Sista för ett tag

Nu e de snart dax att åka söderut...så de här kommer nog bli det sista inlägget ett tag framöver...tråkigt för er, jag vet..men tyvärr!! ;0)
Dagen har flutit på rätt bra trots alla måsten! Jag har hunnit med allt jag skulle göra, förutom baka muffins, men de struntar jag i... sen har jag inte duschat och såna grejjer än, men de kommer snart...och så har vi lite tvätt som hänger och torkar fortfarande...men sen så!
Skor har jag hittat också...både ett par vandrarkängor och som jag tidigare berättade även ett par träningsskor...kortet har gått varmt, men de va verkligen behövliga saker..så då fick de bli shopping!

Är det bara jag som inte förstår mig på det här med att vaxa benen??? >Gjorde ett försök nyss, med Weets Warm Wax..men de gick ju sådär lär ja säga..inte blev de så lent inte..och tid tog de också...så nu får de bli hederlig rakning i duschen istället..så får vi se om jag ger det där en chans till nån gång!

Tänk att det är så svårt att packa då...jag kan verkligen inte packa...jag tar jämt med mig för mycket saker..förstår inte..men allt måste ju med..skor, handduk, påslakan, plattång, hårtork, necesär, å allt sånt tjaffs som tar massa plats...jaja..de blir helt enkelt en väska och en ryggsäck... så får de bli!

Näe ni mina vänner!! Ni underbara!!
Hoppas ni får fantastiska två veckor ni också¨!!
Så hörs vi när jag kommer hem igen!!

Glad midsommar på er!!


image169

Goodbye!!

Semester och måsten

Jepps..jag tog ledigt idag, så nu har man semester!! Sen om man kan kalla det semester riktigt än vet jag inte riktigt...har massor att göra och skulle jag ha behövt jobba, hade de verkligen blivit kaos, så TACK ANNA!!

Dagens måsten:

Släng skräp från gamla lägenheten
Hämta soffan och vitrinskåpet
Köpa färg
Beställa tapeter

Köpa vandringssko
Köpa vax till benen
Vaxa benen
Lämna nycklar till mamma
Hämta nyckel av Andreas
Fixa och trixa med Nemos flytväst
Tvätta kläder
Hämta kortisontabletter till Nemo (ifall ormarna vill bita honom på semestern)
Fixa musik
Packa
Baka muffins till bilfärden

Som synes har jag en hel del att göra under dagen, men de ska nog gå..mesta av grejjerna ska ju fixas i Sandviken, så vi får väl se! Ja de får gå som de går helt enkelt...och hittar jag inga skor så får ja väl bege mig till Trollhättan eller Göteborg eller Karlstad eller nåt sen då.
Har ialla fall inhandlat ett par "running skor" idag!! 1099!!! Herregud...de hade jag verkligen inte planerat..men va faan, jag behöver ett par skor som jag kan promenera i! Så då blev de ett par såna....han checkade mina fötter grundligt kan jag säga..haha! Rolig (Och SNYGG!) kille de där..;0)

Nu ska ja kila ner i tvättstugan och se om jag kan tvätta lite!!

Pussen o Kramen!

God Morgon!

God morgon på er!! Upp och hoppa!!
Haha, ska jag säga, som fortfarande ligger i sängen..med morgonrocken omkring mig..;0) Men jag håller faktiskt på och fixar massa saker...ringer Gavlegårdarna och grejjer..och får bekräftat att dom som flyttar in i vår lägenhet tar över städningen, för att de får tapetserat innan de ska flytta in..och så håller jag på och ringer till Gefle Hund och Katt praktik, för o se om vi kan få några kortisontabletter till Nemo, ifall han blir hundbiten på fjället!! MEN det är ju upptaget heeela tiden!! Gaah!!

