Viktrapport

Det har inte kommit någon rapport på ett tag, men jag har inte lagt av! Dock har träningen legat på is eftersom jag varit sjuk en vecka och fortfarande inte varit pigg den här veckan..nästa vecka är vi borta så då blir det tyvärr inte heller någon träning, men sen kommer jag köra hårt igen!! Ialla fall ser resultaten ut såhär nu! Sammanlagt sedan årsskiftet, fast vissa ställen började jag mäta senare...

Vikt : -4,3 kg
Midja (buk): -8 cm
Midja: sedan den 29/1 -7 cm
Under bysten: sedan den 17/1 -6 cm
Lår: -3,5cm
Arm: -3,5 cm
Rumpa: sedan 29/1 -2,5cm

Jag är nöjd med mina reslutat! Mina leggings är för stora..det känns bra =)


I helgen var jag och mamma i stockholm och tittade på Brolle och bodde på hotell! Vi hade det superduper trevligt och det var såå kul att åka iväg bara jag och mamsen!! Vi åt jättegod mat på Fridays och drack lite drinkar! Brolle var dessutom GRYM!!

Jobbar två dagar till och sedan är det påsklov!!
Vi åker ner till Åmål på torsdag kväll eller fredag morgon..ska umgås  några dagar med Ing-Marie och tryggve och sedan är Simons syster Hanna och hennes man och barn där också sedan ska vi ha några dagar för oss själva i skogen hos Hasse och Ellen också! Eftersom jag inte känner mig på topp tror jag att jag verkligen behöver dessa dagar att bara vara på! Inga måsten, inga krav, bara samla kraft! Sen åker vi upp till grannarnas stuga några dagar i slutet av lovet! Blir skoj skoj!! Mera återhämtning!!! Jag hoppas jag blir pigg och mig själv igen efter den här veckan! För just nu är jag trött och sliten, stressad!!

Noah är i alla fall världens sötaste pojke och han blir såå stor!!
Han är en klok liten kille! Men full av bus och jäkelskap! Jag älskar den här killen!!