Full rulle

Så dålig jag har varit på att uppdatera på sistone. Men jag kan tala om för er att det har vart fullt upp här i en veckas tid nu... Just för tillfället har jag inte ens ork att berätta om allt, men jag lovar att det kommer!!
Jag har ialla fall haft en underbar vecka, och än är den inte slut... jag har pratat engelska i massor, även försökt mig på lite tyska och spanska, men de har gått sådär..=) Jag har druckit öl, öl och mera öl, jag har skrikit och sjungit, jag har dansat och studsat, jag har varit full, jag har tagit hand om sådana som varit full, jag har för första gången på 3 år(!!!) sett Mia askanonpackad!! Haha!!! Jag har pratat in ett över 3 minuter långt mobilsvar på Mias mobil...haha stackars dig vännen...But you know Aaaajjj misssssiiiing you...Hahaha! Mitt bästaste mobilsvarlämnande ever..;0) Jag har även ringt folk mitt i natten för att ha nån att prata med, jag har legat på trottoaren och fått en fallande cykel över mig, aaoouch.. Jag har varit den enda (tjej) pedagogen som var full igår, (de bjuder ja på) Jag har cyklat kors och tvärs över vägen, jag har varit lekledare,  Jaa sen har jag gjort en massa annat också, jag tror inte ni behöver veta nåt mera nu!! Men så underbart kul har vi ialla fall!!

Ikväll är det Capsturnering och förfest med Singstar på Midgård, sen blir de Kåren. På fredag har vi vår avslutningssittning på Soldatkyrkan, med trerätters...Skagen toast, kycklingfilé med potatisgratäng och kladdkaka!! Plus 3 öl, vin eller cider, lite underhållning m.m Nån som känner att de vill följa med, hör av er så fixar jag de. KOmmer bli skitkul! Ni behöver inte plugga på högskolan för att få komma, bara så ni vet. De enda kravet är att man är finklädd...alltså inte jeans och t-shirt!

Jaa de va ju en snabb uppdatering de!

Jag har glömt en sak som jag har gjort!!
Jag har träffat så otroligt många nya vänner, många människor som man inte kände sedan innan..och det är verkligen skitkul!!! De känns så tråkigt att veta att man bara har den här terminen framför sig nu och sedan är allt detta underbara över...;0(
Tack alla, som gör N0llningsveckan till det den är!!!
Tack min gamla och mina nya vänner!!!

N0llning

Ja så var de dax...Ä n t l i g e n ! !
N0llningen drar igång idag, på riktigt! Vi tjuvstartade ju lite fint redan i måndags med phadderfest!! Riktigt lyckat och minst lika bra som förra året!! Blött och festligt var det!! Alla glada och förväntansfulla!! De var verkligen superkul att träffa alla som man inte har träffat på hela sommaren också!!

Idag, strax, är det dags för oss att träffa våra nya n0llor, minst lika spännande för oss som det är för dom tror ja! =) Sen blir det lite kort info för dom, och sen blir de hemfärd, innan vi ska vara tillbaka strax före 17!! Då är det dags för vår kväll, som vi har ansvar för! Så jag hoppas att de blir lyckat, så vi inte skrämmer bort dom redan första dagen..=) Men de ska nog bli bra, de tror ja ialla fall!! Näe om man ska hämta upp Mia gumman då och åka ner och tjuva åt sig lite gratisgrejjer på skolan (sånt som är till för de nya studenterna)..

Hör av mig med uppdateringar!


           
   

Några bilder från kvällen, flera kommer senare..=)

Kärringskitsnack!

Man ska banne mej inte jobba på en arbetsplats där majoriteten är kärringar eller brudar i fjorton års åldern!! Va e de för jävla fel på det där bygget och personerna som jobbar där!! Fy faan va ja önskar att Hon kommer på vem det var som snackade, så ska ja konfrontera människan i fråga!! De förvånad mig inte om de är nån av sommarjobbarna..förhoppningsvis blir dom inte allt för långvariga.. Vet man inte fakta då håller man truten stängd, så är det bara!! Som jag har slitit på det där stället i sommar för att få allting att fungera som de ska, då tar ja fanimej inte skit, de kan ja tala om!!! En jävla svågerpolitik är vad de är där.. Alla känner alla, och är släkt med alla och kompis med alla...sen snackar man skit om sina egna och sina vänner!! Näe fy faan för sånt där!!