Börjar få lite smått panik över allt som ska göras innan vi åker! Massa som ska handlas, bland annat sele, mat och flytväst till Nemo...han har ju växt ur den vi köpte förra sommaren...kul hund..suck! Å så måste jag fixa vandringsskor till mig, grejja med vem som lämnar in nycklarna till Gavlis, få tag i vår extra nyckel, som jag hoppas att Andreas har, tömma lägenheten på allt skräp, och köra hit soffan..fixa med nån som vill vattna våra blommor..känns som de kan bli Cissi & Toni..;0) Dessutom så börjar jag jobba 13.30 idag..bara för att jag var så dum och tog på mig att börja tidigare...och sen jobbar jag imorrn kväll också..ska kolla idag om det är någon som kan ta de passet..så kanske jag blir lite mindre stressad...

Sen är det ju en massa jag ska göra med mig själv också..raka benen, noppa ögonbryn och sådant därnt tjaffs...suck..ibland e de jobbigt att vara tjej. ;0)

Men hur faan kan de tuta upptaget heeela tiden!!!  Och min moster har inte telefonen på, jag som tänkte kolla om hjon har några vandringsskor...orka köpa ett par för 1000 kr då...räcker me allt de kommer bli för Nemos saker...

Åå just ja, tvätta ska jag hinna med och göra också..får verkligen hoppas att det är ledigt i tvättstugan imorrn så jag hinner med och tvätta då!!

För er som inte vet om det, kan jag berätta att vi ska åka ner till Karlskrona först, till Simons kompis, över midsommar...det är jag, Simon, Johan, Johan, Lelle, Linda och Hanna som åker, vi ska ut och segla och ha de riktigt mysigt...sen åker de andra hem, och jag och Simon åker mot Åmål, Vi ska vara i hans stuga några dagar, å så kommer Sebbe dit också och hälsar på! Sen åker vi till Simons pappa, och åker till Norge och vandrar tillsammans med honom, Ellen, simons farbror +fru och kusiner!! Så schemat är fullspeckat, men de kommer bli sååå kul!!

Näe, vem fasen pratar i telefon i 20 minuter... eller ja de kan man väl göra..men när de e upptaget på Hund och Katt praktiken i mer än 20 minuter börjar man ju fundera! Jaja, jag får väl ta och hoppa in i duschen istället jag då!!

Puss o Kram på er!!

Hmm..

..undrar om folk börjar tröttna på min blogg och har insett att jag inte har så mycket skvaller att komma med som vissa vill höra....för statistiken har minskat, och det är inte 100 sidvisningar per dag längre!!
Hoppas de inte är jag som har blivit tråkig..;0)
Men jag antar att det är "snokersarna" som har lessnat...för de flesta som följer min blogg vet jag ju vilka de är!! =) Och de e ju för er jag skriver! =)

Tack alla som kommenterar!
De e sååååååå roligt...;0)
Och har ni önskemål om vad jag ska skriva om, så säg gärna till så löser vi de..;0)



Jaaa just ja!!! Hanna ringde idag och hon följer med till Karlskrona!!!!! Jippiey!!!
Ååå va roligt vi kommer ha där nere!!
En liten yta att bo på bara! Men med detta gäng kommer de gå alldeles utmärkt!!
Riktigt mysis pysis!!

Happy Family!

Bakat bakat liten kaka

Eller rättare sagt "bakat bakat massa små kakor/muffins!!"

Har länge varit sugen på att baka, men inte känt att jag har haft tiden att lägga ner på det..eller så har jag inte haft alla ingredienser hemma och har inte orkat gå å handla! Men idag kände jag att nu hade jag både tiden (hade väl de egentligen inte, men jag tog den för att jag varit så duktig och packat upp och gjort iordning sovrum och datarum!!) och orken så jag knallade iväg till Willy´s och handlade sen gick jag hemma och bakade muffinsarna som jag vart sugen på såå länge!! Å dom vart sååå goda!!! (hehe de e sååå roligt att skriva såååå, om ni inte märkt de...och ännu roligare blir de eftersom folk retar sig på att jag gör de..jesus!! ;0)  Grow up!
Här kommer lite bilder på mina hembakade muffins!

          

Mitt resultat!



Recept!!

