Gosisar!

40835-11

Nemo och Tyra!!

Deckad!

Somnade som en stock vid 6-tiden idag, helt slut var ja..tror simon försökte väcka mej några gånger men de gick sådär..haha!! Gick upp lagom till Grey´s Anatomy! De kan man ju inte missa!! Men nu e ja trött igen, så de e dax för sängen igen alldeles strax!!
Imorrn blir d en tur till Valbo med Mía! Jag ska köpa julklapp till lilla Freja..:0) hihi! O sen blir d lite träning o så blir de storhandling igen!! O ja antar att ja borde plugga..men känner ja mej själv rätt..så blir d väl kattskit me de! hehe!!

Pussen!

Time for school!

Fick lite dötid över nu på morgonen..eftersom jag kom fram till att jag aldrig handlade igår, och har på så vis inte någon frulle idag.. Hmmpf..dåligt av mej!! Men men, de får väl bli en gammal hederlig fullkornstekaka med leverpastej på skolan då! Bättre än inget ialla fall!!
Insåg för en liten stund sedan att vi förmodligen går till klockan 15 idag.. dryygt, för vi kommer nog inte göra nåt vettigt ialla fall! Men vi ska få reda på hur vår A-uppsats ska se ut ialla fall..men känns inte som att de kommer bli allt för svårt! Vi fick ju till en riktigt bra arbetsgrupp också! =) Så de ska nog gå fin fint d! Men har inte en aning om vad vi ska skriva om ännu.. de skulle vi ha vetat tills idag, men e ju inte så lätt.. så vi får lyssna o se o sen komma på..=)

Igår åkte vi till Viken, jag lånade massa böcker på bibblan..så nu har ja alla böcker till den här kursen också!!! Jag måste vara nå grymt duktig alltså..haha!! Men varför inte använda sig av bibblan när man har chansen..skitsmidigt tycker ja! Sen blev de hem till mamsen..då blev d tomtegröt och lussebulle!! Mmmmums! Å så åkte ja o hälsade på Martina och Freja...vilken gobit hon e! Stumpan då! Ja blir alldeles kär..=) Såå snäll liten tjej!! Hon växer så d knakar..hihi!!

Hmm..kom på nu vad mycke de e kvar att göra på den här kursen, förstår inte varför d skjuter upp allt till slutet jämt!

  • Ett Åtgärdsprogram
  • Ett rollspel om utvecklingssamtal
  • En redovisning om mobbning
  • Ytterligare en dryyg läslogg
  • En uppsats

Så har ja mina 4 (!!!!) uppgifter på So:n också! redovisningar av böcker...suck! Men men, de e inte så jbbigt egentligen, bara ja tar tag i uppgiften, två av dom har ja kommit mer än halvvägs med, så ja förstår inte varför ja slutade!! Måste va för att jag e jag liksom!

Nee kolla Gavlis hemsida nu då!
So long på er!


Budgivning!

Mm vi var med och budade idag, på 3:an på Brunnsgatan.. Men vi gav upp när de kom upp till 680 000!! Vi la på 650 000 och 665 000, men sen kände vi att de va lite mycket, tyckte de va mycket redan från början med, men priserna i den här stan e ju nästan lika sjuka som priserna i Stockholm..haha, näe nu överdrev ja väl lite, men höga e dom ialla fall!! Så vi får väl gott vänta på ännu en ny då..panik e de väl kanske inte heller.. skulle ju egentligen vilja ha ett hus..;0) Men d får vänta tills vi har pluggat klart, men ett rum till skulle inte sitta helt fel!! Ska hur som helst titta på en annan lägenhet idag, men de e bara en två som e lika stor som den här..meen d skiljer 1500 på hyran varje månad, plus att den ligger mitt i stan typ.. vet inte vad som är fel på den, med tanke på att den är så billig, haha...

Näe dax för lite käk då!

Föressten, ja hittade på låten igår.. Mad World heter den, ifall de e nån annan som vill ha den! Bra låt va..?! ;0)

Hjälp!

