Badar mina fötter

Sitter just nu med mina fötter i ett fotbad..sååå skönt! Fast ja inser att jag har lite för kallt vatten tror ja, som vanligt..suck! Men de får gå ändå!
Idag har de vart jobb igen, en riktigt bra dag och det var skönt..kan alltid hoppas att de håller i sig! =)
Lyckades även med att skaffa jobb åt Simon hela maj månad! Skönt att veta att vi får lite pengar i juni!
Annars händer inte så mycket, jag är trött som vanligt..och har legat på sängen större delen av tiden sen jag kom från jobbet...i magen är det full fart och kickas både till höger o vänster o uppåt o neråt..=) Härligt att den lill* rör på sig! =)

Hmm jag hade visst inte så mycket skoj o skriva om idag! Och inga särskilda planer för veckan/helgen att dela med mig av heller..packas ska de göra är det tänkt...men annars finns de inga planer...

Åå imorrn har vi utedag på jobbet..vi är ute mellan typ 9.00 och 14.00..jag borde ha varit iväg och handlat matsäck, men har jag gjort de..näääe! Fy va drygt...de e väl kanske bäst att man kilar iväg till ICA en sväng innan dom stänger sen då...jag kommer ju inte överleva en hel dag utan matsäck ialla fall..de är ett som e säkert!

Träffade föressten Lotta från mitt förra jobb tidigare idag, fy så ja saknar dom!! Jag måste ta mig dit på ett besök snart, men ja vet inte om det är bra eller dåligt, då längtar ja väl ändå mera! *snyft* Underbara människor!

Trevlig kväll!!
Underbart väder för en kvällsprommis idag, men den kraften finns inte hos Sofie..jag måste spara alla mina krafter till utedagen imorgon..känner att de kan bli en tung dag..ingen toa, ingen soffa, inga stolar, ingen mat, de skulle ju gå fint när som helst annars, men inte just nu i mitt tillstånd..men jaja, de löser sig...de blir nog bra..!

Kramkram på er!

Dagen idag

Då var tisdagen slut snart då...och vad har Sophy haft för sig..
De började med en lunch på Georges tillsammans med Simon, mycket gott och trevligt..så blev de några korta turer i affärer sen gick vi hem och utförde jobbet som jag hade fått av min chef eftersom jag fick vara hemma igår och idag, med lön...=) Så jag tog lite hjälp av gubben min så de gick rätt smidigt, fast att de va grymt tråkigt!! Men nu är det gjort ialla fall!! Sen blev de ytterligare en tripp på stan för att köpa present till Mia, (mm hon fyllde 31 mars, men har inte fått nån present av Sofie och Simon än..) eftersom vi skulle träffas ikväll!! Var på tiden att hon fick sig en present nu..haha!! ( O bror och Linda ska också få sina presenter!) Hem från stan och tog de lungt i 20 minuter, så ringer Mia o e klar...ner på stan igen för att äta på M&B (Mingel & Bar) och efter det blev det fika på Georges..=) Sen prommis hem igen...nu ligger jag i sängen helt slut, och ska strax sluta mina ögon!

Imorrn är det jobb igen...men bara tre dagar kvar den här veckan, så de ska gå fin fint! Sen är de tre dagar nästa vecka också!

Har vart två stycken här och tittat på lägenheten idag, och båda var intresserade och kunde flytta in snarast..så vi blir av med den! Tack o lov!

Imorrn ska de rensas på vinden, sen ska de säljas saker..så håll utkik ifall de kanske är nåt som ni är intresserad av!! =)

Och sist men inte minst så är det dags för "frågan" igen känner jag! Nu har det vart många besökare på min blogg på sistone och jag blir såååå otroligt nyfiken på vilka som läser här..och om det kanske finns nån mer blogg för mig att läsa!! =) Så snälla snälla, SKRIV EN KOMMENTAR till mig! =) Jag blir jätteglad då!! =)

Senaste nytt från Sophy

Okej, JA, jag vet! Jag är inte den bästa på att uppdatera längre..vet inte vad som har hänt med mig..men antingen händer inte så mycket kul, eller så är jag mest bara lat! De är nog det sistnämnda tror jag..eller så är det helt enkelt så att det händer föör mycket så jag inte hinner med att skriva..=) Meen jag ska försöka bättra mig..promise!

