Om lite allt möjligt..

De var ett tag sedan jag uppdaterade ordentligt här nu..jag har helt enkelt vart för lat!
Vädret har vart kanon de senaste dagarna och jag känner mig riktigt pigg och kry! Skööönt!

Men jag ska väl ta och uppdatera er litegrann då..

Lägenheten
Idag var vi och skrev kontrakt på vår nya lägenhet!!
Vi kommer flytta den 1 juni! Till en Trea!! Ska bli så underbart härligt!
Lägenheten är jättefin! Den ligger på Valbogatan 46, och är på 85 kvm. Stort vardagsrum i vinkel, stort sovrum, ett litet mindre rum, klädkammare, badrum med badkar..köket e  väl inte sådär jättefräscht, men de duger absolut åt oss! Vi är ju knappt i köket ändå! =) Kommer blir kanon att bo där! Centralt och bra också! Snacka om tur att få tag i lägenhet där!!
Vi har bara en hel del grejjer osm vi vill ha nu! Så måste vi ställa in resan till Åre med Malin, snyft! Jag som har sett framemot de såå mycket! Men man kan ju inte få allt!!
Senast 1 juni flyttar vi alltså..=)

Mias fest
I lördags va de dax för Mia och Annas fest. Det vart jättetrevligt.. fick jello shots..som smakade sådär..=) o så blev de en hel del annan alkohol också..=) Sen sjöng vi massa Sing Star och så blev det Solo sen! Hade jätteroligt!
Hanna frågade mig hur det kommer sig att hon alltid blir så full när hon festar med mej...de beror nog på att jag är så jävla bra..haha!!

Modell
Nu så, ska ni få höra nåt coolt! Tror jag har nämnt det tidigare att Malin drog me mig på Hårmodelluttagning i lördags..de var väl runt 60-70 pers där, jag och Malin var två av dom... Malin blev uttagen och inte jag.. jag drog en lättnadens suck..när någon hoppas på mig bakifrån och säger att dom har ångrat mig och visst vill att jag ´kommer på uttagning nummer 2 på söndan!! Bakis som fasen gick jag till uttagningen...Det står mellan mig och en annan tjej.. Tack vara att hon hade en virvel så valde dom mig!! MIG!! =) Hihi!! Så då blev de färgning av mitt hår i söndags och sen på måndan skulle de klippas och sminkas och grejjas... Visningen skulle hållas på Heartbreak.. Vi blev sminkade.jag med en hel massa glitter..=) och uppglädda i silvriga kläder...vi i vår grupp..som var Futurism Sen kom de!! Vi skulle ut och promma på en catwalk! jag trodde jag skulle svimma...såklart var det jag som skulle börja gå!! HJÄLP!! jag var såå nervös...men de gick otroligt bra..och jag gjorde inte bort mig!! Gratis klippning, färgning och produkter för 500 kr, var de absolut värt! En upplevelse och jag är göörnöjd!! med mitt hår alltså..=)

Tisdag
I tisdags hade vi lite avsked och födelsedags kalas med Mia! Hon fick lite presenter och sånt o så fikade vi och snackade!! Det kommer kännas tomt här hemma utan dej gumman!! jag kommer sakna dej och våra tv-kvällar..och sen när du kommer hem igen, då har ja lämnat dej här uppe på Brynäs...;0( Men om du saknar oss för mycket, så får du ta fram låtsaskompisen som du fick;0) Då vet du att jag är där med dej!!! Lööööv u o ta de lungt där borta nu !=)

Hannisen och Erik var också här vi satt och spelade spel och kort, och simon och erik flamsa som två små barn..gaah!! =) Tur att ja har dej kvar här hemma Hanna!! =0) Min blivande granne..;0)

Igår
Igår så käkade vi Tacogratäng tillsammans med Hanna, Erik och Johan...så tittade vi på lite fotboll och spelade skipbo! =)

Idag
Morgonen började på högskolan! Vi har grupparbete att göra, och det känns kul att göra de, för vi vet att vi kommer ha användning av det sen när vi kommer ut som lärare... Jag tror att vi kommer fungera kanon i vår grupp..de känns jättebra, även fast vi kommer ut på villospår hela tiden..haha!! =) Efter plugget kom Simon och Lelle tillsammans med Nemo och mötte upp mej vid skolan, så tog vi en prommis i Boulognern.. sen vart de hem en snabbis och sen till Sandviken för att jobba... Nu ligger ja i sängen och skulle ha sovit för längesen tänkte ja, men de blir ju aldrig som man tänkt sig..=)

Helgen
Imorrn blir de nog bara lungt, ska ju jobba på dan, men sen ¨ker ja nog bara hem och slappar..på lördag ska de förberedas inför söndag..då åker vi till Vemdalen!! Å lördagkvällen kommer spenderas i Sandviken! Sen bär de iväg tidigt på söndag morgon! Kommer bli skitkul! Mamma, Mats, Thompa och Mange! =) Jävlar va kul vi ska ha! Men de berättar ja mer om sen när vi kommit hem!

Näe nu jädrar ska ja sova!!

Alltså tjejen, tänker du inte på att folk blir sårade
Förstår du inte vad känslor är
Hur kunde du vara så jävla otacksam
med tanke på att du blev så otroligt bortskämd
Ingen e gladare än jag över att han äntligen insett vad du går för
Äntligen!! Efter halva gänget!

Livet...