Jag behöver er hjälp! När de gjorde reklam för att Cityakuten skulle börja igen, så hade de en jättebra låt innan...jag vill veta vad den låten heter!!! Dom använder den på en annan reklam också, där de gör reklam för nåt krigsspel! Och för er som var på Kåren igår, så var det sista låten som de spelade..tryckaren alltså..=) Så de e en mysislåt!!

Please HELP ME!!

Kåren såklart!

Jaa, festprisse som man är, så är det väl klart att de blev Kåren igår.. Men till en början var jag nå grymt avslagen, chockade nog de flesta på förferre igår..haha! Tack Inkan för partajet! Meen, festprisse som ja e, så kom ja ikapp de andra rätt så bra till slut! Hehe... kul va de! Men de finns verkligen tjejer som bjuder ut sig alltså.. jag skulle inte ens tänka mej tanken att göra nåt dyligt..men de e ju bara jag de.. hmm.. yeah yeah..ragga kunde dom då också ialla fall..Hur som så vart de en riktigt lyckad kväll ialla fall!

I och för sig så finns d killar som bjuder ut sig också.. hade man vart singel i fredags på Heartbreak så hade man då haft en sisådär 10 ragg ungefär.. allt i från 18-åringar upp till 50-taggare, som vägrade förstå att vi inte var intresserade...helt sjukt! Fick dock en minttu shot från BigBrother Danne! Va både snyggare och trevligare än den uppfattning ja har fått om honom tidigare..

Idag har vi ju en slappardag igen, ni som läser den här bloggen borde kunna räknat ut vad de står i den på söndagarna snart..haha! Men nästa helg är ju inget planerat än ialla fall.. Om de inte blir en utgång i Sandviken då..pratade med Becker för en stund sen, o meningen var ju att vi skulle till Viken o festa igår, men de blev icke så, så han va väl lite sugen på nästa helg.. maybe baby! Haha, han e kul den kille..haha.. Min Simon e o jobbar, de e inte alls kul..ja tycker de e lite boring o vara ensam hemma...men men..

Å just ja, igår morse brann ett soprum här uppe vid oss, va fasen måste d brinna hela tiden för.. ja som är så rädd för bränder.. o anlagd tror dom att den är också!

Haha, ja sitter o tittar på Hus i helvete! vilket sjukt program!! ja håller på å garavar i hjäl mej! Fattar inte vart de får alla galna ideér ifrån...

Ojdå..nu vart de riktigt långt d här.. o inte så intressant..jaja, söndag o lite att göra..:0)

Beslutsångest!

Jag vet inte om ja ska tillbringa kvällen hemma med mej själv..eller om ja ska åka till Inkan på förferre och sen Kåren! E ju herrmiddag idag, o de flesta ska ut.. Så egentligen är jag väl tråkigast i stan om ja inte också går ut, sååå de blir nog en utgång idag me!! Usch va ja festar...suck! Men va fasen, bäst o passa på medans man är student..hehe!! Ja men va fasen, en tjejfest tll, de e ju inte fel! De va ju fantastiskt roligt igår!!

Började med att jag, Mia, Maria, Linda och Hanna spelade bowling! Linda fick revansch på mej den här gången och vann med 107 mot mina 100...attans..hehe! Sen gick på Church Street  där mötte Malin och Ida upp me oss och åt gotta!! Tills vi typ blev ivägkörda därifrån, så då tågade vi hem till Malin! Tyvärr så kunde inte Linda och Maria vara med ut, de va synd, me de kommer fler tillfällen! =0) Kvällen var ialla fall riktigt riktigt lyckad!! Idag har inte vart så lyckad, bakis har lilla Sofie vart, o de e väl bara vänja sig, för d blir nog så imorrn med..hehe!!

Kram påer! Ha en trevlig lördag!


Äntligen är Johan ute ur Idol!!

