Myskväll blev utekväll!

Gårdagkvällen skulle spenderas tillsammans med Mia, Hanna och Becca här hemma.
Planerna var en lugn hemmakväll med fajitas och kladdkaka!!
Till en början, typ en timme, gick det bra...
Ända tills Johan undrade om vi ville dricka lite vin..
Tetran fanns här hemma, plus en vinare, som egentligen var en present..haha
Plus Fernet och Lakris shots, och SingStar
Kvällen blev inte så lugn som vi tänkt oss, och det slutade även med att grabbsen var med oss..
Strax före ett gick vi mot Hangan och vi var väl där i kanske 40 minuter
Sen fick vi för oss att vi skulle gå hem till Johan, jag, Simon, han och Becca...
Där blev de vin. När den var slut gick vi över gården till Becca och tog hennes vin, och Passoa..=)
Hade en riktigt trevlig natt där, med popcorn och massa skoj o flum!! Bästa efterfesten på länge..=)
Halv sju - sju kom vi i säng..
Och idag har det bara slappats på soffan tillsammans med Hanna och Johanna..(Becca en stund..=) har kollat tv och tjuvkikat massa avsnitt av Grey´s och One Tree Hill!!

Kort och gott: En riktigt lyckad helg!!
Tack till er tjejer!! =) Ni är för härliga!! Och Johanna!! På lördag e de din tur...;0)

IKEA

Jag bara älskar IKEA!!
Vad skulle jag ha gjort om det inte fanns här..
I och för sig har jag inte köpt mina möbler därifrån nu,
men allting och inreda med, de e ju uuuuunderbart!
Var där med Hanna och Becca häromdagen, och åtskilliga hundringar spenderades!
Idag är det dax igen...
Då ska de inhandlas en spegel, och lampa..
Ni ska se att Sofie med all säkerhet hittar en massa annat också!!


Grey´s

Ojojoj, de här kan bli en riktigt höjdar säsong...fortsätter serien på samma sätt som första avsnittet så... Jaha, då e de bara att vänta en vecka då, tills Amerikanarna visar Episode 2! =)


Hade turen och bli utbjuden på mat idag med mamsen, moster och deras karlar..=) Riktigt trevligt...blev dock bara cola för mej eftersom ja körde, men de va trevligt ändå! Provade på Sushi för första gången också...inte direkt nån höjdare, så ja tvivlar på att ja gör om det igen...Men salladen ja åt var riktigt smarrig!!

Nu ska ja natta, imorrn blir de Folkrace med Becca, och sen blir de Myskväll med Hanna o Becca åtminstone..kanske nån mer med..=) Skönt med en lugn lördag!

Puss o Gonatt på er!!

Vad händer en fredagkväll då?

Då var de fredag idag då...känns lite konstigt med tanke på att det var söndag igår...hmmpf...näe inte riktigt kanske, men jag hade en söndagsdag..kan bero på att de var utgång i onsdags som de kändes som helg. För första gången på länge var jag inte bakis igår..haha..undrar jag vad de beror på...kanske kan de bero på den där Lambon som Lisa gav mig efter middagen i onsdags..Jaa jag tror bestämt att det beror på den!! Men vad gör väl de då, de var en ära att bli tilldelad en Lambo.. För er som inte hänger med nu, så hade Supern0llorna ordnat en tackmiddag åt oss som tack för N0llningen! Och två av Supern0llorna var från min grupp, den tredje från Simons och den fjärde vet ja faktsikt inte..sorry! Ialla fall så fick jag en Lambo av Lisa, som tack för N0llningen, så fick jag och Mia ett tack av Markus och så fick jag ett tack av Oscar också, så det kändes verkligen som jag gjort min uppgift under N0llningen..det är alltid trevligt att bli uppmärksammad..=) Så TACK till er!! =)

Ikväll vet jag inte vad som händer..Mer än att jag ska åka in till Sandviken nu och lämna in ansökan till Göranssonska så kanske man får 4600 på kontot under hösten.. Och så ska ja hämta hem lilla voffsen som sovit hos mamsen sen i tisdags..hon ville ju så gärna ha honom så visst fick hon de..och sen vet ja inte vad som händer..blir väl till att softa på soffan!! Så ska ja kika på första avsnittet Greys, från säsong 4! Den som började visas i USA inatt...jag som inte kan hålla mig...aj aj!!

