Mitt nya hår

Kom ju på att många av er inte har sett min nya frisyr kanske..och nu har jag äntligen fått en skaplig bild på den, så då kan ni väl få se då..;0)




image95

Varsågod girls!



Kände för att bjussa på några läckerbitar
när de är Valborg och allt!

Varsågoda!
(synd bara att ingen av dom va riktigt het;0)



image94

En till lista

Den där Anna, hon har måånga listor hon..så här kommer en till som ja hittade på hennes blogg..;0)

Fyra jobb jag haft:
1. Roxy/Star bio
2. Sandvik Bruksgården
3. Konsum, Enen och City (butik och spelbutik)
4. Skeppshandeln Marstrand

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Bodyguard
2. Dirty Dancing
3. 10 orsaker att hata dig
4. Armageddon

Fyra ställen jag bott på:
1. Sandviken
2. Gävle
3. Hofors
4. Marstrand

TV-program jag tittar på:
1. One Tree Hill
2. CSI
3. Grey´s Anatomy
4. OC

Fyra platser jag har semestrat på:
1. Zakhyntos, Grekland
2. Azorerna
3. Agia Napa, Cypern
4. Hurgada, Egypten

Webbsidor jag besöker dagligen:
1. aftonbladet.se
2. blogg.se
3. blocket.se
4. hotmail.com

Fyra favorit-maträtter:
1. Tacos + Tacogratäng
2. Potatisgratäng m. lövbiffrullader fyllda med vitlöksost.
3. Grillat
4. Kräftstjärtssallad på George´s

Fyra ställen jag skulle kunna tänka mig att vara på just nu:
1. Västindienkryssning
2. Hos Simons pappa i skogen och bara vara och ta d lungt
3. Jorden-runt resa
4. Las Vegas och vinna pengar! ;0)


Kryssen

Sådär ja, då har man ätit en hotellfrulle då, smask smask!

Tänkte att ja skulle uppdatera lite med allt som hänt på sistone!
Kom ju på att ja inte har berättat om kryssningen än heller.. de e väl i och för sig inte lika kul nu när det inte är färskt, men jag kan ju säga att de var sååå lyckat!!
Sov i sandviken natten mot lördag, för att vi skulle hamna på samma buss.. satte oss till rätta i bussen, på de platser där man inte skulle synas om man drack en droppe alkoholhaltiga drycker..;0) Så ropar chauffören ut att man inte får dricka i bussen bla bla.. efter stoppet i Gävle pratade han åter i mikrofonen denna  gång med orden: Eftersom vi har så fint väder idag, passar de ju fint med en öl, så vi tar bort förbudet! Jihhoo..=) Inte för att vi brytt oss ändå, men nu behövde vi ju inte smyga!! Efter 5 timmar i buss, som ändå gick relativt fort för vi snacka så mycket var vi framme på terminalen..där fick vi vänta way to long..med bara 3.5% hahaha.. men de gick de me!! Tillslut fick vi gå ombord på båten och upp till vår hytt, på 9:e våningen!!! Vilka jävla hytter vi hade!! 2 personers hytter med fönster och alla hade vi efter varann..kan ju säga att de blev en hel del spring mellan våra hytter, och dörrarna stog på vid gavel hela resan!! Vi brudar tog en sightseeing på båten och shoppade taxfree innan vi snyggade till oss för Smörgåsbordet!! Vilken succé, kanonmat var de, jag åt så ja höll på o dö...så gjorde jag som tanterna som bodde bortanför oss...plockade med mig lite brieost och kex i väskan..hahaha!! Sen va de krog och dans för hela slanten!! Vi sjöng karaoke, shakade some ass, drack lite, shakade lite till, drack lite, shota lite, dansa lite, kissekatten gick och lade sig..o så fortsatte danset.. Dom spelade så grymt bra musik och drinkarna smakade mumma...=) Några gånger sprang vi UPP till vår hytt och shota lite Salmiakki för att bli lite fullare..haha!! Fattar fortfarande inte att moster Anki fick i sig så mycket...trodde hon skulle decka av..haha!! Vi hann med att drycka lite för M som raggade järnet också..haha.. men  d gick ju sådär för oss..haha...o brorsan...jaa han e brorsan han..hehe... När klockan blev 4 slutade musiken och vid begav oss tillbaks till hytterna för lite nattmat och öl.. sen 5 blev de sova av.. pigg som en lärka dan efter..hehe.. näe men nästan ialla fall..och så blev de shopping o mat och Smirnoff och drink innan bussen hem...
Behöver jag säga igen att vi hade sååå jävla kul!!
Vi har redan börjat planera nästa kryssning..så kul när vi kan hitta på så mycket skoj tillsammans trots att vi är utspridda i åldrar från 20-50 år! De ni!