4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
1/4 tsk salt
1 1/2 dl kakao
125 g rumstemp smör
2 1/2 dl socker
2 ägg
1 3/4 dl gräddfil
1 tsk vaniljextrakt (eller vaniljsocker)

Glasyr:
100 g philadelphia
350 g florsocker
4 msk smör
4 msk kakao
Cirka 1 msk vatten


Blanda de torra ingredienserna. vispa smör och socker luftigt. Blanda sedan i ett ägg i taget sedan gräddfil och de torra ingredienserna. Rör tills allt är blandat. fördela i 7 stora eller 12 små formar175°C i 25-30 minuter. Något kortare för de små..(jag hade små formar och gräddade dom i 20 minuter) 

Glasyr:
Rör ost och smör mjukt, rör sedan i resten. Den ska bli bredbar! Bred sedan över de färdiggräddade svalnade muffinsarna!




Gillar ni chokladmuffins så är det absolut värt att prova dessa muffins! Och gillar ni inte chokladmuffins, om de nu finns såna människor..;0) Så kan ni hitta massa roliga recept på andra muffins på den här sidan.

Church street saloon

Jag bara älskar den maten!! De är såå gott!!
Har man aldrig ätit där, så rekomenderar jag det starkt!! Man kan inte bo i Gävle utan att ha provat på Church Street!!
Själv åt jag som vanligt Breast of Chicken!! Mmm så jävla gott!! rekomenderar de starkt också! =)
Jag, Simon, Erik och Dubbe gick dit och åt en liten hejdå-middag med Dubbe! Han flyttar till Barcelona om en vecka!! Skojjar ni att jag ska åka dit då..;0) Efter det gick vi  hem till Erik och kikade på film, Prison nånting hette den..var väl inte bästa filmen direkt men men...Efter den åkte Simon till jobbet och vi kikade på en till film, Step Up, den däremot var sååå bra!! Ååå vad jag önskar att jag kan dansa!!! Är så avis på dom som kan det! Jag vill också!! Måste försöka hitta på filmmusiken också, för den var GRYM!

Idag ringde Hanna och undrade om det fortfarande finns plats på båten på midsommar!! KLART ATT DE GÖR!! Hon skulle ringa imorrn och tala om ifall hon ska med!! Hoppas hoppas!! Fy fasen va skoj vi ska ha!! De kommer vi ju i och för sig ha i vilket fall! Men de skulle vara jätteskoj om hon också följer med! Då blir vi ialla fall 3 tjejer som kan hålla ihop mot grabbarna...istället för bara mej och Linda..=)


 

Saknar min gobit! Han jobbar natt...och jag hatar att sova själv..
Tänk att jag ska vara så löjligt mörkrädd!!
Sitter i datarummet nu, så har jag släckt ner hela lägenheten och hängt filtar för fönstret här hemma så att ingen ska se att jag är här...hmm...hur gammal är jag egentligen!? =)


Näe nu ska jag surfa vidare lite!
Tack för en trevlig kväll grabbar!!
Pussas o kramas!

Torsdagstankar

Sådär ja, då har vi vart ute på en kvällsprommis då! Härligt värre, och min huvudvärk som jag hade försvann!! Synd bara att de va lite väl kallt..men men...massa kläder på så går de också! MEN jag vill ha sommar NU!!

Har jobbat idag..stått heeela dagen så jag är helt slut i ben och rygg..så kom jag fram till att det superschema som jag fått över sommaren och är jättenöjd med, typ bara kommer infatta stående arbetsmoment!! SUCK!! Jaja, jag får ta och leta mig ett par vettiga skor så jag inte får så ont i ben, fötter och rygg..Oj oj, va mycket jobbgnäll ni kommer få höra i sommar..;0) Men de finns glädjestunder också!! Oftast när de kommer barn..;0)

I går kom en man i 35-40 års åldern och handlade av mig, med sig hade han sin dotter...medan mannen betalade ställde sig dottern och fipplade med en rulle påsar i slutet av kassan.
Pappan: Du kan ge mig en sån fryspåse..
Dottern: Va? Vadå?
Pappan: En sån fryspåse som du håller i.
Tjejen drar loss en fryspåse och går fram till sin pappa varpå hon säger..: är de här en fryspåse?!??!
Pappan: Jaa, de e de svarar han medan han småskrattar lite
Dottern: Meen...den är ju inte kall alls ju!
Haha, både jag och pappan började skratta och tjejen förstod inte nånting...såå söööt!! Hon trodde att när de hette fryspåse så skulle den vara kall också, för det är det ju i frysen...
Mm de här känner man igen..förförståelse o grejjer..har man läst mycket om i skolan..=)

Så nog finns de en del ljusa stunder på mitt jobb med!

