Noahs önskelista till tomten! uppd. 28/11

* ändrat/tillagt den 28/11

Den här önskelistan har jag utlovat tidigare vet jag, men det kom ju lite annat i vägen..Men nu kommer den ialla fall! Ska även försöka förklara så gott det går med vad vi menar..jag kommer visa bilder på nästan allt, men sen MÅSTE det ju såklart inte vara Precis lika som på bilden. =)


Skidor från Stadium (*dom kortaste av dom 76cm)




Racerpulka finns på Stadium (tror de finns två olika, *tänk på att det ska vara den svarta "styrgrejjen" i fram, vet inte vad de heter, och att man ska kunna få plats bakom honom på den..=)




Hopphäst finns på Barnens hus bland annat (uppblåsbar)




Astrid Lindgrens SamlingsDVD:er (finns bl a på Barnens Hus)




Lavalampa grön/blå (Toy´s r Us)




Bilgarage (behöver absolut inte vara ett sånt garage som det är på bilden, men kravet är att det ska vara stabilt och inte innehålla alldeles för mycket smådelar) finns både på Barnens Hus och Toy´s r Us, säkerligen på fler ställen också)


Bilmatta (att ha på golvet i hans rum, som man kör runt med bilar på)
Leksaksbilar
Spade att skotta med ut, med långt skaft
Liten sop att sopa med ute
Pyjamas i storlek 98/104. Är det bara en storlek så är det 98.
Kläder storlek 98/104 eller storlek 98.
Strumpor storlek 22/24
*Bosch bygg/arbetsbänk, finns billigast på Toy´s r us
*Bandyboll och bandyklubba, såklart! Han är ju från Sandviken..=)
*Litet innebandy/bandymål, tänk på att det ska vara stabilt och inte vicka för lätt



Sist men inte minst, denna lilla fining! En trampbil för den nätta summan: 8995:-, men självklart vill Noah ha den i silver och då kostar den 10995:- Som hittat! =) Måtte tomten vara snäll i år..=)








En liten billigare variant är denna snygga Porsche från exklusiva barn för endast 2381:- =)




Jag ska fortsätta fundera, så får vi se om det kommer upp lite fler saker här..=)


En stjärna i himlen!

Idag ska jag flytta hem igen! Noah är feberfri sedan igår eftermiddag, så nu känns det tryggt att ta sig hemåt! Men det kommer bli grymt jobbigt att inte kunna göra någonting. Jag kan ju inte lyfta honom eller nåt sånt, så jag kommer behöva simons hjälp hela tiden..snacka om att vara handikappad!
Jag är så imponerad av min älskling! Han är så duktig som tar hand om Noah helt själv utan att klaga en endaste gång. Han får inte sova på nätterna, eftersom Noah varit sjuk, och han är gnällig hela dagarna! Han är värd en stjärna i himlen min käre sambo!

Får väl hoppas att jag snart är mig själv igen! Jag skulle nämligen vilja börja jobba igen nästa vecka, och jag räknar med att jag ska kunna göra det också.

Nu ska jag slå mig ner i soffan och kika på film!

Ha en bra dag!


Operation

Jahaja, då var det klart! Nu ska jag väl slippa besvären med den här jävla magen hoppas jag!
Allt började natten mellan fredag och lördag! Efter en mycket trevlig kväll hemma hos Malin och Anders kom vi hem och jag började känna av värken i ryggen och magen..la mig och sov men vaknade efter två timmar med smärtor! Slutade med att Simon hämtade mamma och sen körde in mig till akuten! Fick ta prover m.m. men fick sen åka hem med två doser smärtstillande i kroppen! Mådde grymt dåigt hela dagen, yr och illamående, och sov nästan hela dagen..efter lite tv på kvällen gick vi och la oss och jag vaknade flera gånger med illamående. Tillslut klarade jag inte av att sova längre och gick på toaletten och kräktes. Sen kom magsmärtorna tillbaka igen! Så de var bara att åka till akuten igen...med ambulans denna gång. Efter ett dåligt mottagande på akuten kom läkaren och sa att jag skulle få komma på en avdelning och vänta där...de visade sig att jag hade höjda värden på bland annat lever och dom tyckte jag skulle stanna kvar och sättas upp för operation! Tack snälla läkare!!

