FILMER

Här kommer dom utlovade filmerna! De blir fyra stycken..ni får väl kolla på de ni orkar...=) Han e för underbar eller va säger ni..=)

Noah pratar och blir arg när han inte får ta kameran..=)



Han är så kittlig vår lilla kille!! Haha!



Gröt är gott!! Mumsfillibabba!!
Extra skoj är det att äta när papsen leker..=)




Ett spontant impuls besök

Fredag igår...lördag idag..
Igår var jag till Gävle med Malin och Carl..mycket trevligt...dessutom hittade jag lite saker som behövdes till namngivningen...niice!! Knallade runt där ett tag, fikade och åkte hem...Hemma blev det pizzamys med älsklingen och sen sövande av bebis framför Idol..myyspys!! Inte ofta man kan sitta ner och söva honom i famnen framför tv:n... Vi slog upp en varsin Bacardi Apple för att mysa lite till (hade ju inget vin, och dessutom är det där godare) =) Började prata med Mia på msn..som satt ensam hemma..efter ett tag kom vi på den braighta idén att hon skulle ta bilen och komma hit...haha..vid kvart i elva var hon här...snabba om Impuls!! Myycket myycket trevligt!! Vi drack lite gotta, spelade TP och Neger (vet att man inte får säga så, men spelet heter ju faktiskt såhär) och President och vid tre blev det sängen!! =) Klockan 7 vaknade Noah, men då gick Simon upp, så jag fick sova fram till nio...Lite morgonmys i soffan med Noah och Mia innan hon begav sig tillbaka till Gävle!!
Det är såna här kvällar man ska ha lite oftare...följa sina impulser och bara köra! Skoj skoj!!

Idag blir det innebandy på Jernvallen och sen vet jag inte vad som händer...Simon jobbar så jag och Noah får roa oss själva! Men de ska nog gå bra de också! Måste ju baka litegrann också! Kanske ska lämna Noah hos mamma på eftermiddagen, så jag kan baka litegrann...vi får se helt enkelt!

Kram på er och ha en trevlig helg!


YES! Johan är ur! Äntligen

Jag kan väl inte påstå att jag är värsta IDOL-fantasten..men fy f-n va skönt att slippa höra Johans skrik framöver!! Förstår inte hur han har kunnat vart kvar så länge...förmodligen på grund av alla småtjejer som röstat på honom!! Jaja, nu är han äntligen ur ialla fall!! Tack för det!!

BTW...Hejja Kevin! =)


Gröt och Blåbärspuré och massa bilder

Hej på er!

Jahaja, de var väl på tiden att skriva litegrann igen då kanske!! Vet inte riktigt vad som har hänt den senaste tiden..Igår var jag och Noah i Valbo med Madde och Nova!! Vi hade det jättemysigt, och båda småfisarna var hur snälla som helst!! =) Så duktiga!! Noah vägrade sova, men han låg snällt i vagnen och bara tittade...pratade på gjorde han också, så folk vände sig om..haha...tänk att vi har sådana snällingar...Vi är verkligen lyckligt lottade!!

på kvällen ställde jag mig och baka 3 satser med Choco Chip Cookies!! Smaskigt värre!! Men dom ska sparas! =)



Imorgon ska vi till Gävle med Malin och Carl! Får se vad som hittas på senare på kvällen!

Noah älskar ialla fall mat!! Han gapar som en liten fågel!! Nu på dagarna får han en hel portion gröt till frukost ca: 8.00, till lunch ca: 12.00 får han puré av en liten potatis, 1 msk morotspuré och 1 tsk majspuré plus lite ersättning..sen vid 16 är det dags för gröt igen och vid 20.00 får han ersättning...sen får han ersättning en gång på natten!! Förhoppningsvis får han i sig tillräckligt med mat..=) Han är ju inte lessen och kinkig ialla fall, så då borde han ju vara nöjd! Däremot så spyr han inte alls lika mycket längre...men som sagt, kinkar han inte så borde de ju vara bra..=)



Såhär fin blir man när man har fått efterrätt i form av Blåbärspuré..=)
Vill du ha en liten puss kanske..;0)



- Stör inte, jag läser!



Efter maten är det jätteskönt att ligga och sova ute på balkongen!



Såhär roligt är det att äta gröt!! Banangröt rockar!! =)



Fingrarna smakar nästan lika bra som gröten..=)



- Vadå, det är inte jag som har kladdat!!



Titta på mig, jag kan sitta!! Fast det är ostabilt och jag faller åt sidorna efter ett tag, men en liten stund kan jag sitta!! de ni!! =)



Morgonpigg liten kille..=)


Har även fyra filmer som jag planerar att lägga in när dom är uppladdade och klara..om ni vill se vill säga..=)

God natt!

Noahs önskelista *uppdaterad*

Efter önskemål från flera håll, kommer här Noahs Önskelista!