Igår va de ju "samma gamla gäng" så partajade igen, när de var 40-års fest för Thompa P.. Fast   inte bror o M och inte A och T för dom skulle bort..men jag och Simon, mamma mats, lotta och niklas partajade på rätt rejält!! Vi stog o shakade till Per Gessles musik DVD här hos mamsen så fönstrena höll på o krossas!! Så himlans roligt hade vi.. Sen tog vi taxi till Livingroom/Marquee... Uppe i den vuxnare delen satt en trubadur och sjöng..superbra verkligen!! Och där nere va de discomusik!! Kom på mig själv att tänka att de här är fasen bättre än nåt av uteställena som finns i Gävle..försökte få bort tanken, för va fasen..Sandviken liksom..men kom på mig och tänka de igen!! OCH faktiskt..såå jädra bra var det på "Prinsan" igår...och jag tror minsann att jag härdanefter ska försöka få med mej folk dit..för de va såå mycket bättre än Gävle!

En helt lyckad helg so far..  idag ska vi ut till stugan och fira min mormor som fyller år.. och sen blir de hem till Gävle för å förbereda sig för morgondagen! MEN och ett stort MEN är ju att de ska bli 6 grader imorrn...och vi ska vara ute hela dagen...suckk!!!!

Ja ni, nu vet ni vad som hänt på sistone..ska lägga ut lite bilder också kanske.. eller så lägger ja dom på bilddagboken..Ni som vill ha adressen dit får i så fall fråga..

Kram på er, och är det nån som har somnat, så jaa de gjorde inget, för de stog inte så mycket vettigt ändå!! Haha!!

Lista från Anna

Tack Anna för listan!
Jag svarar på den här på bloggen istället!
Ni som vill får gärna "sno" den och svara på den, vore skoj!
Tio första:
Första bästa kompis:
Den allra första riktiga kompissen e nog Eva-Lena
Första bil: Fick låna en gammal kadett av min morfar när ja nyss tagit körkort, men den rasade ihop på motorvägen...Min första egenköpta bil var en Volvo V70!
! (Anna din Groda diggade ja som fasen..haha, man bara hoppa fram juh..men den tog oss ju ialla fall fram o tillbaks till Arlanda, bra bil! ;0)
Första jobb: CallUp och trapstädning, men de övergav ja efter 2 mån och då blev de min älskade bio!!! Mitt andra hem! (Anna när faan va du skogshuggare!?!?)
Första köpta skiva: Ska man komma ihåg de?! Va säkert Arvingarna eller nåt sånt..;0) "Sabina" kommer ja ihåg va den första skivan jag fick ialla fall!
Första riktiga kyss: De kommer ja inte ihåg..första pussen var ialla fall med Stor Markus tror ja, men den första absolut riktiga kyssen..ja d kan ju ha vart K...hahaha

Första piercing: Har aldrig haft nån, om inte hål i öronen räknas..
Första konsert: Tomas Ledin när han hade Rocktåget, på gräsplan på Jernvallen, de va grejjer de..;0)


Nio sista:

Sista alkoholdrycken: En blanda-en-god-drink drink på LinvingRoom
Sista bilfärd: Jihoo..då fick jag köra Mattes NYA Touareg, vikken jävla häärligt bil..stor som en buss! De va en läcker bilfärd kan ja säga!
Sista filmen du såg: På DVD var det nya American Pie, och på bio var det Beck
Sista bubbelbadet: Oj jädrar, ska man komma ihåg de också..jag vet att vi bubblade hemma hos Simons släktingar i deras bad, men de va ett år sen, efter de måste ja väl ha bubblat tycker ja..men ja kommer inte ihåg...Jooo men va faan..jag Simon och Söder badade ju Bubbelbad när  vi var i Åre!!