Jag fick opereras på måndagen och han som operarade mig sa att jag hade haft ett grustag i gallblåsan! =) Nu är den väck och jag ska förhoppningsvis få må bra!
Jag är hemma igen, eller hemma hos moster. För Noah har feber och jag vill inte bli smittad! Jag har värk i magen och det gör ont när jag går. Men jag räknar med att det snart går över! Jag är ändå glad att operationen blev gjord så pass snabbt så jag kan ta att jag har ont..=)

Det är väldigt skönt att slippa sjukhuset! Jag låg på en sal med 3 till tanter och den ena kräktes och hade sig flera gånger..hon kunde inte andas så hon rosslade och hade sig hela tiden...igår vaknade jag av att hon låg och skrek Hjälp! Hon hade tydligen trasslat in sig i droppslangarna och trodde att hon skulle dö...sorgligt, men för stunden var det ändå rätt roligt..(elaka sofie)

Det jobbigaste med allt är att vara ifrån Noah! Jag vill inget hellre än att pussa och krama på honom och så går det inte! Jag vill verkligen inte bli smittad med feber, för det orkar jag helt enkelt inte med! Så jag får glatt vänta till han är frisk igen..men de kommer bli svårt att förklara för honom att jag inte kan bära omkring på honom..jag får ju inte bära och kan för den delen inte heller!

Näe nu ska jag lägga mig på soffan och kika på lite film!

Ha de bra!


Måndag vecka 47

Förstår ni?! Vecka 47!!??! Det här året är verkligen slut snart! Jösses så fort åren går!

Måndag idag alltså, och en ny vecka! Har idag jobbat på Jernvallsskolan som idrottlärare, de ni! På högstadiet dessutom! =) Men de gick bra..var på badhuset med två klasser och jag hade lika många elever med mig hem igen, som jag hade med mig dit..bra jobbat va..=)
Ska vara på Je imorgon också, sen blir de Murgårn resten av veckan, förmodligen resten av månaden! Så glad att jag får jobba så mycket som jag gör...tråkigt bara att det inte finns något längre vik åt mig..men men! Jag trivs ändå! =)

I lördags var jag och Noah i Valbo och shoppade lite med min moster och kusin! Vi kom bland annat hem med denna snygga Kizz tröja och byxorna! Riktigt snyggt tycker jag =) Passa på och kika in Noahs hår också..kan inte förstå hur det kan växa så hemskt..snart är det dags att gå till frissan tror annars kommer dom snart ta honom för en Moa och inte en Noah! =)





Idag har vi ätit hemmagjord potatismos och fiskpinnar till middag! Noah tyckte att det var sååå gott!! Han hade två skedar så det skulle gå fortare att äta..=)




Den här lilla kille är sååå full av bus, så ni anar inte! Men ack så underbar! =)


Söndag

Helgen är snart över! Sen är det en vecka full av jobb, innan det är dags för helg igen! Men egentligen så klagar jag inte. Jag är grymt glad över att jag har möjligheten att få jobba så otroligt mycket! Förmodligen har jag jobb hela november ut nu. Ska jobba för en som är sjukskriven månaden ut, så jag håller mina tummar för att han inte kommer tillbaka tidigare..haha! Men imorrn och på tisdag ska jag vara på högstadiet först..jisses, det kan verkligen gå hur som helst..idrott och engelska ska jag ha med dom..sa jag att det kan gå hur som helst?! Näe, men de ska bli roligt! =)

Noah springer runt här hemma som en annan liten "tattarunge" idag! För små mjukisbrallor och för lite t-shirt! Haha!! De är tur att ingen ser honom! =) Men hemma kan man se ut lite som man vill...då ska det vara mjukt och bekvämt så man kan busa runt en massa!! Och busa, de kan han verkligen! Nu har han lärt sig dra ut stolarna och klättra upp på dom också!! INTE BRA!! Dom går det ju inte att sätta lås på! Igår när han skulle gå ner från stolen, ramlade han i golvet med näsan före! Men det gick bra, han blev lessen i 10 sek och sen var de bra igen! Men jag fick torka lite rött snor på honom...de är väl bara vänja sig..han kommer väl slå sig titt som tätt antar jag!

Idag är det alltså söndag, och vi ska försöka hitta på nåt skoj att göra! Simon jobbar och vi har knappt setts på hela helgen, eller vi har inte setts, så ikväll har jag bestämt att det blir soffmys med god mat och film! Hoppas bara att han är på..=) Men före de ska vi ta oss ut och leka lite tror jag och kanske blir det en fika hemma hos moster..jag lämnade nämligen lite gotta där igår kväll och det måste ju ätas upp..=)

Nu ska jag och Noah äta en liten frukost och sen göra oss iordning!

Ha en skön söndag!


Var är snoppen?

