HUSET!!!!

Idag har vi varit och fotograferat VÅRT hus!!! Förstår ni vad härligt det är att skriva VÅRT hus!!! =) Det bästa av allt är att vi bara har fått positiv respons och att vi har gjort ett kap..det känns så jäkla härligt!!! Det här kommer bli så bra, så bra!!




Våran fina och stooora tomt!! I löööv it!!



Vårt fina, fantastiska hus!







Huset från framsidan!



Vårt kök!!



Vårt kylskåp!! Det kommer aldrig att ta slut på is hos oss, och kallt vatten får vi alltid också (från frysen=) Dörren är ett "walk-in-skafferi"!



Matrummet!!



Matrummet



Matrummet med utgång till altanen!



Vardagsrummet!



Sovrummet på nedre våningen som kommer bli lekrum!



Braskamin!! *myyys*



Altanen!! I bakgrunden ser man lekparken, helt perfekt för Noah!



Allrummet på övervåningen!



Ena sovrummet på övervåningen



Andra sovrummet!



Allrummet!



Toaletten på nedre våningen! Med en lite dusch!



Stoor toalett på övervåningen med både badkar och dusch! =)



Garaget!!




Dom som bor där nu har en stor studsmatta som Noah älskar att hoppa på!! De kan nog stå på önskelistan inför nästa år! =)



30 september är datumet när det blir vårt, sen är ni välkomna att komma på besök när ni vill!! =)


Lördag

Som rubriken visar är det lördag idag!! En lördag helt utan planer!! Vi hade bestämt att vi skulle åka till huset och fotografera litegrann idag, men vi får inte tag i dom som bor där så vi får se när det blir. Annars så vet jag inte vad som händer..Simon ska åka iväg på party ikväll, men för mig blir det en hemmakväll med Noah..om inte Malin vaknar till liv, då kanske vi åker dit och invaderar litegrann! =)

På måndag börjar jag jobba igen..det känns verkligen jättebra! Jag är så otroligt glad över att jag fick behålla min tjänst (sen att jag blev erbjuden flera gör det ju inte sämre) Jag och Noah var förbi igår och hälsade på kollegorna och det är sådan varm stämning så jag blir glad så fort jag kommer dit!! Önskar att alla får känna så på sin arbetsplats!!

Sen är det väl dags att inhandla lite flyttlådor gissar jag, står ju inte på förrän lasset går =) Simon ska vara borta på jobb i 10 dagar också, så då kanske jag kan försöka få ner lite saker i lådor! Mycket hamnar nog utanför lådorna också, för nu behövs det sållas bort lite saker som följt med sedan första flytten...är jag mycket saker som vi faktiskt inte använder!! Så det är väl det som händer här!! Det kommer bli långa dagisdagar för Noah när papsen är i norrlandet, men det är inte så mycket att göra åt. Jag vet ju ialla fall att han trivs på dagis! Och förhoppningsvis kanske mormorn vill hämta honom någon dag så han inte behöver gå till fem varje dag!! De löser sig ska ni se!!

Noah sitter för tillfället och leker med bilar i sitt rum! Han är riktigt duktig på att underhålla sig själv.. han har fått Simons småbilar och han tycker det är jätteroligt..likaså har han fått upp intresset för tågbanan! Stor blir han vår kille också, 14 kilo och 90.5 cm!! Igår var vi i Gävle och handlade nya dagiskläder!! Ja, jag använder benämningen dagiskläder!! Vi har vissa kläder som bara används på dagis, då främst byxor! Jag tycker det är viktigt att han har mjuka och sköna byxor på dagis (dock inte mjukbyxor, det är jag inte så mycket för) men det finns mycket olika pösbyxor som är fina och som fungerar utmärkt på dagis!! Annars så har ju Noah mycket jeans och andra fina, lite dyrare byxor i sin låda, och dessa kläder används inte på dagis... Jag vet inte om jag är speciellt annorlunda mot för andra människor! Men kläder blir förstörda och därför har jag dagiskläder och "finare" kläder!! Men för den sakens skull behöver ju inte dagiskläder vara fula, inte så jag menar´..
Jag tycker det är viktigt vad Noah har för kläder, det är väl mitt intresse gissar jag, jag tycker om att klä honom i fina kläder och det skäms jag inte för! (men viktigt att tillägga är dock att vi alltid använder kläder som vi får till honom i present osv) Just nu är jag ju ute efter en overall till honom, och det ska vara en Riktig overall..att den står emot vatten är nog något av det viktigaste!! Jag betalar gärna 1000kr (i vissa fall mer) för en overall om jag VET att det är bra kvalitet och att den håller mot väta och kyla!! Bättre att kosta på sig den extra femhundringen istället för att få ett sjukt barn och behöva vabba, då går jag ju miste om fler femhundringar =) Materialist, javisst!! =) Ytterkläder är vi noga med här hemma, så är det!! Ett par rejäla vinterskor ska också inhandlas!! Jag tror dct är viktigt att barn får en positiv upplevelse av utomhusvistelsen för att dom ska gilla att vara utomhus mycket!! Inte att dom går runt och fryser och bara vill gå in hela tiden(man märker ganska bra på jobbet vilka som gillar att vara ute och vilka som fryser och vill gå in) Jag vill att Noah ska bli ett utomhusbarn och därför kommer han få rejäla kläder =) Igår handlade vi bland annat galonbyxor(vilket jag egentligen avskyr, men det har en bra funktion och är nödvändigt på dagis) ett fleeceställ att sova i och lite annat smått och gott till dagis!!