Poker på Kåren

Idag var den stora dagen! jag var inte ens taggad, men de var dags för "Poker på Kåren" !  60 personer var anmälda och det var folk som inte fick platser! de började lite segt, men vid första pausen var ja kvar, typ 15 hade åkt ut, och jag var skitnöjd, mitt mål var ju liksom att inte åka ut först!! När det var 13 personer kvar, fick ja byta bord, de var två bord kvar, jag var vid ett!!! OCH när de var dax att slå ihop för sista bordet, var JAG fortfarande med!!!! Alltså så sjukt..de var 60 pers som var med, det var jag, Maria Strömbergsson och Maria Haupman + en till som var tjejer 4/60... och JAG o och Maria H var vid finalbordet...6 sammanlagt! eller om det var sju! 5 fick ialla fall pengar!! OCH JAG!! jag slutade tvvvåååaaa!!! Vann alltså 1600!!!!!!! på nåt som ja bara kunnat drömma om, men förstår ni hur skönt de va...underskattade kan ja lova att vi var, när vi kom 3 tjejer, som hade druckit lite vin och var de första som beställde cider, o sen kommer två av oss vid finalbord! känns så jävla skönt! Man ska ALDRIG underskatta tjejer! ALdrig!!!  Kram på er o gonnat!!


1600 på poker, vem faaan hade kunnat tro de!!!


Poker

Idag har det vart skoltajm igen, tråkigt som vanligt, men ändå lite kul när vi fick disskutera i grupper...de e nog nåt av de bästa, när man får andras åsikter o tankar!
Sen vart hem o laga lite mat och slappa litegrann framför tv:n innan vi åkte hem till Sperrle ( ja, Brynäsmålisen) o spelade poker...tyvärr så åkte ju jag ur bland de första...suck..mne men... ja hoppas de går bättre imorrn när de e pokerspel på Kåren..!!

På fredag e de tjejkväll!! Ska bli så himlans roligt! hihi!! NU ska ja öva mej lite.. Kramiskramis

OTH och O.C.

Lördagen har hittills ägnats åt att titta på One Tree Hill och O.C. !! Laddar hem avsnitten så fort de kommer ut..men nu har ja inga fler kvar igen, så de e bara att vänta tills nån snäll själ lägger ut några nya avsnitt!! Intressant e de, men varför blir de aldrig som ja vill..?!?!? *suck*

Dax för en dusch o sen blir d till att åka o shoppa lite pepparkaksdeg o sen ska vi hem till Lelle o Linda o baka pepparkakor!!! =) De kommer nog blir lite vin me o kanske nå god mat, helgerna e till för att lyxa på..;0) Imorse när ja ställde mej på vågen, så var de -2kg..så då får man fira med lite kinamat..all kinamat e ju faktiskt inte onyttig..=) För mig blir de nog tigerräkor med grönsaker...inger friterat ialla fall!! De går faktiskt att äta gott fast man äter nyttigt..o de mina vänner!! De e bra!! =) Lite ågren har ja dock för att ja inte har tränat något den här veckan...men får man skylla på tiden, så gör ja de, för den har inte riktigt räckt till...hmm...ialla fall inte igår..haha.. men imorrn blir d ialla fall en prommis från mamma till Jernvallen *2..först till innebandyn o sen till bandyn...så då blir de lite motion..så vida de inte regnar..hehe!

Ha en bra lördag mina vänner..de ska ja ha! PUSSEN


Ofattbart

Ännu ett avsnitt av Idol har vart, och Felicia åkte ut, och Johan e fortfarande kvar.. jaa vad ska man säga!! SKANDAL!!!!! o PINSAMT!!!!!


Innebandyn va lite bättre, inte för att ja e så förtjust i Godis, men man lär ju hejja lite på Becker och Leijon.. så visst.. vinst vart de ialla fall för Godispojkarna!
Nu e de snart dax för bedtime, måste ju vara utvilad inför vårt pepparkaksbak imorrn!

Nattinatti!!

Klart slut!