Imorrn blir de till att tömma lägenheten..blev aldrig av idag..orkade inte, så nu får de bli imorrn istället.. då ska vi köra hårt!

Jaa jag höll ju på att glömma berätta att jag har invigt ugnen idag..har bakat en Rabarber och Jordgubbspaj! den blev sååå smaskig!!

Nu e de inte lång tid kvar tills de blir Karlskrona!!! Ååå va de ska bli underbart!! Först blir vi där ons-sön, sen blir de Åmål/Köpmannebro och sen Norge... såå underbart härligt!! Längtar!! Massa mys me La Familia! =)

Men nu ska vi påbörja myset lite..blir film, lite mer paj och poppisar..=)

Pussar o Kramar!!

Biblioteksböcker

Hatar o låna böcker på bibblan..
Jag glömmer alltid att lämna tillbaks dom i tid!!

Nu ska jag knalla till bibblan och lämna tillbaka böckerna som jag lånade när vi pluggade..
2 veckor för sent...typ...suck!
Att jag aldrig lär mig!!

Sommarlov = Jobb

Jaa, nu är det sommarlov på riktigt...betygen är inregistrerade!!! ;0) solen skiner och allt är på topp!! Men frågan är om man kan kalla de sommarlov!! Jag kommer jobba i stort sett heeela sommaren.....är ledig ons-sön v.25, hela vecka 26, och måndag v.27...sen e de jobb som gäller!! men har fått ett otroligt bra schema, så jag är verkligen supernöjd! Hoppas han inte ändrar allt för mycket på de bara!

Har jobbat i två dagarn nu...allt är sig likt!! Sura miner, blandas med glada miner, som blir sura igen...så är det!! undrar om de beror på att majoriteten av de som jobbar där är käringar runt 50 bast!! Jaja, de e väl bara att bita ihop och köra sitt eget race!! Faan den som styr över mej..haha!!

Idag har vi flyttat grejjer igen!! Vi har fått hjälp av min mamma!! Hon är verkligen VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!!! hon ställer alltid upp för mig när jag behöver hjälp, vad det än gäller!! Hon är anledningen till att jag inte vill flytta bort härifrån...hur skulle jag klara mig utan min mor och mina släktingar?!?! Näee då måste ja ta me min mamma tror ja!!! Love u!!

Jag är så trött och sliten idag...kan kanske bero på att jag började jobba 6.30 i morse...var så trött när jag jobbade...ögonen sved och jag frös...uscha..sen hem och börja flytta direkt..inte konstigt att man ligger som ett slakt på sängen just nu!! Väntar på att senaste One Tree Hill ska laddas klart..bara 5 min kvar nu!!! =) Love it!

Imorrn bire jobb 7.30-14.30 och sen ska vi köra de sista från lägenheten..bara tavlor typ..och sen blir de till att plocka upp kartonger!! Åå de kommer bli såå underbart fint här!! Jag e verkligen supernöjd med lägenheten!! Ända jag kommer sakna med Brynäs är Mia! Men de e ju inte så långt emellan, så de löser vi väl ändå, visst gumsan?! Vi kan ju inte svika våra tv-kvällar eller!!

Men jag får ju fina grannar här nere också...Cissi och Malin..kanske kan bli lite mer dejter då va tjejer..haha..=) Hunddejter med!!

Näe ni..nu blir de tandborsten!!

Puss o kram

Phu!!

Var på väg att flyga i taket för en stund sedan... skrev ett inlägg (läs: föregående inlägg)  och när jag skulle publicera det så stod det såklart Sidan kan inte hittas! (får ju skylla mig själv eftersom jag tjyvar!!) Jag var såååå nära att kasta datorn i väggen, meeen tro det eller ej, jag behärskade mig!! Gjorde lite annat istället , bland annat la jag in en annons på Blocket, så nu Mia ligger den nog där snart..=) och tänkte att nu ska jag skriva av mig lite hur arg och irreterad jag var över att förra inlägget försvann..När jag kom på att det ibland brukar sparas i utkast när det blir sådär!! OCH där låg det ju!!! Så nu är det publicerat trots allt!! GOOD!!