Så skrämmande, så ofattbart!
Tänk att hela livet kan förändras på nolltid!
Finns ingen förklaring, och ingen vet vad man ska göra..
Jag känner en stor klump i min mage..
Och jag skäms
Jag skäms över att man klagar över små bekymmer
Att jag tycker jag är tjock, trött, less på att plugga, inte har några pengar osv..
Också finns det andra som har det såhär
En sak har jag fått klar för mig
Jag ska ta dagen som den kommer, och njuta av vad jag har
Det är det som jag har som är värdefullt, och inte de som jag inte har och vill ha!
Jag hoppas verkligen att ni vet vilka ni är som är värdefulla för mig
Jag ska, som jag gör, ge alla en andra chans!
Varför vara ovän med någon, när man inte vet vad som kan hända?

Du är inte en av mina närmsta vänner
men vi har umgåtts  och haft kul tillsammans
jag känner ändå att jag känner dig så väl att jag kan säga att du har en otrolig personlighet
och är en underbar person
Alltid glad, sprallig och full av glädje och ideér..
HUR kan något sådant här hända någon som dej?

Ta vara på de ni har mina vänner,
man vet aldrig när det kan vara försent!


Inom loppet av två dagar, har två olika personer sagt till mig
att ta till vara på de jag har, och njuta..
Jag kommer verkligen göra detta nu!
Jag har fått mig en riktig tankeställare..

*Tänker på dej M, hoppas hoppas du blir frisk igen! Världen behöver en sådan person som dej!*

Dagens

Nu har ja vart på stan o handlat, så nu hoppas ja att jag har allt inför kvällen.. hittade inte några guld och svart randiga tights dock, utan bara guldiga..men då fick jag ett tips av Anna att jag kunde vara en guldfisk..så de blir ju fin fint de! Sen hur snyggt de är med guldtights de e ju en annan sak..=) Haha!

Simon o Beckis åkte precis ner på stan..dom ska tydligen gå pubrunda och fira Fredde..killkalas..mmm
Själv ska ja på riktig tjejfest! Har vart och inhandlat Svenska Hits på Singstar idag..så nu jädrar ska de, som killen i kassan sa skrålas!!! Har plockat ihop alla grejjer, så de ligger redo för avfärd till Mia!
Sen kanske kvällen slutar med en tur på Solo.. vem vet.. de får helt enkelt visa sig! =)

Åå jag ska på sån hårmodell grejs..har inte nån lust egentligen..hoppas nog att dom inte tar ut mig, för sånt där kan ju verkligen sluta hur som helst de.. Haha!

Jag retar upp mig på en viss kille..
När ska du förstå att de är dax att skaffa ett eget liv?!
Ja säger då de ja!
Snart kommer du inte ha någon alls kvar att umgås med..

Partaj!

Tack för alla kommentarer i mitt förra inlägg!! De e rekord!! Jätteroligt att läsa!

Först tänkte jag bara säga att det är 99% klart att vi flyttar nu!!!!! Vi ska skriva papper nästa vecka!! Jihooo!! Känns verkligen skitbra...fast samtidigt känner jag att jag kommer sakna den här lägenheten..den är ju ändå perfekt..men lite för liten! Nu får vi 20 kvm till!! Niice..=) Vardagsrummet blir i vinkel, med plats för matsalsbord..ett stort sovrum, och ett lagom litet datarum! En klädkammare! Stor hall! Badrum med badkar! och ett litet mindre kök..men de gör ändå inte så mycket..vi e ju aldrig i köket ialla fall!! Å så har den en balkong!! Känns kanonbra!! Äntligen hamnar vi också i centrala Gävle så sorry Mia, men eftersom du lämnar mej när du åker till Tyskland, lämnar jag dig på Brynäs..;0) Däremot så blir vi nästan grannar med Hanna o Erik nu! Men NEJ! vi ska inte bo i Gröten på Nordost..;0)

Ikväll e de ferre!! Ska bli riktigt kul! Ska göra mej klar nu, så jag kan knalla ner på stan och shoppa lite strumbyxor och grejjer..Måste ha en BH också..har ju gett tillbaks Mias..;0) Så nu har ja ingen bra..Attans korkskruvar! (hmm).. Sen ska jag ju på hårmodellsuttagning också! Men ja vet inte riktigt om ja törs..tänk om dom rakar av mej håret...de skulle se ut de...haha!!

Som ni kanske ser har ja gjort om min blogg lite...men den e inte klar, jag orkade bara inte sitta nå längre igår..o sen förstod ja inte riktigt hur ja ändrar bilderna..de e ju inte direkt jag me en massa kläder o tjaffs..haha!!

Näe ni, nu ska ja klä på mej, så ja får bege mej!!
Pussen o Kramen till er alla!

Vikket biobesök!