Har pluggat uppsats med Sandra idag, och nu kan vi ta helg med gott samvete, har gått riktigt bra..Vi har pluggat 4 dagar den här veckan, och skrivit 5 sidor, plus läst nästan all litteratur vi har (11 böcker) Så vi e stolta, ja vi e riktigt stolta!! Vi e såå duktiga..haha!!

Näe nu ska ja till Viken! Puss på er och ha en trevlig helg!


Ladies Night!

Då har vi vart iväg..och de var riktigt lyckat!! Hade hur roligt som helst..och man kände sig verkligen speciell... Vi åkte raka vägen ut till vårt hotell, som var jättefint..låg alldeles vid tunnelbanan så de var nära och bra..gick upp på rummet och la drickat på kylning..viktigast av allt..haha...Ladda upp med is, och så ett handfat..kanonkylskåp!!

image295


I väntan på att drickat skulle kylas, knallade vi iväg och åt lunch på Kina, sen gick vi på strumpbyxjakt..tänk er en galleria och INGEN butik sålde vanliga strumpbyxor..skandal!! Vi gick och letade som tokar, tillslut hittade vi ialla fall en ICA butik..och där fanns de!! Så sen gick vi tillbaka till hotellet och började göra oss iordning...sprättade cider, och sprang ner till receptionen och lånade en vinöppnare...sen var festen igång...

Strax efter fem gick vi till tunnelbanan och begav oss mot Globen!! Gick hur smidigt som helst, ingen kö så de var bara att knalla in... ner till ett mingelområde, där vi bjöds på välkomstdrink, blev fotograferade av Aftonbladet, fick sjunga singstar, provsmaka vin m.m. Sen började vi bli lite sugna på att se vårt bord, så vi gick in och visade till vårt bord..Där det stod uppradade 5 olika glas, lika många olika bestick m.m. jisses sånt där e inte jag van med..haha.. Sen serverades vår flaska champagne, En liten flaska Amarula och så vår Skaldjursplatå..med kräftor, räkor, hummer, musslor och krabba..och dipper och bröd..yammie yammie!! Sen bidde de lite vin, och lakrisshorre, som Linda smugglade in haha...och inte nog med de, vi bjöds på en underbar SHOW också!! Riktigt bra och roligt...sen avslutades de med Måns Zelmerlöv och dans...Riktigt kul...Efterfesten skulle sedan hållas på Birger Jarlsgatan..Vi bestämde oss dock för att testa på utelivet på Blue Moon eller SpyBar (hehe) Men efter att ha druckit Lindas lakrisshorre och tagit oss till Hötorget var inte de så aktuellt längre..istället blev de T-banan tillbaka till Medborgarplatsen, McDonalds och sen hotellet...

Morgondagen tillbringades med huvudvärk, underbar hotellfrulle och shopping på stan...och det kan jag tala om, de är ingen höjdare när man har skallebank!!

Men det var helt klart superlyckat, och riktigt härligt att kosta på sig något för en gångs skull!! Så detta får bli en tradition varje år nu..=)

Lägger upp nån bild..men min kamera fungerade inte så bra, så fler bilder kommer när jag har fått Lindas.

          



Måste bara avsluta detta inlägg med två bilder på Nemo och hans girlfriend..=)


image300

image301

Äntligen dax!

Imorrn klockan 10.23 går mitt och Lindas tåg ner till Hufvudstaden!! =) Då är det äntligen dax för Ladies Night..som vi har väntat..=) De som e lite tråkigt e ju att Hanna inte blev med..hon som drog igång allt..men jag tror vi kommer få de riktigt bra ialla fall!! De blir raka vägen till hotellet när vi kommer fram, och så blir det till att sprätta cidern och ölen..fast de skulle Linda göra på tåget, så ja vet inte ja..haha! Sen blir de massa mys o tjo och förberedelser innan vi får ge oss av mot Globen...till vår Skumpa och Trerätters! =) Åå så grabbarna såklart..haha! Ska blir såå himlans roligt!! Jag looovar att jag ska berätta allt för er sedan..;0)

Så får vi se hur vi mår på lördagen om vi orkar shoppa nånting.. men de känns som att de inte är hela världen om det inte skulle gå, plånboken blir nog gladast då ialla fall...