Helgen som var tillbringades till största del i Sandviken! I fredags var vi ju där och grillade och gjorde bilen sommarfin, och sen i lördags åkte vi till Söderhamn och kollade på dans! Efter dansen spelade Simon innebandy och sen blev de att vi åkte tillbaka till Sandviken igen..Mamsen och Mats bjussade på mat även idag och sen blev de mest mys o skitsnack i soffan framför tv:n..På söndan vaknade vi upp till strålandes sol! För första gången på månader sov jag ända fram till halv 11, och det var underbart! När jag kom upp hade Simon ställt fram hängmattan åt mig, så där blev jag liggandes en stund...hääärligt! Sen började de vårstädas! Förråden rensades och hela skotersläpet blev fullt med skräp! Bror, Elin o Mille var också där och för mig och Elin blev de väl mest till att ligga i solen o lata oss..=) Jag tränade mig även på att köra EU-moppe..jag har ju aldrig kört nåt sånt i mitt liv...så liten del av söndagen gick åt till att köra sån! =) Sen blev de mat igen! Haha!! På söndagkvällen åkte Simon hem, själv stannade jag kvar..lika bra de, sparar ju lite bensin på att inte åka ända från Gävle!
Igår morse kom jag till jobbet och dom andra skulle på kurs..meningen var att jag skulle få följa med, men min chef ville inte bekosta de, så de bidde inge! Istället har jag två lediga dagar!! Jippie! =) Fast jag ska plasta in och skära lite kort och grejjer...men de kan ja allt göra när jag får betald ledighet i två dagar!! =) Så den här veckan blir de bara 3 dagars jobb, och nästa vecka blir de också bara 3 dagars jobb!! UUUUNDERBART!!! =)

Igår började jag o Simon rensa våra garderober och lådor..så nu ligger de handdukar o sängkläder över hela golvet som ska kastas! Tänk va mycke skit vi har samlat på oss alla redan...hua! Men nu har vi ialla fall rensat bort de som ska kastas, vad som ska packas ner i lådor och inte användas när vi flyttar, och vad vi ska ha med oss till Hantverkarbacken! Snart bär det ju av....skööönt!! Ska fortsätta packa lite mer saker sen idag! Skoj skoj!

Nu har ni fått en liten uppdatering..inte så rolig kanske, men de är ju ialla fall en uppdatering!!

Magen mår bara bra och det är full fart där inne nuförtiden..Tack o lov är inte sparkarna så jättekraftiga med ibland när man inte är beredd så kan de bli så att man hoppar till..=) Tror att den lill* ligger med benen ut mot höger sida, för där kickar de nästan hela tiden...o kissblåsan tror jag h*n använder som en boxningssäck...=)

Trevlig tisdag!

Sådär då, då har ni fått er en liten uppdatering igen då!

Lördag men de känns som söndag

Idag har vi vart i Söderhamn och kollat på dans!! Street var de! Simons kusin var med och dansade..jätteduktig var han och kom tvåa! Tyvärr så hann vi inte titta när han dansade break och pardans, för Simon skulle absolut hem och spela innebandy, men de va ju roligt att träffa dom och få se han dansa lite ialla fall!
Lill*n i magen har varit väldigt aktiv idag, så antingen har jag en framtida dansare i magen eller så gillade h*n inte musiken något vidare! =)