Sista spelade cd: Melodifestivalen 2007, igår som förfest musik hos mamsen!
Sista gången du grät: De var när jag läste Alfons blogg! (
www.alfons.blogg.se ) Läs den om ni inte redan har gjort de
Sista måltiden: Grillspett med potatisgratäng, kärlknul, sallad tzatsiki mm. på Thomas 40-årsfest igår! Nu e de snart dax för lyxfrulle hos mamsen, hör att de pratas om bacon, ägg, prinskorvar..mmm bakisfrulle..hehe (fast ja mår fasen skitbra, inge bakis idag!)

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej, de tror ja inte..
Blivit arresterad? Nej aldrig
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja
Varit på tv? Jo, de tror ja att jag har.. jo d har ja
Fått ditt hjärta krossat? Just då kändes de som de, men nu i efterhand e ja bara glad åt de..
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
Haft ett one night stand? Nope..de ni!
Busringt till nån? Haha, ja vem fan har inte gjort de!

Sju saker du har på dig:
Hmm, de blir jädrigt svårt att svara på, med tanke på att jag sitter med ett täcke runt mig och ett par trosor på mej bara.. ;0) Trosorna är för övrigt sååå gamla, för jag glömde ta med mig trosor när jag åkte hit, läs Viken, igår..klantigt! Så nu har jag ett par gamla string med snobben..hahaha!! Jaja, ja säger då de! Men igår hade jag mer kläder på mig, då var de trosor, bh, knästrupor (osexigt, jepps ja  vet) leggings, klänning, midjeskärp och halsband.

Fyra personer du kan berätta  nästan allt för:
De finns flera personer än fyra jag litar på och kan berätta nästan allt för.
Men Anna, Mia, Mamma, Hanna, Lotta, Madde och Simon e nog dom som jag brukar berätta det mesta för. Men är det nåt sååå stort då är de alltid Anna som får höra de först..;0) Men ni andra vänner, bara så ni inte känner er utanför så litar ja på er med, annars skulle ja inte umgås med er..haha!!


Tre val:
Svart eller vit? SVART!!

Sommar eller vinter?    Sommaren slår lite högre, men tyvärr så jobbar man ju jämt då, så man missar den ialla fall..:0) Men så tycker ja om vinter också..men Sommar kommer heklt klart först!!
Choklad eller chips? Choklad!! (varför får man inte välja mellan popcorn också!!!)

Två saker att göra innan du dör:
- resa runt i världen

- blir rik e väl för mycket önsketänkande, så de får bli skaffa familj och leva riktigt Svensson-liv..;0)

En sak du ångrar:

Att ja inte åkt som Au-pair!


Nu e min frulle klar, så nu e de bäst att kila!
Puss På er!!


Sommar

Idag känns de verkligen som att de e sommar. Hur underbart skönt som helst..men vad gör man då..jo sitter inne! Jag har ju i och för sig vart ut, men de va ju för att ta mig till gymmet, o där var man ju inne igen, och så hem och nu e de dax för duschen, lite mat och sen ska jag åka och jobba...dammsuga ska jag hinna med och göra också..jag har en blackout..sitter och velar om hur man skriver till dammsugare..men 2 m va..:0) Har ingen större lust med jobb..men men...jag kan ju vara glad att de är en kvällstid ialla fall!

Jag måste ta tag i min deklaration också..ska få utdrag på hur många dagar jag jobbade förra året idag, så då vet jag hur mycket jag kan dra av på resor till och från jobbet..de e ju typ 5 mil..mer till o me, så jag får dra av ungefär 90-100 kr per dag! Så de blir ett trevligt avdrag..=)

Nemo var så duktig på hundkursen igår så..fast han tröttnade litegrann där på slutet..haha..men annars var han jätteduktig..kan bero på att matte och husse hade korv i godispåsen..!! :0)

Idag e vi bjudna på fest hos Mini, utflyttningsfest..synd att vi inte kan gå..eller Simon kan ju gå, men jag kan inte gå..kommer inte komma hem förräns vid 23.00 o hade jag haft ett annat jobb hade man ju kunnat åkt direkt..men man blir inte så fräsch när man jobbar på ICA..haha! Får ta festen på måndag istället! Å så imorrn då såklart!!

Näe ni, nu lär ja fixa mat och börja fixa mej själv!
Kramen på er!!
Och ut i värmen om ni kan!!

