Gott Slut!

Hej hej!!

Nu sitter ja här i Åmål o väntar på att vi ska åka till Oslo.. va egentligen meningen att vi redan skulle ha åkt, men Sebbe o Erika va lite trötta såhär på morgonen så vi får vänta lite till..haha..

Ska fira nyåret i Ellens lägenhet i Lilleström, lite utanför Oslo..=) Ska bli riktigt trevligt.. På menyn står:

Förrätt:

Scampi, stekt i vitlök, chili, olja och vitt vin, med bruchetta, passionsfrukt, papaya och vitlöks creme fraiche
Vitt vin till de.


Varmrätt:

Fläskfilé, marinerad i vitlök över natten, och tillagas i ugnen
Potatisgratäng och sallad
Rött vin,
Periquita, Yellow Tail och Masi

Efterrätt:
frukter delade i bitar som doppas i chokladfondue
 



De blir bland annat banan, madarin, ananas, melon, mango, OCH jordgubbar!!








Då har vi kommit så långt att vi inte bryr oss vad vi har för drickbart till längre..haha..

Sen blir de tilltugg med
Ostbricka, ett måste på Nyår!
Chips
Popcorn

Tycker de känns som att vi kommer få en riktigt trevlig Nyårsafton! Återkommer nästa år och berättar hur de smakade..=)

Ska ju berätta för er om mina julklappar också..men de tar vi också nästa år..=)

Kram på er och ha nu en underbar nyårsafton och slut på detta året!!


GOTT NYTT ÅR!!!

God-Jul!

God-Jul på er alla som läser det här!!

Hoppas ni får en trevlig julafton!

Ni kommer inte höra så mycket från mej på närmsta tiden, befinner mej nämligen ute i skogen..;0) Men har det trevligt och tar de lugnt så ja är en ny människa när ja kommer hem!

GOD-JUL
o hoppas ni får många klappar!!

Slutkörd!

Har inte gjort annat än jobbat den här veckan.. inga glidarpass man har haft direkt..

  • Lördags: 9-18
  • Måndags: 9-19.30
  • Tisdags: 9.30-20.30
  • Idag: 10.00-21.00
  • Imorgon: 7.30-16.30

Imorgon blir de ju lite bättre ,men hade egentligen 9.30-20 då, men vi ska ju till mamma och fira lilla jul så Linn va snäll o bytte med mej!
Jobbiga pass, men de ger ju gott me pengar ialla fall.. o de sitter ju aldrig fel..=)

Men de e ialla fall därför som jag har vart så osynlig här, men de kanske inte e nån som saknar mej..=) Skriv nåt skoj åt mej vettja när ni hälsar på min blogg, ja skulle bli såå glad då..=)

Nu ska ja tvätta mej o bädda ner mig..

Pussen o Kramen


Jobbtime!

Hua, de känns som att ja går i sömnen...så trött e ja nu! Kan fortfarande inte somna på nätterna, så ja e mega trött på dagarna..jaja, bara mej själv att skylla så va tjänar d till att klaga...=0)

Ska snart bege mej in till Sandviken ialla fall..sätta mej i kassan o se glad ut..hehe..men de ska ja väl lyckas klara av att göra idag.. känns nästan kul på ett sätt nu när man inte varit där på ett tag igen.. Men usch va fula de här kläderna är..har man en dålig dag, ja då känner man sig hemsk... slog till med en seriös make up idag för att känna mej lite bätte till mods.. haha!

Kvällen ser ut att bli lugn.. ja jobbar till 18.00 sen blir de hem till Storstan igen! Funderingarna va ett tag på fest, men jag känner inte för de, de ni! haha! Simon stannar hemma han me, så de kanske blir en hyrfilm, eller bio eller nåt sånt istället.. Eftersom Hanna & Erik inte ville leka med oss idag..haha..=)

Nee nu ska ja ta mej en morgon promenad m Nemosen innan ja läre åka!

Ha de gott mina vänner, o har ni inget att göra kan ni ju hälsa på mej på ICA..hihi!!

Kolsvart ute, e de konstigt att man e trött?!?!

Duktig!

Jaa, nu känner jag mig lite duktig.. har precis mailat iväg både läsloggen och åtgärdsprogrammet.. lite rädd är ja dock för ja missade o läsa igenom läsloggen själv.. men simon har läst den ialla fall...så hoppas han gjorde de ordentligt..hehe!