  • Säck/puff (saccosäck/fatboy)
  • Gåstol
  • Leksaker i alla former
  • Presentkort till kommande bilbarnstol (Barnens hus)
  • Nappburk fr cult design med lock
  • Sparbössa Cult design
  • Vit förvaringsficka med fiskare, val, haj och bläckfisk på från Cult design
  • Lampa från Cult design med en palm och apa på
  • fotoram från Cult design. http://www.cultdesign.se/sv/products/series/My__Mini_H08/ http://www.miasonline.se/se/Default.aspx
  • Barnböcker, Elsa Beskow, Astrid Lindgren, Nalle Puh m.m.
  • Min skattkammare
  • Sångböcker
  • Liten cd-spelare att ha i sitt rum
  • CD-skivor med barnmusik
  • Tallrikset + bestickset (Elsa Beskows Melaminservis)
  • Matstol +bricka från Ikea
  • Bäddset från babyproffsen, med limegröna och turkosa cirklar Rätt Start
  • Presentkort Lilla Blå
  • Hand/fot avtrycksram
  • Hoppgunga





Ja, de va lite smått och gott som vi har hittat på hittills..sen behövs ju alltid kläder..storlek 74/80 typ...=)


En smakportion gröt, tack!

Smakportionerna med potatis har gått kanon! Han gapar och sväljer, nästan ingenting kommer ut igen! Så det borde ju vara ett gott tecken!! I torsdags fick han även smaka lite morot och även det gick ner! Eftersom potatisen gick så bra, gjorde vi ett försök med gröt i morse, och det gick verkligen kanon!! Noah älskar Banangröt!! Nästa projekt är att gå över på Baby Semp 2! Så imorgon tar vi ett försök med det..provade häromdagen och då blev han kinkig och kunde inte slappna av på kvällen..vet inte om det har nåt samband, men de visar sig väl vid försök 2..=) Lite svårt att veta hur mycket han behöver än bara..den är ju lite rejälare, så det lär ju inte behövas lika mycket som av ettan! Jaja, de är småprobs!

Ni måste ju såklart få se lite grötbilder också..=) Och eftersom det är lördag bjussar Noah på lite lördagsgodis!! En film!!! =)







Det är gott och roligt med gröt!! Och kladdigt!
Precis som det ska vara =)
(fast jag skyller på papsen, som ville kladda litegrann..=)



FILM!!




Igår var vi hemma hos Madde och Nova (och Oskar såklart) Vi tog till och med en prommis dit..bra jobbat! =) En timme, exakt, tog det! Var skönt! Det tyckte Noah med, han stod ute och sov i 2 ½ timme, så han missade nästan hela lekstunden med Tilda! Anna och Tilda var nämligen också där, jättetrevligt! Det roliga var att hon och Noah nästan var lika stora..kunde tro att de skilde någon vecka på dom bara, men det skiljer 3 månader..haha!! Men jag tror att både Noah och Tilda blev lite småkära i varandra och skulle krama och pussa på varann..haha! Gobitar!! Nova tittade på med lite svartsjuka i blicken...Noah och hon är ju nämligen ihop..;0)

Madde och Nova följde med hem hit sen på kvällen så åt vi Hamburgare från Monroes! Kvällen spenderades i soffan med Nova i knät..=)


På lördagar är det morgonmys som gäller!! Morgonmys i Morgonrock! =)






Simon är förövrigt överlycklig för att Noah har börjat visa sitt intresse för tv-spel!! Noah önskar sig tydligen ett nytt tv-spel i julklapp..hmpf!!



- Pappa, du tar inte MIN dosa!!!



- Meeen ååå, låt mig vinna någon gång!



- Ja, ja, jaaa!! JAG VANN!!!



Lite lördagsgotta från oss!!
Trevlig lördag på er!!


4 månader

Tänk att han blir fyra månader nu..ganska precis på minuten...han föddes 14.26 och i skrivande stund är klockan 14.23..Bra jobbat Sofie!!
Det har varit några av dom mest underbara och fantastiska månaderna i mitt liv, men samtidigt såklart jobbigt ibland..men det hör ju till det också!!

Idag har vi vart till BVC igen!! Skrutten väger nu 7800 och är 66.5 lång!! Helt perfekt sa hon att han var..han följer sin kurva kanon, och det såg jättebra ut! Skönt att höra, med tanke på att jag trott att jag skulle få nån utskällning eller nåt..speciellt när jag släppte bomben att jag inte ammade längre..men hon tog de rätt bra också..tackar vi för! =) Men va ska hon säga...Näe du får börja amma igen...haha!

Idag har han fått potatis och morötter..gottit! Eller jag vet inte de jag..han grinar lite illa ibland, men han sväljer och sen gapar han stort när skeden närmar sig..så sååå illa kan det ju inte smaka..Imorgon ska vi prova gröt också..tänkte göra det ikväll, men vi ska till Mia ikväll så då får de vänta tills imorgon!