Dåså..då var läsloggen avklarade också..nöjde mej med 3.5 sidor den här gången.. o 6 referensböcker plus att jag refererade till två lektioner också..så ja får hoppas att de e ok nu bara.. den e inte lika bra som den första de kan ja ju säga, men va fasen..den e klar ialla fall..=)

Nu ska vi iväg till Träffen o kika på innebandy! Ja lär väl hejja på GGIK den här gången då!! Men bara om Becker o Leijon spelar..=) haha!!

Såå skönt att ha en mindre sak o göra!!

Bowling!!

Måste ju bara tala om för er att jag vann bowlingen!! De ni!! ;0) O Linda kom tvåa...tror att grabbarna blev liiite bittra..hihi!!

Och så kan jag ju tala om att jag har skrivit 1 sida på läsloggen!! Tog typ 30 minuter, så nu känner jag mig otroligt lugn över den!! Behövde den där eftermiddagsluren!!

Gonatt!!

Trött!

Har vart nåt otroligt trött idag, å är fortfarande! Somnade vid 14.00 och vaknade inte ens när telefonen ringde, stackars Mia ville ha med mig och träna, men jag pallade helt enkelt inte..sov i lite mer än 2 timmar, och ja e fortfarande trött...haha!

Våran redovisning idag, lär ja väl säga gick hyffsat, eller vi skötte oss bra, några missar kanske, men de va ändå inte vårt fel! Så nu e de skönt att den e över, nu e d bara läsloggen kvar.. ja lär nog ska få sitta hela morgondagen ja..haha! Yeahyeah, vet ju vad ja ska pyssla med imorrn då!

O nu vart de bestämt att vi ska iväg och bowla med Lelle o Linda ikväll ! KUL!!! De blir bra, då får ja ialla fall röra litegrann på mej idag...


Och på lördag, då ska vi och Lelle och  Linda baka pepparkakor och bygga pepparkakshus...hihi!!! Ska bli riktigt trevligt, vet att vi e liiite tidigt ute, men va fasen..man lär ju ta den helgen som passar, står inte på förräns de e jul ialla fall nu juh!! :0) Lite glögg o grejjer kan de nog bli också!
Mitt pepparkakshus?!

Mitt blivande pepparkakshus?!?!


O på söndag, då ska vi nog till Sandviken o se på innebandy först, o sen e de bandy!!! SAIK-Edsbyn, då e de bara SAIK vinst som gäller!! Emellan dom två matcherna tror ja att ja ska laga lite mat till släkten, ska kolla med mamma om de e OK bara, men e de d så blir de familjemiddag med Mamma, matte, thomas och så om Martina Mathias och Freja har tid att komma..;0)

Näee nu läär ja kolla upp lite bra citat..märker att ja drar ut på de, så som ja skriver på...haha!

Ha de så bra o wish me luck on the bowling..:0)

Sååå söt!!

Idag har jag sett lilla lilla Freja!! Hon var sååå himla go! Hade ju bara velat tagit me henne hem juh!! =)  Hon låg o sov i mitt knä nästan hela tiden, sötis då!! Men såå liten.. kan inte förstå hur små dom är i början...snuttis!! Å ändå så var ja ännu mindre när ja föddes..ofattbart!! Jaa man kan ju inte rå för att man längtar lite...hihi!! Men den dagen kommer, då de är våran tur..=)

Imorrn e de redovisning..*suck* hatar att redovisa o grejja, känns som det är lite av halvfärdigt, fast ja vet att de kommer bli skitbra, de blir de ju alltid. förstår inte varför ja jämt måste ha ångest innan...

Meen ångest, de har ja verkligen inför fredagen.. då ska läsloggen vara klar, på mina 8 böcker, och jag har inte börjat...hmm..bra planering av mig..eller så inte!! Jaja, blir väl till o plugga häcken av sig i två dar då, men lite jympa ska minsann hinnas med också!!

Nu ska ja gå o krypa ner i sängen hos min gubbe, han känner sig lite ensam säger han..;0) Kanske ska sätta igång o öva...hahaha.. Gonatt på er!

Boring Day!

