Invägning nr 4!!


Ja, som ni vet gick inte invägningen sådär jättebra förra månaden (+0,5kg) Men idag gick det bättre...jag hade gått ner 2,1 kg och 3 cm i midjan. Det betyder att jag sammanlagt har gått ner 6,1kg och 6cm i midjan sedan jag började. Behöver jag tala om att jag är nöjd! =)

Då har jag ändå unnat mig en hel del under den här månaden och ändå visar vågen på -2kg! Niice =) Ikväll blir det en riktig festmåltid och jag tänker unna mig både det ena och det andra!

Trevlig Valborg!!




Våren

Idag har jag blivit varse att våren faktiskt är här! För satan så allergisk jag är!! Det sticker i näsan, river i halsen och kliar i ögonen! Jag håller på att bli galen!!! Det här är det sämsta med att vintern är slut och att våren är här..jag står inte ut med denna jädrans allergi!!! Jag blir lättretlig och tålamodet tryter direkt, för hur kul är det när det sticker, kliar och rinner hela tiden...Kul om det är såhär redan och man inte ser några knoppar på träden ännu!!!

Åååå ge mig Sommar direkt!!!


Söndag!

(skrivit söndagkväll)

Det har varit en skön helg!
I fredags åkte vi till Zirkongatan för Halv fem öl! Sen blev vi kvar hela kvällen och natten..åt god mat, kollade på tv och spelade Phase10 och Knack.

Igår, lördag, var vi ute hemma hos mamma/mormor och sen var vi och tittade på nya båten dom köpt..Sen var det tänkt att jag och Noah skulle umgås med Madde och Nova, men väl där konstaterades att Noah förmodligen hade ögoninflammation så jag åkte tillbaka till Zirkongatan igen, för lite mat..=) Sen hem hit och titta på Wallander..men jag somnade efter 10 minuter..haha!

Idag har jag, mamma och Noah varit och tittat på två hus..men inget av dom känns riktigt rätt...de ena har tomten men inte planlösningen och det andra planlösningen men inte tomten..jättejobbigt! Jag har dock hittat ett hus som är lite av en favorit, men jag har inte sett några bilder innifrån än, så vi får väl se då. Men vi har ialla fall planerat inte att kika på en massa hus den kommande veckan!! Fick ju idag klart för mig att man INTE ska räkna bort hus bara för att det inte verkar vara nåt när man tittar på internet! Så d så!!

Sen på kvällen har jag varit iväg på Mary Kay party..riktigt bra, så nu ska jag få fin hy! =)

Noah har ju som sagt ögoninflammation, så han blir hemma från dagis imorgon..Min moster Anki och min mamma ska ha honom så att jag och Simon inte behöver vara hemma..så skönt att ha massa snälla människor runt omkring som ställer upp!! Annars vet jag inte riktigt vad som händer i veckan..förutom att vi på fredag, sista april, ska hem till Malin, Anders och Carl och grilla tillsammans med Cissi och Toni, mycket trevligt!!

Och Sist men inte minst, vill jag Gratulera Bästaste Anna som fyllde år igår!!! GRATTIS MIN VÄN!!

Hoppas ni alla haft en bra helg!

Kram




En salig blandning

Helgen som gick tillbringades med finbesök från Norrköping! Hanna, Erik och Alva var här och besökte oss!
På fredagen åt vi gott på Monroes tillsammans med fler gamla vänner från vår pluggtid! Det var jättetrevligt att äntligen ses litegrann igen!

på lördagen var planen att åka till Högbo, men sen kom vi på andra tankar och det blev badhuset istället! Noah älskar att åka till "tutthuset" och är helt vild i vattnet..Alva tyckte också att det var jätteskoj och plaskade på som bara den =)

Sen blev det massa mys och spelande av! =)

Vi hade en jättetrevlig helg!
Synd bara att tiden går så fort och att det är en bit att åka!

Här kommer lite bilder från badhuset eller "Tutthuset" som Noah kallar det!



Lek och Bus i Mamma Mu bassängen!



Mina buskillar!



Vattenrutchbana är jätteroligt att åka!



Plask och bus!



Lite mys innan det är dags att byta om!



Fina flickor!



Sötaste Alvisen!




Annars så händer det inte så mycket, det är mest en massa jobb! Jag jobbar ju till 16.15 varje dag..och är väl hemma runt 17-tiden, då är det dags att börja laga mat och sen ska det ätas..lagom till att man är klar är det dags för nattning! Verkligen trist att dagarna blir på det viset, men jag är ändå överlycklig över att ha ett jobb, så då får det vara på det här viset!! =)

Jag trivs verkligen super på jobbet och tanken på att min tid där kanske är slut snart, ger mig en stor klump i magen!! Min högsta önskan i dagsläget är att jag får vara kvar där på nåt vis i höst! Ni skulle bara veta hur glad jag skulle bli då! =)

Annars så har lite resor planerats här hemma...I maj åker vi ju iväg på kryssning, ska verkligen bli jätteskoj..jag betalade in allt idag, så nu är det verkligen inte lång tid kvar..det jobbiga är ju att inte träffa Noah på 3 dagar, men som jag sagt tidigare så vet jag att han kommer ha det kanonbra och det kommer inte gå minsta nöd på honom!! =)

Sen i juni är det inplanerat en tripp ner till Anna! Jag och Linda flyger ner och umgås med Poffi i några dagar! Längtar verkligen, för det kommer bli superskoj!! En hel helg tillsammans med tjejerna! Helt OK ;0)

Det kommer inte bli så mycket semester för mig i sommar..jag hade ju först "planerat" att vara ledig/arbetslös från de att skolorna slutar i juni..ha en lång och skön sommar på två månader...men så fick jag ju detta jobbet som jag har fram till och med 2 juli, så då blev det bara 5 veckor ;0) Och så nu ville dom att jag skulle jobba på fritids i sommar så det slutar med att jag blir ledig 3 veckor..egentligen skulle jag få jobba en vecka till också om jag vill men det känns som att jag ialla fall vill ha 3 veckor..men kul ändå att få jobba lite och är det fint väder så kan man ju vara ute i solen..snacka om toppenjobb =)
Vi har inte planerat att göra så mycket på semestern- eftersom det "bara" blir 3 veckor ledigt för mig nu då, så blir det nog en lugn sommar..med dagsutflykter. Men en tripp upp till Umeå är inbokad i juli så det får väl bli vår "Stora" resa i sommar....sen ska vi försöka komma iväg till Leksand sommarland en dag också, och så till Furuvik..sen får vi helt enkelt se vad som händer!!