Klimatsmart

Blev nyss utmanad av Anna om hur klimatsmart jag är... Hmm..skärmmade att om alla skulle leva som mig, så skulle vi behöva 2.72 jordar...jisses!! Uscha va man skäms!!
Jag måste ta och titta på Al Gores film nu jag också, så kanske jag blir lite mer miljömedveten!

Fy faan va ja hatar pollen!
De rinner i näsan, kliar í ögonen och kliar i halsen på mig..usch och fy!! Så irreterande juh! Men sen får ja ju skylla mig själv lite också, för man kan ju gå och få en spruta..men jag e ju så spruträdd så ja vill inte ha nån..vikket pucko!!

Nu ska jag bege mej till gymmet har ja tänkt..sen får vi se hur mycket tid jag har över om jag hinner träffa nån av mina gummor och ta en prommis!!

Over and out!

Vårtjutet

Jag tycker jag börjar bli lite smådålig på att uppdatera nu faktiskt!
Har ju inte skrivit något om kryssningen ännu..o de e ju skandal de ju..haha Men de får bli en annan gång!

Igår var det Vårtjutet! De va riktigt trevligt, de mesta ialla fall..hade kunnat slutat lite bättre..Men vårt lag var ju ialla fall bäst!! ;0) Var lite förfest hos Linda först och sen mellanfest på 27:an, med kubb o grejjer..va trevligt!
Roligt med såna här tillställningar för man träffar så mycket nytt folk!! De är verkligen kul! Synd att man inte har träffat dom tidigare bara!! Men men, bättre sent än aldrig..

Imorrn e de jobb som gäller..o så ska ja hinna med att ta mig till jöbbe också! Inte taggad på de alls..men men!! Money Money!!

Sen på lördag e de 40-års partaj och utgång!! Och på måndag då är det Valborg och högskolan!! Ska blir riktigt trevligt!! Kommer komma massa roliga människor..eller de flesta e roliga människor!! Undantag finns ju alltid..haha! Men ska bli riktigt trevligt ialla fall!...

Att vinna med hjälp av fusk e väl inget att vara stolt över?!?

Vila i frid Alfons!

Hittade en blogg på nätet som jag har läst från första inlägg
tårarna rinner ner för mina kinder!
Så ofattbart
 så liten
men en sån otrolig kämpaglöd
 Han borde ha hela livet framför sig
Hur kan livet vara så orättvist?

De positiva är att jag vet att du har det bättre med din morfar
än vad du hade när du åkte in och ut på sjukhus
Nu slipper du all värk!
R.I.P Alfons!!


http://alfons.blogg.se







www.barncancerfonden.se

Underbar film

Spelar ingen roll att jag sett filmen massvis med gånger

Jag gråter ändå floder varje gång jag ser den...


T  I  T  A  N  I  C


image93

Tidsfördriv

Har inget speciellt att göra just nu..så jag har suttit och surfat runt på lite olika bloggar..
Har dock inte hittat nån speciell.. bara massa fjortisbloggar som man garvar ihjäl sig åt när man läser..suck!
Jaja, de gör nog säkert folk åt mig med..

Snart ska vi åka till gymmet ialla fall..fast ja e så himlans trött och har träningsvärk, så de ska bli intressant att se hur de går faktikst!

Åå jag längtar till min semester!! Den kommer bli i anslutning till midsommar! Så då blir de ju, som jag skrivit tidigare bilfärd ner till Hasslö, som ligger utanför Karlskrona, tillsammans med Hanna, Erik, Lelle, Linda och Johan..där vi ska träffa Simons kompis Johan, ska bli jätteskoj, har aldrig träffat honom, men har hört att han e en bra kille..haha så ska vi ut och segla i en stoooor segelbåt!! Ska bli så underbart! Har alltid drömt om att åka ut ett härligt gäng på en segelbåt och njuta, och nu blir de verklighet på självaste midsommar!! Såå jävla härligt! =0) Kommer bli så kanon!! Sen har jag och simon semester veckan efter midsommar, så då bilar vi vidare därifrån till Åmål..får se om vi tar ett stopp i Helsingborg hos Anna på vägen dit, och kanske en natt i Halmstad eller nåt sånt också...o sen åker vi till Simons underbara stuga! Så blir vi där några dagar, och sen åker vi till Simons paps och beger oss till Norge där vi ska vandra lite i fjällen och åka forsränning tillsammans med hans kusiner m.fl.. jorå såatte..de känns som vi kommer få en riktigt härlig semestervecka! =)

Fram till dess e de en massa andra saker planerade också... Valborg, Lindas konfirmation, thomas 40-års fest, Anki och Thomas bröllop, Lindas student å så vår flytt!!!!!