Så fort Noahs blöja åker av, så börjar han dra sig i snoppen..han har förstått att han har något roligt och värdefullt där nere och den är verkligen intressant..Idag kläckte jag frågan: "Var är snoppen?" Och genast har han ner handen och klappar sig på blöjan! Lilla sötnosen!! Haha! Ja, de ska ju börjas i tid! =)

Idag har det filurats på vad Noah vill ha av tomten, och jag tror att det kommer bli en låång lista! Oj, så mycket roligt det finns till honom!! Inte så mycket småplock och sånt, utan mer lite rejälare grejjer...dessvärre är frågan vart sakerna ska få plats, men de ordnar sig, de gör de alltid..=)

En önskelista kommer snart ut..=)

Nu ska jag sova!


Borta bra men hemma bäst

Efter en mycket trevlig helg nere hos Poffi och Mats i Helsingborg är jag nu hemma igen!! Jag har haft en jättetrevlig helg med min Poff och jag hoppas det inte dröjer alltför länge innan vi ses igen..men det var verkligen underbart att komma hem igen! Stackars Noah blev tvingad att hålla sig vaken på kvällen för jag ville pussa och krama på honom en massa! Och han var världens gladaste lilla kille! Jag fick både en massa pussar och en massa kramar! Han är underbar min lilla kille!!

Jag hade ju såklart längtat efter min stora kille också, så det var ju självklart mysigt att få träffa honom igen också! =)

Vår lilla gobit växer så mycket..det är helt sjukt så fort de går, och lång blir han också! Vissa kläder han har är i storlek 98/104 nu..så inte är det någon liten kille vi har inte! Och medveten är han också! Han greppar allt såå fort!! I helgen nu när jag var borta hade Simon och Noah varit ute och gått, så hade dom gått förbi en hund och helt utan vidare kläcker Noah Aoff Aoff!! (voff voff) Så om man frågar honom vad hunden säger, så svarar han aoff aoff! Han har länge gått och sagt "Monah" Och vi har inte riktigt förstått vad de är han har menat, men nu har vi börjat fundera över om det inte är Noah han säger!! Oftast säger han det i samband med att haet van vill nåt och så pekar han..och idag när vi sa Noah så sa han Monah! Så vi får väl se om det är de han säger..

Han har även lärt sig att säga Hejdå och Anna! Så de går undan..han kan en hel massa ord nu, och han förstår massor!! Sen vet han vad han vill!! Får han inte som han vill blir han rasande och tokgringar. Vill han nåt så visar han det till exempel genom att slå med handen på stolen om han vill sitta där osv... så fort han äter någonting har vi lärt honom att han ska sitta ner, så då sätter han sig antingen på golvet eller på en stol..jätteduktig! Han sätter på sig gummistövlarna själv, och han vet var man har mössa, vantar, jacka, byxa osv...Idag har han lärt sig rörelser till en tredje sång...tidigare har han kunnat "Imse vimse spindel" och "Klappa lilla magen"..idag har vi börjat med "I ett hus vid skogens slut" och han greppar på direkten..fast jag vet att dom brukar köra den på förskolan också!!

Jaa nu har jag skrytit lite om älsklingen också! Jag har mer att skryta om, men jag känner att jag verkligen måste gå och lägga mig nu! Jag jobbar hela veckan och så känner jag mig inte helt kry i kroppen, så jag behöver all sömn ja kan få!

Gonatt på er!


God morgon!!

Vaknat efter att ha sovit heeela natten!! Behöver jag säga att jag känner mig utvilad?! Riktigt skönt att sova en natt utan att vakna en massa gånger!

Jag hör att det börjar röra på sig i hemmet så kanske är det dags att knalla upp strax för att få i sig lite frulle! =) Gårdagen var ialla fall mycket trevlig..vi tillbringade eftermiddagen på ett köpcentrum som heter Väla. Knallade runt där i flera timmar och hittade lite smått och gott! När vi kom hem lagade Mats och Anna mat! Smördegsinbakad älgkalvfilé med klyftpotatis och gorgonzolasås..behöver jag säga att det var GOTT!! Sen blev det massa prat i soffan och lite singstar..=)

Idag blir det lördagslunch på stan och sen ikväll är det tjejfest här hemma! =) Jag tror att det kommer bli en toppendag =)

Måste ju tillägga att trots att jag har det toppen här nere, så saknar jag mina pojkar!! Mina uunderbara pojkar!! Min lilla Gangster! Men dom har det bra och jag har det bra..så de är bara att bita ihop! =) Älskar er!!

Ha en trevlig lördag!
Puss på er!

 

Underbara barn, jag älskar dig så!


Framme i Helsingborg

Igår åkte jag ner till Poffi i Helsingborg..åkte från Gävle 19.02 och var framme i Ängelholm 22.25, ganska bra jobbat! Det är skönt med flyg! =)

Nu sitter jag hemma hos Anna och Mats och väntar på att Anna ska komma hem från jobbet! Men hon kommer väl få dåndimpen när hon ser att jag fortfarande sitter i soffan under en filt! Haha!! Men det är bäst att passa på när man har chansen, visst?!