Sen är en tjejhelg tillsammans med Madde inbokad i oktober också! Då åker vi till Göteborg och kikar på Ladies Night! Kan kännas långt borta kanske, men de står väl inte på förrän sommaren är över och det är dags! =)

Massa trevligheter att se framemot helt enkelt! =)





Tillökning i familjen!

Jajamänsan, vi har fått tillökning i familjen!!!
En Canon EOS 450D!
I´m in löööv!!!

Nu kanske det blir fart på mitt bloggande igen, för fasingen vad roligt det är att fotografera, när man får till fina bilder!! Nu är ju jag lååångt ifrån ett proffs, men jag tycker det går ganska bra att få till bilder ändå, ialla fall är jag nöjd med dom! =)

Har kommer några smakprov på dagens skörd!






Slö voffsen! =)




Noah har precis ätit pannkakor och har sylt runt munnen =)





Fina fina Nemo!



Världens finaste lilla kille!





Bubblor och dregel..trodde den tiden var över ;0)


Vår cooling

Måste bara visa en bild på världens finaste och coolaste lilla kille =)
Vi var och letade regnställ i Gävle igår, och när vi hittade detta var vi sålda både Simon och jag!
Med hjälp från Noahs Farfar och Farmor är Noah numer Sandvikens snyggaste kille ;0) (fast det är han ju alltid =) Tack snälla fina ni!!






Påsken

Påsken har kommit och påsken har gått igen!!
Vi har haft en väldigt skön påsk och mycket av tiden har vi tillbringat med Poffi! Det har blivit mys och bus och vi har haft mycket trevligt!
Påskaftonen tillbringade vi hemma hos moster och Niclas..vi hade knytkalas och hela släkten var där, plus Anna =) Vi hade stått för efterrätten och attans så gott det var! =)
Kvällen slutade med Livingroom för oss, där vi hade de mycket skojjigt!

Nu är vardagen tillbaka igen och Anna är tillbaks i söder! Den här veckan är det påsklov, men inte för mig! Jag tillbringar mina dagar på fritids! Men det är trevligt de också, speciellt när det är såna fina dagar som det har varit idag..vi har tillbringat mycket tid utomhus!
Imorgon ska vi på utflykt och blir ute större delen av dagen, likaså på torsdag!! Så mig går det ingen nöd på! Självklart hade det ju varit trevligt att vara hemma med Noah och Simon, men man kan ju inte få allt här i livet! =)



Gobitar!



Jag kanske måste inse att det är dags att klippa håret lite på min älskling snart =)




Men håll med om att han är bra söt i allt hår =)




Jag och Poffi!


Invägning Nr 3

Invägning nummer 3 gick dessvärre inte alls lika bra som invägning nummer 2. Men det hade jag heller inte väntat mig!! Mars månad har kantats av magsjuka och förkylning och jag kom aldrig igång ordentligt efter magsjukan!! Så jag hade lagt på mig +0.5 kg den här månaden..men jag får vara nöjd med att det faktiskt inte var mer =)
Idag har jag tagit tag i allt och börjat om igen!! Den här dagen är snart slut och jag har klarat av första dagen av sockeravvärjning! Jisses så sockerberoende jag är..men det ska gå, de har ju gått en gång förr, så visst kommer det gå igen!! =)

Wish me luck =)


??

Hur kan man gå från att vara full med energi och på toppenhumör, till att tappa lusten för allt, känna sig trött och hänging, huvudvärk, ont i kroppen, irriterad, ja you name it!
Det hände ialla fall för mig idag!!
Har städat och donat och grejjat hela förmiddagen..hade planer för eftermiddagen men sen så vägrade Noah somna när han skulle sova middag och sen rasade i stort sätt allt samman..mitt humör speciellt!
Konstigt när det blir sådär tycker jag! Nu har jag värk i hela kroppen och mina bihålor...bihålorna har spökat en vecka nu, så snart kanske det är dags att kolla upp dom..men jag är ju inte täppt i näsan längre..ja de är mysko det där!!

Hoppas verkligen att det blir en bättre dag imorgon! Men de blir de nog..jag får väl vara glad över att dessa dagar inte kommer så ofta längre, bara att bita ihop!!


Glad Påsk


Glad Påsk på er alla mina vänner!!










Jag och Noah ska snart åka iväg till Ica Maxi oxh handla litegrann, sen ska vi hem och göra en Påskcheesecake!! Vi ska nämligen på Påskknytkalas hemma hos moster ikväll och vi fick ansvaret för efterrätten! =)
Min kära Poffi ska också med och sen blir det Påskpartaj för hela slanten för oss två! Så eftermiddagen ska bestå av lite piff och fix innan vi ska på påskmiddagen också! Sen får vi väl se vart vi hamnar någonstans ikväll =) Skoj ska vi ialla fall ha =)

Hoppas ni alla har en riktigt skön PÅSK!







Ikväll ska jag och Anna shejka loss =)