Nu står han ute på balkongen och sover! Han gillar verkligen att stå ute och sova..så nu när förkylningen är borta, får han stå ute och sova igen!! Åkpåsen är i vagnen också, så fryser, det gör han då inte!

Idag ska vi åka till Gävle en sväng..kika på lite grejjer till namngivningen och sen ska jag som jag sa leka lite med Mia..trevligt trevligt..får se vad vi hittar på..=)

Puss på er!


Bara timmar gammal..fortfarande ner på förlossningen..



En månad



Två månader



3 månader





4 månader och får provsmaka mat för första gången!


Noahs önskelista

Efter önskemål från flera håll, kommer här Noahs Önskelista!

  • Säck/puff (saccosäck/fatboy)
  • Gåstol
  • Leksaker i alla former
  • Presentkort till kommande bilbarnstol (Barnens hus)
  • Nappburk fr cult design med lock
  • Sparbössa Cult design
  • Vit förvaringsficka med fiskare, val, haj och bläckfisk på från Cult design
  • Lampa från Cult design med en palm och apa på
  • fotoram från Cult design. http://www.cultdesign.se/sv/products/series/My__Mini_H08/  http://www.miasonline.se/se/Default.aspx
  • Barnböcker, Elsa Beskow, Astrid Lindgren, Nalle Puh m.m.
  • Min skattkammare
  • Sångböcker
  • Liten cd-spelare att ha i sitt rum
  • CD-skivor med barnmusik
  • Tallrikset + bestickset (Elsa Beskows Melaminservis)
  • Matstol +bricka från Ikea
  • Bäddset från babyproffsen, med limegröna och turkosa cirklar Rätt Start
  • Presentkort Lilla Blå
  • Hand/fot avtrycksram
  • Hoppgunga



      
 
  

Ja, de va lite smått och gott som vi har hittat på hittills..sen behövs ju alltid kläder..storlek 74/80 typ...=)


Helgens bravader

Så var det tisdag..helgen har passerat och min utgång likaså!!
Det var väldigt lyckat och mycket skoj! Började hemma hos Cissi och Toni, men nam nam pizza från Buddy´s! Med liiite vitlök, men de vete sjutton om det fungerade! Vid åtta kom Malin och Therese och joinade oss och snackade och drack lite vin..Vid halv tio knallade vi hem till Malin och satt där, och även Mia kom och gjorde oss sällskap..Lite mera vin och någon shots åkte ner..=) När klockan närmade sig tolv gick bilen ner till Heartbreak, ingen kö, så det vara bara att knalla in! SKÖNT!! Där dansade vi svängde våra lurviga fram till två..då kom min älskade bror och hämtade hem mig!!

Det var en mycket trevligt kväll, och det var jätteroligt att komma ut litegrann!! Lördagen spenderades i soffan, och jag var sådär lagom sliten!! =) Precis som det ska vara!!

Annars har det inte hänt så mycket..som är värt att berättas om! =)

Istället bjuder jag er på lite bilder från fredagens äventyr..Enjoy! =)



De här är den nya sortens popcornskål..fin va?! =)











Pussen på dej bejb!



En ska bort..
3 MILFs och en rödluva..;0)  Haho!



Malin är såhäär glad över att få vara ute och shejka! =)



Tack för en trevlig kväll girls!



Mera film!

Noah fick smaka potatis för första gången idag...och självklart vill han visa er va gott de va..=) Haha!! Han ser mest lite småchockad ut..;0)

Enjoy!!

Titta och njut...

..jag lovar att du inte kan låta bli att dra på munnen...=)

Underbara underbara älskling!!



Färg IQ

Okej, de blir ännu ett inlägg.. Gjorde ett färg IQ test nyss..man skulle ha så låg poäng som möjligt..gissa vad Sofie fick! NOLL!!! Hahaha!! De va ju nåt och vara duktig på de också..haha!! Test här och berätta vad du fick..=) Slå mig om du kan! =)  (eller åtminstone va lika duktig som mig..;0)


Based on your information, below is how your score compares to those of others with similar demographic information.
  • Your score: 0
  • Gender: Female
  • Age range: 20-29
  • Best score for your gender and age range: 0
  • Highest score for your gender and age range: 1470
0 ( Perfect ) 99 ( High )

Paaartyyyy!

Imorrn smäller det!!
Imorrn är det äntligen dags!!
Imorrn är det party som gäller!!

Ett år sen sist..
Visst förtjänar jag väl en utgång då..=)
Ska verkligen bli jätteskoj!
Blir lite mat, lite dricka, lite singstar, lite tjejsnack och lite "shejka ass"!!

Ser framemot kvällen massor!!
Ska bli jättekul tjejer!!





Ps. Idag har jag väl varit duktig på att uppdatera, eller hur Thyran ;0)
nu fick du något att göra på jobbet..haha!!

