Testing!

Äntligen har blogg.se fått igång sin app! Vi får väl se om jag kan bli bättre på att spontanblogga då kanske ;)

Kan berätta att Noah har skrivit sitt namn själv på datorn idag!! Så duktig!! Får kör lite "skriva sig till läsning" med honom! ;)

Kram till er!


Turkiet 28 maj - 4 juni 2011

Här kommer lite bilder från Turkietresan i maj/juni! Bättre sent än aldrig!
Det var ju världens bästa mamma/mormor som bjöd oss en vecka till Turkiet, Side, Pegasos World!
Vi hade en underbar vecka tillsammans och hade så roligt ihop!
Vi är verkligen ett oslagbart team!
Min älskade familj!


POSERA!!


Min fina bror!


Det blev några drinkar eftersom det bara var att hämta!


Simon tyckte det var gott!


Stekar´n!


Mamma firade sin 50-års dag när vi var i Turkiet!


På  morgonen fick hon en OnePiece av broder!


Efter lite massage åkte jag och mamma iväg på parasailing! Såå häftigt!


Högt upp var vi!


Och så blev vi doppade!


Världens finaste 50-åring!!!

På kvällen gick vi till en restaurang där vi fick finaste platsen och en väldigt proffsig uppassning...dom gick iväg och köpte tårta och gjorde verkligen kvällen till ett minne!

Finaste bästa mamman!
Vi älskar dig!!


Godaste tårtan jag någonsin har ätit!


Noah höll såklart låda =) Han sprang runt och hjälpte servitörerna att duka av borden! =)


Hela glada gänget!


Noah fick en egen drink av den snälla personalen!


Vi badade en hel del också och Noah gillade de!!! Eller rättare sagt älskade det!! Han simmade runt i den stora poolen med armpuffar på!! Tror han lär sig simma utan ringar snart!! Skulle egentligen vilja hoppa på simskola med honom, men det är ju så satans dyrt...suck!! Han var ialla fall som en fisk i vattnet!Grabbarna tyckte om att dyka, både de små och de stora!Simma simma simma!!

Bilder från poolområdetDe fanns såå många olika efterrätter att välja på! Och man var ju tvungen att smaka på allt =) eller ialla fall nästan allt...så är såg tallriken ut före...


Och såhär såg de ut när man hade ätit klart....
Tuffa killar på balkongen!
Rednex spelade in en musikvideo på skeppet i poolen när vi var där...som tack för lånet hade dom en gratis show för oss på hotellet en kväll!


O jisses! Det var inte lätt att sortera ut några bilder när man hade 800 att välja mellan!

Tack mamma för en underbar resa!


4 september 2011

Ligger hemma i sängen och försöker kurera mig! En förkylning verkar smyga sig på...det sticker i halsen, näsan och ögonen ooch kroppen och huvudet värker...
Därför tänkte jag passa på att uppdatera bloggen litegrann! Känner mig lite ledsen själv faktiskt för att jag är så otroligt dålig på att blogga!! Vi har gjort sååå mycket roliga saker i sommar som jag skulle vilja blogga om, men det finns helt enkelt inte tid och ork att lägga ner på bloggen! Supertrist tycker jag själv!

Iaf så är allt bra med oss om man bortser från ovan nämnda förkylning! Jag har börjat på mitt nya jobb och trivs jättebra! Men de känns som att jag skulle behöva dubbelt så många timmar på jobbet än vad jag har... min ramtid följs inte alls..men så småningenom ska nog det fungera!! Jag vill ju ha allting perfekt och ordning och reda på allt..men snart så!! =) Barnen är helt underbara! Jag har verkligen haft turen att få en drömklass!

I helgen har vi haft besök av svärföräldrarna och Simons farfar och farmor! Jättekul att dom får komma och se hur vi har det och får lite längre tid med oss och Noah än vad de blir när vi stannar där på vägen hem från Dalsland/Värmland!
Bilder från i somras