Hahaha...ja jag säger då de ja!! Riktigt knas blev de idag när jag och Mia skulle på bio! Jag var så sugen på att titta på Jakten på Lycka, eller Music and Lyrics, så jag drog med mej stackars Mia som inte hade nåt att säga till om. Så kommer vi fram o ska betala biljetterna, till Music and Lyrics som de blev, å så har jag mitt kort hemma!!! Hemma!! Smart Sofie!! Jahapp..så ska Mia dra allt på sitt kort..då medges de inte.. då ändrar vi igen så att vi tar en gratissnacks på mitt biokort..o så får han dra om alla rabattkort o grejjer o drar Mias kort igen...fungerar inte..Tar bara våra biljetter och EN snacks, bara den på mitt kort som va gratis...får dra om alla rabattkort igen! Kön bara växte!! Fungerade ialla fall inte! Stackarn i kassan blev alldeles nervös..Vi gick ur kön och Mia fick ringa o se hur mycket hon hade på sitt kort...59 kr!!! Så hade hon några kronor lös, och jag hade 3 kr!! vi kom upp i 79...behövde 84..slutade med att Mia ringde Dallas så han fick föra över pengar...å så skulle vi köpa biljetter på nytt... Så frågar killen i kassan..Blir de samma film ändå?! Jaa säger vi...glada för att allt löst sig...Upp med alla rabattkort och filmkort igen.. o så betalar vi...Haha då har toknissen i kassan skrivit ut biljetter till feeel film!!!!! Bara att återköpa biljetterna och börja om igeeeeen....och upp me alla kort igeeeeeen....ÄNTLIGEN fick vi rätt biljetter, och kom in på vår film!! Som var riktigt bra!! Ja skrattade så ja höll på att dö!!! haha, tårarna rann!! =) Näe de va lyckat! Men ja tycker synd om killen i kassan!! Haha!!!!

Idag pluggade jag o Sandra och blev klara med vårt arbete!! Har gått så himlans bra att plugga tillsammans med henne!! Vi har kompletterat varandra riktigt bra!! Härligt!!Efter det så mötte jag upp Simon så tittade vi runt lite på stan...jag vill ju fortfarande ha en jacka å sånt..så vi kikade...så gick vi förbi Carlings, så Simon sa att vi skulle gå in dit o titta efter jacka..men där hade jag ju vart för nån dag sen så ja tyckte inte de var nån idé..när ja får se världens snyggaste skinnjacka!!!!! De blev köp!! 1200 spänn!! Sen skulle Simon hitta jacka på Naturkompaniet så vi gick dit.. och jag sa att jag inte skulle köpa nåt..meeen vad hittar ja! Jo en skitsnygg Haglöfs jacka...sån friluftsjacka på rea!!! Så de vart köp igen...och SVISCH så hade jag gjort av med 2300 på mindre än 30 minuter!! Bra jobbat SOPHY!!!
Men nu har ja ju jackor ialla fall..=)

På lördag e de fest! Ska bli skoj!! Men jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig!!! Tema: Djur!! Någon som har förslag så tas dom gärna emot! Funderar på att göra de lite smidigt och köra med svart och guldrandiga tights och svart klänning...då borde jag väl ändå kunna vara en tiger...eller e ja ute o cyklar då?!
Ska ialla fall bli kul! Singstar ska de visst bli också!! O då har man ju aldrig tråkigt..;0)
Känner mej redan lite stressad inför lördagen...brorsan ska ha kalasfika..=) han fyller imorrn..eller ja idag..eller vad d blir..den 22:a ialla fall... men han ska ha fika på lördag...men klockan 15 på lördag ska jag och Malin på hårmodellsuttagning! Gratis klippning o grejjer!! Jaa varför inte!!! O sen festen... fullt upp!

Näe nu måste ja plugga! Faaan alltså att jag aldrig lär mig..vad e de för fel...gaaah!!!

Lite smått och gott!

Dax för lite uppdatering igen då, och Malin, NEJ jag ska inte skriva om bandy den här gången.. de e d slut med nu!!
Tänkte först tala om att jag o Simon såg två jättebra filmer i lördags.. vi  hade en myskväll på tu man hand i lördags..lagade potatisgratäng och lövbiff fyllda med vitlöks och taco ost! Mmmm så gått va de! Sen hade vi hyrt två filmer som vi såg på..Click, som d flesta säkert hört talas om, den va mycke bättre än vad ja först trott..o man fick sig en tankeställare.. Sen hyrde vi en film som hette Imagine Me & You!! Riktigt riktigt bra film!! Se den!!

Idag har ja vart på gymmet..äntligen kommit igång igen..riktigt skönt va d också...nu gäller de bara att hålla i igen... de e ju inte de lättaste när man både ska hinna med skola, jobb, plugg och träning..hmm..men men..de ska nog gå bra...=)

Vi var och tittade på en lägenhet idag! Riktigt fin var den! Så imorrn ska vi ringa och säga att vi vill ha den..sen får vi se hur de går med allt.. jag hör av mig lite mer med info o så när vi vet.. men skulle vi få den kommer vi mycket mera centralt och nära till allt...;0)

Pratade med Malin för en stund sen, och nu e de klart att vi kan komma till Åre när dom e där!! Så då åker vi direkt från Vemdalen till Åre..=) Men måste bara prata med Simon så att de fungerar, men de e så gott som klart..Skoj SKOJ!!!

Har vart i Valbo o letat lite kläder idag..vet inte vad d e me mej..men ja vill bara shoppa shoppa å shoppa!! Men ja hittar inget..men lite snål e ja allt ändå...haha..=) Men skulle vara kul med en ny garderob! Jätte jätte kul!!
Finns rätt mycke snyggt nu, men ja tycker inte d passar på mej...Hade tänkt att ja skulle hitta nå skojjigt till Mias fest också.. men vete sjutton va ja ska ha på mig.. skulle vilja ha klänning eller nåt sånt.. Men vi får se..Inte kan ja planera me Hanna heller, för den lyxungen hon e i Paris hon!! dåååligt nice!!! Ja cill också!!! =)
Hoppas ni har de riktigt mysigt o trevligt!! Å Cissi o Toni är i Mexico...fyyy vilket lyx!!! Själv e de plugg som gäller bara..