Simon är och fixar internet idag! Så snaaart har vi eget internet!!! Då behöver jag inte sitta Blickstilla på ett och samma ställe i sängen längre! Jihoo!!

Nu ska jag klä på mig, promenera med Nemo och sen är det bara att sätta fart igen! *suck* Jag vill att allt ska vara klart nu!!!! Men mamma kommer och hjälper till idag..då går d undan! och då ska vi ta med henne och spana på Platt-TV!!! ;0) LCD eller Plasma, de e frågan?!?! Hmmm

Grrr

Lite smått irreterad nu..Grrr!!
I början på året  eller om det var i slutet på förra året, fick vi veta att vi skulle få omtapetserat i kök och hall i lägenheten på Brynäs...självklart ville vi ha de gjort så tidigt som möjligt, så vi fyllde i att vi ville ha det under det första halvåret! Eftersom de blev flytt och grejjer, så överlät vi allt det där åt dom som ska flytta in i vår lägenhet..känns ju onödigt att vi ska bestämma eftersom vi inte ska bo där..ialla fall så ringde gubben som ska utföra målning och tapetsering idag! Han förväntade sig att han skulle få komma in i lägenheten idag och början tapetsera, slipa och måla! Jag menade på att eftersom vi fortfarande har saker där som vi ska flytta den här veckan, känner jag att det inte är någon bra idé..kul att ha någon som tapetserar o grejjer när vi ska flytta kartongen och tjaffs! Gubben blev hur som helst lite småsur och menade att han inte är i vägen om han är i kök och hall! ÖH!! Okej!! De är väl fasen där vi måste springa!!  Vidare anser han då att onsdagen borde gå bra...Nej! säger jag, jag vill inte de! Då början han prata om att han har en till lägenhet att göra i samma hus, fast en större lägenhet som tar längre tid.. och han ville helst inte hålla på där under helgen, för det var skönare för hyresgästerna där om de inte rustades under helgen! Frågan e om det är han som vill ha ledigt i helgen, eller dom som inte vill ha rustat då?!?! Han menade ialla fall att eftersom inte vi bor i vår lägenhet, så spelar de väl ingen roll! Då kan ni väl ställa upp för de andra!!! MEN varför de???? Vi betalar faktiskt hyra under en månad då vi inte ens bor där, och dessutom ska vi städa ur den också.


Jag tjyvar!!

Undrar om jag tjuvar...
Sitter på Valbogatan nu... känner mig redan hemma här..trivs jättebra!!
De här kommer verkligen att bli kanon!!
Hör hur barnen sparkar boll utanför hela dagarna...
Mycket mer livfullt här än uppe på Brynäs!
Men de e trevligt! Trevligt med lite rörelse!

Hmm jag undrar om jag tjuvar?
Vi har ju inte införskaffat något internet ännu
Men här sitter jag!?!!
Hur kommer det sig?
JO, jag har ju trådlöst nätverk i min dator
Och någon i huset eller omgivningen
har oskyddat nätverk! Guuud så bra!!
Så därför kan jag sitta här och tjuvsurfa!!
Men de e väl inte fel av mej...dom får väl skylla sig sjäclva som inte skyddar de?!?

Idag har det vart sista skolan för den här terminen!
Karro gjorde mej medveten om att vi bara har uppsatsen kvar nu
Sen är vi färdigutbildade!!! H J Ä L P ! ! !
Är jag redo för det?
Kommer jag kunna arbeta som lärare sen?
Vad händer?
Får jag nåt jobb?
Blir de ICA?
Eller fortsätter jag plugga kurser?
Jaa vad sjutton ska man hitta på??
T U S E N  F R Å G O R ! ! !