Imorgon är min sista schemalagda dag, och den har jag gett bort till en tjej som gärna ville jobba!! En av de få sommarjobbarna som är vettiga!! Efter imorgon får vi se om jag ens återkommer till stället igen...jag ska ta det lugnt och fundera litegrann, så får vi se sen...de beror alldeles på hur allt artar sig.. Men ett snack med the big boss ska de då bli ialla fall...för folk ska inte tro att dom kan hålla på hur dom vill inte!! Varesig de är åldringar eller nykomlingar!! OK, visst jag är inte världens bästa jag heller..men så mycket skit och ifrågasättningar som man fått ta i sommar, de e inte normalt!! Jag har inget ansvartillägg..då ska jag inte behöva ansvara för dom uppgifterna heller!!

Jaja, vi får väl se vad de blir av morgondagen...Men Hon ska hålla öronen öppna åt mig!! Det tackar jag mycket för!!



Över till något annat!! Har nyss ätit Tacos med grabbsen (Simon o Erik) och nu har dom gått och hyrt en film, vi får se vad de blir för något!! Tidigare idag har jag och Erik vart i Årsunda och kolla på folkrace! Och igår var vi i min stuga och åt surströmming...mmummma!! Sen har de inte hänt så mycket!! Imorrn blir de folkrace igen, eftersom jag är ledig nu då...såå jävla sköööönt!! Sen får vi se vad som händer..På måndag är det dax för Phadderfest, de kan bli en jävla tillställning..=) Och sen på onsdag drar årets N0llning igång...ska bli riktigt kul!! Party party i en veckas tid! Jamenvisst!!! Hoppas på bra väder!!




Jag ber om ursäkt för mitt fula språk...

Första Seminariumet

Jaa idag är det dax för det första riktiga seminariumet! Hittills har vi ju bara haft föreläsningar och introduktion! Men idag är den dagen vi ska få träffa gruppen, och så ska vi få träffa våra handledare!! Det känns bra, så vi får väl hoppas att den känslan sitter kvar efter dagen också....

Vet inte om jag har blivit ambitiös eller nåt sånt, men jag o Sandra satt och plugga igår..vi kollade igenom uppsatser och letade litteratur, vilket resulterade i 8 st böcker!! Hem till Sandra och kika i dom, och det i sin tur resulterade i att vi så gott som har får frågeställning och upplägget på uppsatsen klart nu!! Så nu är de bara till o vänta o se om handledare gillar de...Det ska nog gå bra där här också...de som är mest skrämmande är att jag är så otroligt lugn än..väntar bara på ett bakslag nu..

Kvällen sen då...hmm ja skola till 16..eller om de va 17...sen har ja bestämt att jag ska leka med Mia, och innan de hade jag lovat att äta surströmming med min moster i stugan, och så fyller Erik år, så vi skulle ha gjort något med honom...Är man upptagen, eller är man upptagen?!?! Hehe!! De löser sig nog så fint ändå ska du se...

Nu ska Nemo få sig en prommis, och sen blir de till o bika till skolan..
PUSS

Monopol

Kvällen har tillbringats tillsammans med Simon och Cissi..
Jag har utklassat dom i Monopol!! =)
I alla fall en gång...=)
Så har vi lyckats tjocka i oss glass också..med hallonsås..

Nu e de sova som gäller, så kanske ja blir frisk!!




Puss Kram o Gonatt!



image280

Föreläsningar

Föreläsningar...va e de för påhitt egentligen...
Föreläsningen igår...sucked!!
Föreläsningen idag hade ju kunnat vart bra, om det inte var för att allt redan var SJÄLVKLART och att hon bara rabblade de som stod på pappret, som sedan kommer läggas på Blackboard, så att vi får tillgång till de... så vad är meningen med en föreläsning...E G E N T L I G E N ?! Hmm...
När man dessutom sitter där med en snorig näsa och en rethosta som irreterar är de ändå mindre kul! SUCK! Yeah yeah...en till föreläsning imorrn...statistiska metoder...undrar ja om den e bra eller..näe, knappast nåt att hoppas på!


Hatar

De värsta som finns är nog fanimej när de sticker i näsan och rinner i ögonen och gör ont i huvudet...gaah!! I hate it, I hate it, I hate it!!!! Hela jag blir liksom irreterad!! Å så tänker jag på folk som jag inte gillar, och så blir jag ändå mer irreterad!!! Suck vad DU irreterar mig, eller de gör du inte egentligen, för egentligen är du bara en nobody som de är syynd om!! Men idag irreterar du mig, bara för att DU tror att jag bryr mig om dina planer...ojoj, ja säger då de ja!! I feel Sorry for you!!