Nu håller älsklingen på o lagar mat åt mej, blir lax, potatis, sallad och romsås..mmmummma! De har ja verkligen förtjänat idag! Själv ska ja ta och hoppa in i duschen o sen ska vi åka och spana innebandy!!

Trevlig lördag på er! Kramkram

Spännande!

Jo men visst..jag har en riktigt spännande dag framför mej, med plugg, plugg och åter plugg.. och vems är det felet..jaa bara mitt eget antar jag.. Det går så när man skjuter upp allting till sista dagen jämt..men men, jag får ju alltid till det till slut ialla fall!
När jag har pluggat klart så blir de nog Träffen och innebandy.. Godis har match, så de kan väl vara trevligt o kolla på den!
Imorrn så är det jobb som gäller för mig.. första gången på bra länge ja ska jobba nu..9-18... bra me lite extra slantar.. Sen vet ja inte hur ja gör på kvällen..men tror att de blir lungt.. en utgång i Sandviken imorrn, lockar inte så mycket.. helgen före juldan.. hmm..njae..

Nee om man ska sätta fart med loggen då.. skriva ner lite tjaffs om utvecklingssamtal o IUP o grejjer..


Koder?!

Har tittat runt lite på andras bloggar, och fundrar nu hur man får de där andra bakgrunderna.. man behöver tydligen, som jag fattat de ha nå koder, men vart får man tag i sådana då..och hur gör man...nån som vill bidra med lite hjälp...skulle bli en fiin julklapp åt mej..=)


De va på tiden

Ja, de var ju verkligen på tiden att bloggen går att använda igen..  ville skriva blogg hur många gånger som helst igår, men de gick bara inte...gaah!

Happ, läser man på Aftonbladet att det är 0% chans att det blir en vit jul...kuuul...gaaah!! Ja vill ju ha snö! De e så grått o trist ute nu ju, så man blir less på allt..Mörkt, mörkt, mörkt..

Igår va de fest igen..haha, va sjutton tror ni om mej egentligen..;0) Var tunntömning på Kåren..14 kr för en öl! Mm o då kan man ju inte låta bli o dricka eller.. Va en riktigt kul kväll! Började med lite förferre hemma hos Becker, tillsammans med Simon, brorsan och Lejon..sen gick vi till Kåren och tog stämpel och vidare till Inkan o fortsatte..Kul kul, dock lite missuppfattningar o strul.. och vi e fortfarande fundersamma över vem som talar sanning...hehe..Becker va säger du..haha..;0) Sen blev d partaj på KÅren! Vi hade en riktigt kul kväll...som e lite luddig..=)

Dagen i dag, har varit lugn och lugn.. blev skräpmat och eftersnack om gårdagen med Simon, Lelle, Becker o bror.. haha.. sjuka människor..men härliga..haha.. Nu ligger ja hemma o ska spana tv snart,..så måste ja poppa lite popcorn..har saltbegär..har hört att de e bra me salt...tsss...;0)
Skulle egentligen vart i skolan idag, och haft mobbingredovisning och tjaffs, men de bidde inget för mej, maria och Ellie...men ja bryr mej inte i de så mycket faktiskt..hittills har jag vart med på allt, och bidragit rejält på grupparbeterna så ja tänker inte ha ångest, de har ju inte andra... so va fan då nån gång kan väl jag också fula..visst..=)

Blir så less på folk som bara ska glida med, och de jag fick höra igår tog fasen priset..men så länge jag är med, så har ja nåt o säga till om också.. that´s it!

Ojoj, nu vart den här bloggen lite aggressiv känner ja, haha...
Imorrn så blir de plugg för mej hela dagen...har en läslogg att skriva..ska försöka bli klar me den snabbt.. så ja hinner med att avklara lite fler uppgifter.. men de löser sig nog..de brukar alltid lösa sig juh!
Sen på kvällen blir de nog att vi åker o kollar på innebandy.. Godis har match.. sen lördag tror ja d blir Viken, men vet inte om ja e taggad på utgång längre nu.. kom på att de e typ sista helgen innan lön, och dessutom helgen innan juldagen..såå frågan e ju om de ens kommer vara nå folk ut..känns inte som så..inte i sandviken ialla fall..där de nästan aldrig e folk...

