Roligt jobb och mindre roligt jobb....

I lördags jobbade jag på Göransson Arena! Det var Rockklassiker och Scorpions stod för huvudnumret!! Själv stod jag i baren!! Vi hade turen att få stå i baren närmast scenen och hade grym utsikt! Inga köer i baren och allt flöt på kanon! Det  var en mycket trevlig upplevelse! Att gå på konsert och få betalt för det!! Haha!!
Nästa helg är det dags igen! Då ska jag jobba på Julgalan! =) Det blir nog ännu bättre! Bland annat så uppträder Danny och Molly Sandén. Skoj skoj!
 
Annars är det fullt upp. Det är utvecklingssamtalstider!! Sent må hända, men mycket har skett under hösten och tiden och orken har inte funnits tidigare...det gör den egentligen inte nu heller..men måste man så måste man! Gick ialla fall igenom mina omdömen och funderar vad jag håller på med!! Här sitter man och lägger ner timmar på dessa omdömen...jag har skrivit massor på vissa ämnen och skriver personligt på varje elev...och den stora frågan är egentligen varför?! Självklart gör jag det för barnens skull och för min egen skull..man ska ju vara nöjd med det man gör. MEN jag vet ju att andra göra det betydligt enklare för sig än vad jag gör och inte resulterar mitt engagemang något extra, vare sig i lönekuvertet eller att man får nåt tack för det. Jag önskar såå att jag kunde vara mer som de andra..men vill man inte vara nöjd med det man gör?! Men om deras duger, så borde ju jag, rent krasst, egentligen göra det lika dåligt, men tanke på att ingen tackar mig ändå!
Hmm surrigt värre...men bitterheten gör sig påmind...fast som sagt, jag har ju bara mig själv att skylla!!!