Imorrn e de plugg me Sandra som gäller..går riktigt bra me vårt arbete tycker ja! Sen ska ja till Viken o jobba...16.30-22.15... på onsdag e ja helledig..om vi blir klara me arbetet imorrn..annars blir d lite plugg på onsdag me.. men d blir inget jobb ialla fall..men tors o fredag ska ja jobba..har jobbat rätt mycket nu i feb och mars, så nu kommer d bli kosing på kontot sen..niiiice..;0)

Näe, nu får d vara nog!! Hoppas de va lite roligare än snack om bandy ialla fall..haha!!
Puss o Kram på er!

Va säger man

G R A T T I S  B Y N ! ! !
Byn avgjorde efter bara nån minut.. bara att gratulera!!
Trodde att Bajen skulle avgöra när de fick två hörnor i Sudden..dom chanserna skulle de nog ha tatt...
Måste vara så grymt tungt för Hammarby...förlora finalen igeeeen...

Jaja, men nu jävlar får de vara slut på SM-GULD till Byn efter de här!
Nästa år är de fasen SAIK´s tur.. Jajamänsan!
Jag blickar framåt...framåååt..=)


3-3

Kan ju inte säga nåt annat än att det är en spännanden final ialla fall..
3-3 och det är 3 minuter kvar...
Hammarby hade en ledning med 3-0...tungt för dem om dom tappar de..speciellt som Hammarby har haft en 3 måls ledning mot Edsbyn i en annan final också...och då förlorade dom..hmm..spännande spännande!

Sudden..2*15 minuter...första målet vinner..
Personligen tror jag på Edsbyn..tror dom e starkare nu..efter den här upphämtningen..
Vi får se, vi får se..
Tycker synd om Hammarby...men gläds med Byn...

Lite lite lite mer håller ja på Byn nu..liiite...joo de e nog byn som e varmast i mitt hjärta ändå...gillar deras supportrar..dock inte deras spel...glaslirare..;0) Men joo...
Jaja, nu e d tv:n som gäller!


D slår aldrig fel!

Imorse snöade de och molnen låg tjocka...meeen som alltid...lagom till ballongerna ska upp i luften på studenternas, spricker de upp och solen tittar fram!!! A L L T I D
Man V E T att när det är dags för SM-final, ja då är det minsann fint väder..;0)

2-0 till Hammarby efter första halvlek. Helt rättvist lär jag ju säga, för Byn har inte vart  så övertygnade i första.. Lite fult spel..soom vanligt..men vi får väl se vad som händer i andra halvlek...själv har ja fortfarande inte bestämt vilka jag hejjar på! De går som de går helt enkelt!! Men de tar ju emot att hejja på Bajen..de gör de! Ähh ja e neutral...jepp de e ja..HAHA!

Vilket jävla fiasko!

De snöar ju för faan ute...
S N Ö A R!!
Va e de här...hela veckan har det vart vårväder och typ 12 grader varmt...
Så vaknar man idag o så e de vitt ute..
D E P R I M E R A N D E!!
Hoppas för guds skulle att det inte håller i sig allt för länge!! Jag vill ha vår nu, så man blir pigg o glad.. de har märkts den här veckan va bra man mår när de e fint väder ute!

Idag e de bandyfinal.. Edsbyn-Hammarby
Jag e kluven över vilka jag hejjar på..visst, jag avskyr ju Hammarby..Men de vore ju tråkigt om de åker ur bandyserien nästa säsong..vilket kan hända om de inte vinner idag, för att de har en ekonomisk kris.. och finns det inte nåt lag från storstan med, så kommer man snart glömma bort att sporten bandy finns! Vilket man nästan redan gjort, bara små notiser i tidningarna...skämmes!! O med Hammarby borta, lär d ju bli ändå mindre.. grrr!! Å Byn kommer ju bli så kaxiga om de vinner igen..4:e raka då.. hmm..njae jag e nog neutral ja, de lag som vinner får helt enkelt vinna..men joo lite hejjar ja nog på Byn ändå! Jo d gör ja!!

Ja just ja!! De bara måste ja ju tala om!! Årets man i svensk bandy!! Kan ni gissa?! S J Ä L V K L A R T en S A I K A R E!! 2002, 2003, 2004 och 2005 vann Magnus Muhrén utmärkelsen och i år vann hans "rival" priset! Partik Nilsson! De där med rival kan jag förklara en annan gång.. vet inte riktigt om jag vill lägga ut sån info här på bloggen...Men jag kan ju säga som så, att Muhrén är på väg hem till SAIK igen, och i och med det är Nilsson tyvärr påväg bort...

Idag blir de mycket sport för mig.. först e de ju bandyfinalen ja måste se på.. meningen var att vi skulle åka dit, men Simon fick inte ledigt från jobbet, så då blir de tv-tittande.. sen e de ju HV-Brynäs..sista avgörande kvarten..skulle ju vara kul om Brynäs vinner den.. de skulle va skoj om de vinner SM-guld.. vilken fest de blir då..=)
Sen ska ja till träffen och titta på kvalet till Elitserien (innebandy) mellan GGIK-Färjestaden! Skulle ju vara kul om Godis vann... trots att jag avskyr i stort sett hela laget, förutom Becker och Leijon då, men annars e de såna svin som spelar där...suck!!