Hmm..märks att bloggen har vart stängd..nu blev d mycke snack...booring.. men men..=) Nu e de time for popcorn!!



Den ena slickar och den andra dissas..vikken kväll..;0)

Julhunden 2006!



Bara två ynka veckor kvar till julafton nu! Inte ens de, 13 dagar bara!
Försökte fota våran lilla Julgris nyss, men de gick inte så bra, så vi får nog ta och göra ett nytt försök.
Hade tänkt att vi skulle göra lite egna julkort till de Små som vi känner..;0)


40835-21

Sötare än sötast!




Plugget idag har väl gått sådär, har letat ut lite citat till läsloggen och har koll hur jag ska lägga upp den, men sen e de ju skrivandet kvar. Fast de känns ändå rätt lugnt! Åtgärdsprogrammet har jag kikat lite på idag, och de är så gott som klart. Det som jag ska skriva ihop om Försvenskningen av Sverige och Efter Spock känns också lungt, meeen Den globala resan och uppsatsen vi ska skriva, skrämmer mej som attan!! Jaja, de löser sig nog de också. Allt har ju löst sig hittills så varför skulle d skita sig nu! Våran uppsats kommer förövrigt att bli klockren..hehe!!

Måste se till så ja blir klar me klapparna också, har ju några till som ska köpas, men jag får några idag också, som ja faktiskt hade glömt bort. Köpte ju Jultidningar tidigare i höstas..=)


De sägs att vintern är på väg!! Snön kommer i slutet på veckan! Lääängtar



?!?

Vart tog morgonen vägen?


Kunde inte somna inatt heller..kan bero på att vi vaknade 14 på eftermiddagen, men tänkte ändå att jag skulle ställa telefonen på 09.30, så jag kom upp nån gång, och skulle hinna med att plugga litegrann. Men när klockan ringde var jag tröttare än tröttaste och snoozade istället, i typ 1.5 timme, innan jag stängde av klockan och somnade om. Vaknade 12.00 med ångest!! Vart tog dagen och morgonen vägen?!?! Jag skulle ju plugga!! Nu är klockan redan 12.40, bäst för mig att hoppa in i duschen kanske, och gör mej klar inför kvällen, så kanske jag hinner plugga nånting innan jag måste åka hemifrån..





40835-20

Julbord ikväll med jobbet! ;0)

Jullista

Har du köpt en chokladkalender?
Nej, faktiskt inte..och Simon är förtvivlad och besviken..;0)
Om ja, har du öppnat några luckor för tidigt?
Eftersom ja inte har någon så har jag inte de, och hade ja haft en, så hade jag inte heller gjort de!!
Har du hunnit med att köpa julklappar?
Ja, men bara några! Har de svåraste kvar!
Till vem är det svårast att köpa till?
Simon tror jag, beror lite på, jag kan göra det lätt men dyrt..;0)
Dricker du alkoholfri glögg?
Jaa, saftglöggen som man blandar med vatten e ju den klart godaste!!
Har det hänt att du aldrig stressat inför julen?
Nee de tror ja knappast!
Hur många stjärnor ger du till årets julkalender?
Kan inte svara på d, för jag har inte sett ett avsnitt kanske.. men slår ju inte d kalendrar som va på min tid..=)
Säg en person som du velat säga "God Jul" till men aldrig vågat/orkat eller kanske glömt?
OJ, jag säger God-Jul till dom jag vill säga det till!
Vem är det som julpyntar hemma hos er?
Jag, och min mamma hjälpte till litegrann! Simon ställde ut två tomtar, och betalde de nyinköpta pyntet för i år, kuddarna i soffan och den röda underbara lampan..
Älskar du att få julklappar eller att ge bort?
Både och :)
Vill du fira julafton utomlands eller i vårt kära Sverige?
Sverige såklart, helt hemma med mamsen och släkten, men i år bryts traditionerna, då blir de en Norsk/Svensk jul i Dalslands skogarna..=)
Känner du någon julstämning nu?
Ja,  hemma i vardagsrummet i alla fall..=) Men annars så saknar ja snön sååå mycket!!




40835-18

Vikken fest!