Nu ska ja äta nåt, sen ska vi till gymmet!!
Kramen

Statistik!

OJ! Kollade på min statistiksida nyss.. i tisdags visades min sida 89 (!!!!!) gånger!! Och det var 25 besökare!! undrar för det första vilka ni var?!?! =) Typ varje dag är det ungefär 20 st som läser min blogg, så då måste d ju vara rätt många som läser den regelbundet..de blir alltså ett genomsnitt på att varje besökare är in på min sida 3-4 ggr per dag!! KUL!! ;0) Nu blir ja lite nyfiken på vilka ni är! =) En hel del vet ja ju redan!! Ni som regelbundet kommenterar min sida! De tackar jag för! ;0)

Hoppas ni finner min blogg intressant! Och har ni några önskemål på vad jag ska skriva om så säg bara till!!


Undrar om ni är positiva eller negativa mot mej och min blogg..=)
Finns säkert dom som inte gillar den
Men vet ni, de skiter ja i!!
Jag e inte till för er,
jag är till för mina vänner som vill veta vad som händer mig!!
Så d så!! ;0)

Friday!

Då var de fredag igen då..måste säga att den här veckan har flutit på fin fint! Inget jobb alls i veckan och för en gångs skull känner jag mig skapligt utvilad faktiskt! Har pluggat varje dag med studiegruppen och de flyter på fin fint de med! Vi e bara sååå duktiga..;o)

Så har jag hunnit med att gymma 2 ggr den här veckan, och så ska vi iväg idag igen..får se hur länge jag lyckas med att hålla igång träningen nu då..;0)

Dagens schema består av att lämna in bilen på Bilmetro! Nånting har gått sönder med vinrutetorkarna!! Kommer typ gå på 2500 att laga! Verkligen en jätterolig utgift att lägga ut när de vankas flytt och sommar utan studielån!! Grrrr!!!! Fanns ju en anledning till att vi köpte en ny bil, just för att slippa såna här utgifter! Nya bilar ska väl inte gå sönder heller...suck!! Jävla skit!!! Sen ska vi ialla fall ta en prommis från Bilmetro till högskolan och köpa biljetter till Vårtjutet och Valborg, och sen ska vi hem med Nemo innan vi beger oss till gymmet..Sen kanske bilen e färdig så vi får hämta den, och sen ska vi leka med Hanna o Erik..vi ska grilla ikväll*mumma*.. sen ska dom köra in oss till Sandviken...Vi ska sova där inatt för imorrn så åker vi på kryssning..;0) Så då får våra kära snälla vänner låna vår bil OCH hund över helgen...snälla vi e va..?! ;0) Eller så e de dom som e snälla kanske..haha!!

Imorrn blir de som sagt kryssning!! Min mor och Mats och mina mostrar och deras karlar, min bror och en kompis till honom o så jag o Simon!! Snacka om fylleslag! Haha!! Ska blir jädrigt skoj ialla fall!! Billigt va de också..vi betalar 500 för smörgåsbord, A-hytt med fönster och bussresan!! Ett riktigt kap! Hoppas bara de blir fint väder, så man inte blir åksjuk!!

Näe om jag ska se till och göra mig färdig då kanske!
Ha en trevlig helg allihopa!!
Kramkram

Myskväll

Idag har det vart filmkväll..vi lagade Tacos så har vi kollat på Bortspolad och The Holiday! Den sistnämnda var helt klart bäst, och hade snyggast skådisar..;0)
The Holiday tycker jag absolut ni ska se om ni inte redan
har sett den!!
image91


image92

Wild Hogs

Var på bio med Hanna och Erik ikväll..
Som vanligt krånglade när jag ska på bio!
Först krånglade vi, för att vi inte visste vad vi skulle handla
och sen hon i kassa..av någon konstig anledning drog hon på en helt annan summa än den hon skulle dra på när jag skulle betala.. efter samtal till helpdesk och grejjer så slutade de till slut med att vi fick våra biljetter, och det blev billigare än de skulle..vet inte riktigt vad den där tjejen lyckades med kan ja säga!
Hur som helst så var filmen bra!
Jag skrattade ialla fall en hel del, vilket kan bero på att jag var trött och lättroad
Men filmen var ialla fall bra!
Fast man kan lika gärna hyra den, som att se den på bio.

image90

Upprörd!!