Den här helgen har i övrigt vart riktigt lugn.. jobbade i fredags och sen var vi bara hemma och tog de lugnt. Igår var jag nere på stan och tänkte shoppa! E i sånt behov av kläder, så ja förde över lite pengar och åkte ner på stan! Men såklart när man verkligen VILL spendera pengar, så då hittar man inte nå roligt. De blev ett par nya svarta jeans, en vitt cardigankofta, dagcreme från Make Up Store, Mascara, halsband, trosor...sen hann ja inte med att köpa mera..;0)
Jag vill ha:
♣ ett par vårskor
♣ ett par nya stövlar
♣ ett par joggingskor
♣ en skinnjacka
♣ en lite sportigare vårjacka
♣ tröjor att ha till vardags
♣ tröjor, klänningar och kjolar till fest!
♣ jeans
♣ plånbok
♣ väska

ja ni ser ju, en hel radda grejjer letade jag efter igår, men fann inget.. jag måste nog bege mej till Stockholm tror ja.. när ja nu ska hinna med de.. e upptagen fram till sommaren nu..hehe..

Näe ni, nu har det här blivit ett låååångt inlägg, så nu ska ja sluta skriva, dessutom har ja en hund liggandes på magen, så de e inte så lätt att skriva längre..

Idag åker föressten Hanna o Erik till Paris..kuuul för dom! Ja vill också!! Å imorrn åker Cissi och Toni till Mexico..ååå alla åker, ja vill! Hoppas ni har d trevligt alla fyra!! Å Hanna när du kommer hem, då jädrar e de fest hos Mia som gäller!!!

Puss o Kram

Plugg, prommis o Jobb

Så kan man kort och gott sammanfatta min dag! Plugg, prommis och jobb!

Träffade Sandra på bibblan klockan 10.00 för att plugga vårt So-arbete! Går riktigt bra faktiskt, och jag tror att vi kommer kunna använda oss av det här i vår undervisning sen när vi är fördigutbildade, och det känns ju bra!! Så ringde Mia mig och frågade om vi kunde ta en liten prommis, så när ja kom hem, bytte ja om och så mötte jag, Simon och Nemo upp Mia vid 13.10...eller ja, meningen var att vi skulle möta upp henne ute vid vägen...meeen som vanligt var vi sena! Simon den här gången faktiskt! Så Mia han komma hit o hämta upp oss!! Sen gick vi utefter ån, och in mot stan och vidare till Boulognern.. lekte och busade lite, och JAG gjorde världens vurpa..hahaha!! Fötterna bara försvann på mej juh!! Och Nemo han skulle i och bada han med alla änderna...hehe!!
Sen vände vi hemåt igen, och stannade på Stortorget och köpte glass, så satt vi i skolan o mös ett tag! Sen lämnade vi Simon som skulle träna, och jag, Mia och Nemo började knalla hemåt igen! De e så fint o mysigt att gå där efter ån tycker ja.. synd bara att de inte e nå liv o rörelse...tycker ja de kan bli ändring på..=)
Vi var hemma igen 15.20...såå över två timmar var vi ute o knallade..bra av oss!! ;0) och 16.00 skulle ja börja jobba, så de va bara o slänga på sig jobbarkläderna och köra rally till Sandviken de.. sen har ja spenderat tiden fram till 23.00 där.. o nu ligger ja här hemma på soffan och ska snart gå och sussa i sängen!!

Går i skolan mellan 9.15-12 imorrn, och sen börjar jag jobba 13-22.15...snacka om att ha de fullt upp..haha!

Jaa de har ju ialla fall vart en kreativ dag idag..12 639 steg, likamed 9 km!! Bra Sophy!! =0)

D var d

Jahaja, de e väl bara att gratulera Edsbyn till platsen på Studenternas då, sen om de är rätt eller fel tål ju att diskuteras! Jag kan ju inte påstå att dom är ett mycket bättre lag än SAIK ialla fall..Men en sak är säker, jag förstår att de vinner på hemmaplan! För snacka om härligt publikstöd alltså!! Vi försökte så gott vi kunde vi, och har börjat fiffla på nya ramsor till nästa säsong, för d behövs..;0)

Hade ialla fall d trevligt med Katrin o Lena..haha!! Va roliga ni e! ;0)
Jaja, de e bara o blicka framåt till nästa säsong nu..Då e de dax!! Gäller bara o spela taktiskt, så man inte behöver möta Edsbyn i semin...E ganska säker på att de hade vart SAIK-Byn i final i år om de inte vart för att VSK valt Hammarby på sin sida.. men men...så e de!
E bara att önska Edsbyn lycka till på Studenternas på söndag! Men stå för faan på benen så de blir en rolig match att se på!!

Tack SAIK för denna säsong! " Vi älskar er ändå....."


Edsbyn - SAIK

   
40835-78    mot            40835-79


Ja, idag gäller det!
Femte avgörande matchen mellan EIF och SAIK!
Jag, Katrin och Lena ska vara där och hejja så taket lyfter,
Då har vi ialla fall vart vad vi kunnat för att ta SAIK till final på Studenternas på söndag!