Vilken fest de blev igår!! Att man kan ha så jäkla kul på bara två personer!! =) Allt vart super! Lagade först mat, o de blev Mias potatisgratäng och Sofies kycklingfilé med Hattings vitlöksbröd..=) Underbart gott, men kan lova att vi stank vitlök sen! =) 

Efter att vi gått igenom alla kläderna och kommit fram till vad vi skulle ha på oss, jag med Mias BH och hon med min jea´ns..förstår inte riktigt hur de gick ihop..meeen de gick..haha!! Så vart de make up time!! ÅÅ vi vart såååå fina..=) Det visade sig när vi var på Heartbreak sen, jävlar va folk raggar, Vi hade nog kunnat fått 10 gubbar (!!!!) var, miiinst... uscha dom e så jävla äckliga!! O som dom ser ut sen då, näe fy faan.. Jag o Mia tog hjälp av varandra och "hångla upp" varann istället...hahaha...

Hemma vart de ialla fall en hel del öl, vin, tequila, margarita och lite mera öl.. och en massa massa tjejsnack o hemlissnack..så mycket som de blir när två tjejer partajar...=) Cyklade (!!!) till stan och tänkte åka förbi hos Malin och hennes "Psykfest" men dom hade ju redan gått..:( så de vart till heartan istället där vi smet före halva kön!! Fy på oss..haha!!

Kvällen avslutades på Donken, med en Mc Chicken med TVÅ ostskivor, och en hetsk fight med två suuuperfula tjejer, och deras jättetrevliga killar!! Vi kan för fasen inte rå för att killarna tyckte vi var mycke trevligare att prata med än vad deras tjejer var..tycker ju själv att dom borde bli sura på killarna, då de var dom som stötte på oss, och vi var bara trevlig och artiga tillbaka, medans åtminstone den ena tjejer, bara var nå grymt sarkastiskt, så man inte ens förstår att hon har en kille, han kan faan inte ha de lätt!! Fick höra för första gången att jag såg ut att vara betydligt äldre än 25 också!! Hahaha, själv såg hon ut som 40 typ..;0) Näe såna där brudar borde nog hålla sig inomhus dom.. tilläggas bör juh faktiskt att de var dom som kom och satte sig vid vårat bord...inte vi vid deras..:0) Vi hade jävligt roligt åt dom på cykelfärden hem ialla fall!! Den färden kryllade av polisbilar med blåljus som smög runt på brynäs... vet inte hur många varv dom åkte runt oss, dom kanske trodde att ja o Mia var rymlingar eller nåt.. en stannade vid oss o bara kollade innan han åkte vidare...scary!! F´örstår inte riktigt varför d har blåljusen på om de ska smyga runt.. men men...

Hur som helst så hade jag en underbar kväll, med underbart snack, och underbart sällskap! Love u Babe! ;0) Thihi! Tack för i går..

"Jag har ju bara haft en Briad i 18 år"
Bimbo

ÅÅ vilken fucking irreterande brud!!

Lördag = Fest

Idag är det lördag, och lördag e lika med fest!

Jo de börjar faktiskt att kännas som så, och alltid blir de planerat i sista sekund, men de kanske är därför de alltid blir så himla kul... När man planerar så går man ju och längtar så länge, och får massa planer, o så blir man besviken när de inte blir så kul som man hoppats på, men när man bestämmer sig samma dag, då hinner man inte med att längta så mycket juh..;0)

Blev ju hembjuden till Mia igår på mat..Vegetarisk köttfärspaj..med sallad och öl!! Yammie!!=) O så hade ja min andra dejt också..;0) Haha, men vi kom aldrig till second base, för Simon kom före..haha...sjuka människor vi e..hahaha..

Ialla fall så kom Mia med den smarta idén att vi skulle hitta på nåt idag, och då blev de fest! Var längesen bara hon och jag festade nu, och de brukar alltid bli succé så de kommer nog bli kanon ikväll! Laga lite gotta mat, o lägga en nice make up och dricka lite öl och vin, så ska vi svinga våra lurviga sen! Ska bli riktigt kul!! Bestämde precis att de blir Mias underbara potatisgratäng och kycklingfilé till middag idag..=) Men nu ska ja ner på stan o möta upp Mia o se om man kan hitta på nåt fint o ha på sig till kvällen!!

Ha en trevlig lördag, för de tänker absolut ja ha!!

Julfint!