Idag har jag, för andra dagen irad, haft en sån dag då allt bara har vart tråkigt, och hela jag har varit orkeslös!! Jag tror att det har å göra med att jag har en läslogg och skriva tills på fredag! Som jag inte ens har börjat med..suck! Tänk att jag alltid ska ha sån dålig framförhållning! Men jag har huvudvärk me, så de kanske beror lite på de också att jag hänger läpp..hehe.. Jaja, jag kanske ska ta och fixa maten nu, Skinka med trattkantarellsås och polenta blir de ikväll! Tidigare idag åt vi Fransk potatissallad med bräckt skinka..de e faktiskt riktigt god mat jag lyckas åstadkomma..haha!! Efter maten ska jag dra me mej Simon under filten, poppa lite poppisar fixa lite glögg och se på TV..

Ska väl försöka komma i säng tidigt ikväll, så jag har lite ork o plugga imorgon...eller resten av veckan typ..=) och förhoppningsvis ska jag åka till Sandviken och hälsa på Martina, Mathias och Freja också...;0) Håller på o längtar ihjäl mig tills ja får se lilla knodden!! ;0)

Kram på er!!

I´m in Love!



JAG ÄR FÖRÄLSKAD!!!
Har ni sett vilken liten gobit!!



40835-9

Hur?

Hur tänker killar egentligen? Vad håller människan på med? Jag e chockad just nu, och vet inte riktigt vad jag ska säga.. Eller ja de e ju kanske inte bara han.. men va faaan... Ta ditt förnuft till fånga för i helvete!!!

Ska umgås lite med min bror idag, om han pallar sig  in nån jädrans gång! Han e inte snabb..i och för sig så e inte ja klar än heller, borde göra mej klar så ja kan åka o handla så ja kan laga mat..;0) Vikten minskar ialla fall!! Såå nice! =) Jag o Mia var på medel igår, så nu har de blitt en långprommis denna veckan, och två medelpass..förstå att JAG har gjort de..duktig mej..=)

Simon e i Uppsala o ska spela match han.. men ikväll blir d Vår kväll..;0) myselimys!!


De du gör idag, kommer du ångra imorgon

Yes!

Cissi fick lämna Idol!! Jag var lite rädd där när Erik var med också, åkte Danny förra veckan så hade ju lika gärna Erik ha kunnat åkt idag, tack och lov så blev de INTE så! Men jag förstår inte riktigt vad folk tycker om för musik..eftersom Johan fortfarande är kvar!! Att han slår ut både Danny och idag blev bättre än Erik, är en stooor gåta! Men jag tror att han är poppis hos alla fjortis tjejer, och sådana röstar, medans sådana som mig, som bara klagar och inte ringer, hejjar på Erik o Danny o Markus osv... Men Danny borde väl ha varit en flickfavvis..kanske kanske inte, tydligen inte eftersom han åkte ur.. Jaja, vi får väl se! Ni ska se att Johan kommer vinna hela skiten! Hahahaha!! Då ska ja, jaa hmm, va ska ja göra då?! Kom me förslag vettja! ;0)

Ett skämt!

Sitter och tittar på Idol, jag greppar inte att Cissi e kvar i detta program alltså.. hon e ju värdelös!! De e NÄSTAN så att ja skulle kunna göra de bättre... Näee den här veckan e de dax för Cissi att åka hem!!! Aa de e OK om Johan åker, men alla fjompiga fjortisar röstar väl på den stackaren!!

Pinsamt att Danny fick åka förra veckan, när de finns två som är såå mycket sämre! Skärpning folket!!

Äntligen!!


Välkommen till Världen Freja!!! =)

Längat som en tok nu tills jag får hälsa på den lilla tjejen..Allt hade gått bra också, så de va skönt att höra!! Nu har man en liten bäbis o gosa me igen....Myyyyys!!
Jag återkommer när jag har lite mer info om snuttisen..=)

Stoooort Grattis till Er Martina och Mathias!