Näe om man ska ta sig en chokladboll då...vill egentligen skriva ett annat ord, men då blir de väl ett jävla liv att man är rasist eller nåt...jeeesus!! Min darling kommer snart hem med godis åt mig...jag behöver lite energy känner ja!! Myyycke energy!!

Min moster ska föressten äta surströmming på fredag...jag e sååå avundsjuk...jag kanske hänger på jag med!! Who knows!

image279





Åååå de e såååååå syyyyyynd ooooom miiiiiiiig!!!!!! ;0)

Förkyld

Lagom till skolan börjar, har man ju såklart gått och blivit tokförkyld....
Näsan rinner och sticker och nyser, o halsen gör ont och huvet gör ont....
Ingen feber än dock!! *peppar peppar ta i trä* :0)
Ska bege mig till skolan ialla fall och göra ett försök att vara med på föreläsningen...
Så mycket står på spel nu med uppsatsen o allt, så man vill inte gärna missa något av de!
Men nåt jobb blir de då inte...för de pallar jag garanterat inte med..
Lite skillnad på de och att sitta i en stol i Valhall och lyssna på en tant!

Prosit på er!

image278


Jävla CSN

...eller kanske jävla högskola!!

Fick ett meddelande på mina sidor nyss!!
Jag måste komplettera...föör att högskolan har registrerat att jag har avbrutit min studier den 8 augusti!! Meeen jävla inkompetenta högskolan!!! Då har dom tydligen registrerat alla på kursen, men sen har de vart fel anmälningskod eller nåt sånt...så då har de avregistrerat alla och sen registrerat på nytt...hoppas fanimej att de funkar så ja inte blir utan studiemedel!! Dom som har gått ut med att vi skulle ha våra pengar den här veckan..jomen tjena!!! Ååå ibland blir man så less!!! Just nu fanns de ingen registrering på mej hos CSN men n uskulle dom tydligen hålla koll och se så de kom in nytt registreringsgrejs från högskolan...

Jaja....nu tar vi en öl eller två istället!!!


image277

Äntligen

Äntligen har vi fått till den där promenaden som vi pratat om så länge jag och Malin! En riktigt långprommis blev de, vi var ute över en och en halv timme..var riktigt skönt! Voffarna fick leka och springa och bada och trassla och jucka och jaa hela fadderullan, och själva snackade vi en maaaassa skit..haha! Men de va riktigt trevligt gumman, och på söndag kör vi en favvis i repris!! Såg en sjuktransport också, som filmades!! En helikopter som hämtade nån sjuk stackare vid sjukhuset!! Så kanske nåt som ska vara med i de nya sjukhusprogrammet..vem vet..

Igår var vi ut och vandrade på stan på kvällen tillsammans med Erik, Linda och Lelle..Simon den lille skulle jobba natt så han kunde inte leka med oss.. E, L & L åkte en massa karuseller, men själv e ja så feg så jag höll i alla saker i stället, nån måste ju göra de också..=) När Linda och Lelle åkt hem igen, gick jag och Erik och mötte upp Cissi och hennes vän på tant Grön där vi tog en öl!! Rätt som det kom det fram en (ful) gubbe till mig, tog min hand och pussade på den och sa: att jag måste bara säga att du är så otroligt vacker.. jag bara: VAA???, Jo jag sa att jag måste bara säga att du är så otroligt vacker, du är så lik min farmor när hon var ung!! Haha...jaa de e ju trevligt med komplimanger ialla fall!! =)

Eftersom jag är så mörkrädd och Simon jobbade natt, så erbjöd jag Erik att följa mej hem..och som tack fick han såklart övernatt på vår bäddsoffa!! Han slapp gå hem, och jag slapp vara rädd!! Fasen så bra de blev!! Synd bara att de var en massa skit på tv inatt när vi kom hem, och varenda program som var ok, slutade när vi började kolla..haha!!!

Näe om man ska städa då, så de ser okej ut här när mamsen och moster med karlar kommer hit ikväll!! DÅ ska vi nog lyckas få i oss lite mer öl, än den ynka de blev igår!!

Kramen på er!!!

image276

Så här såg Nemo ut när vi började gå, sen var han så slut så man nästan fick släpa hem honom...
När vi kom hem åkte han direkt ner i badkaret, så nu är han ren, fin och SUR och ligger och sover!!