Levande ljus och lite tomtar..nog känns det att julen är nära, ialla fall inomhus... Slog på med en rejäl pyntning i år.. mamma sponsrade med nya gardiner så då är det väl bara o passa på! Har lite väl mycket värmeljus bara, för påsen tar slut hela tiden..haha! Men myspysigt är det!! De tycker Nemo också! ;0)
Känner mej riktigt nöjd med pyntet i år faktiskt, bara granen som saknas..lånade ut den till min moster förra året, eftersom vi fick hem våra lilla Nemo då, tyckte de inte passade så bra med en julgran mitt i allt.. Men i år e ja lite sugen, men samtidigt så åker ju vi härifrån den 22:e, o kommer inte hem förräns kanske 5-6 januari och då känns de lite dumt ju, är de nästan bättre att min moster som har barn, kan få använda min julgran..


40835-18
Jul jul, strålande jul


Fick reda på av Sebbe igår också, att Erika e ledig på Nyår, så då blir de till att vi åker till Oslo som planerat..=) Ska bli riktigt trevligt! Frågade Ellen tidigare så vi kunde låna hennes lägenhet, och häromdagen fick vi ett mess av henne där hon frågade om vi skulle åka dit, och att hon skulle fylla upp med Öl, Vin, snacks, mat och grejjer åt oss innan hon åker över till Sverige..så vi inte behövde tänka på de.. Hon e snäll hon..=) Apropå de så är hon i Kina nu, eller åker dit snart, eller har varit där, jaja whatever, ialla fall så ville hon veta storlekar på oss, så hon kunde handla lite kläder därifrån.. Yes Please..=) Finns ju hur mycket billiga märkeskläder som helst där..

Nu blir de lite slapp o ev. lite plugg..hmmpf..o sen ska ja hem till Mia och äta mat, fick nyss ett mess där hon frågade om ja ville komma..=) O Simon jobbar ju så de passar ju skitbra!! =0) Kommer o sakna den tjejen alltså när hon lämnar mej för att åka till Tyskland! *dumma*

One Tree Hill Vs The O.C.



40835-17

För inte så länge sedan hade jag helt klart sagt att O.C är det "bästa" program som visas på tv...åtminstone ungdomsprogram, meeen nej, så är icke fallet! Jag som är en sån lite tjuvis, som inte kan hålla mej, har laddat hem kommande program av båda serierna och jag kan bara säga att O.C suger numer.. One Tree Hill däremot blir bara bättre och bättre för varje program.. och dessutom har varje program ett budskap i grunden, vilket bara de är värt en stor eloge! Så One Tree Hill vinner den matchen med hästlängder!! Nu är det bara å vänta på att nästa avsnitt kommer ut på nätet..;0) Så man kan sätta sig till ro i soffan, med datorn i knäet och låta kinderna bli våta..haha..;0)

40835-16




















Önskar mej

Överst på min önskalista i år står: SNÖÖÖÖ!!!
Vart e snön!?!?!


De ju så grått o trist ute nu så man blir deprimerad.. tänk om de inte kommer nån snö! Förstå en jul utan snö...Snyft! Ja vill ha en vit jul ute i Dalslandsskogen! Så man kan ta mysiga promenader och inte behöver knalla i regn!! Hoppas i Snöhögarna!! Lika mycket snö som det var förra året när vi var där...=0)



40835-4


Såhär vill ju jag att det ska se ut, fast myyyycke mera snö!! ;0)

Onsdags partaj!

40835-15
Igår var de partaj och öldrickande igen! Kände att de var på tiden för mig att dricka öl, för jag har vart bakis de senaste gånger jag har festat nu, och då har de blivit vin eller sprit..och jag tror inte jag klarar av att dricka de helt enkelt.. legat hela dagen efter, och de är inte kul! Sen måste jag ju säga att ÖL är sååå mycket godare också!!