Jag e en stolt moster nu..;0)

Home again!

Jepps.. då har man jobbat igen då.. lite trevligt så klart att vara tillbaka när man märker att vissa faktikst är glada att se en där!! Meeen jag förstår ju varför ja mår som ja mår när ja jobbar.. huvudvärken komma smygandes illa kvickt och yrseln och de torra ögonen lika så.. tack o lov ingen värk i nacke än, men ja jobbade ju inte så länge heller! Men men, student som man e: pengarna behövs juh!  E ju lite kul när "stammisarna" kommer och säger att dom har saknat en.. dom små gubbarna..haha!
Annars så var d inte en endaste rolig kotte o handlar o då var de ändå torsdag och mycke folk.. trist, väldigt trist.. ibland livar de upp ett tag om de e nån kändis som kommer! Så nästa gång ni vet att ja jobbar, så kan ni väl komma in och liva upp mej lite..haha!!

Nu ska de bli skönt att lägga sig, när ja väl känner efter, så värker det i benen me.. men de kan ju bero på träningsvärken från igår med..;0)


10 dosor snus för 109 kr, efter jul kostar de 300!?!!?!!!!

Lån

Var och undersökte möjligheten för oss att få ett lån idag.. har ju tidigare fått nej från Länsförsäkringar för att vi skulle gå minus 7000 kronor varje månad, hur de nu e möjligt...idag var vi på Föreningssparbanken, eller Swedbank som de numera heter, och hon var väldigt skeptisk och vi fick varken räkna med studielån eller studiebidraget, och dom räknade med en ränta på nästan 7%!! på bottenlånet så avgiften skulle typ bli över 5000 varje månad..hmm..sen gick vi till Handelsbanken och frågade där, och där va d inte alls omöjligt, vi fick även räkna med studiebidraget på 2700 var vilket vi inte fick på Swedbank.. knepigt att det kan vara så himla olika, de är nog A o O vilka man pratar med alltså... Vi träffade en när vi var ute och kollade på en lägenhet som var där och pratade och hon berättade att ibland bedömde dom från fall till fall... hur koko e inte de då!!! Jaja, vi får se vad dom säger imorrn eller på måndag, så vi vet om de är nån idé att fortsätta leta lägenhet eller om vi får bo kvar här!

Nu ska jag iväg och jobba snart, nu börjar stresset igen..hehe! Men de blir bara idag tror ja före december..kanske nån dag mer, så man får nån extra krona i december också!!

Pussinuss!


Training!

Jobbigt som faan va de på träningen idag, jag Mia och Anna var helt slut..ja kommer ha sjukt mycke träningsvärk i min kropp och min ben imorrrn!!! Kan lova att hon körde hårt med mage och ben!! Men de va riktigt kul träning!! Inte som den med hoppetossan!!

Imorrn e de dax att besöka ICA igen, jag förstår inte varför ja inte sa nej, för egentligen har jag inte tid, men ni vet ju hur jag är, alldeles för v'ärdelös på att säga ordet NEJ!! Jaja, får väl hoppas de blir bra, kan ju vara trevligt med nån hundring extra i december också...inte kul om ja får betala tillbaka sen bara.. men men.. Ska tala med C-G imorrn me, så ja får lite tider i december! Undrar ja om han blir glad när ja säger att ja inte kan jobba mellan 22/12 och 3/1 ungefär.. hmm de t´ror inte ja heller...=)

Nu ska ja gå o krypa ner i sängen bredvid mina älsklingar!!

Just ja, kanske ska tala om att lägenheten var jättefin, men ja vet inte..Simon blev jättesugen på den, men jag skulle helst vilja vara lite närmare stan, fast att den där ligger på Söder o allt.. meen jaaa, de känns som lite närmare stan e liiite bättre... men vi går till banken imorrn ialla fall o ser om vi ens behöver fundera nåt mer, får vi inga pengar blir de ju ingen lägenhet.. lätt som en plätt!

Natti!

Lägenhet!