Senaste nätterna

Okej, så är jag igång igen..passar på och skryta lite över killen sålänge det varar, för vem vet när lillskrutten ändrar sina varor och mösterbeteende!! Ialla fall så somnade Noah vid halv åtta igår..sen sov han hela natten fram till halv 6 imorse..då fick han mat! Jag var lite rädd för att han skulle ha fått för sig att vara vaken från de sen..men icke! Han var så snäll och somnade om direkt efter maten..och vi sov till kvart i nio!! =) =)

I förrgår somnade han också vid halv åtta, och dagen innan hade han ju vaknat redan vid 01 och ville ha mat...så när jag vaknade vid halv 5 och inte ens hade hört ett knyst av honom,slängde jag mig ner i vaggan för att se om han fortfarande andades! (usch, man får för sig så mycket ibland) Självklart så vaknade han ju stackarn när mamma gör så..så de blev mat och sen somnade han om..vaknade vid kvart i sju..jag kände att de va lite tidigt för mig att kliva upp då..men jag gick upp med Noah och la honom i babygymet så fick han hålla Simon vaken och jag kunde sova 45 minuter till..kanonisch!

Man kan ju verkligen inte klaga på vårt barn! Han måste vara världens snällaste kille!!! Han har dock varit lite småkinkig de senaste två dagarna (för oss är det att vara småkinkig, andra skulle kanske inte ens reagera..haha) Men jag tror att det kan vara tänder på G..trots att han inte är så gammal..men han har fingrarna i munnen heeela tiden, när man håller i honom tar han tag i fingrarna på mig och drar in dom i munnen och tuggar på dom allt han kan..sen ska vi ju inte tala om hur mycket dregel de kommer!! Ja de visar sig väl om de e tänder eller inte!



Pappa har köpt ett fiskspö..man skulle kunna tro att han har köpt det till Noah, men det är faktiskt så att han ska ha det alldeles själv...tss haha!



Mammas älsklings skrutt!



Mamma och bebis!! =)



Nemo försöker få Noah att ha lite dragkamp med honom, det går sådär..haha!



Han fick kampa med sig själv istället..det gick bra det också..=)



Linda har varit och besökt oss några dagar nu! Både jag och Noah har tyckt att det har varit jätteroligt!!

Jahapp ja, då har ni fått lite pictures igen då...=)

Före och efter

Jag har ju lovat före och efter bilder..och efter lite tjat så kommer dom nu..=)

• FÖRE •



• EFTER •





Så vad tycks..jag blev ialla fall jättenöjd..jag tror att det är lugg jag ska ha faktiskt..känns mycket bättre..

<3

Nattningen igår gick ju som ni vet bra!! Även natten har gått bra..han vaknade efter 01 inatt och jag tänkte först "men vad gör han vaken nu redan", men så började jag räkna och insåg att det faktiskt var sex timmar sedan han ätit..så det blev blöjbyte och mat! Han somnade direkt och vi sov vidare..han vaknade klockan fem igen..vilket jag tyckte var lite tidigt, så jag försökte med nappen, vilket gick bra, men han kunde inte riktigt komma till ro, så jag tog upp honom och la honom bredvid mig, då somnade han på 10 sekunder..sen sov han så till kvart över sju..då kunde jag också offra mig på att kliva upp..=) Blev mat vid åtta, lite bus och nu sover han igen! Även denna läggning gick smärtfritt!! Jag är såå stolt över min lillkille!!

Nu ska jag se om han sovit klart, så han kan få sitt tolv-mål! Sen ska jag till frissan och Linda kommer hit och passar Noah under tiden! Måste försöka få i mig själv lite mat också kanske...

Hör av mig sen..kanske ni kan få se min nya frilla..=)


Dagens

Malin och Carl har varit här idag, å så Linda! =) Noah och Carl har roat sig i babygymet och medan Noah sov gav jag Carl mosad banan! Kan tala om att jag längtar efter att få börja ge Noah smakportioner..bara dagar kvar nu...jippiey! =)


Såhär fin blev han efter att jag hade varit i farten och matat honom!! De var tur att han hade haklappen på sig kan jag säga..=)



Noah har somnat 2 gånger i spjälsängen idag!! Båda gångerna med Napp!! Fast SAIK-nappen fungerade inte lika bra andra gången..men vi testade Carls napp, och den fungerade kanon!! Så nu har vi inhandlat större nappar, som är från 4 mån!

På kvällen var det badtajm!! De tycker Noah är superskoj! Han plaskar och stänker så både jag och badrummet är genomblött..=) Efter badet var det pyjamas som gällde och sedan var det dags för mat och nattning! Men först skulle jag och Simon bädda ordning vår säng (har tvättat sängkläderna idag) så vi satt en liten trött Noah i babysittern framför tv:n under tiden..med nappen!! =) Efter att ha bäddat och gjort i ordning flaskan skulle jag hämta min son! Då har lillskrutten somnat!! Helt utan ett ljud!! Plutten då!!