Motgångarna fortsätter ialla fall för oss...i bilen påväg till Söderhamn ringde hon som ska ta över lägenheten och berättar att hon inte ska ha den längre! Hon har fått tag i en annan lägenhet och ska ha den istället! JAHAA, här har vi fixat så att vi kan flytta in så hon får våran till den 15 maj, som hon ville, och sen så kläcker hon ur sig nu att hon inte ska ha den!! Blir måttligt arg på såna idioter till människor!!! Så nu står vi här med en lägenhet som vi vill bli av med till den 15 maj! Vi ska ringa Fastighetssnabben på måndag och se om hon kan göra såhär..men tydligen så har hon dragit ut på att skriva kontrakt, så inget sånt är skrivet...men lägenheten är borttagen från internet redan dagen efter hon sa att hon skulle ha den!! Går det att göra såhär så borde dom ju ha lägenheten liggandes kvar tills kontrakt är skrivet...de kanske hade funnits jättemånga som hade kunnat tagit den här lägenheten annars!! Näe, fy faan, jävla kärring! (ber om ursäkt för mitt ordval...)
Så vet ni någon/några som är sugna på att flytta till en 3:a kan ni ju tipsa om våran! Snabbt vill vi bli av med den!! fräscht rustad, 85 kvm, centralt med balkong! =)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Simon är som sagt och spelar innebandy nu, men han skulle inte vara med på nån lagfest, så vi får väl se vad vi hittar på.. Eventuellt så åker vi kanske tillbaka till Sandviken igen och umgås lite där, eller så kanske vi tar och går på bio eller nåt...vi får se helt enkelt..

Grillningen igår var ialla fall riktigt lyckad! De blev kycklingfilé, potatisgratäng, grillad tomat, champinjoner och majs..myyycket gott! Imorrn ska dom bjuda oss på pepparrotskött..=) Tänk så bra man kan ha det ibland ialla fall...=)

Ha en trevlig lördagkväll!
Puss

Fredag och fint väder

Idag är det riktigt vårväder...solen skiner och himlen är blå! Hoppas bara att de håller i sig en tid framöver nu! Har varit hemma nu i 3 dagar, och jag tror de var välbehövligt! Känner mig inte utsövd, men åtminstone piggare! Så nu får vi se hur de går nästa vecka istället!!

Om en stund ska vi bege oss hem till mamsen i Sandviken. Bilen ska blir tvättad och äntligen ska dom snygga sommardäcken sättas på! MIn plan är att eventuellt följa med mamma till Forsbacka en sväng också, vi får se helt enkelt! Ikväll däremot ska det premiärgrillas!! MUMMA!!!

image445


Imorgon ska vi upp till Söderhamn och kolla på SM i dans, eller nåt sånt! Simons kusin ska vara med och brejka eller va de nu heter..;0) Så vi tänkte åka dit och kika och passa på och hälsa på dom..har inte sett dom på jättelänge nu! Sen ska Simon på lagfest på kvällen, och min plan är nog bara att ta de lungt..men de får visa sig..=)

Ha en trevlig helg!
Kram

Magen (v 26 +3) och håret

Tänkte att de var dax för lite bilder igen då! Bjuder på en bild på mitt hår också, snäll som ja e..;0) Fast fejjan slipper ni se! =)


image442


Å så den lilla magen då..;0)

image443


image444


Vecka 27 - 14 apr - 20 apr 2008
Kroppen: Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont minst sagt.

Hatar CSN

Fy faan säger jag  bara...jag vill inte använda mig av alla fula ord som beskriver vad jag anser om CSN för tillfället!! Men tänk er alla fula ord ni kan så förstår ni hur jag känner!

Har ju väntat mig ett brev med återkrav eftersom min lägenhetsförsäljning räknades som en inkomst som dom anser att jag skulle ha levt på istället för att tagit lån...Idag kom återkravet med posten!!! 25 610 kr!!!!!!!! Som dom dessutom anser att jag ska betala tillbaka senast den 30 april!!!!  Nästan 26 000 jävla tusen!! Dessutom är 15 000 av pengarna lån! Såna pengar som jag har lånat alltså...inte bidragsdelen som jag har fått!! Okej att ja behövde betala tillbaka de pengar som jag har fått, men dom som jag har lånat också!!! Och en ränta på 2900!!!

Fy faan, ja hoppas att jag aldrig behöver ha någonting med CSN att göra nåmer!!
Håll koll på att ni inte tjänar för mycket, för tydligen ska dom granska ALLA som studerat några år tillbaka...dom har tydligen nåt samarbete med skatteverket! Så nu vet ni vad ni har att vänta er!!!

Oooooorka!!!