Ibland undrar jag hur min chef tänker
Jag undrar inte bara en gång
Jag undrar många gånger!
Jag har tagit ledigt flera helgen...
Men när jag har fyllt i att jag gärna jobbar, då får ja inte jobba...
Däremot sätter han upp mig på en dag som jag tagit ledigt på?
Förstår inte riktigt...

Nu orkar ja inte mer!
Va meningen att detta skulle bli kort
Men nej nej!! Inte inte!!



Grejjer

Fan va mycket saker man samlar på sig alltså...är det meningen att man ska ha så här mycket saker...och om man fortsätter att samla på sig massa saker, hur mycket kommer man då inte ha om 10 år! Jisses!!

Har hittat lite mer av våra möbler som ska ut till försäljning i dagarna!
Ett jättefint Vitrinskåp, vardagsrums bordet (Leksvik), soffan då såklart..och kanske nå mer tjaffs! Men de kommer ut bilder sen, och en annons på Blocket! Me löööv Blocket!!

Nu kommer Backe och Tobbe snart..dom e så snälla och ska hjälpa oss att köra ett lass eller två..med tanke på att jag inte orkar bära alla saker!!

Ha en bra Nationaldag!!

Hejja Sverige!

Flyttat

Nu börjar det närma sig flytt ialla fall...eventuellt så är det sista natten i denna lägenhet inatt!! Sorgligt på ett sätt, för jag trivs verkligen jättebra här..förutom alkisar till grannar och "långt" ner till stan...men annars är det ju jättefint här! Men jag kommer nog trivas alla tiders på Norr också!! Har kört grejjer idag..helt oplanerat sådär..meningen var bara att jag skulle till lägenheten en sväng efter att jag pluggat med tjejerna i Boulognern och sen åka hem och packa i lådor! Men då ringde dom från Duka och sa att vår soffa och matsalsbord hade kommit...de tog inte ens en vecka, snacka om snabb leverans! Så då åkte vi och hämtade sakerna..men märkte ganska snabbt att de inte skulle fungera med vår kombi, så vi åkte till GDG och dom hade en släpvagn ledig..  4 tim eller 1 dygn kunde man hyra...ja men va faan..ska vi inte fortsätta då när vi ändå är i gång tyckte jag..och tjo..så tog vi den i 1 dygn! Så vi har kört 2 lass idag..Erik var snäll och hjälpt oss med ett också! Så körde jag och Simon ett. Så har vi byggt i hop matsalsbordet..ställt i ordning soffan..och byggt ihop vår säng som vi köpte för ett tag sedan!! Så de börjar nästan likna ett hem där nu!! Sovrummet och vardagsrummet e ja verkligen nöjd med!!

Vi har hunnit med att titta på tapeter idag också...Jisses va kreativa vi har vart idag alltså... bara att fortsätta imorrn nu, så kanske vi blir klara med flytten snart..=) jihhoo!! =) Kan ju visa lite tapeter för er..=)

image164
I köket blir det en sån här fondvägg vid matplatsen och i resten av köket kommer vi sätta upp en vit tapet, med lite små små mönster i...

image165
I sovrummet har vi bara tänkt att vi ska göra en fondvägg.. det är ljusgrå tapeter i rummet nu, och en randig fondvägg som är jättetråkig..så det här är den som vi har tänkt oss i sovrummet.

image166
Sen har jag ju hittat en tapet som jag är helt kääär i och som passar jättebra där vi har tänkt ha matsalsbordet..så troligtvis kommer vi sätta upp en sådan här tapet där!!


Åå de e så härligt att få nytt!! =0)
Åå såå duktiga har vi vart idag älskling!!

Puss på er alla!!

Säg gärna vad ni tror om tapetvalet också! ;0)

Bio

De e fasen inte roligt att vara sjuk... även fast jag inte har feber, tror inte jag har de ialla fall, men hittade inte febern igår så ja vet inte säkert..så känner jag mig helt slut..men de sticker ju och killar i min näsa hela tiden..och NEJ det är inte allergi!!

Jag har iallafall bestämt mig för att följa med Maria och Linda på bio trots allt..Linda åker ju tillbaka till Schweiz på onsdag..och jag vill inte gå miste om att träffa henne en sväng till innan hon åker... så jag får ta mig lite alvedon och ta nässprayen i fickan så ska det nog gå bra!!