Elaka mamma såg dock till att han vaknade till så pass att han orkade äta, och sen blev de nattning..eftersom han var så trött tänkte jag försöka med att lägga honom direkt i vaggan..och han somnade till en eller två gånger där, men fick ingen riktigt ro, så jag la honom bredvid mig i sängen och då somnade han bums!! Gobit!!

Så nu kan vi ju nästan säga att han tar nappisen! Får se hur lång tid de tar innan jag ångrar mig och önskar att jag aldrig hade tvingat honom att börja med napp..;0)

Vi har hunnit med lite bus med pappsen idag också! Sååhär roligt hade vi då..=)







Guess what!

Noah var trött här för en stund sedan, så jag vaggade honom lite, men kom fram till att jag lägger ner honom i sängen istället...la honom där och han låg och gnällde och fäktade lite, grinade litegrann, men när jag gick iväg för att svara i telefonen blev han helt tyst..Stoppade i nappen på honom, smekte lite mellan ögonen, han somna till men insåg väl vad han höll på att göra så vaknade med ett ryck...stoppade återigen i nappen på honom, han tog tag i min tumme och lillfinger med händerna och så smekte jag honom mellan ögonen och ungen somnar!! Bara sådär!! OCH håll i er!!! Han somnar med NAPPEN i munnen!!!!! Inte vilken napp som helst såklart...utan SAIK-NAPPEN!!!! Jippiey!! Vår lilla kille kanske börjar ta nappen!! =)
Det kanske är som dom säger, att barn bara kan ta in två sugtekniker...och Noah har ju haft tutten (bröstet för er som inte gillar ordet tutte=) och flaskan..förmodligen därför han inte vill ta napp kanske...who knows!!

Nu ska jag duscha, sen kommer Linda och sen kommer Malin & Carl..ska väl ta oss ut på en prommis kanske..men Noah är ju krasslig i halsen nu istället..har lite torrhosta..men frågan är om han blir bättre av att vara instängd inomhus..vad tror ni?!

Tyvärr spottade han ut nappen lagom till jag skulle fota..så tyvärr har jag inge bildbevis..attans!!


Helgen

Så var helgen över..fast de känns som att det kvittar..jag är ju hemma hela tiden ialla fall! =) Enda skillnaden är väl att jag vaknar upp med Simon på helgerna..=)

I fredags var jag i Valbo med Malin och Carl..gick och strosade lite i affärer..Efter Valbo åkte jag hem till Maddis och promenerade ner på stan med henne och Nova! Gick runt i affärer där, och visade upp underverket..=) Sen knallade vi tillbaka och jag och Noah åkte hem! Slängde i mig pizza med Simon och Frank och sen gick jag på bandypermiären med Linda och Maria!! Glädjande att se att dom var så pass bra som dom faktiskt var! Jag har inte så stora förväntningar inför den här säsongen med tanke på att halva laget om inte mer är nytt..=) Men dom överraskade rejält..tyvärr förlorade dom med 3-4, mot Västerås kanske jag ska tala om, men dom var verkligen värda åtminstone oavgjort, för dom var de bättre laget! Men men, det är inte alltid rättvist..=) Ska ialla fall  bli skoj o följa dom..får se om det blir till att gå på nästa match också..då möter dom Gripen..

I lördags var vi ju på långprommis och sen var Linda här och drack lite vin med mej och pratade minnen och skvallrade lite...och idag har jag bara tagit de lungt..jag och Noah var hem till Lotta och fikade en sväng..sen lagade vi en farsdag middag som bestod av potatisgratäng och lövbiffrullader fyllda  med Vitlöks Creme Bonjour! gott gott!!

Veckan som kommer är inte planerad ännu...ska umgås med Linda ialla fall nu när hon är hemma, och så ska jag till frissan och tandläkarn på tisdag! På fredag ska jag och Malin ut på galej!! Mammornas-första-på-vift-efter-graviditeten-kväll! Ska bli riktigt roligt... Någon som ska med..=0)

Näe nu ni, nu är det sängen som gäller!! Vår lilla kille har ju fått för sig att han ska vakna runt halv sju, sju den senaste tiden..så de är väl bäst att lägga sig!!

Händer i veckan för er då?

Operation nattning fortsätter att gå bra..vi har fuskat lite i helgen, då vi har tagit den snabba utvägen...men idag gick Simon in och nattade honom och kom ut på mindre än tio minuter!! Hejja pojkarna!! Så nu är det bara att köra stenhårt!!

Fars dag!

