Fester!

Inom loppet av 6 veckor har vi haft 4 fester i familjen Persson/Forslund. Det började med Milos namngivning i september! Förutom att Noah kräktes, av vad vi tror va nervositet/spänning, så han och Simon blev hemma så var det en mycket fin dag!! Många kom och firade Milo och han fick såå mycket fina presenter! Pengar, sparkonton, halsband, en sparkbil, fyrhjuling, Elodie säck, porträttfotografering m.m 
Jag och Linda genomförde ceremonin och det gick bra trots att inte Simon var med!
Linda har en stor plats i Milos liv och han älskar verkligen henne. Därför var det inte något svårt beslut vem som skulle vara hans fadder!! Våra barn har fått en varsin fadder, Milo har Linda och Noah har Lotta! Vi vet att dom alltid kommer finnas där för våra barn och händer det mig och Simon någonting så vet vi att de kommer ha det bra!! 

❤️❤️❤️Den 2 oktober hade jag födelsedagsfest, tjejfest med Lustparty!! Vi var 16 tjejer och hade det galet kul!! Efter partyt gick vi ut på Allstar och svängde våra lurviga med E-type!! 
Jätterolig kväll!!
Sen var det Noahs tur att äntligen ha födelsedagsparty!! Han hade bjudit in 10 kompisar och alla kom! På schemat stod bio, disco, lekar, pizza, popcorn, fiskdamm! Två och en halv timme party och Noah var helnöjd med kvällen!!
 
Igår var det dags för Simons 30-års fest!! Vi var 26 underbara härliga människor hemma i vårt hus!! Finns det hjärterum finns det stjärterum! Visst var det lite trångt, och det blev högljutt men det blev en superhärlog kväll!! Vi är så lyckligt lottade som har de bästa familjerna, släkt och vänner!! Underbart!! På fredagskvällen, när Simon fyllde, hade några varit hem hit och stökat ner vårt hus rejält...med underkläder, Buntband, inplastad bil, fiskar i badkaret, fusilli under lakanet u name it! På lördag morgon fick han åka till Ica maxi utklädd till doktor mugg!! :)

Förutom 4 fester under dessa 6 veckor så har jag även hunnit med en tjejresa till Stockholm med mamma, Lotta, Anki, Linda och Carro! Vi hade blivit uppgraderade till juniorsvit så vi bodde lyxigt och hade det mycket bra! 
Annars så hänger vi på Öppna med våra fina kompisar på dagarna!! Älskar't!! 

Noah har även tagit sitt första skolfoto!! Mammas älskling!! 

Jaa men det är väl det!! Allt är bra med oss! Vi trivs!! Milo växer och är ett riktigt charmtroll! ❤️

Kram på er!!

7 månader

Jag får sån panik över att tiden går! För fort! Alldeles för fort! 
Och jag får panik över att jag är alldeles för dålig på att dokumentera Milos tid som liten! 

Alltså jag njuter!! Jag älskar livet som föräldraledig! Men det är jobbigt! Dagarna är fyllda och det är stress för att hinna med allt!
Senaste månaden har varit ännu värre, då Simon bröt nyckelbenet på korpfotbollen! Finalen! Men de vann iaf!
Men det har betytt att han inte har kunnat använt höger arm, så jag har fått gjort det mesta...tuffa veckor, men allt går! 

Mycket sjukor har det varit!
Det började med att Noah klämde tummen i bildörren! Aj! Tur vi har sjuksköterskekompisar som kan pyssla om! Sen blev Noah sjuk och kräktes en timme innan Milos namngivning så han och Simon fick vara hemma. Dagen efter det bröt Simon nyckelbenet! Och när Simon var på rektorsutbildbing hade Milo krupp så vi fick åka till akuten mitt i natten 😔 Jag har tagit bort ett födelsemärke på högra bröstet idag, så just nu har jag värk emellanåt! 

Förmiddagarna tillbringar vi på Öppna förskolor med fina mammor och barn eller så äter vi någon god frukost någonstans! Vi är flera mammor som brukar ses och det är sååå kul!!