Hoppas ni andra får en lika trevlig helg som mej! =)
Pusspuss

Plugg plugg plugg

Idag har jag inte gjort mycket annat än pluggat... började med föreläsning imorse...som jag och Sandra smet från, för att istället sätta oss med ex.arbetet..nu börjar de hända saker och vi träffade vår handledare idag, som tyckte att vi fått tag i jättebra litteratur och att det verkade som att de skulle gå bra för oss..hon var även nöjd med vår forskningsfråga..så nu tar jag tillbaka alla sura miner jag hade ett tag...hon kanske hade såna dåliga dagar tidigare som jag brukar kunna ha ibland... Jag och S kom ialla fall fram till en massa, och nu är vi på gång på allvar...känns bra!!
Gick ner på stan för att skaffa mej en ny kalender, så jag kan skriva upp vilka dagar vi kan plugga..haha..;0) och sen hem för att fortsätta pluggandet...har suttit med examinationsportföljen hela eftermiddagen..nu orkar jag inte mer..men jag måste verkligen ha klart de papprena som Christina ska skriva under ikväll så ja kan ta med dom imorrn...
Nu när man sitter och kikar så kommer jag fram till hur mycket grejjer jag egentligen har gjort..men va lite ja kommer ihåg av det...måste ta och skriva ut allt och sortera i pärmar..för en del kommer jag säkerligen att ha nytta av...
Näe nu blir de tv:n en stund, så att jag blir lite piggare..kanske...

Ha de så fint!!


Party!

Då var de dax igen...två veckor sedan sist..de tycker i och för sig jag är ganska så bra..haha...huuaaligen så ja säger... Men ikväll e de ialla fall inflyttningsfest hos Linda som gäller, ska blir superskoj! Sen utgång...vart när och hur är bra frågor, men de finns inge svar på dom..=) Lite tråkigt bara att ja missar husfesten på SS16..(Södra Slotts 16) Men tackar så gott för inbjudan, och vem vet..jag e ju inte långt borta, så ja kanske kommer och gör ett gästspel..=)

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!

Kvällen


Efter mycket om och men fram och tillbaka slutade kvällen ialla fall med att jag gick på bio tillsammans med Malin, Anders, Cissi och Toni..Vi kikade på "Kärlek på menyn", riktigt bra film, kom några tårar på kinderna också... Men helt klart sevärd..! Sen velade vi en sväng vad vi skulle ta vägen, och vi kom fram till att vi skulle gå till Church Street och äta en efterrätt...;0) Ringde till Simon så han slöt upp och han skulle ha mat, Toni ville också ha mat när vi sett på menyerna, så de slutade med att vi beställde mat allihopa, och så orkade vi inte med nån efterrätt...som vanligt alltså..haha!! Men den här gången åt jag ialla fall inte Breast of Chicken...kommer inte riktigt ihåg namnet på det ja åt, men det var en vegetarisk maträtt...massa grönsaker i tortillabröd och massor med ost och dessutom cheddardip på sidan!! Gick helt klart hem hos Ost älskar Sofie..;0) En öl och en stooor drink vart de också...som mer var en fruktsallad..haha...fick både vindruvor, kiwi, apelsin, banan, physalis, melon och gelehallon i den...riktigt mumma! Så blev de ju en öl också...såklart..=)

Nu är jag mätt i magen...

image294

Frågan återstår..när ska man orka efterrätt på Churchan!?!?!

Dagens horoskop - Vågen

This is a time for decision and action, like it or not.
You must begin making better use of your time.
Make a schedule today and follow through on it.
You have been spending too much time on some tasks,
and too little time on others.

Kan ju inte stämma bättre än så...fast nåt schema har ja inte lyckats åstadkommit ialla fall...


Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag filura med min portfölj..sen ska ja på bio med Simon och sen är inte planerna fastställda ännu....