Idag är det papsens dag! Världens bästaste pappis!! Vi har firat honom litegrann på morgonen..sen fick han gå och lägga sig och sova litegrann till...Han var snäll och gick upp med Noah vid kvart över 7 imorse, så jag fick sova vidare..sen fick han gå och lägga sig igen när jag kom upp..=) Så nu sover båda mina killar! Får se vad vi hittar på senare på dagen..jag ska nog gå en prommis med Linda ialla fall..sen blir de väl kanske en Fars dag fika..=)

Igår var vi ute och gick en långprommis, jag, Simon, Noah och Nemo! Vi gick först hem till Martina och hämtade en overall som Nova ska få låna! Tyvärr var det sjukstuga där hemma, så de blev en snabbvisit utanför dörren...sen knallade vi vidare hem till mamsen. Men dom är ju på Karibienkryssning!! Lyx!! Så vi var bara dit för att byta ut liggdelen på vagnen mot sittdelen! Tyckte de var på tiden nu..när han är vaken vill han ju inte ligga på rygg och inte se någonting och när vi ska börja använda åkpåse så kommer han ialla fall inte få plats i liggdelen längre!! Men det är med är lite ledsamt..jag älskar verkligen min liggdel!! Har varit sååå nöjd med den..men men!! Bebis växer...=)

Idag är planen som sagten långprommis med Linda..men vi får se hur det blir..jag har så otroligt ont i höger axel och nacke, så jag vet inte om det blir så många knop gjorda idag..man kanske ska passa på och ta det lite lungt när pappa är hemma och kan bära runt på lillkillen..så kan jag få vila nacke och axel litegrann...tjaa vi får se helt enkelt..Simon ska ju iväg på match så han är ju i och för sig borta ialla fall... 



Titta titta!! Jag kan stå, och jag gör det gääärna!! =) Fast jag lutar mig ju såklart lite mot papsen..=) Sitta kan jag också göra..;0) Fast jag är ju inte riktigt rak i ryggen..meen va ska man vara de för..=)



Plutteskrutten!! Bara en av alla härliga miner den här ungen gör..;0)



Fingrar och bitring..gärna båda i munnen samtidigt..haha!




Dagen till ära har vi köpt en ny tröja!! "Daddys  rocker =)


Sedär ja, då har man vart duktig och uppdaterat lite igen då! Allt för dig mamsen, så du ser vad han växer under tiden ni är borta!! Han saknar mommo och plastmoffa!!

Ha en härlig söndag mina vänner!





Operation nattning!

Han är ju helt underbar! Jag vet, jag kanske är tjatig, men take it or leave it!!  Ingen tvingar er att läsa här om ni inte gillar de jag skriver..och största anledningen till att jag skriver är ju egentligen för mig själv..Ni mina kära läsare är ju bara en bonus! =) Så därför kommer jag fortsätta tjata och skryta om min älskling..=)

Han har vart så otroligt snäll idag..jag tror han har känt av att mamma inte har vart så pigg, så då har han visat sin allra bästa sida...sov i 3 ½ timme..och sen har han legat i babygymet!! Kräktes litegrann så kvällen slutade med ett bad! Sen var han trött redan vid sju eftersom han bara sovit En lång vila idag..så då fick han mat efter badet! La mig med honom i vår säng så han fick mat där, och sen mös vi och han somnade på under 5 minuter!!! Tror ni mamma är stolt! Såklart hon är!! Sen får vi väl se hur det går med tanke på att han fick lägga sig en timme tidigare än vanligt..men de är ju den här tiden vi vill att han ska sova så småningenom, så vem vet, de kanske funkar skitbra redan nu..visar sig imorrn!! =)

Imorrn ska vi ialla fall till Valbo en sväng med Malin! Nu har vi vart hemma i en vecka, så nu är de väl ändå på tiden att vi går ut! Stackarn tror väl att nåt är fel när han inte får komma ut och åka nå vagn!! Testade föressten sittdelen till vagnen när vi var hos mamma förra helgen..han satt jättebra i den..så nu blir de till att byta snart!! =) Men jag kommer sakna min liggdel..jag gillar den så mycket!! Men nu när Noah är vaken så mycket och vill vara med mera, så är det ju bättre med sittdelen..och för den delen så får inte åkpåse OCH Noah plats i liggdelen..haha!!


Föräldrargrupp

Idag fick vi brev om att föräldrargruppen ska starta, här i Sandviken! Äntligen..hehe! Den börjar ialla fall 4dec! Någon mer som fått brev och ska gå?!?!

Inatt har Noah vart ett exemplariskt barn igen...han har vaknat en gång,ätit och somnat om igen direkt sen sov vi till halv nio imorse! =) När det var dags för mat och sovning la jag honom i spjälsängen och gav honom flaskan..efter lite gnäll och gråt så somnade han! Utan att jag ens behövt lyfta upp honom!! Jag är sååå stolt över min lilla kille! Hoppas hoppas att det fortsätter fungera!!