Ja ni, det blev ju en massa babbel i detta inlägg!! Men vill man inte läsa så kan man ju alltid välja att inte göra det heller!!
Ibland så funderar jag på att skapa mig en lösenordsskyddad blogg som bara jag själv har lösen till, där jag kan skriva sådant som irriterar mig men som jag inte kan skriva här för att folk skulle ta åt sig direkt, det är något som jag ska fundera lite till pÅ!

Ha en trevlig lördag mina vänner!!


Dagis - Förskola

Har precis varit och lämnat Noah på dagis!! Jag tycker det känns konstigt att lämna honom när jag själv inte ska göra någonting speciellt, han skulle ju lika gärna kunna vara hemma med mig!! Men eftersom han inte har gått på 2 månader så tyckte dom att han skulle komma den här veckan eftersom det börjar på allvar sen..Men det har inte varit några som helst problem, han trivs verkligen skitbra på dagis!!

Jag är ialla fall glad att jag börjar jobba på måndag och han sedan kommer ha en ordentlig anledning till att gå på dagis, trots att jag vet att han trivs, så är det jag själv som känner mig dum när jag lämnar bort honom på dagis fast jag skulle gå hemma...Det är ju mitt barn! =)

Jag tycker det är bra att möjligheten till att gå 15 timmar i veckan finns för barn till föräldrarlediga och arbetslösa..det är absolut inte det! Och jag skulle ha Noah gå dom 15 timmarna i så fall, det säger jag inget annat om!! MEN det som slog mig i somras och som jag blev nåt otroligt irriterad över är Mona Sahlins förslag om att barn till arbetslösa och föräldrarledig ska ha rätt till 30 timmars förskola i veckan!! Då frågar jag mig och andra VARFÖR??!??!
Jag vet att några förmodligen tycker att detta är bra och att jag kanske trampar några på tårna, men säg gärna det i så fall, det har absolut inte att göra med att jag ser ner på några av er på det viset!! Men frågan är bara VARFÖR ska barnen gå 30 timmar på förskola alltså 6 timmar om dagen, när mamma eller pappa går hemma hela dagen!??!?! Det är för mig heeelt ofattbart!!!! Istället borde man se det som en möjlighet att ha sitt barn hemma. Få umgås med sitt eget barn och forma det till den individ man vill att det ska bli!! Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna lämna bort Noah 6 timmar om dagen om jag själv bara var hemma och gjorde ingenting!! Och kom inte med det att det är bra för barn att leka med andra barn, för det finns Öppna förskolor och lekparker!! Såvida inte föräldrarna är för LATA för att ta hand om sina barn?!?!
Är man föräldrarledig så tycker jag absolut att man ska ha sitt barn på dagis 15 timmar i veckan största anledningen till att jag tycker det är för att jag tror att det är bra med lite egentid tillsammans med det "nya barnet" men samtidigt är det viktigt att även syskonet får känna sig delaktig...och har man skaffat sig två barn, ska man väl klara av att ta hand om dom utan att behöva dagis 30 timmar i veckan!!??!