Trevlig helg!

Hemmadag

Bara varit hemma idag, och tagit det lugnt..jag har gett mej fan på att jag ska bli frisk nu..har vart ute på prommis med Nemo bara...men friska luften satt fint.. Har städat lite också..och kroppen verkar vara som den ska igen nu...halsen är det lite sämre med, men de e bättre och hostan e borta på dagarna men kommer på morron och kväll... Sa ialla fall till C att jag inte kommer på praktik nåt imorgon..känns bara onödigt och få alla snoriga barns bakterier innan jag e frisk...sen får ja väl dom på måndag istället då..men yeah yeah! Istället ska jag ta tag i min portfölj (inte glöggportföljen inför bandysäsongen, utan en som ska in på skolan,,=) och försöka sammanställa den...så har ja de klart sen..de får bli mina projekt imorrn!!

På kvällen blir de antingen myspys och bio med Simpa eller så blir de tjejkväll med Cissi  o Malin...med  bio eller hemmakväll... lugnt blire ialla fall..=)

Sånt här kanske man inte ska skriva här..haha, men jag lånade Sims av min kusin i tisdags..jag tror de finns en riks för att bli fast...men de har vart ett bra tidsfördriv nu när man vart sjuk ialla fall..


Stora Kramar till  Er Mina Vänner!

Grattis Elin

Grattis Elin på 20-års dagen (igen=)
 och tackar så hjärtligt för fikat och alla pussarna (dom stod iof Mille för..=).
Ja har som som ni kanske förstår då vart på kalajs idag..trevligt och smarrigt..=)

image293
H u r r a  H u r r a  H u r r a a a !




Idag har jag för första gången på länge kännt mig relativt pigg..åtminstone på dagen..nu har jag däremot halsont, och det är inte vidare skoj!! Men på em när jag va pigg tog vi tag i lägenheten litegrann..inhandlade en tv-bänk på Jysk igår..i Ek (såklart=) så den är ihopbyggd nu och tv:n är placerad på den...vår fiiina plattis..=) Men sen ska den upp på väggen...Och jag har vart duktig och satt upp lampor i sovrumsfönstret idag också..de ni!! Sen var ja så klantig och inte tog reda på asken med spik innan vi åkte till brorsan oc´h Elin, så när vi kom hem låg de spik i hela sovrummet och lådan höll vi på och leta ihjäl oss efter, Då hade Nemo haft roligt me de när vi vart borta...jädra bushund den där ibland!!
Nu ska jag krypa ner bredvid mina älsklingar i sängen, och sussa litegrann...blir en kurera-mig-dag imorrn också, för jag vääägrar att gå tillbaka för tidigt nu, för nu jädrar ska jag blir frisk!!  F R I S K !

Boktips

När jag väl börjar läsa, då läser jag och läser och läser tills boken är slut...
Men det går långt mellan gångerna, tyvärr!
Egentligen så älskar jag att läsa..
Men anledningen till att jag läser så sällan är att jag anser att jag inte har tid..
Tid har man väl tänker ni då, och ja de e väl klart..men jag vill ju läsa ut boken direkt, inte läsa 30 min och lägga ifrån mig boken..
Men jag kanske får ta och vänja mig vid de istället..för läsa hela dagarna funkar ju inte, då får jag ju inget gjort!!

Har ialla fall läst klart Marklunds böcker,
 älskar hennes böcker, Nobels testamente och den allra nyaste som nyss kommit ut, Livstid. Livstid var den bättre av dom två tycker jag, och den gick de inte alls att slita sig ifrån..tog en och en halv dag att läsa den...Absolut läsvärd!!


image289         image290


Nu ska jag ta och börja med Mias Systar, det är en fortsättning på Gömda, Asyl och Mias Hemlighet.
Så vi får väl se om jag lyckas slita mig från boken...


image291



Synd att man inte läser studentlitteraturen lika intensivt...