Annars så är jag sååå otroligt less på att bara vara hemma nu! Har inte klätt på mig riktig kläder på flera dagar..bara gått omkring i simons mysdress..man känner sig inte direkt fräsch! Men jag vill ju inte ta ut Noah innan han är riktigt kry heller..fast nu är de nog inte mycket kvar...han nyser inget längre..men är aningen snorig..men vi kan ju vara snoriga i veckor,så de kan väl kanske han också! Tråkigt bara att vi inte kan ta oss och hälsa Madde och Nova!
Fast samtidigt så spelar det väl ingen roll, jag har ju ialla fall ingen bil att ta mig någonstans med..den har ju Simon måndag till torsdag...fredagar har jag bil på..kul liv!! Har suttit och kollat bilar nu på Blocket..kalla mig bortskämd och bekväm om ni vill..men jag pallar faktiskt inte att ha de såhär..that´s it! När man för första gången inte jobbar eller pluggar och har tid för ett socialt liv, så kan man inte ha något för att man inte tar sig någonstans!! Och säg inte promenera! Jag kan inte direkt gå till Gävle, Valbo osv..kompisarna bor inte direkt inom gångavstånd dom heller...och bussförbindelserna härifrån är värdelösa!! Just nu längtar jag tillbaka till Gävle..där kunde man ialla fall ta sig ut och träffa folk..hade jag vetat att det skulle bli såhär hade jag nog inte flyttat därifrån tror jag..jag är less!! Jag som trodde att jag skulle vara som lyckligast nu när jag kunde gå hemma och ha ett litet barn och umgås och ha det... pyttsan heller!! Ingen med en bil över?!

Duktiga Noah!

Har länge funderat över hur jag ska få Noah att somna själv i vaggan/sängen! Som det är nu måste vi gunga med honom i famnen för att han ska somna..de räcker i och för sig med några minuter, men tar ändå rätt mycket på ryggen!! Jag har lagt honom själv, men då blir han klarvaken direkt och efter ett tag börjar han gallskrika! Igår tänkte jag att jag provar något nytt! Jag la mig då med honom i vår säng..till en början låg han och jollra och fäkta med armar och ben..men efter ett tag blev han lessen och gallskrek...men istället för att ta upp honom så låg jag bredvid honom och smekte han på kinden...efter att han varit lessen en stund 5-10 min så somnade han!! Jippiey!! Ikväll när det var dags för läggdags tänkte jag att det är ju lika bra att fortsätta nu när jag har börjat...och det gick på precis samma vis, förutom att det tog 5 minuter KORTARE tid!! =) Så två dagar i rad nu, har han alltså somnat utan att jag har behövt stått med honom och vaggat!! Målet är ju att kunna lägga ner honom i vaggan eller sängen..men de känns som att det här får vara ett delmål...rätt eller fel..tjaa..jag vet inte..jag kanske ger mig in på nåt så jag måste lägga mig med honom varje kväll istället, vilket INTE är mitt mål..men det är väl värt ett försök ialla fall!! (fast att det är smidigt att få honom och somna på 2 minuter i famnen..men man kan ju inte alltid vara så bekväm..) Ojoj, va yrt de blev..som vanligt..haha!

Han är ialla fall för underbar nu vår kille!! Häromdagen började han ju med att lipa! Det har han hållit på med i 3 dagar, men så idag slutade han tvärt..istället har han börjat sugit på underläppen och ger ifrån sig smackljud!! Hur härligt och charmigt som helst..=) Greppar hängleksakerna i babygymet, håller i bitringen och för den till munnen, och ska tugga på mina händer hela tiden!! Det är så härligt med alla framsteg..de går fort framåt nu...=)

Mamma älskar dig!



Här e skrutten inte ens en vecka gammal!
Spana in dom långa smala benen och armarna..=)


Nåt slags rekord..


Tror jag har slagit nåt slags rekord...i förrgår hade jag 87 unika besökar och igår 91!!! Vilka är allihopa?!?! Jätteroligt att ni besöker min blogg..men jag blir ju sååå nyfiken på vilka ni är..

Ja ja, jag ska inte tjata om att ni ska ge er tillkänna..de har ni ju redan gjort en gång..=)


Rubrik rubrik rubrik...*suck*

Måndag..första dagen på en ny vecka..Här har det inte blivit många knop gjorda idag! Jag har varit till Statoil och hämtat ett paket som jag vunnit på tradera..=) Och så har jag rensat ur Noahs lådor!! Har tagit bort allt i storlek 56 och 62..eller byxor i 62 är kvar än..men bodysarna har jag fått tagit bort..:( Så nu är alla fina kläder vi fått urväxta!! De tråkiga är att utbudet av kläder inte är lika stort nu nå längre!! Jag skulle behöva handla litegrann...Det är dåligt både med bodysar, byxor och sweetshirtjackor..de som det finns av är pyjamaser, mössor ;0) och ytterkläder! Fast skulle behöva en fleeceoverall också! Så letar på tradera som en tok..men de finns inte så många nu, och alla blir så dyra..tyvärr! Har ialla fall börjat köpt 74 på kläder nu..ingen idé att köpa nåt mer med 68..han kommer väl inte kunna ha de så länge ändå..så då får de vara lite stort så länge istället..=) 74 lär han väl ska kunna ha ett tag ialla fall!! Meningen är ju att det är 6-9 månader..haha!!