Det är ju föräldrarlediga och arbetslösa som har chansen att faktiskt få umgås med sina barn...tänk på det!! För det står inte på innan ni börjar arbeta 8 timmar om dagen och behöver lämna på dagis 7.30 och hämta 17.00!! Då finns det inte tid till så mycket umgänge!!


Näe, Mona Sahlin kan slänga sig i väggen! Min röst får hon då INTE!!!
Ta dom där pengarna och lägg dom på barn som behöver det istället!! Barn med svårigheter!!! Lägg pengarna på resurser, så att dom kan få det drägligt i förskola och skola!!! Då hade, tveksamt i och för sig, Mona kanske kanske kunnat få min röst!!


Årets besök i Furuvik

9 augusti åkte jag, Noah, Mommo, "Åtta", Niclas och "Dida" till Furuvik!! Vi har så nära dit, men ändå har det inte blivit några besök tidigare i år!! Men den som väntar på något gott!! Trots att vädret var lite sådär så hade vi en riktigt bra dag. Det är nästan så att jag hellre går där en dag som denna när regnet hänger i luften än en dag mitt i sommarn när det är 25-30 grader varmt!! Tyvärr blev det ju i och för sig inget badande i parken...men de hade vi inte orkat heller!! Självklart kommer här lite bilder från en supertrevlig dag!!



Det fanns mycket djur att titta på och Noah tyckte det var jättespännande!!



Klappar "Bäbä" med mormor!!



Att rida på hästen var en riktigt hit, han tyckte det var jättespännande!!
Mimmi hette hästen!



Noah och Mimmi



Aporna var nog det som fascinerade Noah mest!!



Kamel!!



Noah körde bil tillsammans med Niclas...



...och med mormor!



Sen fiskade han också!!



Fem gula fina fiskar och båtar fick han ihop!! Vinsten, ett gosedjur!


Vi hade en väldigt trevlig dag och det blir garanterat en favorit i repris nästa år! =)


Sol och bad i augusti!

En varm dag här i mitten av augusti passade jag, Noah och Mormor på att åka ut till stugan i Årsunda för lite bad och lek!!! Det är bäst att passa på och umgås och ha det trevligt när man ändå är "ledig"!! Sen vet man inte hur länge vi har möjlighet att åka ut till detta Smultronställe heller!!

Så här trevligt hade vi ialla fall!



Noah och mormor byggde sandslott!



Noah har sett hur bratzen gör! Han ligger och spanar ut över sjön!



Uppassad blev han som vanligt den lille filuren!! Både av mommo och mommo Nenne! =)



Chokladbollar är gott, det tycker mommo "Ninne" också, så snälla Noah låter henne självklart få en chokladboll!



Vindruvor är också gott!!


Vi kan numer kalla oss....


...HUSÄGARE!!!!!

Jajamänsan, nu är det klart!!! Besiktningen visade i stort sätt INGENTING!! Lite småsaker som BÖR fixas för att undkomma eventuella problem i framtiden, dock ingenting som är jätteakut!!! Förstår ni INGA stora anmärkningar alls, hur stora är oddsen på det`!!?!?

Förstår inte hur vi har kunnat haft en sååå ofantlig tur!! Vi gör verkligen ett riktigt riktigt kap mina vänner!! Vi får huset får ett otroligt bra pris...övriga hus vi kikat på i den prislappen har det varit totalrust på! Nu får vi ett hus med nytt kök, nya fönster, nyinstallerad bergvärme, nytt garage, dränerat, nytt tak!!! ALLT som kostar är verkligen utbytt!! =) Som sagt, vi har haft såååån tur!!!

Imorgon ska vi träffas och skriva papper!! Sen kommer vi förmodligen få tillgång till huset 1 oktober!!! =) Och jag fick nyss telefonsamtal av Mats som berättade att lägenheten är SÅLD!!! Dom tar den från 1 november, om dom inte själva önskar den tidigare, då får dom ju de mer än gärna för vår del! =) Men första november ialla fall!!!
Fort och smärtfritt har det gått!!!

I lööööv this!!

Vi kommer ha en veranda (i framtiden troligtvis en inglasad sådan), och en stoooor tomt!!! Med lekparken alldeles intill staketet!! Vi ska åka och fotografera litegrann så ni får se vårt underbara älskade HUS!!! Vår VILLA!!!