Barnmorskorna

Äntligen har jag vågat mig på att kolla på Svt´s program Barnmorskorna! De var inte riktigt så farligt som jag hade väntat mig..=) Jag kan ju inte påstå att själva förlossningen är någonting jag ser framemot, men känslan efteråt längtar jag efter!! Lyckan när man är klar och har sin älskade bebis på bröstet!! De ser jag verkligen framemot! Och för att komma dit, måste jag helt enkelt ta mig igenom en förlossning...så e de! Men någon naturlig förlossning ska jag då inte ha..ge mig all smärtlindring som finns!! ;0)

Skönt har det varit att bara ta de lungt idag..de behövdes..de blir troligen en hemmadag imorrn också...jag känner att jag behöver de..Men nu ska jag sova, så jag får lite sömn!

Puss

Älsklingar

Idag kom min älskling hem med blommor till mig!! Han vet verkligen när jag behöver uppmuntran! =) Har vart hemma från jobbet idag..är sliten och trött..mår illa, sover dåligt m.m. Kom fram till att det var lika bra att vara hemma..kroppen säger väl ifrån för att det är något som inte stämmer...En blandning av graviditeten och stress kanske! Så då tänker jag låta kroppen vila sig lite. Får se hur jag mår imorrn! Men kanske är bra att ta det lungt så de inte händer nåt..känner mig ialla fall piggare nu och har fått lite energi! Tvättar litegrann och har ringt Handels och AMV och fixat med saker, så lite ork har ja ialla fall..tack och lov!!

image440

Såhär underbara blommor fick jag av min pojke!
Älskar dej!



Bjuder på en bild på voffsälsklingen också!
Han har vart hemma hos mamma sen i fredags eftersom vi hade besök i helgen. Men igår kom han äntligen hem igen...Då stod hans bur på golvet i hallen, och vart höll han hus hela dagen...jo i BUREN!! Konstig hund de där..men bra att han trivs i den..han har inga problem att åka i den i bilen heller så!

image441



De har även efterfrågats bilder på min nya frisyr, men de får ni en annan gång, vi har nämligen inget varmvatten, och jag orkar dessutom inte göra mig i ordning idag..=) Men de kommer, jag Lovar!

Tröttis

Sover ju rätt så dåligt nuförtiden...blir att man lägger sig vid 23 kanske, och sen ringer klockan vid 6! Under dom timmarna springer jag på toaletten alltifrån 0-5 ggr och vrider och vänder på mig för att jag inte kan ligga och sova som jag är van vid...Så de är väl kanske inte konstigt att man är trött..Men de gör ju att jag får yrsel och så på dagarna och blir illamående...jaja, vi får väl se hur de blir! Jag ska väl sova snart idag ialla fall!

Idag har ja vart och klippt mej också..tog av 1 dm ungefär, så nu är de risiga och kluvna topparna äntligen borta!!Lite färg och slingor blev de också! Skönt!!

Hoppas ni haft en bra tisdag!

kramkram


Vila i Frid Engla!

Hur kan någon döda ett barn? Jag förstår inte? Jag förstår inte hur man har samvete till det...Jag hoppas att Anders Eklund (det svinet som de inte ens finns ord för att beskriva) får det straff han förtjänar! Helst i en svart håla någonstans där födan består av vatten och bröd!! Inget jävla daltande som förekommer i de svenska fängelserna! Inlåst på livstid, och då menar jag verkligen livstid, ska han vara!!! Lida ska han göra!! Jag må låta rå, men något sådant här är det värsta man kan göra i mina ögon!! Oskyldiga barn, som inte gjort en fluga förnär! Näe fy faaan!!! Dom kan slänga in Arboga-mördaren i granncellen sen också!!


Vila i frid Engla, tillsammans med de andra änglarna!
Tänker på dej och din familj!

image439


Finbesök från Umeå ;0)

I fredags kom Hanna, Johan och Lisen hit och hälsade på! För er som inte vet, så är Hanna Simons syster och Lisen är Hanna och Johans gounge!!