H E J J A  S A I K  H E J J A  S A I K  H E J J A  S A A A A I K !!!
(håll en tumme ni också=)

Prommis

Idag var det meningen, som vanligt, att jag skulle plugga...meeen vad hittar jag på istället då...jo jag går på en långprommis med Nemo i närmare två timmar!! Eller en och en halv timme blev de nog ungefär.. Gick ut till T-udden! Lite konstigt att gå dit själv, ja brukar oftast ha Mia med mig när jag går där ute, för ja tycker de e lite småläskigt..;0) men ja hade ju Nemo med mej ialla fall!! =0) Vi lekte o hade oss hela vägen! Å försökte mej på att fotografera filuren, men han vill ju inte vara med..haha!! Men fick till några bra bilder...visar er några här sen vettja..
Man behöver ju inte vara rädd att de ska komma nå djur när man går där med Nemo ialla fall, för han skrämmer då bort allihopa han!! ;0) De e ju lite läskigt med löven som prasslar o alla fåglar som låter konstigt..för att inte tala om tågen..haha...lilla gobiten då!!

Sen blev de faktiskt lite plugg när ja kom hem...men sen blev ja så sugen på att baka lite, så jag slog Mia en signal och fick receptet på hennes kladdkaka! Mumma! Så ja bakade en sån o bjussade grabbarna grus på fika!

Imorgon åker ja, Lena o Katrin till Edsbyn och hejjar fram SAIK till SM-final!! ;0)

Nu vill Nemo vara med på bild..;0) Han säger så, d e sant..haha!! Ni får ha överseende med att det inte e så bra kvalitee på vissa bilder, dom e tagna med mobilen..

Puss o Kram på er!!

        
    

Galen fredag!

40835-70

Haha, en liten galen Mia! =)

40835-69

Simon tror nog att dom va duktiga på Sing Star!

40835-68

Hmm...Erik gör...jadu, ja undrar vad han gör!

40835-67

Jag dricker ialla fall öl ja! Mumma!!

40835-66

Spännis!

40835-65

Snyggaste Trion!!

40835-64

Me and Hanna!!

40835-63

Jag o en Crazy Mia! ;0)

40835-62

Å mera Crazy Mia!! Haha

40835-61

Girlsen sjunger hem points åt oss! ;0)

40835-60

Hmm ja va ska man säga..;0)

40835-59

Den Grabbiga trion!!
(inte lika snygg som tjejernas trio direkt, haha! =)

40835-58

Min älskling!



Lite av alla korten vi knäppte! Ja orkade inte ladda upp några fler..;0)

Helgens

I fredags va de ferre...
Vi firade Hanna o Dubbe som har fyllt år..=)
Va en riktigt rolig kväll! Vi började med att spela biljard på Interpool..jag och Hanna mot Simon o Erik..tyvärr så vann dom två matcher, men vi vann faktiskt en!! =) Sen lkäkade vi mat..var väl inte så där superduper gott..men d gick minsann ner! Sen tog vi oss hem till Hanna o Erik!
Så kom Dubbe o Backe o Mia o Dallas dit också! Va riktigt kul att Mia o Dallas också kunde vara med! blev väl sista gången me riktigt fest med dom nu på ett tag! Så de va skoj skoj!!
Sen blev d lite spel och så Sing Star så klart!! Åå va vi var duktiga...haha!! Jag, Hanna o Mia, mot grabbarna!! Jädrans va vi sjöng på!! Hellre än bra ialla fall!! =) Men kul som faan hade vi!! Så tokade vi till oss o knäppte sjukt mycke bilder...haha!! Vi e inte som andra vi inte...haha!! Lägger upp några här sen!
Sen skulle vi gå på Hangan hade vi tänkt! Meeen, där va de NOLL !!!! personer...så efter mycket om o men började vi röra på oss mot Donken för att ta en liten matbit.. Men när vi gick förbi Goya fick vi höra att de bara kosta 40 kr att gå in, så Jag o Mia bestämde oss för att gå in där, medans Hanna, Simon, Erik o Dubbe gick på Donken!! Jag o Mia svingade på våra lurviga och röjde på rätt bra där inne! Kul kul va d, förutom att musik inte var riktigt i vår smak!! Men men..=) Sen bidde d taxi hem!!

I lördags vart d lite slapp först... och sen åkte ja hem till Hanna o Erik för lite melodifestivalmys!! Vi hade riktigt trevligt.. handlade o lagade tacos!! O såg på Melodifestivalen! Va lite sura miner ett tag när inte Marie fick några poäng..;0) Men hon fick tack o lov några av folket..;0) Själv tycker ja RÄTT LÅT VANN för en gångs skull!! =) Tror de går bra för dom i Europa faktiskt!! Sen efter det så kollade vi på En natt på museét! Vi garvade på rätt bra, men om de var för att filmen va bra eller för att vi var trötta kan vi ju fundera över...haha!!
Tack ska ni ha för en supertrevlig kväll ialla fall!! ;0)

Idag har d blivit innebandy på träffen..brorsan spelade DM med junisarna...så vi kollade en match, sen åkte vi hem, hämtade Nemo och så gick jag en prommis i boulognern medan Simon o Erik tränade o sen åkte vi till Viken och gick på bandy!! SAIK spöade Edsbyn med 5-1! Så nu e de avgörande matchen i Edsbyn på tisdag!! Jag hoppas ja kan vara ledig från jobbet då, så vi kan åka upp o hejja på vårt SAIk så d tar sig till Studenternas!! ;0)

Hejja Hejja SAIK!!

Nu ska ja ta o lägga upp lite kort från fredan! =)

Pussar o Kramar!