Plättar

Jämt när jag blir sjuk får jag ett sug efter plättar/pannkakor, och idag var inget undantag! Så jag skickade iväg min älskling till ICA för att köpa mjölk och sen blev de plättar med grädde, hallonsylt och färska skogsblåbär!! De e såå jävla gott så man kan äta hur mycket som helst!! Åt blåbär med mjölk hos mamma igår, de kändes som man flög 15 år bak i tiden... Jag åt alltid blåbär med mjölk när jag var liten, helst frysta skulle dom vara..Mormors frys var alltid full med blåbär... Varför går man inte ut i skogen och plockar för??

Å å  v a  h ä r l i g t  d e  ä r  m e d  b a r n d o m s m i n n e n ! !
Undrar vad mina barn kommer få för barndomsminnen..kommer jag någonsin gå ut i skogen och plocka blåbär...kommer jag vara en bullmamma som alltid bakar bullar  så de finns i frysen..eller kommer jag vara en sån som köper allt på ICA för att de är smidigare, för att man inte har tid med annat... Hoppas hoppas hoppas verkligen att jag kommer ha tid, jag vill vara en bullmamma..


image288

Sick Sick Sick

Ska de aldrig aldrig aldrig ge med sig eller... Fyy faan va ja hatar att vara sjuk...Skulle ha praktik idag igen och hålla lektioner och grejjer, men de går inte när man låter och mår såhär...har hostat sönder halsen, kroppen värker, öronen värker, bihålorna osv... Men ingen feber, närå och inget snor... Kan de inte bara bryta ut så ja blir rejält sjuk och sen är det borta...istället för att gå och vara halvdålig i över en veckas tid...vissa dagar tror jag att jag är frisk, för att vakna upp på morgonen o inte kunna prata...Damn! Jag hoppas de går över snart ialla fall...Har skola imorrn och de skulle jag verkligen behöva gå på...men sitta där och få hostattacker..inte bra, inte bra!

Måste ner på stan idag också och hjälpa honom med present till Elin...;0) Hihi!! På onsdag så bruden!! Då blir du stora tjejen!!

En anledning till att jag aldrig blir frisk kanske är för att jag aldrig tar de lugnt..måste ner på stan idag, press över plugg hänger som ett svart moln över mej, skola imorrn, moster fyller så kalas på kvällen i viken, praktik på onsdag, Elin fyller så kalas på kvällen i Viken, skola på tosdag till 16, mamma kommer på kvällen, praktik på fredag...inflyttningsfest lördag.... Å jösses, jag måste nog ta hand om mej själv..men hur när...

Lyssna på den här Sorglig, men så jävla bra!! Har laddat hem ett album nu, han e ju grym!!

Romantisk weekend

Så va de bokat..Det blev boende på hotell ...Vi slog på stort med tanke på att de vart billigare än vandrarhem...250kr bara!! Så nu är det en lyxweekend med VIP-biljetter, skaldjursplatå, skumpa, drinkar, show med bara grabbs på scenen, som för övrigt fått superbetyg, och hotellövernattning inom kort!! Den 21-22 september rättare sagt! Känns verkligen välbehövligt!! Vart dock bara en natt, men schemat är fullspäckat och ev blir de utlandet på söndagen..så känns dumt att boka upp söndan, när de egentligen inte behövs..Då är det bara börja planera vad man ska ha på sig då! =) Faan Linda, vi kommer få så jädra kul!! You and me in the Big City med skumpa och ståhej... Men först ska vi klara av din inflyttningsfest..=) Försmak på de som komma skall..Thihi



image287


Idol 2007



Hahahaha....vilka jädra dårar de finns...både här och där..
Men en sak är säker, blir jag singel nån gång, ja då flyttar jag till Skellefte...hehe...Nee kanske inte riktigt, men nog fanns de nån söting där uppe, (polisen, men de va nog mest för att han var polis=) som dessutom kunde sjunga och gick vidare...Men hur vissa e funtade de kan man ju fundra över...ställa sig där och sjunga..oh my...vissa måste ju vara inhyrda statister..tror jag..



