Önskar mig...

.. min blogglust tillbaka!!
Eller lust har jag egentligen, men jag tar mig inte tid och har heller inte riktigt ork!
Jag hoppas att den kommer åter, för jag har bloggat i många många år och vill egentligen inte sluta!!
Massor med trevliga bilder har jag ju att visa er också!!


Rösta på min klänning!!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Grattis till studenten!




Fy fan va du är bra
fy fan va du är bra
för du har tagit studenten
för du har tagit studenten
för du har tagit studeeenteeen
FY FAAN VA DU ÄR BRA!!

Idag tar min fina kusin Studenten!!
Grattis Linda!!!!!

Jag hoppas att du får en kanondag!!!


Slutet på nåt gott...början på något nytt

Igår var det skolavslutning!! Det var en dag med väldigt blandade känslor!! Det var glädje att se barnen stå och sjunga i kyrkan..såå duktiga var dom! Och så fina!! Fick massor med kramar och fin fina presenter av barn och föräldrar!! Massa fina ord som värmer i hjärtat!! Samtidigt som glädjen fanns där så var det en otroligt jobbig stund att inse att många av barnen träffar jag inte fler gånger!
Efter kyrkan åt vi i ipersonalen smörgåstårta och blev avtackade!! Sånt är det värsta jag vet och jag kan bara inte hålla  tillbaka tårarna!! Jag fick ett jättefint SNÖ-armband av kollegorna som nu sitter runt min arm och några fina ord! Själv kunde jag inte säga så många ord eftersom det bara brände i ögonen!! Det känns som att det är min familj jag lämnar!! Min första långvariga arbetsplats som lärare, där jag har lärt mig så otroligt mycket!! Jag har känt mig såå välkommen och det ha varit med glädje jag åkt till jobbet varje dag!! Att möta dessa glada själar och få sitta i personalrummet och skratta och skämta tillsammans! Nääe usch och fy, det känns inte alls roligt!! Men som tur är ska jag ju jobba några veckor till i sommar så jag behöver inte ta avsked från alla än!!!

Jag är väldigt glad över att jag ska få börja jobba på den skola som jag verkligen verkligen ville ha jobb på! (eftersom det inte fanns några lärartjänster på Västanbyn). Jag fick tillåtelse att jobba där idag också, för att få lite koll inför hösten...dessutom fick jag träffa min blivande kollega, hon som ska ha den andra ettan tillsammans med mig!! Det kändes jättebra och jag tror och hoppas att vi blir ett kanonteam i höst!! Det bästa är att jag redan känner alla på skolan eftersom jag vikarierat där en hel del, så jag slipper börja om att knyta nya kontakter osv. Idag har vi pratat schema inför hösten, beställt läromedel, kikat på våra klassrum osv....det känns jättebra att jag ska få ha en etta på Jernvallsskolan i höst!!

Konstigt hur det är med känslor...både glädje och sorg samtidigt!!