Ensamstående tvåbarnsmor

Tjitt så jag imponeras av de som är ensamstående! Jag provar livet som ensamstående den här veckan för simon har varit på utbildning sedan i tisdags och igår tog han tåget från Uppsala upp till fjällen och fjällfesten!

Jag och barnen har passat på och umgåtts med min fina vän Poffi och lilla Lowa som har varit i Viken på besök! Vi har firat Lowas 1-års dag och igår firade vi Annas födelsedag! Vi har varit i Högbo, varit och lekt i Stadsparken m.m m.m så socialt har det inte gått någon nöd på mig i veckan, men det är sannerligen slitsamt att vara ensam med en 6-åring och en bebis på 7 veckor! 
6-åringen är trotsig och testar gränser! Bebisen kräver uppmärksamhet hela tiden! Det är tur att vi har en såå snäll bebis som vi har!! Han sover hela nätterna och sköter sig fint på dagarna, dock är han lite gnällig till och från på kvällarna och han är oftast vaken hela kvällen och det är främst då jag känner att livet som ensamstående inte alls är min grej!! 

Igår kväll var jag och åt middag hemma hos Anna o hennes pappa o Sara! När jag kom hem ville lillen inte riktigt komma till ro! Jag var supertrött o orkade inte sitta och försöka söva honom! Jag la honom i vaggan och mig själv i sängen..lite gnäll hörde jag från honom, men inte så mycket och tydligen somnade både han och jag och vaknade 06.15 imorse!! Dags att börja med operation somna själv kanske 😃


Morgonmys idag


Min fina fadderdotter och lilla Milo

Pigg som en mört var han igår kväll


Paddor och telefoner, dagens teknikbarn :)


Lowa och August gungar i Högbo 
❤️❤️❤️


Jag och Anna åt massa gotta en kväll i veckan! 

Trots att jag varit ensamstående har det varit en mycket bra vecka med massor av Poffi-mys! Tack för den här gången! 

Kusin Agnes!

Den 15 mars, på Milos bf, 8 dagar efter Milo kom han och Noahs lilla kusin Agnes till världen!! Såå roligt att det är så tätt mellan gobitarna våra!! 
Agnes är vår lilla prinsessa! Hon är såå go!! Det syns verkligen att Milo och Agnes är släkt med varandra! Och man ser dragen de har!! Så kul o se!! ❤️ Storebror och lillebror

Noah är verkligen en kärleksfull storebror! Han vill gärna mysa med lillebror och hålla i honom! Han bryr sig inte om ifall lillebror är ledsen utan han håller i honom och försöker trösta honom! När lillebror är ledsen brukar han säga "sätt han hos mig så blir han lugn"! Han slutar nämligen alltid grina hos storebror!! Så underbart att se syskonkärleken!! 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

5 veckor

Fredag idag och det betyder att Milo blir fem veckor! Hemskt vad fort tiden går!! Jag njuter av varje dag med den här lilla skrutten och är glad över att jag kan vara hemma läänge den här gången! Troligtvis är det ju sista gången som föräldraledig 😢

Noah är hemma med oss igen eftersom det är mycket sjukdomar på dagis, RS bland annat! Igår var vi till Högbo o lekte i lekparken åt picknick och klappade djuren, myys!! Milo han sov sig igenom picknicken..11.30-15.00 😃

Känns som jag har fått till lite rutin vad gäller mat de sista dagarna.. 
Vid läggning, allt mellan 22.30-01.00, får Milo ersättning, 04.30-7.00 amning, 9-10 amning... Ca 11-12-tiden ersättning, ungefär 15-tiden amning, 16-17 ersättning...21 amning till o från och sen är vi vid nattmålet...man märker rätt tydligt att han inte alls står sig länge på amningen...men jag vill gärna amma litegrann så vi kämpar på! 

Fick jag sova?!

I förra inlägget var jag orolig ifall Milo inte skulle sova eftersom han sov så mycket igår...han somnade 23.30 och sov till NU!! 07.00!! Mammas duktiga kille!! ❤️

Jobbig dag!

Igår hade vi en jobbig dag! Milo var inte alls på humör för att fira sin 1 månads-dag! Han var ledsen och kinkig och vi trodde att han hade magknip...men jag tror det berodde på att jag inte hade tillräckligt med mat! Barnet var valet hela dagen..han kom inte alls till ro o kunde somna..på kvällen fick han massa ersättning och till slut somnade han..vid 22.30 fick han sista ersättningen och sedan sova han till 04.30..då fick han mat, somnade om och Sov till 10.00! Idag har han inte gjort annat än sovit istället, han fick ersättning vid 14 o sen sov han 5-6 timmar?
Får väl se om jag får sova nåt inatt....

Bild från igår


4 veckor

Helt galet att lilla Milo redan är fyra veckor!! Måste det gå så väldigt fort :( Han växer på sig och är såå stark! Från dag ett på BB har han hållt huvudet själv och stått på benen!  
Han sover fortfarande hela nätter, med en amning mellan 5-7 någon gång... Vi har börjat lagt oss lite tidigare på kvällarna..typ 23-00... Och sen äter han alltså runt 4.30-6.30...å sover till 8-10..
Förmiddagarna och framförallt kvällarna är hans kinkperioder... Då kommer han inte till ro och äter o äter o äter.. Han står sig inte alls bra på amningen och får ersättning 1-3ggr per dag! 
Vissa dagar ligger han gärna i babysittern och filosoferar andra dagar vill han helst vara nära! Ofta har han en sovperiod på tre timmar någon gång under dagen! 
Ska vi göra nåt på dagen är det lika bra att ge honom ersättning, annars blir han kinkig och är svår att ha med sig ut någonstans och på promenader!
Ja det var väl de! En liten uppdatering! Jag trivs väldigt bra just nu!! Jag mår bra igen och känner mig pigg! Jag orkar och framförallt vill göra saker igen! Jag har blivit mer social och jag tackar mina vänner för att ni har orkat med mig senaste året!! Och för att ni finns kvar!! Riktiga vänner! ❤️