Läste nyss en artikel på Aftonbladets hemsida som gjorde mig otroligt irreterad!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1046531,00.html


Hur kan man försvara någon för att man tror att det är bäst för barnen. Hur bra kan det vara att växa upp med en våldtäktsman, narkotika missbrukare, misshandlar m.m. till far?!
Kvinnan anser att hennes man inte bör bli utvisad för att barnen behöver en far, men Sveriges kvinnliga befolkning då?! Ska inte vi kunna känna oss säkra? Det är ju uppenbart att det inte var en engångsföreteelse för den här mannen. Näe jag blir så jävla förbannad. Utvisa honom för he__vete...och tycker kvinnan nu att det är så viktigt att barnen har deras "far" där så får hon väl flytta med honom till hans hemland då!!

Jag vet inte om jag kallar det där för att tänka på barnen..känns snarare som att hennes "man" hotat henne till att göra det! Förr eller senare får ju barnen reda på vilken deras far egentligen är...

Tycker ni jag är helt ute o cyklar?!

Sandviken

Efter en tur hem till Lelle och Linda för att gratulera på födelsedagen och få en massa good fika!! Tackar så hemskt mycket! Begav vi oss till stan och mötte upp Hanna och Erik för en matbit.. De blev Nian och fiket där, där jag beställde en Ceasar sallad, som var en konstig Ceasarsallad då det saknades bacon...hmm... Plötsligt står Marie där bredvid mig, som är mitt ex syster, började prata med henne och hon var där med barnen och åt glass..jag började se mig om efter Josefin och Lisa, men såg dom inte...först! Jag tittade efter små barn i 3-5 års åldern..hade inte en tanke på att dom faktiskt var stora tjejerna nu..6 och 8 år gamla och satt vid bordet en halv meter ifrån mig! Scary så stora dom hade blivit!!! De är sådana gånger man inser hur fort tiden faktiskt går! Jag har ju i stort sett vart med från de att dom föddes...ialla fall från det att Lisa föddes.. men ingen av dom kom ihåg mig! kanske inte e så konstigt om dom inte känner igen mig, när inte jag känner igen dom i och för sig! Men de va kul att träffa på dem!!
 
Efter maten blev de en låång shoppingtur med Hanna, grabbarna gav upp efter EN affär..haha! Jag och Hanna besökte i stort sett varje affär där det fanns tjejkläder..haha! De blev ialla fall inhandlat en jeanskjol, strumbyxor, trosor, skärp, strandshorts, och en massa alkohol..=) Tack för en trevlig shoppingtur gumman!! Hoppas du har några fötter kvar så du kan dansa loss lite imorrn..;0)

Nu sitter jag i Viken ialla fall.. ska ju sova här inatt! Vi har fått grillat här idag...de är ju sååå gott!! Sen har jag sminkat min mor..haha! Var ju tvungen att testa på och sminka någon nu när jag vart på sminkkursen..och tro d eller ej, men hon blev faktiskt riktigt bra! *stolt* haha!!

Nu ska ja se till så ja får bädda åt mig och lägga mig och sova, med tanke på att jag börjar halv sju (!!) imorgon!! Får se hur lätt de blir, de sitter ute i rummet och tittar på Gessles MusikDVD nu!! (riktigt bra!!)



Just ja!!! De e klart med midsommar nu!! =) De blir Karlskrona till Simons barndomskompis! Så ska vi ut med deras segelbåt och åka där!! Kommer bli kanonskoj! Speciellt när vi är ett kanongäng som ska åka! Jag, Simon, Hanna, Erik, Lelle, Linda, Johan och Simons kompis Johan!! =) Jippey yeah!!

God middag!

