Söndag

Första helgen på länge som vi inte har haft något inplanerat! Jag vill lova att det var väldigt välbehövligt.. Det har varit för mycket grejjer inbokade på senaste tiden och det här breaket var nödvändigt!! Det har varit fullt upp på helgerna, kvällsmöten, planeringsdejter, inredningspartyn osv på kvällarna..vi har knappt haft någon tid för oss själva eller för huset!! Alla måsten ligger och trycker på men det finns ingen möjlighet att göra nåt...det får helt enkelt bli sedan!!  Jag tycker det är jätteroligt att det händer saker, det är absolut inte det! Men jag tror inte att vi ska planera in så mycket saker samtidigt framöver, ialla fall inte om det går att undvika! =) =)

Annars så rullar allt på! Vår underbara lilla busunge blir busigare och busigare, charmigare och charmigare!! Han blir så stor!!! När jag kom till dagis en dag här iveckan kom en fröken och berättade att Noah hade pratat en 7 ords mening och hon var lite småchockad! "Min mamma kommer och hämtar mig sen" hade han sagt till henne!! =) Hans tal har verkligen utvecklats...han pratar och pratar och tar efter så det är bäst att tänka sig för innan man säger nåt!! =) Men han har blommat ut som bara den på slutet...duktiga killen!!

Han sover hela nätterna i sin säng, mot morgonen brukar han komma in till oss och mysa litegrann!! Oftast så somnar han om och sover en stund till då...mamman brukar inte gilla att gå upp tidigare än halv 8 ialla fall, så vaknar han före de får han gott somna om och sova en stund till =) =) tack och lov är han en lika stor sömntuta som hans föräldrar!!

Annars är han en riktigt pojkunge!! Det är fotboll och (inne)bandy som gäller!! Fick han bestämma skulle klubban och bollen vara med i sängen till och med!! =) Söt e han då! =)

Nu har vi haft en mysmorgon framför Emil i Lönneberga, det är dags att kila ner och äta lite frukost och sen ska vi ut och busa litegrann i snön!!! Familjehelg it is!! =) Me like!!


Helgen i bilder *uppdaterad*

(tanken igår var att detta inlägg inte skulle ha publicerats förrän idag för jag orkade inte fortsätta göra klart igår, men jag var visst så trött så jag klickade på alldeles fel knapp, därför har det nu uppdaterats med bilder och text =)


Här kommer lite bilder från helgens besök!!



Noah tar en liten vilopaus efter att ha sprungit runt och spelat "Potboll"



3 generationer som krattar och plockar upp löv!



Kusinerna Noah och Lisen!



Kusin Olli är lite för liten för att leka med dom stora än, han får vänta ett år till!



Syskonen!



Vi körde hårt med svärfar när han var här, pyssla och dona fick han göra!



Noah lyckades ju, såklart, skruva av korken på strösslet så det var strössel överallt...här sitter han och "flamor" Ellen och äter litegrann!! Härliga blickar! =) ♥



Vi har en liten Rockstar här hemma! Han älskar att sjunga, spela och dansa! Annars är det sport som gäller för ungen! "pela pela potboll" går han runt och säger både hemma och på dagis eller så ska han spela "bandy" (innebandy) Spännande att se vad han gör för karriär, proffs eller rockstjärna! =)
Ps. självklart får han bli någonting helt annat om han vill det!!


Full rulle

Trots att jag har varit otroligt dålig på att uppdatera så hänger ni med...statistiken visar på ett jämt antal som är inne och kikar här dagligen!! Trevligt!! =) (skriv gärna ett hej också så blir jag glad =)

Det är full rulle i mitt/vårt liv och det är väl mycket på grund av det som bloggandet har fått komma i andra hand! Dessutom har vi inte fått vårt internet ännu heller...(inte så oväntat att dom inte kunde hålla vad dom lovade)

Så vad händer och vad har hänt!? Vi håller på och bor in oss i vårt hus...vi har inte bott här en månad ännu, men det känns verkligen superbra!! Vi börjar få skaplig ordning ialla fall, men fortfarande finns det saker att göra!! Det man ser nu när alla möbler har varit borta och så är hur mycket dom som bodde här innan har fuskat när dom har gjort saker, de är fula skarvar här och där, golv som glipar och inte täcks av listen, lister, spalje, portaler o dyligt är målade med takfärg, vilket ser förjäkligt ut...det har alltså blivit en del extrajobb att göra som vi inte hade räknat med! Men det blir fint och snart ska trappen göras klar!! Igår ringde dom och berättade att vår soffa har kommit också!! =) =) Så den ska Simon försöka hämta idag!! =)

Min mor har fixat med gardiner och grejjer, sytt gardiner och sytt kuddar...självklart har hon varit hit och satt upp dom också!! Perfekt med tanke på att vi har haft fullt upp med jobb och besök! =)

Vi har som sagt haft flera besök! För 3 helger sedan var svärmor och tryggve här och hälsade på! Det var mycket trevligt och vi hann även få lite spackling gjort i vardagsrummet! Vi besökte Simons jobb också och på lördagkvällen hamnade vi allihopa framför Pippi på de sju haven! =) Det var en helg med fokus på att umgås och ha trevligt!! Tack för att ni kom!

Förra helgen var en lugn helg, Simon jobbade och jag försökte dona bäst jag kunde...på söndagen fyllde finaste Nova 2 år så då var det kalas som gällde!!

I onsdags (för en vecka sedan) kom Noahs kusiner med föräldrar på besök! Vi fick flera trevliga dagar tillsammans och vi är tacksamma för att äntligen ha ett stort hus när vi är så många som ses =) Hanna och Johan var duktiga att kratta hela vår baksida när dom var här också!!
På fredagen kom även svärfar och Ellen upp och hälsade på oss!! Under lördagen firades alla födelsedagar som har ägt rum och Ellens som snart äger rum =) Vi åt god mat på kvällen då även min mor fick vara med och umgås litegrann! Det blev även en hel del pysslat utomhus under lördagen då vi satte svärfar i arbete =) Ellen hade fullt upp med att underhålla barnen medan vi andra pysslade och donade. Tack för några härliga dagar tillsammans!

Idag tillbringar jag dagen hemma med halsont, feber, värk i leder, huvudvärk, trötthet, orkeslös jaa listan kan göras lång...men men så kan det gå!

En liten uppdatering blev de ialla fall!