunde sova heeela nätter! =0)
Augusti var också den månad då jag och Simon Förlovade oss!! Fast det blev inte officiellt och vi fick inte våra ringar förrän i september, och gissa om mina vänner var förvånade över att jag kunde hålla tyst om det i nästan en månad..=)



Våra fiiina ringar!!


September och dags för min Girls Night Out!! Ladies Night stod på schemat!! Det blev ju ingen VIP kväll som förra året med Linda, men det tar vi igen i år..haha!! Det var jätteroligt att komma iväg, och Simon och Noah hade en paps och son kväll..med tv-spel..=0) Vi var även på Carls dop! Annars var det mest mys, promender, shopping och fika som gällde på dagarna..haha!



Ladies Night - Martin Stenmarck


I Oktober gick jag i väntans tider igen...jaa inte riktigt kanske..meen det kändes som så! Det var ju dags för Maddes bebis! Och jag väntade och väntade och väntade...ända tills den 31 oktober, dvs heeela månaden var en väntemånad..haha!! Men lilla underbara prinsessan Nova föddes den 31 oktober! Och hon var såå liten och sååå go!! Men jag kan säga att den dagen var värre, än vad min egen förlossning var! huua!!
Annars så fyllde jag, Simon och Nemo år, och vi hann också med en tur upp till Umeå och hälsa på kusin Lisen och fira hennes 1 års dag!



Efterlängtade prinsessan Nova!! Gullfis!


I November fick vi äntligen börja med smakportioner till Noah, och han älskade det verkligen! Banangröt är en riktig favvo,och även puréer! Jag var på mina första riktigt utgång på länge! Dvs, med alkohol inblandad! Det var riktigt skoj! Noah började att sova hela nätterna och sover fortfarande heela nätter!! Han gnyr och gnäller ibland men behöver inte mat och somnar om fort igen! Någon gång får han ersättning på morgonkvisten så han somnar om igen, men det är mest när mamma och pappa vill ha lite sovmorgon..=) Han är såå duktig!



Åå va de e gott och kladdigt med gröt!!


Å så sista månaden, December. Istället för att döpa Noah, så hade vi en Namngivningsceremoni för honom med en massa nära och kära! Han var som vanligt ett underbar, och gnällde ingenting på hela dagen! En minnesvärd dag! Vi lussefirade för mormor, och Noah satt själv för första gången på riktigt!! Så fick han träffa tomten och han fick miljaders med julklappar!! Det nya året firade vi in nere i Norrköping! Vi hade Anna hemma på besök, lääänge, och juldagen var jag ut tillsammans med mina bästaste tjejer!! =) =)



Massa massa julklappar hade tomten åt Noah!


Kort och gott, så har 2008 varit ett fantastiskt bra år, och det blir svårt att bräcka att ha fött barn och förlovat sig..meeen vi gör ett försök! 2009 ska bli det bästa året hittills, och med min underbara familj, tror jag faktiskt att det kommer lyckas!!

Saknar mina pojkar!

Sitter eller rättare sagt ligger och saknar mina pojkar!
Dom åkte hem till mor min tidigare idag
 så att jag skulle få ha de lungt och kurera mig lite..
Erbjöd sig så att sova över där, så jag får sova en hel natt!
Dom är verkligen GULD värda!
MEN..jag SAKNAR dom nåt fruktansvärt!
Vill bara krama och mysa med dom!
Men det får vänta tills jag blir frisk..
Funkar det, så gör jag ALLT för att dom ska klara sig undan detta!!

Noah har ialla fall inte haft någon feber idag och Simon och Noah har vart ute på en prommis så han har fått lite frisk luft! Jag ska ta och försöka få i mig lite ätbart, lika bra och passa på..av erfarenhet vet jag att det kan bli så att man inte ens kan svälja när man har halsfluss, så jag ska proppa i mig så länge jag kan..=)


♥•♥•♥
Simon och Noah!
Jag älskar er så!!
♥•♥•♥



Halsfluss - DEN SVENSKA SJUKVÅRDEN ÄR TAMEFAAAAN TOTALT JÄVLA VÄRDELÖS!!!!!!!!!

Suckelimuck!! Samma sak som förra året..börjar med att vara sjuk! Ligger hemma med Halsfluss!! Hur kul kan de vara..suck! Har inte fått tokont än men de kommer väl..alldeles vit på ena sidan i halsen! Ringde till hälsocentralen där jag fick prata med nån seg jävla gubbe..som självklart sa: ÄT ALVEDON!! Tydligen så behandlar man inte halsfluss längre, enligt honom, om man fortfarande kan äta och inte har hög feber!! Men vadå...jag ska alltså bara ligga hemma och vänta på att jag ska få tookont..inte kunna äta, dricka osv, innan jag får penicillin..så ska jag dessutom ta hand om ett litet barn!! Hans svar var JA!! Ååå jag blir så jävla förbannad så ni anar inte! De är väl för fan bättre att börja behandla det i en tidig fas kan man ju tycka..nu ska jag alltså ligga ytterligare 2-3 dagar, innan jag får antibiotika och sen tar det 2-3 dagar till innan den börjar hjälpa... DEN SVENSKA SJUKVÅRDEN ÄR TAMEFAAAAN TOTALT JÄVLA VÄRDELÖS!!!!!!!!!

