Noah 4 år

I fredags var det Noahs 4-års dag!! Tänk att denna lilla underbara kille har funnits hos oss i 4 hela år!! Underbart!!
Eftersom Noah fyller mitt i alla semestrar har vi som tradition att göra någonting speciellt med hono
På hans födelsedag så han inte ska känna att inga kommer på hans kalas!! I år tillbringades födelsedagen på Eskilstuna zoo!!
Vi åkte till Eskilstuna på torsdagen och första överraskningen var att mormor och plastmorfar var där!! Glädjen var stor  hos den lilla!! Rätt som det var tittar två huvuden ut från husvagnen bredvid och gissa om vi blev förvånade när vi såg att det var Thompa och Niklas som var där!! Linda åkte med oss ner för att hon hade lite tråkigt, sa hon! I själva verket hade dom planerat detta en tid!! Verkligen kul att dom också ville vara med och fira och Noah var nöjd redan där!! Men vi fortsatte firandet direkt med att Noah fick sin första present redan på torsdagen!! En ny STOR cykel+hjälm!! Gissa om han var nöjd!! Oj vad han cyklade!! Mamman hade hjärtat i halsgropen konstant!! Vi grillade, spelade minigolf och Noah badade! En mycket mycket lyckad dag!! Och till på köpet fick han sova i tält också, som han har tjatat så mycket om!! Födelsedagen började med sång, paket och frukost!! Vi packade ihop och sedan begav vi oss mot Eskilstuna zoo!! Vi hade en väldigt trevlig dag och Noah fick se lejon, tigrar, pippiapor och en massa andra djur! Det avslutades med nöjesparken där vi åkte karuseller åt popcorn, drack slush, fiskade ankor, spelade på godishjul, drog i snören m.m Sen åkte en mycket trött familj hemåt!! Jag tror Noah är riktigt nöjd med sin födelsedag! Nästa år får vi se vart färden går  och då glädjer vi oss över att även farfar och farmor Ellen vill följa med och fira Noahs dag!!
Så småningen om ska det bli ett kalas här hemma också och så måste vi få till ett barnkalas! Men först ska vi tillbringa en vecka på Öland med världens bästa grannar!'
Eftersom blogg.se och deras app funkar --- så får jag ladda upp alla bilder i ett eget inlägg!
Kram och tack till alla er som kom ihåg att gratta vår lilla älskling!

Är detta sommar?!

För två veckor sedan var jag positiv över att vädret inte hade varit på topp, men nu är jag less, less och ännu mera LESS!!! Vad är det för fel?! Det har regnat i en månad nu... En timme sol här och en timme sol där... Men fortfarande har i te termometern stigit över 20 grader!!
Så jäkla tråkigt är detta!! Vi har knappt använt vår fina utegrupp! Inte suttit på altanen någon kväll alls i sommar... Om vi nu kan kalla detta för sommar!! Paniken och ångesten kommer krypandes... Snart är den så kallade sommaren slut!! Som tur är har vi fina vänner att umgås med och vi har ändå hunnit med att gjort en hel del under ledigheten men nu får det banne mig vara nog på detta elände!!

Byta bloggportal!

Någon som vet hur man gör om man vill byta bloggportal?! Kan jag ta med mig min blogg då eller måste jag starta en helt ny?! Vill ju inte att den här bara försvinner..men jag är så less på blogg.se och allt strul som är hela tiden!

Ny människa!

Åå vad jag behövde det här lovet!! Min underbara familj gav mig sovmorgon hela förra veckan och jag fick sova till 11.00 vissa dagar!! Det var verkligen något jag behövde eftersom det inte har blivit så mycket sömn det senaste året!! Förra veckan var till största delen oplanerad eftersom vädret inte riktigt samarbetade! Men det är jag jätteglad för nu eftersom jag förmodligen inte lagt tid på att sova annars!!
Jag känner mig som en ny människa igen, men samtidigt som den gamla vanliga Sofie! Glad och full av lust! Det här kommer bli en bra sommar det känner jag på mig!! Och det är fortfarande 6 veckors ledighet kvar!!

Nu ska jag och Noah åka till Högbo och mysa med Schwiez-Linda! ;) ikväll blir det bingo, imorgon ska jag, mamma och moster och ev några fler fina flickor ut och åka båt med Thompa eftersom vi är gräsänkor allihopa! Simon och Niclas är och vandrar i fjällen!

Ha en bra sommar kära ni!!