Husköp eller inte husköp

Idag avgörs det, idag ska huset besiktas! Idag bestäms det om vi blir husägare eller inte!! Jag är full av positivitet och tror inte att besiktningen visar något negativt så jag hoppas verkligen inte att jag får en otrevlig överraskning!! Det bästa med hela besiktningen är att få se huset igen!! =) Jag har ju så mycket planer i huvudet, så jag behöver en liten check på huset nu =)

Snälla ni, håll tummarna för oss nu!!




Folkrace

Idag var jag, Noah, Madde och Nova och tittade på Folkrace i Årsunda!! Gissa om Noah var stum den första halvtimmen, han undrade nog vart han hade kommit när det var sååå mycket bilar som åkte runt fort fort!! =) Efter några timmar var han och Nova rätt trötta på bilarna så då lekte dom lite i sanden istället!! Om jag får säga vad jag tror, så tror jag att Noah har haft en riktigt trevlig dag!! Tröttsamt var det nog också för han somnade på 5 minuter nu när Simon la honom!!

Vi har precis ätit en god middag! Fetaostfylld kycklingfilé med ugnsrostade grönsaker och grönsallad + tomatsalsa eller vad jag ska kalla de för! Simon åt aningen annorlunda än mig med tanke på att jag fortfarande detoxar! Men det var en riktigt smaskig måltid!! (igår fuskade jag ju aningen med lite surströmming, men det hade jag ju bestämt redan innan jag börjar detoxen så fusk eller inte) däremot så har jag hållit mig borta från allt vad sötsaker heter!! Hejja mig!!

Nu ska vi titta på film, Farsan blir det den här gången!! Simon ska snaska godis och jag ska dricka citronvatten!! Bra med lite test att stå emot godispåsen!! =)

Har så mycket bilder och så många saker att skriva om, så jag måste ta tag i det någon dag!!




Första turen i Simons båt =)
Noah tyckte det var roligt att köra "båpen"! Bilar, båtar, cyklar, fyrhjulingar, ja dåå är vår unge nöjd!!


MIO och IKEA

Oj, vad mycket fint det fanns på MIO och IKEA igår!! För det första så måste jag nog varna er litegrann för att det kanske kommer bli en del möbler och inredningstjat på bloggen en stund framöver...vi får se =) Men som sagt, oj så mycket fint det fanns!! Både i möbelväg och i inredningsväg!! Hittade en jättefin klocka på MIO som jag vill ha, fast fick då veta att den även finns på Living and Room, så nu kommer jag inom en snart framtid ha ett Homeparty med Living and Room grejjer..har nämligen en kompis, och blivande granne =) =) som håller i sådana!! Så är DU intresserad av att komma är det bara att säga till!! =) (gick inte att klistra in bild på klockan, men gå in på hemsidan och sen under living, så finns klockan där på bild).

Hittade även Världens snyggaste vedkorg, och eftersom vi kommer ha braskamin så hoppas jag att en sådan vedkorg kommer i min ägo...fin fin fin!! Den gick dessvärre inte heller att få på bild, men man kan gå in här för att se den!!


Något som jag har letat efter sedan Noah var lite är ett bäddset med stjärnor på! Nu har jag hittat det!! I "vuxenstorlek" är det så ett sådant kommer garanterat inhandlas tillsammans med den nya sängen till Noah!! Tittade på en massa sängar igår och den som vinner, med hästlängder, är den fina sängen som jag visade er på bloggen igår!! Den är inte den allra billigaste kanske, men det är ändå billigare att köpa en säng som han kan ha längre, än en växasäng som måste bytas ut..så vi får nog offra dom där extra slantarna på att få en bra och funktionell säng åt honom!!


Dörrmatta hittade jag också, på MIO! Någon av dessa två vill jag ha, och Simon tyckte också dom var snygga, så de finns hopp =) Vet dock inte vilken färg som lockar mest!

 Home (dörrmatta)Dörrmatta grön


Om man skippar inredningsgrejjerna så hittade jag även lite möbler!! En ny soffa och en ny tv-bänk är det tänkt att vi ska köpa ialla fall! Jag skulle gärna byta ut vårt ekbord också, mot ett vitt matbord med svart skinn/läder stolar, men det beror lite på hur mycket vi kan få för ekbordet om vi säljer det. Annars får det hänga med ett tag till..det är ju inge fel på det, bara att jag tröttat på eken =) Som tv-bänk blir det förmodligen en ihopsättning av Bestå från IKEA..låga skåp med högblanka dörrar! Så har min kompis Poffi och det är supersnyggt! Och soffa vet vi inte, vi vet vilken stil vi vill ha, bara att vi ska hitta DEN soffan!! Men det finns ett jättebra Outlet här med soffor som har många att välja på och bra priser!!