Självförsvar

Jaa, idag har det vart mycke självförsvarsprat på jobbe!!
Vi har ju alltid en vakt med oss på kvällarna som stänger tillsammans med oss, vilket verkligen känns toppen! Känner sig mycket tryggare när man vet att han också är där... Ialla fall så pratade vi en massa självförsvar idag, och han visade massa tips på hur man ska och inte ska göra...Sen fick jag ett intressant tips också...Jag beklagade mig över att de inte finns någonting att ha för att man ska känna sig säker, med tanke på att man inte får ha pepparspray och såna grejjer...men då rekomenderade han ett spray som var godkänt i Sverige och EU som verkar toppenbra! Så nu ska jag införskaffa ett sådant, så jag kan känna mig säker när jag är ute med Nemo på kvällarna! Gå in
här ni också och gå under försvarsspray och så beställer ni!!! Billigt och bra!! Kanske är det min och/eller din livlina!! Han rekommenderade TIW, men båda sprayen är säkert bra!!


Funderade ett tag på att knalla ner på stan och äta en matbit så här på kvällsningen, men vi la ner de...ingen av oss orkar och jag är inte sugen heller så... Men imorrn då blir det nog nåt gott igen!! Dock så är jag grymt besviken då de inte har VARMA CHIPS längre, de e ju skandal!! Och jag menar R I K T I G A varma chips..såna små runda bitar som de friterar direkt...Ååå ja som längtat så efter dom...Jädrans skit!! Men jag har hittat ständ där de säljer popcorn ialla fall...de får duga helt enkelt!!

Nu ska ja sova, sen blir de prommis med Malin imorrn bitti, och på kvällen ska vi umgås med Lelle och Linda..jippiey!!! =) Sen kommer Sebbe och Erika på lördag..och en massa andra folk!!! Men vi får ju inte glömma fredagen..då kommer mamsen och co!!
 
Pussar o Kramar!!!


Bokar x2 ;0)

Nyss införskaffat två nya böcker...

image274         image275


Längtar verkligen tills dom kommer!! Frågan är vilken jag ska börja med, vill ju läsa båda två lika mycket..=)
Har läst ut Magdalena Graafs bok nu i sommar också..eller ja de tog två dagar!! Riktigt bra bok, känner mig så dum bara för alla fördomar man haft om henne!! Rekomenderar boken starkt!!

Nu ska jag sätta fart med mig själv, sen blir de en tur på stan och lite Langos och sen jobb...

Ska hinna läsa ut "Nobels testamente" också! =)

Utseende har visst betydelse

ÅÅ ja försöker få nån ordning på min blogg..men jag förstår ju inte hur jag ska göra... Jag vill ha en fin blogg...som är lite personlig osv..Men hur fan gör man...Hur gör du???

Nu ska ja sova!!
Så ni får ha överseende med att bloggen ser ut som den gör!

Gonatt mina vänner!!

Imorrn väntar Langos på mig...JIhoo!!!

De kom, de sågs, de åkte

Då har vi haft besök och de har även hunnit åkt igen...
Svärmor IngMarie och hennes man Tryggve har varit här sön-tis.. trevligt att träffa dom!! Blir ju inte så ofta!! Den här gången hann vi med en båttur tillsammans med min mor och platspaps också...dom har inte träffats tidigare...dåligt, japp ja vet, med tanke på att de nu är ett tag sedan jag och Simon träffades..men men!!! De gick ialla fall jättebra...tror jag..haha, dom slog ju inte ihjäl varann ialla fall...;0)

Idag har vi hunnit med en tur till OveJansson(affär med massa småsaker och grejjer), IKEA, Mio och Lindholms också...vi letar ju tv-bänk och soffbord, men de e omöjligt att hitta nåt!! Sen nu på kvällen var broder och Elin här! Vi har suttit och planerat lite, för tanken är att vi ska åka till värmen i september! Jiihooo!!! =) =) Ska bli såå underbart!!

Har köpt min tavla idag också som jag har drömt om ett tag nu!! Köpgalen, japp de e jag de!! Usch de är nästan så att ja blir rädd för mig själv...!! ;0)

image265

Simon fick äran att vara med på bloggen också..;0)


Är sommaren här nu?

Idag har de verkligen varit sånt väder som man har önskat att de skulle ha varit hela sommaren!! MEN samtidigt är jag glad att de har varit så pass dåligt väder, för annars hade jag nog haft ännu mera ångest över att ja behövt jobba!!

Riktig sommar har det varit idag!! Och det ska vara hela veckan!!! Perfekt med tanke på att de är cityfesten!! Har varit ute och suttit i gräset och borstat Nemo för en stund sedan...såå skönt!!