Marie Lindberg

Vilken låt hon har! Synd bara att hennes röst inte riktigt håller.. man märker att hon e rookie!!
Men efter lite mer övning inför storpublik så!
Tror nog att nervositeten förstörde litegrann för henne! Hade hon bara vart lite stadigare på rösten så tror ja jurygrupperna gett henne lite mer poäng!!
Kanonlåt!


Ja lyckades

Fick respons av min lärare idag, angående den respons som jag gett igår till de övriga i min klass... Jag skrev ju i bloggen att jag inte var så nöjd med de ja skrivit ihop, men de va min lärare..;0)

Tack för de kommentarer du lämnat på atlasberättelserna. Det har du gjort
mycket genomtänkt och bra. Du har lyckats att ge bra, positiv respons men
även gett tips om lite förändringar/brister som kan vara värda att tänka
på. Mycket bra!

Känns ju riktigt bra att veta kan ja säga!


Har vart på stan och handlat presenter i stora lass idag..Vill ju ha en liten present med när de har fyllt år o allt..;0)
Blir ialla fall biljard och mat på Interpool före innan vi går hem till Hanna o Erik o fortsätter partajet där. Meningen va ju att grabbarna skulle bubbla, meeen då drog sig en ur, o dom blev bara två, så då ville dom vara med oss...och vi vart ju också bara två som skulle biljarda eftersom Lelle O Linda inte ska me, vilket e myycke förståligt! Tycker så synd om dej gumman!! SÅ då kör vi en dubbeldejt på Interpool först då! =)

Nu ska ja ta och hoppa in i duschen, och börja gör mej i ordning..kanske ska ja äta nåt först...så ja inte e så sur o grinig..haha!!

Ser framemot en trevlig kväll me trevliga people! =)
Pusspuss

Dra på trissor!

Jag pluggar idag, de ni ! =0)
Har nyss skrivit kommentarer på mina klasskompisars atlas-sagor som vi har skrivit! Inte de bästa jag gjort kanske, men jag har gjort det ialla fall!
Ska se till så att jag gör klart kursplaneanalysen sen också, så är jag av med geografiavsnittet sen! Skööönt!
Synd bara att vi inte hade mer geografi, och mer Gunilla!
De senaste två lektionerna har verkligen vart sååå onödiga!! Alla höll på att somna på lektionen och ingen orkade med att diskutera hans trista saker...suck!

Nu är det plugg som gäller tills på tisdag igen, hur jag nu ska hinna med de kan man ju fråga sig.. men men de finns nog tid. Eller nåt..haha! Ikväll ska ja hem till Hanna o kolla på Beck - Advokaten, sen ska vi gå på bio tillsammans med våra grabbs.. Sen imorgon då är det lite fest tillsammans med Hanna, Erik, Dubbe, Lelle, Linda.. får se om de blir några flera... Grabbarna ska iväg till badet o bubbla..vi tjejer har inte riktigt hittat på vad vi ska göra ännu...hur ska vi kunna slå deras mys må tro..nån som har några förslag! Ge oss!! Vi vill ha myysigare..;0)
Sen blir de lite fest då då..o säkert lite Sing Star, de e vi så bra på..=)
Sen på lördag så ska vi vara bakis..o så är det Melodifestival titt med Hanna, och kanske kanske, blir de fest då med..De beror litegrann på Malin..;0) Jaa, jag har fullspäckad helg som vanligt! Men kul är det!

Får se hur vi gör med Kungsberget...ev så struntar vi i de! Jag skulle behöva ta ledigt annars, o dessutom så går ja i skolan klockan 9 på morgonen efter..så njae...just nu lutar de  väl mest åt en bangning! Men vi får väl se om nån lyckas övertala oss!

Nu är det ialla fall bestämt att vi ska ha semester midsommarveckan och veckan efter!! Midsommar blir nere i Karlskrona tillsammans med Hanna, Erik, Lelle, Linda och JOhan...plus Simons kompis Johan som bor däre ner, så ska vi vara på deras segelbåt!!! Låter d underbart?!? Jaa de kan ja lova att de gör!! =) Sen efter midsommar så åka vi till Simons underbara stuga och är där några dagar, o sen avslutar vi semester o Norska fjällen, Beissheim.. där vi ska vandra tillsammans med Hasse & Ellen, o så ska Simons farbror hans fru och deras två barn också med!! KOmmer bli två uuuunderbara veckor!!! =0)

Sen bire nog jobb för hela slanten tror ja!! I guess att de kommer bli lika mycket som förra sommaren...även fast de finns i mitt bakhuvud hur dåligt ja mådde, så har ja ändå glömt, för jag borde inte vilja jobba lika mycket..men jag måååste...vi ska ju till Thailand!!! =) Wiiihoooee!! Vikket år! =)

Näe nu ska ja steka blodpudding..=)
Pussen o Kramen

Jag tänker inte bry mig nåt mer
Jag kommer köra på i mitt race
That´s who I am
Take it or leave it!!

Förklaring

Efter ett långt samtal med min vän M idag ;0) förstår jag nu att det handlar om en sjukdom. Den sjukdomen som är bland de vanligaste i vårt avlånga land...peronlighetsstörning..det är ju verkligen lessamt för alla inblandade parter, då alla drabbas på sitt sätt.. Men jag hoppas verkligen att allt löser sig!


Idag har jag vart på bandy!!
SAIK spöade Edsbyn!! Såå jävlans skönt!! Hoppas dom lyckas två gånger till bara!!