Åå de e ingen hit att ha hund när man e sjuk heller..speciellt inte när inte Simon e hemma, men jag ska ta mig en prommis med den lilla stackaren nu! Han tycker att matte är världens tråkigaste som bara ligger hela tiden!!

Puss och Voff från Nemo

Wedding!

Jaa, i lördags gifte sig min moster och hennes Thomas!! Bröllopet hölls på Emmabåten, på Storsjön i Sandviken!! De var såå fint så!! Och Anki och Thomas var så otroligt fina!! Det var verkligen en superlyckad tillställning! Efter båtturen åkte vi traktorsläp bort till Gammelgården i Årsunda, där har jag firat många midsommaraftnar som barn, lite smått ansvarig som man var, dukade vi fram lite alkohol när vi kom och sen var det dax för mat. Exotisk planka och potatisgratäng stod på menyn och det var sååå gott!! Men oj vad mycket mat det var!!
Sen blev de lite sånger och jag och Simon förberedde baren inför kaffet och den absolut godaste tårta jag någonsin ätit!!!!
Sen slog vi upp portarna till vår grymma bar och våra väldigt uppskattade drinkar!! Sen blev de dans och sång och mingel och en alldeles uuunderbar kväll/natt!! Vi begav oss därifrån halv fyra, och var väl i säng vid halv fem!! På söndagmorgonen vaknade jag tokförkyld, men de var de värt! Så kul som vi hade så!
Ja de va bröllopet i stort de..e så trött nu så jag orkar inte skriva nå utförligare..=)
Ni kan ju få lite drinktips ialla fall..för som jag sa, våra drinkar gick verkligen hem!! Vet inte hur många drinkar vi (jag och Simon) blandade..men vi gjorde av med 2 liter bacardi Razz, 2 liter Bacardi Apple, 2 liter Vodka, 1 liter absolut Vanilj, 1 liter Apple Sour, 70 cl Äppelkonjak, Baileys, whiskey, Souther och en massa massa annat!!

Ankis Apple
4cl Bacardi Apple
1 cl Apple Sour
Sprite
Is
Citronskiva

Red Kiss
4 cl Bacardi Razz
Sprite
Is
2 pressade limeklyftor
Färska hallon

White Wedding
4 cl Vanilj Vodka
1 cl Apple Sour
Ett stänk Rose´s Lime
2 pressade limeklyftor
Sprite
Is

Thomas Gin
4 cl Gin
Tonic Water
Is

Red Kiss blev min peronliga favorit och även den sprit som tog slut allra först... Sen blandades det en hel del fria drinkar också!! En drink som en tjej, Monique, beställde hela tiden var Is, 2 pressade llimeklyftor, bacardi Apple och kolsyrat vatten (tranbärssmak, men går även med naturellt vatten) den var jättegod och inte alls så söt som de kan bli annars!! Helt klart värd att testa!
Jaa man kanske ska byta karriär helt enkelt..hehe!!

Kanske ska bjussa på lite bilder också...har inte fått alla bilderna än, men några kan ni få se!!


image161

Ringen!

image156

Glada, lyckliga och sååå fina!

image157

Anki, Thomas och barnen (den högra e deras tjej)

image158

Thomas och hans Elin! =0)

image159

Simon och Svärmor

image160

Jag och Elin

image162

Vi förbereder i vår fina bar..=)

image163

Dax för den underbara tårtan!! *vill ha*

Utmaning!


Jag Utmanar Dig!

Svara på dessa frågor och sök på www.google.se på svaret på frågan..
Vilken är den första bilden som kommer upp??

Förnamn ?, efternamn ? , bor? , vän? , kär i?, djur?, mat?, färg.?..


(hittade detta på Annas blogg, tyckte de va lite roligt..=)

image148

Förnamn: Sofie

image149

Efternamn: Persson

image150

Bor: Gävle

image151

Vän: Anna

image152

Kär i: Simon
(haha, de e faktiskt sant, den här bilden låg allra först...OBS! Det är INTE min Simon)

image153

Djur: Hund

image154

Mat: grillat

image155

Färg: Turkost