Fy faan för människor som inte står för vad de säger och tycker...pratar och förstår och klankar ner...men är sedan så jävla falska öga mot öga...Ja, de är väl de vänskap är!! Speciellt när de är allt man kan få...
Jadu Anders..jag vet ju att du tar åt dig oavsett vad jag skriver, så varsågod..men allt i min blogg kretsar inte kring dig, tar du åt dig, är det ditt problem...Så fortsätt du med dina pikar, De är inte ens värda att bry sig om...Och ni som har hittat hit genom länkningen, Välkomna! jag skriver om Mitt liv och Mina känslor och ni är hjärtligt välkomna att följa min blogg!!...Ju fler som läser desto trevligare...




The Last Episode - End of Story



Utmattad?!?!

Gnolande värk i kroppen och orkar inte ha ögonen öppna...
Mm de är jag just nu de..Vet inte vad de är för fel på mig...trodde att jag var på väg att bli sjuk..men jag har inte nå feber eller nåt sånt...utan när ja kommit hem från praktiken har jag varit så trött att jag varit tvungen att lägga mig.. Igår när jag åkte hem kände jag redan i bilen att jag blev alldeles matt i kroppen...kom hem, la mig i sängen vid fyra, somnade och vaknade av att Linda ringde och väckte mig kvart över sju...upp och la mig i soffan och somnade typ igen...behövde massa filtar för jag frös som en tok, och de värkte i kroppen...gick o la runt elva...vaknat fyrtio gånger inatt...bestämde mig för att de inte blir nå praktik idag..och sen sova ja till 12...och ändå mår jag fruktansvärt dåligt fortfarande... Så fort jag tänker på saker som måste göras, får jag panik...suck! Jaja, de blir väl bättre så småningenom, men skulle ju vara skönt och veta vad de beror på..om det beror på att jag inte vart ledig på hela sommaren, supit i två veckor och sen upp på praktik...kan ju kanske bero på de....Har jag gått in i väggen...näääe de tvivlar jag starkt på... Jaja, som allt annat..de löser sig!! De gör de alltid! =)

En utlandsresa skulle nog sitta fint...tror jag...

Tröttare än tröttast!

Trots att jag inte ens träffat några barn idag, så är jag så trött som man alltid blir efter en praktikdag! Satt i och för sig och lyssnade på en föreläsning i stort sett hela dagen, så de kanske inte är så konstigt att man är trött... Men föreläsningen var den bästa hittills tror jag!! Tänk om högskolan kunde ha sådana föreläsningar, då skulle de vara värt att gå på dom också!! Den här idag handlade ialla fall om betyg och bedömningar, mycket mycket lärorik och som sagt, något som alla blivande lärare har nytta av... Och om Sofie sitter och lyssnar på en föreläsning mellan 8.30 och 16.00 så då måste den ju bara vara bra...=)

Somnade ialla fall på soffan efter maten, eller i sängen rättare sagt, gick och la mig och skulle mysa med Nemo, men jag deckade!! Märkte inte ens när Simon åkte till träningen!

Nu ska jag slappa lite framför tv:n...synd bara att de bara var skit på den...

Faan va kallt de har blivit föressten...nu står de inte på förrän snön kommer...men kanske en sväng till solen först...kanske kanske kanske..;0) ;0)

VFU

Sitter här och väntar på att åka iväg till Valbo..Är ju där ute jag har min praktik..Fast att jag har varit med om detta flera gånger förr, så har jag som ett litet pirr i magen..De var så längesen man använde sig av sin kunskap med eleverna..tänk om jag har glömt bort, fast de borde väl sitta i benmärgen, åtminstone lite..eller?!? Och resten är de väl tänkt att jag ska öva mej på nu...Förstår inte att de bara e den här terminen kvar, inte ens fyra månader...Jisses!!
Ska ev, få gå med en annan handledare den här praktiken..hon som jag har har inte några egna klasser längre, utan är bara resurs i mindre grupper..Jag funderar på att be om att få vara i en 1-3, de är något jag alltid velat...och de borde väl passa bra nu, när de ska lära sig allt från början.. Jag hoppas de går att ordna!!

Tittade på resor igår...Hittade billig till Cypern med namngivet hotell..blir under 3000 med transfer och allt...har vi tiden och har vi pengarna?!? Men de kan vara de här som min kropp behöver, efter de här senaste månaderna...de kan vara skönt att göra något tillsammans, bara jag och min älskling!! Vi två!! ;0)

Nepp, dags att styra bilen till Valbo...