Nu har jag bara TVÅ veckor kvar o jobba!! jiiihooo!! Och den här veckan jobbar jag bara 4 dagar, men en av dom måste jag troligtvis tabort..fast de klagar jag inte över egentligen! =)

På fredag kommer nog mamsen, Matte, Lotta och Niklas hit och pratajar litegrann! Sen på lördag är de väl fest för alla som vill..;0) Nääästan alla ialla fall...de finns ju vissa undantag...=)

Men jag antar att de blir så att vi kommer gå ner på stan varje dag och ta nån kall!! =) Och lunchen blir ju garanterat på stan ialla fall...Langos, Vildsvin, Grillspett, Nackos, Varma Chips...ååå va härligt de ska bli med Cityfest!

Imorrn börjar jag skolan... imorrn!!! Vart har juni och juli tagit vägen egentligen??? De har ju gått så sjukt fort...man längtar som en tok till att de ska bli sommar...sen är den över i ett naffs!! FAST sommaren börjar ju IDAG kom ja på nu!!! Jihhoo!! =)

Just ja, ja lär nog kolla upp hur de ser ut med lektioner och jobb i veckan och nästa vecka...Är nog tvungen att ta bort nån dag från jobbet tror ja...om jag inte minns helt fel! Men de varnade ja ju CG för för längesen så de ska väl inte vara några problem!

Idag kommer IngMarie och Tryggve hit, så vi får besök fram till onsdag tror ja! Trevligt trevligt..får se om de blir en sväng ut med mamsen och Mats i båten imorrn...är det sånt här fint väder, så är ju det ett måste!! Sen får vi se vad vi hittar på...jag jobbar ju också så....

Nu har ni fått en Update igen!!! Varsågoda!!


Tusen takk Cissi och Toni för senast!!! Riktigt trevligt!!!
Och Malin!! Nu styr vi upp prommisar minst 3 ggr i veckan!!!


Pussar o Kramar!!!!

image263

De här kallar ja sommar!!
" Barfota utan strumpor o skor..."

image264

Haha, klockren bild...skulle kunna vara jag faktiskt!!
Lovley!!

Ost och kex

Min älskling har åkt iväg till affären för att köpa ost och kex nu!!!
Mmm de e ju såå underbart gott!! Brieost har jag beställt...och så parmaskinka!! Yammie!!
Sen blir det soffan och en film kanske!!

Blir hemma imorrn med, har däremot tänkt jobba på söndag men vi får se hur jag mår och hur mycket ork jag har i kroppen!! Är jag pigg imorrn ska jag ta mig ner en sväng på stan och se, för klarar jag de så klarar jag av att jobba också, så de är ett bra test tycker ja!!

Har nyss kommit ur duschen, så nu är man fräsch igen..så nu ska ja kamma håret och dra på lite mysiga fräscha kläder också!!




Hanna min vän!!
T A C K  F Ö R  A L L T ! ! !
Kommer sakna dej när du är borta!
Men de finns ju Internet..=)
Va rädd om dej nu!!
P U S S ! ! !

Ljuspunkt

Jobbat som vanligt idag då...
Slitit med tidningar och arbetskollegor som inte vet nåt...
Och vissa som tror att de vet allt och vet egentligen inget...
Som tror att de kan bestämma och göra vad de vill..
De funkar inte så när Bitchen Sofie är där!!
Ingen jävel ska stå och hänga utan att ha nåt att göra då!!
Jaja...inte så länge kvar o jobba nu trots allt...
Tur de!! Ledig imorrn, tur de också..för jag är inte kry idag...

Ljuspunkten för dagen var att få återse min MIA!!!
Så skönt att träffa dej igen gumsan!!
Kändes precis som att de var igår.. mysko..=)
Blev lite marängswiss, massa snack och så kikade vi på alla bilder hon knäppt...
Mååånga bilder var de, vi han inte ens med att gå igenom alla..haha!!
Så fick vi lite fina presents..bl a en superfin lykta som passar kanonisch i rummet!!
Och en liten udda kortlek med endast 32!! kort...hmm!! men vi kom på att vi får hitta på nåt partyspel med den..=0) Å så fick jag mej en ring på fingret med..inte från Simon dock..;0) Jättefin va den!!
Tusen tusen tack gumman!!
Nu ska vi bara bestämma oss för när vi ska köra igång med gymmet igen!! Bötessystem på åtminstone Sofie ska de då bli!! Så kanske jag kan ta mej i kragen ja också..;0) Får sätta igång med de när mina schemalagda veckor tagit slut!! När jag börjar få ett socialt liv igen!!

Nu ska jag lägga mig och sova, så jag är utvilad imorrn...då blir de skoj skoj!! =)

Pussen o Kramen!!!