Vi började kvällen hemma hos Hanna och Erik.. va riktigt trevligt..Vi tjejer tävlade mot killarna i Singstar och VI VANN!! Stackars grannar bara, som fick höras oss vråla som galningar..Men kul va de! Sen blev d taxi till Kåren, med jordens grinigaste gubbe...o vara taxichafför kanske inte är så glassigt jobb..men de är ändå ett serviceyrke, och kan man inte vara trevlig så ska man väl inte köra runt massa folk heller.. grinigare gubbe får man leta efter...tacka vet ja Taxi Pekka..han e rolig han..=)

Väl på Kåren var det jättetrevligt...förutom att Snook var värdelösa! Gå aldrig på dom kan ja säga! Dom spelade kanske 4-5 låtar, o sen kom de inte nåt mer.. värdelöst värdelöst värdelöst! Och de fick man betala 100 kr för..hmm..pinsamt dåligt! Tur att de va trevligt folk där, de gjorde kvällen lyckad ialla fall!! Nu får vi se vad som händer i helgen..har ialla fall planer på att ta de lungt, men de har ja ju haft de senaste lördagarna också och de har slutat med utgång..hehe


Cola VS Julmust

40835-1440835-13 Cola eller Julmust?! Vad väljer du!? Jag väljer deffinitivt cola! Julmust är nog något av de äckligaste som ja vet.. Jag brukar tycka om läsk med udda smak..som Portello och Dr Pepper till exempel.. men julmust, näe de är nå visst med den.. Ett glas brukar jag dricka, bara för att det ska vara så..haha!! Men Cola förlorar då inte nån försäljning på mig ialla fall! Lite intressant ändå, hur mycket Coca-Cola förlorar under julen..men ja tycker de e bra,=) för då måste dom ju ha julreklamen..tycker den e lite mysig..de e liksom jul då..=)

Har ätit första julskinkan för i år med.. Simon kom hem med igår..Men de va ju sån färdigskinka som dom säljer över disk, o den smakar ju inte alls lika bra som riktigt skinka gör! Äkta julskinka ska de vara! Funderar på att be mamma göra en åt mej..eftersom vi inte är här i jul, så kan vi ju äta lite här hemma i förtid..hihi!!

Julshopping!

Jag & Simon åkte ner på stan för att inhandla lite julklappar idag.. vi hann med två affärer, sen träffade vi på Tobbe, Löfving och Pahlin och det tog slut på affärerna..hamnade på Georges istället med kladdkaka och Café Mocca! =)
Jag förstår inte hur killar kan klaga när de går i affärer med tjejer... vi var nog på Brixx i minst 30 minuter, innan grabbarna till slut kom ut med varsin skjorta!! Tur att de gav utdelning ialla fall!!

Nu e de snart dax för Snook på Kåren, ska bege mej in i duschen och sen hem till Hanna o Erik! Förhoppningsvis så blir de bra på Kåren idag..dom har då höjt priset rejält ialla fall..fasen dyrare än krogen.. gaaah!! Jaja, va gör man inte...

Fullmåne?


Jag är nåt så grymt trött idag, kan bero på att jag inte kunde somna inatt...Jag låg bara och verd och vände på mig hela natten, och hade spring i benen o det var helt omöjligt att somna! Somnade inte förräns efter 03.00 o skulle upp 06.15 kul värre..haha Fick höra att de inte bara var jag som inte kunde sova inatt, och att det kunde bero på att de var Fullmåne!!, men jag vet inte ja..Simon tror att jag är en varulv..haha! Kanske var det i mitt förra liv..=)


40835-12

Ge mej Kraft!

En tallrik full med kraft är något jag skulle behöva nu! Har inte nån ork eller vilja för något..och allt blir bara värre av att jag vet att jag har så mycket framför mig som jag måste göra! Jag tror att jag tänker och förstorar alla uppgifter alldeles för mycket, men så är jag... Jag antar att det nara är att ta tag i det, men kraften till de då?!
Imorrn e de redovisning, då är en sak borta..men sen är de fortfarande massor kvar, och Uppsatsen vi ska skriva känns inte heller allt för kul..speciellt som ja kommer vara borta mellan 22 dec-7 jan typ...mén de ser ja verkligen framemot.. ska bli skönt att komma ut i skogen till Hasse och Ellen och bara vara! Inga måsten och inga krav! Kan verkligen vara något sånt jag behöver!! Där får man verkligen ta de lungt och bara ha de mys!! =)

Igår så julpyntades de här hemma, och jag blev riktigt nöjd! Bara snön som fattas sen e julstämningen på topp..=) Har gjort om hela vardagsrummet med nya gardinger, plädar kuddar m.m. Myyyys! =)

Nu e de dax för "Prison Break"



Ge mej någon, ge mej!