Vi kommer att ha ett matrum med utgång till altan..matrummet är ganska stort, så tanken är då att ha två fåtöljer där inne också, så det blir en liten myshörna..Jag tycker dom här fåtöljerna från IKEA är fina, men jag måste bara få över Simon på min sida först =)
KLAPPSTA Fåtölj vit Bredd: 76 cm Djup: 73 cm Höjd: 73 cm Sitsbredd: 48 cm Sitsdjup: 52 cm Sitshöjd: 42 cm

Ja, de var lite av allt jag hittade igår!! Jag förstår ju såklart att vi inte kommer kunna köpa allting, men man kan ju önska och drömma litegrann!! =) Något som jag SKA ha dock, det är vedkorgen =) Prio ett är ju helt enkelt säng till Noah! Sen får resten komma som det kommer! Soffa ligger ganska högt på listan det också! =) Vilken tur att vi kommer flytta innan jul, då vet vi vad vi ska köpa i julklapp till varandra =)

Ha en bra dag! Jag ska städa här hemma och fotografera, så lägenheten kan läggas ut till försäljning, Intresserad?!

Sen ikväll blir det surströmming i stugan!!
Yammie!!


Torsdag 19 augusti 2010

Herrejisses så fort det går! Snart är det september!! Då händer en massa skojjiga saker, bland annat så ska vi på bröllop =) Sen är det oktober och då är det dags för min och Maddes Göteborgsresa med hotellövernattning och Ladies Night, som jag längtar!! Sen är det november och då är det dags för bröllop nr 2!! Och sen är det julmånaden...åå va fort det kommer gå!! =)

Jag har påbörjat en detox, efter att ha gått upp X antal kilon under sommaren...nu ska jag ner igen och kamma hem pengarna som vi tävlar om jag och Mats!! Dom kommer sitta fint, med tanke på att vi nu har hittat ett hus!! Det är bara besiktningen som ska göras och visar den inte några stora fel, så bli vi inom en snart framtid Stensätra-bor!!! =) Känns fantastiskt!!

Så nu går alla tankar på möbler och inredning!! Jag sitter och planerar och målar upp fina bilder i mitt huvud..dessvärre handlar det ju om massa pengar, så vi får väl se om det stannar vid en dröm bara!! Hur som så letar jag för tillfället en säng till Noah! Har hittat en kanonfin på Mio, men 4000 för säng(!!!) fast mycket billigare är dom i och för sig inte på IKEA heller och då är det en extrasäng inbyggd i den här också, plus att det är en säng han kan ha hela ungdomen eftersom det är en vuxensäng!! Han sover ju bäst i vår säng, så att hålla på och köpa en växa-säng och sen köpa en "ungdoms-vuxen-säng" känns bara onödigt och slöseri på pengar!!

Rainbow

Lådan under kan man alltså ha en madrass i och dra ut, vilket bland annat gör att han inte slår sig om han ramlar ur och sen när han blir lite större och vill ha kompisar sova över finns en superbra sängplats!! Bra va!? Man kan även sätta på en sådan grej på sidan som hindrar honom från att ramla ur, men kommer inte ihåg vad det heter!

Story

Här är ett annat alternativ på säng, då får man bra förvaring istället, men jag tror nog nästan att det slår högre med "extrasängen". Vad tror ni?!?!


Nu ska vi åka iväg till BVC och sen tänker jag åka till Valbo och spana runt lite bland möbler och inredning!! Ingen som är sugen på att köpa lite möbler av oss kanske?! ;0) Sänggavel, databord, hylla, skänk, =)


Ha en bra dag!


Filmtips

Har precis kollat på en otroligt bra film!
Jag har även bölat i 1 timme, så gillar ni inte sådana filmer är det ingen idé att titta på den!!



The Last Song




Nova Star - höst och vinter 2010

Är du intresserad av NOVA STARs höst och vinterkollektion så kan du nu gå in och kika på Kidelins hemsida. Där kan du nu, med hjälp av kampanjkoden/annonskoden "sophy" förhandboka de plagg du är intresserad av! Kidelin har det lägsta marknadspriset på NOVA STAR och vid beställning är det fraktfritt över 200kr. Varorna kommer sedan att levereras under v 34. Kollektionen finns i storlek 50-150 cl!!