Fredagen var lugn och vi åt lite gott, mös framför tv:n och såklart spelade vi Phase 10! =) Lördagsmorgonen började med att jag och Simon fick besök i sovrummet vid kvart i sju! Av SötisLisen! Vi tyckte att hennes mor och far kunde få lite sovmorgon för en gångs skull..så Lisen fick lite välling och lekte och mös litegrann och sen somnade hon en stund och jag likaså..haha...=) Sen blev de shopping på IKEA!! Och en tur till Sandviken för att visa den nya lägenheten!! På kvällen kom Hasse och Ellen också hit, (Simon och Hannas pappa med fru) och Min mams och Mats också så bjussade vi på gotta mat som Hanna och Simon fixade! Själv stod jag för efterrätten! Kladdkaka, grädde och jordgubbar! Mumma!! Så blev de lite mer Phase 10 på kvällen!

Idag började morgonen med en pigg Lisen halv 7, och imorse höll vi Simon vaken också! Så vi mös och åt gott i vår säng fram till halv nio, då klev vi upp och gjorde Bamsefrulle till de underbara föräldrarna! Amerikanska pannkakor, smörgås, fil m.m m.m stod på menyn! Sen blidde de en tur på stan och så blev vi bjudna på Kina av H och E. Nu har Hasse, Ellen, Hanna och Lisen åkt till Åmål och Johan är kvar här...han åker tillbaks upp mot Umeå imorrn igen! Och Hanna och Lisen ska tillbringa en vecka i Åmål!!

Vi får tacka så mycket för den här helgen och för en massa mys och övning med Lisen!! ;0)
Hoppas vi ses snart igen!! Saknar ju er redan!

Puss och Kram


Här kommer lite trevlig bilder från helgen!

  

Lisen fick bada de första hon gjorde när dom kom..Efter badet hamnade hon här..=)


     

Lisen fick en BobbyCar har sin morfar och Ellen! Vet inte vem som gillade den mest, om det var morfar eller om det var Lisen..haha!! =)


image438

Lisen fick äran att inviga sin kommande Kusins nya jacka, skötbord och bilbarnstol under tiden som hon har varit här..och inte att förglömma, resesängen! Den gjorde nog riktigt succé för hon sov hela natten inatt!! =)


M A G E N v 25 +1

De e väl dax att visa upp min "lilla" mage för er nu då...de har ju kommit en hel del önskemål om det..haha!!

image430

De här är taget nu ikväll och jag är alltså i v 25+1, dvs jag är i vecka 26! Hittills har jag lagt på mig 7 kg! Vi får väl hoppas att de inte blir alltför många till..haha!!

Mår rätt bra nuförtiden, men sover dåligt på nätterna..har inte hittat nån "ny" sovställning som jag gillar! Jag har ju alltid sovit i framstupa sidoläge typ, och det går inte så bra att ligga på magen längre...så nu ligger jag på sidan med en kudde mellan knäna, en under ryggen och en som jag har huvudet på...=) Men inte fasen sover ja mycket bättre för de! Vaknar av halsbränna på nätterna och att jag är kissnödig..sen tar de en lite stund innan man kan somna om igen, och så står de inte på förräns klockan ringer och de är dax att kliva upp! Är lite jobbigt nu när jag börjar 7.45 på mornarna för ja måste ju gå upp så tidigt..men de e väl bra att man vänjer sig inför bebisens ankomst..=)
Men annars mår jag prima, och det är skönt *peppar peppar* Hoppas att jag får må som jag gör nu resten av tiden...=)

Nu är jag trött och de är nog sovtajm strax!

Natti natti från mamsen och en kickande bäs!

Fjällen - Vemdalen

Så var man hemkommen efter några dagar till fjälls!
Har haft de riktigt bra förutom att vädret hade kunnat varit liite bättre...lite sol hade ju inte skadat! Men som vanligt när vi åker nånstans så blir de bra väder sista dagen!! Har ialla fall fått se massor, MASSOR av snö..tror aldrig jag har sett så mycket snö förr..ska vara vid snökaoset -98 då! Jag och Bäbis har även hunnit med och åka och köra skoter på fjället, åkt wessla ute på fjället, åkt tefat, varit på Afterski, varit på nattklubben, kört en massa bil, ock titta på när de andra åkt skidor och druckit öl!! Händelserika dagar med mycket nöje! Så tack Simon, Nemo, Magnus, Thomas, Elin, Mamsen och Mats för en trevlig fjällresa!!

image429

De syns kanske inte så bra hur mycket snö de verkligen var, men om ni tittar på snövallarna bakom vår bil och på snöhögarna vid andra bilen så ser ni kanske! De va högre snövallar än mig till o med!