Portföljexamination

Ja, nu har jag suttit här och gått igenom mina pärmar med papper från högskolan. Vad mycket saker man har gjort men som man helt har glömt bort..pinsamt...hittar ju en massa saker som jag kommer ha användning av sen. Jag måste fasingen ta och sortera i ordning litegrann bland alla papper, anteckningsblock och allt på datorerna!! Illa när man har saker på två datorer också! Jaja.. Hur som har jag ialla fall suttit och tittat igenom punkterna som ska göras till examinationsportföljen (för hela lärarutbildningen) och jag har så gott som alla punkter klara tror jag. Om inte så kan jag få ihop det med hjälp av arbeten jag gjort under utbildningen, så nu känner jag mig äntligen lite lugnare igen!! Men jag har fortfarande ångest för praktiken..man blir ju alltid så trött..men men, när ja väl kommer dit så tycker jag nog det är skoj trots allt. De var ju ändå över ett år sedan jag var där sist...fast de är väl de som gör att ångesten kommer också...man har ju glömt allt man gjort..och nu har ja två veckor innan jag är färdig lärare..man skulle ju ha velat haft hela terminen..jaja...man kanske kan lägga in ett gott ord så man får komma och vikariera där i höst...=)

Imorrn på praktiken är det föreläsning/kurs som gäller. Fast de kan nog bli intressant..om betyg och betygssättning...


Jag är hungrig!! Ge mig mat!!!
Simon skulle köpa en couscous sallad åt mig
Men han glömde..:0(

Boende i Stockholm??

Om det finns någon som har bra tips på boende i Stockholm får ni gärna dela med er av de tipset..
Jag och Linda behöver hitta ett billigt och bra boende när vi åker dit på Ladies Night..ev. så har vi boende redan, men man kan ju aldrig vara säker, så ett bra vandrarhem eller nåt sånt skulle uppskattas...och gärna rätt centralt...eller nära T-banan!!

Tack på förhand..;0)


Church Street Saloon

För er som har ätit på Church Street behöver jag inte tala om de, men för er som inte har ätit där säger jag bara: Bättre mat får man leta efter!!! De är så otroligt gott, så man dreglar hela dagen innan man kommer dit!!
Idag blev vi till på köpet bjudna av Simons pappa och hans fru!! De blev både förrätt och huvudrätt...tror ni man var mätt sen eller!! Ååå de va såå underbart!! Meningen var att de skulle bli efterrätt också, men vi orkade helt enkelt inte med de...

Kan ni gissa vad Fröken Sofie åt?!?! Jajamänsan...Breast of Chicken!!!!!


Sportkommentatorer

"den är inte stor.. men den finns där.. den växer litegrann i varje steg...nu ligger de bara 3-4 meter från varandra..." (1500 meters loppet i friidrotts-VM)

Haha, undrar jag om dom tänker på vad dom säger ibland...eller undrar om det bara är jag som tänker snusk hela tiden....


Åååå

Då var den sista dagen avklarad...
N0llesittning har det vart, och den var de bästa jag vart med om under mina 3 år som phadder!!!  Och när man dessutom blir utnämd till bästa rektor, ja då e man fasingen nöjd...*de sved hårt i vissa ögon, och de gör de ännu bätte* Känns som en jävligt rättvis seger dock!! =)
Kvällen var med sittning och ett Kåren som inte höll i längden, slutade med efterfest hos Erik, där de egentligen bara skulle bli vi  närmaste, men de sket sig...Sen gick vi vidare till Oscar, vår superN0llePrins och väckte honom, så satt vi där, innan vi begav oss hem..

Kvällen var riktigt lyckad,
Men av den kan man konstatera att vissa e bara för mycket
och behöver lära sig att räkna....(för att skulder inte ska öka...)
Och vissa är verkligen heeelt uuuuunderbara!!

TACK Backe för hatten!!! (men du får den tillbaks om de var en fyllegrej..=)

Och Tack för nomineringen av mig! =) =) (I know it was the right one) hehe=)