Nu börjas de igen då..jag som har vart så duktig de senaste veckorna, och verkligen gått upp i skaplig tid och gjort något vettigt av dagen. Idag skulle jag iväg och träna runt 11 tänkte jag, men när klockan ringde, orkade såklart inte jag palla mig upp. Så jag somnade om och som till 11 istället..suck! Nu kommer de väl inte bli någon träning idag heller.. i guess! Fast de kanske e tur de, för jag har nån djävulsk värk i armar och ben.. o lite i magen med..;0) Vet inte vad de beror på faktikst, men jag kan tänka mig att de är efter att ha suttit 3 heldagar i kassan..de är inte en lek för er som har trott de..;0)

Dagens program består i att gratulera Lelle som fyller år idag! Grattis!!!
Å så ska jag träffa Hanna för en dejt på stan! Inhandla lite alkohol tills imorgon, och kanske kanske hitta nåt roligt att ha på mig imorrn också! ;0)
Sen ikväll åker jag nog hem till mamsen tror ja, för jag börjar jobba 6.30 imorrn, och Nemo ska vara där lör-sön..så istället för att åka hemifrån halv sex, så känns de bättre att sova där inatt!

Jävla skit också, de känns som att jag håller på o blir förkyld.. nu har jag vart frisk så himlans länge! Inte känt av att må dåligt ens, så vaknar man med täppt näsa och tjock hals imorse!! Vill inte!!! Ska ploppa i mig en massa vitaminer nu, så kanske de går bort!!

Ha en trevlig helg!!

Nemosen

Jag tror vår hund har DAMP eller nåt..
Lite koko e han ialla fall... han har ätit rätt dåligt nån dag nu, så vi gav hon lite finmat idag.. eller lite andra kulor...då tar han dom i munnen, spottar ut dom på golvet, låter dem vara en liten stund sen går han och äter upp dom..får han nåt som e lite större än en 50öring så kastar han först runt den en massa, innan han äter upp den.. mm lite koko e han nog! Nu på kvällningen har det kliat på benet hans, så han har pipit och bitit sig själv i benet som en tok.. joo liiite koko e han nog, men han e koko på ett gulligt sätt..;0)

Valet o kvalet

Var på informationsträtt om AU 3 idag...för pedagogiken.. och jag vet inte jag..inom den delen kan man ju läsa om i stort sett vad som helst verkar de som..men han som babblade var så otroligt flummig..Ja, jag blev inte direkt nå klokare ialla fall..faan också! Jaja, de blir väl som de blir...antar att jag väljer didaktiken, men jag vet inte..ska fundera på de som Sandra erbjudit mig också..=) då har man någon att skriva tillsammans med och som man vet sköter sig, så funkade de ju skitbra sist vi gjorde arbetet tillsammans också så..=0)

Snart e de dax för jobb igen..börjar  15.30 o jobbar till 22.20..de e skönt att jag inte är uppsatt nått på schema v 16 och 17 faktiskt.. orkar nog inte med att jobba såhär mycket hela tiden, och dessutom plugga varje dag med gruppen också! Men de känns jättebra ialla fall...tror vi kommer göra ett kanonarbete ja! ;0)

Har anmält mig till dammiddagen idag också, så nu är det fest på lördag..;0) Nice nice!

Deklaration

Idag fick jag min deklaration..
De positiva är att jag skulle ha fått tillbaka 3888 kr
Men eftersom jag sålde min lägenhet i somras så måste jag deklarera på ett speciellt sätt..
Och redovisa vinsten som jag fick på min lägenhet
Men jag fattar ingenting, ingentiiing!
Överallt står det bara om uppskov hit och uppskov dit..
Jag har inte haft nåt uppskov, och jag vill inte ha nåt uppskov!
Jag vill betala av, de som jag måste betala av..
Ska det vara så jävla svårt att låta mig göra de!
Suckelimuck!

Jaja, tills jag har kommit underfund med hur jag ska göra
så får jag klura och räkna lite på de avdrag som jag kan göra..
Chansa kan man ju alltid göra..har ju lyckats varje år hittills så..;0)

Nu ska jag duscha, och sen måste jag åka och jobba
Känns som jag är på gränsen att bli sjuk också
Vill inte bli sjuk, de e ju Dammiddag på lördag!

Ditten och datten

Jag skäms
Jag skäms för att jag blivit så dålig på att blogga
Men jag ska ändra på de
Jag ska åtminstone försöka

Har inte nåt speciellt att berätta om egentligen..
Men jag kan passa på och tacka Cissi för alla kommentarer 4(!!!) på en dag!! =)
O så tycker jag faktiskt att Malin också kan ta och börja skriva blogg..;0)
De var de!