Annars har jag inte gjort så mycket mer! Jag bakade lite här på kvällen!! Hittade en bild på kladdmuffins på Jens facebook, och blev sååå sugen..så jag har bakat kladdmuffins, och så har vi ätit scones och druckit the! Mycket trevligt och mycket gott! =)




Utmärkelse

Min blogg har fått TVÅ utmärkelser!
En av
Stina och en av Martina =)
Jätteroligt att folk uppskattar min blogg, och roligt att få höra det..=)
Tack så jättemycket! =)
Jag uppskattar era bloggar också, så ni vet..=)



Nu kommer denna utmärkelse med några regler:
1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.
2. Länka till personen du fick den ifrån.
3. Nominera minst 7 st andra.
4. Länka till dem i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.

Det finns fler än sju bloggar som jag vill ge en utmärkelse till!

Familjen Hägglund
Anna Poff
Thyran
Cissi
Pyrets päron
Jenkiz
Johanna
Mia
Sandra
Therese

De finns många fler bloggar som jag läser dagligen, och som jag anser förtjänar en utmärkelse, men jag orkar inte länka mer..så ta inte illa upp om inte er blogg är länkad här ovan!!

Jag har en sisådär 30 bloggar som ligger under favoriter så jag orkar inte skriva upp alla...=)

Tänkte passa på att be om en sak..=) Kan ni inte skriva en kommentar! Jag vet att det har tillkommit lite nya läsare, och det skulle vara roligt om ni skrev en liten hälsning..kanske har ni nån blogg som kan bli en av mina favoriter..=) Självklart vill jag såklart ha en kommentar av er som jag VET läser också..=)

Myst med Nova

Jag och Simon var hem till Madde, Oskar och Nova en sväng på kvällen! (Noah fick vara hos Lotta eftersom han är lite snorig) Men åå så liten hon var..jag kommer inte ihåg att Noah har varit så där liten..eller de har han ju inte riktigt heller, han var ju 55 lång..men han vägde lika mycket, mindre till och med..såå smal han måste ha varit! Hon var hur go som helst..knappt så man ville lämna ifrån sig henne..haha! Noah var ju värsta bjässen sen när man kom hem..=) Fast det är skönt tycker jag..nog för att det är mysigt när dom är såå små, men nu har man ju fått till rutiner, han är med mera, man behöver inte vara så försiktig osv.. Nu får maddis och familjen komma till rätta lite, och Noah får bli av med sin förkylning, och sen blir det bebismys hela dagarna..jihoo..=)



Jag och Nova


Nova

Kan ju inte låta bli..kolla vilket gobit!
Jag kan tala om att Noah nu har blivit kär för första gången!! (sorry Anna..haha tror du har fått konkurrens om att vara tjej nummer 1 ;0)



Lite roligt att hon rynkar ögonbrynen precis som Noah! =)
En bestämd tös tror jag..=)

Puss på dej gobit!

Mammas lilla snorkråka!

Näsan snorar på min lilla älskling! Tack och lov så är det bara en snorig näsa, och inge feber, men alla vet ju hur jobbigt det är med en näsa som sticker och rinner, så han är nog lite medtagen min lilla pojke!

Han har börjat med nåt nytt under helgen..han lipar! Tungan är mer utanför munnen än i munnen kan jag tala om!! Haha! Medveten om vad han gör verkar han vara också, för varje gång tungan åker ut, ger han ifrån sig ett busigt leende..=)

Helgen har tillbringats hos mormor och plastmorfar! Vi åkte dit i fredags för att laga lite mat..Simon åkte och handlade och jag lagade...Chili con carne blev det..på kvällen var vi bjudna hem till Thomas & Elin på tacos, så mamma och Mats tog hand om Noah under tiden..hos thomas och elin blev det mat, vin och singstar! Mycket trevligt..efteråt åkte vi hem till mamma och sov där! Lördagen var det bara slapp..stannade kvar hos mamma då också och Simon jobbade på eftermiddagen! Jag lagade Flygande Jakob åt gamlingarna och sen kolla vi Dansbandskampen..haha!!

Nu sitter jag hemma och ska snart fixa lite mat..får se vad som sker senare..ska ialla fall ut och köpa en liiten present..till en liiten tjej!! Dom skulle troligen få åka hem idag, så då blir det nog en snabbtur o kika på underverket..;0) Men jag beger mig dit ensam...Noah får vänta lite med att träffa sin blivande fru! Haha!! =)







Det är med lipandet började efter att Nova föddes..jag tror han tränar för att kunna lipa åt henne sen..ni vet ju vad det heter.. LIPA BETYDER KÄRLEK!!

Välkommen till Världen Nova!!



Äntligen är hon här!! Madde och Oskars efterlängtade lilla Nova!
50 cm och 3836 gram!
Som vi har längtat efter dig!!

Välkommen till Världen!!
och
Ett stort Grattis till dina föräldrar!