Om en liten liten stund, eller om 30 minuter rättare sagt..ska vi iväg och titta på en lägenhet på Flemingsgatan! Den ser jättefin ut, men ja vet inte riktigt ja...jag e lite för kräsen tror ja, för jag skulle vilja ha den liiiiite mer centralt..haha! Vi får väl se när ja har kikat.. nästan så ja hoppas att den inte e nåt för oss...hahaha!!

Ingen liten Freja har tittat ut än, värkarna kommer titt som tätt, men inte tillräckligt mycket!! Men de tar nog inte lång tid till...;0) *spännande*

Ikväll blir en Mia-kväll med Jymping och O.C!!

Moster!

Martina åkte in på BB imorse.. ;0) jag hoppas verkligen att allt går bra för henne, har inte hört någonting hur de går, men första gången ska ju ta ett tag! Men man kan ju säga att jag alldeles snart är moster..;0) Hihi!! Så imorrn ska jag ta mej ner på stan och shoppa bebisgrejjer...mee like!! =) Jag ska minsann bli en superdupermoster ja..!!


Tänker på dej Sis!!

Härligt härligt!!

Jag tror verkligen att jag behövde det här uppehållet från mitt jobb! Det och mina nya kostvanor har gjort att jag känner mej som en helt annan människa! Ett tag gjorde jag inte annat än stressa..de va jobb o de va skola, och det va fest och de va städning..och ja kände att ja inte hade tiden till allt.. jag åt inte ordentligt, mycke skräpmat osv.. Förra veckan började jag äta frukost och mycke mycke nyttigare mat, och jag mår hur bra som helst...tänk vad lite mat och träning kan göra!! =)

Dagen idag, började med en prommis i Hemlingby tillsammans med Malin och Tyra, var verkligen på tiden, för det var huuur längesen som helst vi träffades nu..*skärpning på oss* Sen vart d hem o laga mat, städa lite, för vi trodde mamma skulle komma..=), sorterade massa skolpapper som har legat i ett år, gick igenom o kollade alla böcker ja har hemma fårn bibblan, o de e mååånga!! Kom fram till att det är sju stycken böcker jag ska skriva läslogg på tills nästa fredag...känns lite småtungt, men men! Sen vart de matlagning igen, hembakad vegetarisk pizza med jordnötter...mmmumma va de kan ja lova! Och sen har jag haft en lååång tv-kväll med, Från koja till slott, Cityakuten och Prison Break!! Nu är det dax för mig att sova litegrann, sen ska ja upp till skolan!! Sitter och väntar på att brorsan ska komma "hem" bara..han ska sova här inatt, kom hit en sväng, men sen åkte han nästan lika snabbt igen, någon annan som lockade honom mer än vad jag gör..haha..;0) Kul för honom! 

Åå äntligen e min lilla Nemo hemma igen, har ju saknat min skrutt nu när "mormor" har lånat honom!! Hon ringde och bad om att få ha honom, så då e de väl klart att hon får de! Men saknar honom, de gör man juh! Ska ta o krypa ner under täcket nu, så han får komma o mysa litegrann..=)


Rätt mat å rätt träning, succé!

Mognad

Ja säger då de ja, ibland märker man verkligen hur omogna vissa människor är.. i och för sig är dom kanske inte så gamla heller, men utåtsett så vill dom ,åtminstone hon, alltid visa på att hon ska vara så mogen och vuxen.. meeeen näedu, icke sa nicke..de har ju jag i och för sig vetat sen i somras då hon sjönk hos mej, men de är så skönt att nån mer har förstått det, de finns måånga måånga vettigare där ute..:0) o de vet ja att du vet nu..love u! =)
Men de är väl inte konstigt att vissa blir som dom blir när man ser vad de har att brås på..hmm..stackars egentligen juh!

Jaja, man får inte mer än vad man förtjänar..