Kanske man ska ta och hoppa in i duschen då, så har man ialla fall gjort de när hon kommer hem..=) Sen får vi se vad dagen har att bjussa på..jag behöver inhandla lite olika saker, så kanske blir det en tur ner på stan..vi får se!!

Hittade bilder på Noah från då vi var här och hälsade på februari, han var bara 6 ½ månad här min lillskrutt! Mamma älskar dig Noah, du är världens underbaraste lilla kille!!







Bilder


Tjejweekend i Göteborg



Kylväskan var laddad med det nödvändiga...bullar, godis, läsk, mackor, papper & Bacardi Razz! =)



Toppen när det finns is på hotellet..Kallt och gott blev det! =)



Puss på er mina fina flickor ♥



Sebastian tog hand om oss under kvällarna ;0)






Hasse och Ellen på besök



Vi hade turen att få ett besök av Noahs fina farfar och bonusfarmor! Med sig hade dom en massa presenter, bland annat den här rymddräkten som dom köpt med sig från USA. Nästa Fugelsang kanske =)


Noah och farfar på restaurang






Besök hos familjen Anklew/Fredriksson i Norrköping





Fina familjen med den nya lilla familjemedlemmen Alva!



Sötnosarna Noah och Alva! ♥



Söta lilla Alva



Liten & stor =)






Vår älskade lilla gobit!!


Dom senaste veckorna!

Jag tycker det är jättetråkigt när folk inte uppdaterar sina bloggar, ändå så gör jag precis samma sak själv! På sista tiden har det hänt hur mycket som helst, och det kanske är därför jag inte har uppdaterat!

Jag har varit på tjejweekend i Göteborg med mina fin fina tjejer Madde och Malin!! Vi hade en helt underbar helg i Göteborg som innehöll boende på kaonhotell med utsikt över Scandinavium, utgång och fest tillsammans med Sebbe, mys (eller kanske var det för att vi var lite slitna) på hotellrummet, LADIES NIGHT, lite mer utgång och vääldigt lite med sömn! Det var en av de roligaste helgerna på vääldigt länge och jag ser redan framemot nästa år! =) 

Vi har haft besök av Noahs fina farfar och bonusfarmor! En snabbvisit, men ack så trevlig! =) Det blev mys, god mat och en massa paket!

Så har vi hunnit med en tur ner till Hanna, Erik och lilla lilla Alva i Norrköping också! Men åå såå sööt hon var! Vi mös en massa, åt en massa och kollade på en massa film! =) En mycket trevlig vistelse, ända fram tills vi skulle åka hem! Jag har ju länge haft problem med min mage, och sista kvällen fick jag ett anfall igen..på morgon mådde jag bättre och vi bestämde oss för att åka hem..3 mil från Södertälje fick jag såna smärtor, så det var bara att köra in på akuten..inflammerad bukspottkörtel var diagnosen och jag blev inlagd medan Simon och Noah fick åka hemåt..2 dygn fick jag ligga innan jag äntligen fick åka hem..efter ett ultraljud visade det sig att jag hade Gallsten..så nu är det bara vänta och se vad som händer.

På lördagen fyllde älskade lilla Nova 1 ÅR!!!! Så det var kalas för henne på dagen! Sen på kvällen var det inplanerat Halloweenfest eftersom jag har mina underbara tjejer Anna och Linda hemma på besök..men planerna på fest fick läggas åt sidan, med tanke på min hälsa och istället blev det god mat, mys och lite skvaller! En mycket trevlig kväll ialla fall!

På söndagen åkte jag och Noah till Högbo med våra favvoflickor, Anna, Linda, Madde och Novis! Vi tittade på djuren, lekte i tåget, gungade och åkte kana..sen blev det fika hemma hos Maddis. På kvällen var det Ensam-mamma mys för mig och Madde! Igår var jag och Anna i Valbo och kikade runt och sen köpte vi thaimat och hyrde film..tyvärr blev det återigen lite ändrade planer, för åkte hem från jobbet med feber och magsmärtor..vi utrymde lägenheten och åkte hem till mamma istället, vill inte riskera att åka på nåt nytt nu när jag redan varit sjuk..så det blir film nu på middagen istället..sen får vi se vad eftermiddagen bjuder på!

Sådär..äääntligen blev det en uppdatering på den här bloggen också!

Mycket nöje! =)

Kram och ta hand om er!



Ps. jag ska försöka lägga in bilder från alla roliga händelser också, så håll utkik!!