Messade med Hanna, som vi firade Nyår hos, och hon har ju legat med halsfluss sen i lördags! Hon var så dålig nu så hon inte kan prata eller ens orkar ta sig upp!! Det är alltså så långt de ska gå innan man får nån hjälp!!

Jag hoppas verkligen verkligen verkligen att Noah får klara sig utan att blir sjuk! Eller han är redan snorig och hostar, och hade dessutom 38.2 i feber igår..men får hoppas att de håller sig där!

Simon och Noah har åkt hem till mamma så dom är där!! Vill inte ha dom här hemma...tycker så synd om Noah när jag bara ligger och inte orkar göra något! Inte vill jag hålla i honom och andas på honom heller...men smittandet börjar ju långt innan så han är väl redan smittad egentligen..men ändå!! Usch man känner sig verkligen värdelös som mamma och sambo när man är sjuk!! Och så drömmer man så konstigt..inatt drömde jag att ett flygplan med mig och Noah i störtade i vatten..jag höll inte i Noah utan de gjorde nån som jag inte kommer i håg vem det var..så jag brydde mig bara om att sätta på mig själv flytväst och ta mig ut..Noah kom aldrig ut och drunknade i planet! Jag vaknade kallsvettig och gråtandes inatt och jag har fortfarande ångest över att de kändes som en sanndröm....usch hatar när man drömmer på de viset!!! Varför drömmer man så?? Läskigt!

Hoppas ni har det bra!

Kram

Året som gått - 2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag har fött barn och fått Världens underbaraste lilla Noah! 

Höll du några av dina nyårslöften?
Nee de tror ja knappast...brukar gå åt skogen med dom...

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jajamänsan!! Malin och Madde! Och en massa andra "bekantingar" =)

Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack och lov inte..

Vilka länder besökte du?
Hmm..de ska vara Danmark då..var över till Helsingör på en dagsutflykt!

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
De ska vara ett hus då..=)

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
20 juli, dagen då Noah föddes!

Vad var din största framgång 2008?
Att jag blev mamma!!!

Största misstaget?
Oj, jag vet inte..tror inte jag har gjort några stora misstag...

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Haha...joo jag har varit gravid..men de är ju ingen sjukdom sägs de..men jag har mått illa, vart yr i huvudet och haft halsbränna 24/7..men det är det sååå värt!

Vad spenderade du mest pengar på?
NOAH!! =) Men de gör jag så gärna så..=)

Bra låtar 2008?
Hmm...Winnerbäck!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Första halvåret mådde jag ju inte så bra med tanke på att jag var gravid..jag var trött, sliten, yr, de var tufft på jobbet och jag var grymt osocial, så då kanske jag inte var jätteglad..men jag var ju glad över det stora jag hade framför mig...det har helt klart varit de bästa året någonsin..så jag ser det som ett myycket glatt år..=)

Smalare eller tjockare?
Haha TJOCKARE!! Men nu ska fläsket bort!!

Rikare eller fattigare?
Fattigare..eller egentligen inte..vi har de nog ganska lika tror jag...

Hur tillbringade du julen?
Tillsammans med min släkt här i Sandviken! Mycket mysigt!

Blev du kär i år?
Näe, men jag ÄR kär!!

Hur många one night stands?
Inte ett endaste. Någonsin.

Favoritprogram på TV?
Ingen aning..enda jag följer är One Tree Hill, och det gör jag på datorn..=)

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej.

Bästa boken du läste i år?
Ops..jag tror inte att jag har läst någon bok i år..eller jo en massa gravidböcker..men dom läste jag inte från pärm till pärm..

Något du önskade dig och fick?

Ett friskt barn!! Och det fick jag med råge..världens snällaste!!

Något du önskade dig men inte fick?
De ska väl vara en utlandsresa då..men man måste ju prioritera..o inte så lätt att åka iväg höggravid heller..=)

Årets bästa film?
Vet faktiskt inte..tycker de inte har kommit någon superfilm..

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Möjligen att jag fått må lite bättre under graviditeten, och dom två sista månaderna jag jobbade hade jag gärna jobbat någon annanstans...

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Mammakläder!! 

Vad fick dig att må bra?
Noah, Simon, släkt och vänner! Utan dem hade jag nog gått under tror jag!

Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha...ingen alls tror jag..

Vem saknade du?
Anna..hon bor på tok för långt borta!

De bästa nya människorna du träffade?
Tror inte att jag har träffat så många nya människor..däremot så har jag kommit väldigt nära mina "mammor"!! =)

Bästa sporthändelser 2008?
Oj, jag vet inte..fotbolls-em var ju inte så minnesvärt...sommar-OS satt jag o Noah fastklistrade framför..(amnings-tv..=)

Jaa de va väl lite om mitt 2008 då!! Har inte tänkt efter så mycket, så jag har säkert glömt en massa grejjer..=)