Igår så var ja i Falun med moster och kusin! Jag sa inför resan att ja inte skulle shoppa något för min eknomi inte räöcker både till de och julklappar..och jag trodde inte att de skulle vara svårt att håller heller, eftersom det va Falun vi skulle till.. Döm om min förvåning, när jag efter första butiken vi vart in i, kom ut med en påse med ett innehåll av: 2 halsband, en basker, en kjol,  en festtop och ett par strumbyxor på en summa av 600.. in i nästa affär där det blev 2 sjalar, 2 halsband och en till festtop/klänning, kom fram till att det var dax att lägga lite band på mig själv, så vi gick och åt istället, och efter det lugnade jag ner mej något.. blev dock tvungen att köpa ett par skor till!!! typ 5:e par stövlarna i höst.. men dom kostade ju bara 300 och var dyyyngsnygga!! Så de blev en givande utflykt till Falun, däremot så blir de inga julklappar i år..haha!!

Nu är de dax för mej att hoppa in i duschen sen blir de till o göra ungspannkaka med bacon och champinjoner, iväg och spana innebandy, derby mellan GGIK-Alba och sen är det hem och festa..;0)



Att hota någon är en kriminell handling och inte speciellt moget!

Duktig!

De tycker jag att jag har varit idag.. gick upp i skaplig tid..halv tio, men om man jämför med att ja brukar sova till tolv, så va de väldigt bra tid! Åt en rejäl frulle och begav mej till Friskis med Mia för att köra lite Medeljympa!! Som var huuuur jobbig som helst.. Hem och åt litegrann, och iväg för att handla lite mat, hem igen och ut på en långprommis med Mia och Nemo! Var nog ute en och en halv timme, men effektiv promenad var nog en timme! Hem igen och ställde mig o baka köttfärspiroger!! Som var såå goda..;0) Nu sitter jag ner och de tycker ja verkligen att ja e förtjänt av..;0)

40835-8

De blev lite lek med Nemo o prommisen!40835-6
                  40835-7

Goast eller goast va?!

Imorse ringde min moster och frågade om jag ville med till Falun imorgon på en liten shoppingtur, och det säger man väl ändå inte nej till..vet inte riktigt  vad jag ska köpa bara..känns lite onödigt att köpa en massa kläder om ja ändå inte kommer kunna ha dom snart kanske... meen ja vet inte..hittar jag nåt roligt så köper jag nog ändå..kanske kommer ha användning nån gång för dom sen..*hoppas inte* ;0) 
Efter Falun så blir det innebandy i Viken, hoppas att min älskling får spela..

                 
Puss och Kram på Er!

Älskar er Simon och Nemo..


Slutat snöa!

Igår va de oväder här.. regnade, haglade OCH snöade!! Tyvärr så va de mest blötsnö, men lite har ialla fall blivit liggande..;0) Men nu har de slutat! ja som ville ha mycke mycke myyyycke snö!! Men d kommer väl..;0) Hoppas ja ialla fall! Simon skulle vara så duktig o byta däck på våran bil igår, när han kom hem till mamma så visade det sig att niclas tagit fel däck, mamma har typ 8 uppsättningar däck hemma, hela släktens, så han hade satt våra på hans bil..så simo fick byta däck på mammas bil i stäöllet och ta den hem hit..så nu måste ja åka tillbaka och byta bil idag..haha..ja säger då de ja..=) Men då får ja hälsa på min gammelmorfar, ska gratta honom lite, han fyller år idag..=)

Denna vecka e väldigt lugnt o skön känner jag, och de behövs verkligen, skönt att inte jobba nåt också, men synd att man inte får några pengar i december sen.. men kommer ju inte göra av me så mycke ialla fall kanske.. ska tillbringa min jul ute i de Värmlänska skogarna..men de ska bli myysigt..men oj va ja kommer sakna min mamma! Har inte vart ifrån henne nån jul förr! Men man lär väl börja se om sin egna lilla familj..;0) Lucky me! Ja kommer garanterat trivas därute med! Så får ja ju träffa Sebbe också...;0)

Fortfarande fundersam över vilka alla är (167) men men, lika bra att inse att ni vill smyga..;0)