Älskade barn!

Igår fick jag den finaste blomma som jag någonsin har fått!
Simon jobbade sent och jag var sliten så Noah var med mormor en stund efter dagis! När han kommer hem kommer han gåendes med handen bakom ryggen sen räcker han fram en blomma åt mig!!
"den här blomma får du för att du är sjuk mamma" redan då smälte mitt hjärta, då kommer nästa kommentar "den ska göra så du blir frisk igen och kan jobba!" Hela iden hade han kommit på själv när mormor rensade sina blommor :)

Underbara älskade unge!


Bättre sent än aldrig..

 
Ligger hemma sjuk och är uttråkad!!
Näsan sticker och är täppt, ögonen sticker och rinner, bihålor och huvud gör ont!
Men men, det går väl snart över! =)
 
I somras fyllde vår fantastiska prins hela 4 år!! Jag lovade er bilder då, men det har fortfarande inte kommit ut några så jag tänkte ge mig på det nu när jag ändå bara ligger och latar mig i sängen =)
 
 
Vad kan det vara som gör denna lilla kille såhär glad?! =)
 
 
En stoor cykel!!!
Vår lilla långa kille växte snabbt ifrån sin lilla minicykel och fick verkligen trampa ihjäl sig på den, så det var inte några tveksamheter på vad han skulle få för något i 4 års present!! =) Dessutom var han fantastiskt duktig att lära sig cykla utan stödhjul! Till en början var han inte alls intresserad för då tyckte han att det gick för sakta när han inte hade stödhjulen på sig, men så en dag bestämde han sig och tränade i 10 minuter..nästa dag när vi skulle visa Lotta så cyklade han av sig själv!! Lättlärd och duktig liten kille! =) =) Nu ska det gärna cyklas jämt! =)
 
 
Dagen innan och födelsedagen firades tillsammans med detta härliga gäng på en camping i Eskilstuna!! Noah vart överlycklig när vi backade in bilen bredvid mormors husbil! Sen blev vi alla mycket förvånade när Thompa och Niclas kikade ut från husvagnen bredvid!! En jättemysig tripp som vi alla uppskattade!
 
 
Födelsedagen tillbringade vi på Parken Zoo! Vi tittade på djuren och åkte karuseller!! Noah var mycket nöjd med sin födelsedag!
 
 
Datorn är så himla seg så jag orkar inte ladda upp fler bilder!! Detta inlägg har nästan tagit en timme! hua!!
 
 

Stolt ;)

Måste bara uppdatera er på viktresa 511! 
Jag har sedan 13 augusti gjort följande resultat!!
 
Vikt: -5,8 kilo
Buk: -9,5 cm
Under brösten: -6 cm
Lår: -2 cm
Arm: -1 cm
Rumpa: -5,5 cm
Midja: -8,5 cm
 
Detta är alltså på två månader och enbart av att ändra kosten!!
 
Heja mig och tack Erik!!!