Gå in och kika på NOVA STAR-kollektionen här och förhandsboka det du är intresserad av, glöm inte kampanjkoden sophy!!






Happy Shopping!!


Till salu



Overall till salu, Noah fick den förra vintern och den passade hela säsongen för honom. Han kan fortfarande ha den, men kommer inte kunna ha den hela vintern, därför har jag bestämt mig för att köpa en ny redan nu! Så den här overallen är alltså till salu!! Det är inte en skråma på overallen och sen se ut som ny!!

Hör av er om ni är intresserade!!


Lördagen den 31 juli 2010 - Mor & Son Dag!

Det är dagen idag det!!
Inget speciellt med den, mer än att nu är juli månad redan slut!! Varför går sommaren så fort och höst, vinter och vår så sakta!?!? Ja, jag vet ju svaret på de, men ändå!

Jag och Noah har ialla fall haft en bra dag! Noah tog sovmorgon ända till 9.00 imorse, och självklart gjorde jag det också då =) Sen gick vi upp och åt lite frulle! Eftersom jag lyckade med bedriften att sticka en nyckel i ögat på Noah igår och han fortfarande var röd på vitögat idag, ringde jag, på inrådan av sjuksköterska Malin, till 1177! Sjukvårdsrådgivningen! Dom tyckte att vi skulle låta en doktor kika på ögat för säkerhetsskull! Så sagt och gjort, vi tog oss till familjeläkarjouren! Men det var, som väntat (han är alltså inte så jätteröd på ögat, rinner inte och han har inte visa tillstymmelse till att ha minsta ont), ingen fara med ögat!! Men Noah ska ha en stor eloge för hur duktig han var hos doktorn. Jag har inte ens fått titta på ögat här hemma, men så kommer doktorn och ska titta och han gör precis som han blir tillsagd. Farbror Dr släcker ner i rummet och börjar lysa i ögat på honom, och Noah protesterar inte det minsta. Direkt efter hoppar han ner från mitt knä och går fram till väggen och vill ha ner "ficklampan" sen går han och släcker i rummet..haha! Blivande Doktor kanske =)

Efter doktorbesöken åkte vi till Willys för lite shopping! Mormor kom och mötte upp oss där också, så vi gick och handlade lite bakgrejjer! Jag och Noah har nämligen haft bakdag idag! Imorgon är det dags för hans 2-års kalas med släkten! Och såklart måste det bakas litegrann då! Jag och Noah bakade chokladbollar och blåbärsmuffins. Sen har jag bakat Chocolate Chip Cookies här på kvällen! Imorgon blir det till att göra en jordgubbstårta, en maräng-glass-tårta med daimgrädde och marängsviss!! =) Är det kalas så är det! =)

Efter vårt bak gick vi på en promenad med Nemo, då passade vi på att gå och leka en stund, eller nästan en timme blev det, i lekparken! Sen somnade Noah som en stock! =)

Här kommer lite bilder från vår Mor & Son Dag!




Jaaa!! Baka baka baka!!



Vadå?! Måste man ha recept!?



Det var roligt att baka chokladbollar!



Rulla rulla, liten bulla!!



Å så bakade vi muffins! (rivmärke på ryggen av mammas naglar)



..då måste man ha formar! (lägg märke till den flygande formen i mitten på bilden! =)



Blåbärsmuffins!!



Dom kanske inte ser så goda ut, men dom VAR goda! =)



Noahs "bullar" (bollar)!



Sen blev de några som man kan bjuda bort också =)



Chocolate Chip Cookies, ett måste på kalas!



Sen gick vi till lekparken och busade litegrann!



Ett försök att visa märket på halsen! Inte nog med att jag sticker honom i ögat med nyckeln, och river honom med nageln på ryggen (se övre bilder), Nemo lyckades springa fram och tillbaka framför vagnen, till slut missade jag att hålla upp kopplet...men han grinade inte och sa ingenting, så det kan inte ha gjort ont ialla fall =) Stackars barn!!



Tittut!!



Världens finaste kille!!



Mamma, håll i mig!!!



Nemo var också med och busade i lekparken!



Det var vår Mor & Son Dag det!! =)
Nu är det dags att sova, om jag ska orka med ett 2-års kalas imorgon!

♥ GOD NATT ♥