På lördag e de Dammiddagen!!!!
Med andra ord så är det fest!
Ska bli skitkul! Måste bara se till så jag kan sluta å jobba lite tidigare
Så ja kan förferra lite;0)

Sen e de kryssning helgen efter de!
Ska bli skoj skoj de med!

Har kommit fram till att vi inte har tid att flytta
Vi får ju lägenheten 1 juni, men då ska vi göra i ordning inför min mosters bröllop som är den 2:a,
Så då är de ju kört att flytta
Helgen före ska vi på konfirmation
och helgen efter är det studenten
Någon som frivilligt vill flytta alla lådor och möbler åt oss
medan vi roar oss?!?!

Ingen?!?!
Nähäe, o ni ska vara min vänner..;0)
Haha!
Äh de löser sig, de gör de alltid..
Vi kommer få kanongrannar
Hanna kommer bo "vägg-i-vägg"
Cissi "rätt-över-vägen" och
Malin "på-andra-området"
låter som de kommer bli rätt bra..
Synd bara att ja lämnar min fina granne här uppe på Brynäs..
Men jag får väl börja se mig om efter en ny lägenhet åt dom nu då..;0)
De verkar ialla fall som om du har det bra där borta i Tyskarnas land
Kul att höra!

Hjälp mej!!
Jag vet inte vad jag ska skriva min examensuppsats om
Någon som har ideér??
Jag måste söka senast den 15:e!
Gaah...
Egentligen borde jag välja nåt som de finns mycket litteratur om
Men de e ju tråkigt, de mesta sånt har vi ju läst
Jag har funderat lite kring utomhuspedagogik
Men jag vet inte hur vad när...NADA....
Trodde inte att ja skulle behöva ha bestämt mig redan
Trodde jag bara behövde söka AU3, precis som ja sökt förr
Men jag ska ju söka till den institution som jag vill skriva inom
Heeelp...I need somebody,,,

Slutar..nu får det vara nog
Over and Out
SLUT

Make Up Store

Nu ska jag strax iväg och få mig en fin party make up! =)
Fick presentkort på Make Up Store när jag fyllde, av Hanna, Erik och Co..så nu ska de utnyttjas!! =0)
De e väl bara å hoppas på att vi hittar nån fest att gå på ikväll också då! Får se vilka de blir, finns ju inga hemma.. Men annars joinar jag nog Sandras fest..;0)

Vår lägenhet e så fin nu..vårstädad!!
Allt utom badrummet, suck! Men jag orkade inte ta de igår! Och idag e de ju faktiskt påskafton, så då har ja dispens..haha! Kom på tidigare att jag inte har köpt påskägg till nån i år. Jag som alltid brukar köpa massa roliga påskägg..men icke.. fast vi har ju vart borta hela veckan så de kan ju bero på de!
Jag bjöd ju min älskling på Kina mat igår, så då får väl de räknas som hans påskägg..;0)

Storstädning

Långfredag och storstädning..hmm..vilket liv! Haha, men de e faktiskt självvalt.. kände att de va på tiden med en rejäl storstädning, så istället för att följa med Simon till Viken och se när han sätter på Sommarvåfflorna..;0) Så kunde ju jag göra lite nytta här hemma! Sovrummet e nu färdigstädat, och jag kände att de va dax för en liten paus då..;0)

Var sååå hääär nära att ringa Mia och höra om hon skulle med ut på en prommis idag..meeeen, när jag började slå d första numrena på telefonen kom jag ju på att hon e låååångt borta från mig... De som e så fint väder idag, hade vi ju kunnat tagit en långprommis..men icke..;0( Hoppas du har de bra vännen och att du börjar känna dej hemma där nere! But I miss you!!!!

Imorrn e de påskafton! Vet inte riktigt vad som händer då..Helena och Danne skulle ha en fest först, men den blev inställd... Är bjuden hem till Sandra, och det skulle vara jättetrevligt, men ja ska kolla först vart min karl tar vägen isf..han ville kolla upp om några hade lust med en påskmiddag.. vet inte riktigt vilka som e hemma! Hanna o Erik har åkt hem ialla fall, de vet ja.. Malin e i fjällen... Helena skulle inte festa, Madde ska på fest, Mia e inte hemma.. Lelle o Linda skulle till OLångsand.ja ni ser ju...vi har inga kompisar..hahaha..;0)

Näe om man skulle ta tag i och fortsätta nu då innan jag blir för slapp!!






Glad Påsk på er mina vänner!

40835-89