Idag gick vi in i v 26, de går framåt..=) Så har vi vart på första Föräldrarträffen! Gick riktigt bra och det var intressant att lyssna på! Fick lära oss andningen den här gången! Den omtalade..=) Som ni kanske vet är ju inte jag den bästa på att slappna av, utan börjar skratta istället, så de gick väl sisådär för mig..haha! De va massa trevliga människor med...men vi kommer ju byta barnmorska och sånt till Sandviken sen, så de blir väl inte så att man håller kontakten med dom i gruppen kanske...

Jobbet går sisådär, jag längtar tillbaka till mitt gamla jobb! Men jag får bita ihop, de är ju inte så lång tid kvar...=)

I helgen får vi besök från norr och söder!  Hanna (Simons syster), hennes man Johan och deras underbara Lisen kommer ner på besök på fredan och på lördagen tittar Hasse och Ellen också upp..myycket trevligt ska de bli! Blir en familjemiddag sen på lördag tror ja, moget värre..thihi..=)

Annars händer inte så mycket, jag har väl börjat planera lägenheten i mitt huvud..var folk här och tittade på den idag, och båda som var här var intresserade så av med den blir vi ju garanterat! Båda skulle separera, så dom vill in så snart som möjligt...kanon för oss! Hon som förmodligen låg etta på lägenheten hade som önskemål att flytta in till 1/6...passar oss alldeles alldeles utmärkt!! Ska se till så mamsen o Mats sätter lite fart också..ja vill ju flytta nu nu nu jag!! =) Så ska vi nog tapetsera en ny fondvägg i sovrummet också...

Näe nu vet ja inte vad jag ska berätta..eller vad ni vill veta!!
Tack till er som kommenterat så flitigt på slutet..skoj skoj!

Pussen o kramen

Äntligen går de uppdatera igen

Bara för att jag för en gångs skull har haft lusten att uppdatera bloggen en massa så har det inte gått på flera dagar..booring..men men, sånt är livet =)

Nu är det ialla fall klart...de blir en flytt! Vi har sagt att vår lägenhet är tillgänglig från 1 juni..så i maj är planen att vi ska flytta! De känns bra för oss båda..så de blir nog bra de här! Alla vi har pratat med tycker vi gör helt rätt också, så de är skönt! De är ju inte långt till Gävle heller så de kommer bli en hel del tripper dit! Så kan vi ju spara lite pengar för framtida eventuella husköp kanske...;0)

Nya jobbet är påbörjat! Började lungt igår med planering och schemaläggning o lite sånt där..så nu jobbar jag:
Måndagar: 8.00 - 14.45
Tisdagar: 7.45 - 14.45
Onsdagar: 7.45 - 15.30
Torsdagar: 7.45 - 15.00
Fredagar: 7.45 - 11.30

De blir nog bra! Men jag saknar mina andra barn en hel del! De positiva nu är ju att man får jobba lite mer med de som jag är utbildad till! Och personalen här trivs jag redan jättebra med! Alla är positiva och glada! Så de ska väl sluta bra de här också!

Imorrn drar vi till fjälls..Vemdalen rättare sagt! Jag, Simon, mamsen, Mats, brorsan, Elin och Mangan!  Ska bli trevligt, lite tråkigt bara att inte åka nå skidor..jag känner inte riktigt för att ställa mig på ett par skidor nu..jag är lite fööör klumpig för de nu..;0) Man ser fasen skillad från dag till dag nu...jag undrar ja vart de här kommer att sluta...huuua! Nu har de börjat röra på sig lite mer också...under dagarna..de är inte bara på mornarna och kvällarna längre...myyspyyyss!! Lillgos! Imorrn är det dags för besök hos barnmoskan igen också..får vi höra vad som sägs och hur det ser ut! Tjitt 25 veckor nu...de är fasen inte långt kvar..3 mån...åå de går fort!

Kom med lite förslag på barnnamn vettja! Vi har ju en hel del, men de kan va roligt o få lite nya namn o filura över! =)

Pussar o Kramar