Bakslag

Man ska aldrig ropa hej!
Näe för så fort man gör det, så kommer Det...Bakslaget!!
 
Jag har själv kännt att jag har mått bra den senaste tiden...kanske för bra...för i torsdagskväll började de sticka och klia på min högra sida strax nedanför revbenets slut... upp kom en rodnad och små små blåsor...
På healingen (helt galet, men sant) någon timme tidigare på dagen fastnade hon på exakt den punkten...så till en början tänkte jag att det är väl den skiten som kommer ut! Dessvärre så visade det sig att det är Bältros jag har fått...Jag har inte en aning om det har ett samband med healingen..det låter inte troligt, men tanke på att viruset eller bakterierna eller vad de nu är sitter latent i nervrötterna och sedan vandrar det ut i nerverna och blossar fram...att det har hunnit gå den vägen på 2 timmar känns inte troligt...men däremot känns det galet intressant och spännande att hon kände av att någonting var på gång där, exakt på den punkten, bara någon timme tidigare.
 
Jag har läst på nätet och även pratat med skolsköterskan på jobbet och det allra troligaste är att det är stress som har satt fart på detta. Det har tydligen stor påverkan! Men jag har ju inte känt mig stressad de senaste veckorna, men kanske kommer det efter..nu när jag har slappnat av och känt att jag mår bra..
 
Jaja, jag ska nog bli kry från detta också! Det jobbiga är ju värken man har...smärtan i magen och ryggen...den kan man tydligen ha länge...=(
 
Det som är lite jobbigt är när man är pigg i skallen...man har alldeles för mycket ork egentligen...motför vad man har annars när man är sjuk.. Idag är jag hemma och det dåliga samvetet kommer genast krypande eftersom jag är hemma för "lite ont i magen". Jaja, jag har lovat mig själv att jag ska tänka på mig i första hand...då måste jag väl göra det också!
 
Påsklovet hägrar och det ska bli fantastiskt härligt. Sen är det inte många veckor kvar till sommaren..och med alla röda dagar och klämdagar så står det inte på förrän det är dags! =)
 

Känslan

Känner en konstig känsla...men jag vet inte varför...
Just nu känns mycket bra! Visst, det kan bli bättre, mycket bättre! Men det känns ändå bra!
För mindre än en månad sedan, funderade jag över hur sjutton jag skulle ta mig upp ur denna svacka...hur länge jag skulle behöva gå stressad, full med ångest och på något vis med en släng av bitterhet... ingen ork till ett socialt liv utan soffan var nog min bästa vän där ett tag..
Nu har jag energi igen..jag känner tacksamhet och glädje mot familj och vänner som stog ut...mot de som lyssna på mitt gnat i sms m.m.
Ett steg i taget och ett försök att minska stressen... komma på fötter och få ny energi till både det ena och det andra...jag trodde aldrig att det skulle fungera, men fy så tacksam jag är över att jag gav healingen en chans!
 
Mycket gott händer nu...och jag är glad över det!
 
Idag är det 7 jobbdagar kvar innan det är påsklov! Härligt med lov igen! Inge planer för lovet! Vi ska umgås och leka! =) Vecka 15 blir det fjällen och vecka 22 Spanien...Jag ska nog stå ut framöver! =) <3
 
Den där konstiga känslan...jag vet inte ens varför den är där och vad den beror på så jag tänker inte lägga någon energi på den heller, så de så!
 
 

Ett inlägg utan gnäll...

Kände att det var dags för ett inlägg nu när jag känner att jag har lite bra dagar!
Februari är förbi och det känns som att mitt dåliga mående också är förbi!
Jag har nog haft den största svackan någonsin i februari tror jag..pga av stress för både jobb och privatliv.
 
Men sportlovet gjorde nog mycket för mig...jag fick tid tillsammans med familjen och med mina vänner...nåt jag aldrig har tid med annars...jag har gått o healat mig, och man får tro vad man vill, men mig har det iallafall hjälpt mycket!
 
Idag skiner solen..när jag åt frukost imorse kvittrade fåglarna...förhoppningsvis är våren på ingång! Och med våren, kommer snart sommaren! Härligt minsann!
I helgen åker jag till Stockholm med finaste Maddisen !! Vi lämnar barnen hemma och tar tripp på tumanhand! =) I love it! Var så längesedan nu! Vi ska bo på hotell, shoppa, äta gott och se Melodifestivalfinalen! (ropade hem biljetter på tradera i veckan) Sen slutar nog kvällen på nåt trevligt ställe! Ska bli fantastiskt härligt!! Som jag kan sakna all tid vi har haft ihop!! =) Men i sommar åker vi till Vimmerby tillsammans, ska bli mycket trevligt! <3
 
Kanske mår jag så bra av att veta att jag har massa trevligheter framför mig! =) I april åker Jag och Simon till Stockholm tillsammans med Hanna o Erik, veckan efter blir det fjällena med mamma o mats, helgen efter det åker Simon på fjällfesten, i slutet på maj åker jag till Spanien en vecka med mamma, moster, kusin och kusinens kompis, i Juli blir det Vimmerby o Göteborg (Gyllene tider med Sebbe och Jenny) och i september åker vi till Turkiet med Hasse o Ellen och i november åker jag Madde och Carro till Göteborg på Ladies night!!
Simon?! Jo han får följa med på det mesta =) Men inte till Spanien och på Ladies night! Han fiskar och köper sovsäckar istället =) =)
 
Tre jobbveckor till, sen är det påsklov! =)
 
Näe, nu är min paus idag slut..här ska planeras och skrivas veckobrev!
Ciao på er! =)