Har vart på stan med Hanna idag..;0)
Å så har jag fått underbar massage!
Uttnyttjade presentkortet som jag fick av Mia stumpan när ja fyllde
åå fy farao va skönt de va!! Mmm ja njöööt!!
Men nu har ja nog ont i morrn..haha!

Imorrn bire bio med Hanna o Erik på kvällen
Men före de ska jag o Hanna kika på Beck - Advokaten!

Nu ska ja sova!!
Men först pussas!!

Puss o kr am

Jobb + P-fest

Åå va ja e trött! Kom aldrig i sängs igår heller, som vanligt..Å så upp tidigt i morse..var ju tvungen att raka benen och noppa ögonbryn och alla såna tjejgrejer i morse..eftersom ja inte kommer att hinna de före festen ikväll..Får väl se till o sminka mej o så på min rast eller nåt..o sitta uppsminkad i kassan med glitter på ögonlocken..haha, vilken syn! =)

Näe jag ser verkligen framemot kvällen, och det ska bli hur skoj som helst! Hoppas jag ialla fall! ;0)
Å ja måste packa o grejja litegrann nu med, men jag har ju ialla fall sett ut vad jag ska ha på  mig, och jag kommer bara ta med ett enda byte!! De ni!! Men ja kan ju inte ödsla tid på att välja kläder sen inte, så därför får d bli gjort nu!

Näe nu e de stress stress....som vanligt!! ;0)

Puss o nyp i baken!!


Ibland vill man bara förstå
Jag förstår inte
och det gör mig lessen och besviken

Ja va säger man..

Vad har jag gjort dig egentligen?!

Vad tror du att du tjänar på att snacka skit om mig?!

Jag har aldrig tyckt något ont om dej,

Även fast jag vetat att du inte har tyckt om mig.

Jag har inte gjort dej någonting

Jag alltid sagt att du kan få vara med

Men du har aldrig velat

Man kan inte ?paxa? någon för resten av livet

Och jag har aldrig försökt ta någon från dej

Men nu börjar jag ändra mig

Ingen förtjänar någon som kräver att man ska välja..

Du måste vara en väldigt osäker person

Och bara därför tycker jag synd om dig

Jag behöver inte tävla med dig

Och jag bryr mig inte om dina ord om mig
De är bara du som förlorar på dom

Jag vet att jag betyder något

Jag vet att jag betyder mycket!


Mys me Mia Min Mia

Idag har jag vart på stan me Simpa..men den kille e inte så rolig att gå i affärer i, för han suckade efter en affär..hehe!! Men ja drog minsann med honom i några till ialla fall! Så blev de en fika/matbit på Waynes! Men inget shoppat..förutom på systemet..;0)

Ikväll ska ja mysa med Mia Min Mia!! =) Ska bli riktigt myspysigt...vi ska se på Beck o äta lite gotta...typ popcorn då då, eftersom jag har bestämt mig för att fortsätta med mitt godisförbud ytterligare en månad..=) Hur som så¨ska de bli jättetrevligt att umgås lite me Mia, de va så länge sen vi gjorde de nu ju...*dumma oss* =0) Men jag har ju vart sjuk o grejjer, så har ju inte kunnat umgåtts med någon alls..suck! Nu e de prick 1 månad kvar innan hon åker också..booring, vem ska ja nu ha mina tv-kvällar med?!?! Men de blir en tur ner ialla fall, o spana på tyska tv-serier...hehe..=) Å partaja så klart..;0) Tur att hon kommer hem lagom till N0llningen ialla fall!! Vi e verkligen ett dundergäng iår!! Fy faan va kul vi ska ha!! Hihi!!

Imorrn så är det personalfest på jobbet! De blir nog trevligt! De flesta e ju trevligare på fritiden än vad de är att jobba me ialla fall! Tack o lov! De finns så många "ägg" på mitt jobb, så ibland får man panik.. Men d e väl bara att bita ihop antar ja..tyvärr! Men men, kul kväll ska d bli imorrn ialla fall!!

Ååå just ja, våran Norge resa blev inställd:0(
Ellen jobbar ju inom LO i Norge, och det kom en sak ivägen så hon var tvungen att jobba! Känns lite trist, när man sett framemot nåt så länge, men men, inget att göra åt.. Förstår henne absolut! Vi får se fram emot fjällturen i sommar istället!!

Ååå vår midsommar e ju spikad också!! Vi ska till Simons kompis nere i Karlskrona! Så ska vi ut med deras segelbåt!! Kan d bli mycke mysigare!! ;0) Å så ska ja på bröllop 2 juni..;0) D händer lite grejjer..som vanligt runt mej..hehe!!

Näee, undrar ja om man ska ta o hänga lite tvätt! Måste ju titta ut vad ja ska ha på mig imorrn också.. KOmmer ju ha bråttom bråttom från jobbet imorrn juh!! Slutar 17 o bowlingen börjar 18!!! Skynda skynda, som Gunde skulle ha sagt!!

Näe ni.. Kramen Bananen!!

Ååå ja fattar inte hur du kan vara så jävla barnslig!!
Tror du att du har äganderätt eller?!?!
Hon bestämmer väl själv vilka hon vill o inte vill umgås med?!
För henne handlar inte allt bara om Dig!! Dax för dig att förstå de nu kanske!
De e så mycke du inte vet!!
Och de e lika bra att du inser att du kommer att få dela henne med Mig!!