En prinsessa är född!

Inatt föddes en liten prinsessa, en riktigt prinsessa! Kronprinsessan Victoria och prins Daniel fick en liten prinsessa inatt! Stort grattis till er!! Jag ser framemot den dagen Victoria tar över tronen..de borde inte dröja alltför många år!

Jag har varit hemma sjuk den här veckan. Stod ut under lektionerna på måndagen men sedan åkte jag hem och har varit hemma sedan dess. Huvudvärk, värk i kroppen, yrsel och illamående har varit den bidragande orsaken. Och nej, jag är inte gravid! Jag har kollat, haha =) Har redan fått frågan X antal gånger, så lika bra att skriva det här också! =) Men imorgon ska jag ialla fall jobba. Det är sista dagen innan sportlovet och sedan är det friluftsdag också! Lilla Vasaloppet är tanken, men nu har det töat flera dagar, så vi får väl se om det finns några spår kvar. En annan anledning till att jag beger mig till jobbet imorgon är för att jag ska kunna "städa undan" efter mig så jag inte behöver tänka på jobbet under Sportlovsveckan!
Den veckan ska ägnas åt familj och vänNu vner, inte jobb!

Sportlovet är dock helt oplanerat och för att vara mig är det både på gott och ont! Det är ju inte så lätt för oss att åka iväg mitt i terminerna om vi vill hälsa på släkt och vänner, så för den saken är det ju loven som gäller. Men nästa helg ska Simon på fisketävling så då kan vi inte vara borta och sedan säger ekonomin ifrån litegrann också. Bensinen är så fruktansvärt dyr nu och vi kan tyvärr inte lägga pengarna på bensin i dagsläget. =(
En trip någonstans på tu man hand hade heller inte varit fel, kan inte minnas när vi var det sist...men det kommer kanske någon gång. Det får bli lite slalom i Kungsberget, lite pimpling och sådant istället! En dag ska läggas på att få ordning här hemma också..Familjemys för hela slanten!

Nu tänker ni säkert att jag åkte iväg till Göteborg för två helger sedan, men till den resan användes pengar som jag hade kvar från mina presentpengar som jag fick när jag fyllde 30. Flera har ifrågasatt att jag gör massa saker utan Simon och tycker att det är orättvist att inte han får åka iväg, men då tänker jag klargöra det nu att jag och Simon har ett varsitt "nöjeskonto", dit får vi ca 1000kr var varje månad som vi får använda till nöjen! Simon skulle kunna använda sina pengar till att göra som mig, åka iväg på Ladies Night, besöka Anna osv. Men han väljer att lägga sina pengar på fiskegrejjer!! Men vi har alltså samma mängd pengar att roa oss för varje månad, sen väljer vi själva vad vi vill lägga våra pengar på...jag lägger de på nöjjen och Simon på fiske! Funkar bra för oss, men jag har fått många gliringar på varför bara jag roar mig för våra pengar, och så är alltså inte fallet!!! Nu vet ni det också!!

När vi ändå är inne på trevligheter, så är det bara en månad kvar nu till mammas julklapp!! Hotell och Brolles krogshow i Stockholm! Ska verkligen bli superkul! Sen åker vi till Oslo i maj! Det ser vi verkligen framemot! Sen börjar det pratas om en kryssning med släkt och vänner framöver också och semestern är bokad, en vecka på Öland med bästa grannarna men även en tripp på västkusten med bl a Göteborg! Så nog händer de roligheter för oss, bara i lite lugnare tempo än tidigare år då alla helger var uppbokade! =) 
Sen ska vi ju inte glömma alla goa små bebisar som kommer födas i vår/sommar!! ♥


Nya mått

Det har inte hänt så mycket de senaste två veckorna. Dels har jag ju varit i Göteborg på melodifestivalen! Det var verkligen huuur grymt som helst!! Vi hade skitkul och jag är jätteglad över att jag fick följa med Anna!! Tack bästa du!!

I helgen var jag på AW på fredagen och på lördagen firade vi kusinerna Ante 22 år, Linda 20 år och Tindra 9 år! Så det har inte varit några lugna helger och det har satt sina spår. Tränade tre dagar förra veckan och på torsdagen när jag vägde mig hade jag ett bra resultat..men men..jag tänker ju som jag har sagt inte bli någon tråkmåns =) så hellre än långsammare viktnedgång än att inte få ha kul emellanåt =)

Såhär ser måtten ut. Måtten är sedan 2/1 om det inte står nåt annat =)

Vikt : -2,5 kg
Midja (buk): -4,5 cm
Midja: sedan den 29/1 -4,5 cm!!
Under bysten: sedan den 17/1 -3,5 cm
Lår: -2cm
Arm: -2,5 cm
Rumpa: sedan 29/1 -2cm

En del mått som alltså ligger still...Simon säger att de till viss del kan bero på att jag tränar mycket styrka (box, core, pump) och på så vis bygger muskler istället för att träna konditionen för att bränna fett...jag kör bakvägen, haha =) Huvudsaken det visar minus och jag känner mig piggare!!

Nu är det full fart mot bättre resultat om två veckor! Inga roligheter är inplanerade så nu ska jag köra strikt! =)
Pepp, pepp, pepp!!

Grattis!

Idag har vi varit och firat syskonen Dahlqvist som alla fyller med en veckas mellanrum!
Jag älskar de gånger hela släkten är samlad!!det är då fantastiskt då vi verkligen har världens bästa släkt!! Vi älskar varandra, respekterar varandra och har vansinnigt roligt tillsammans!

Ni är de bästa och ni betyder massor för mig!


En implusresa till...

..Göteborg!!
Har ett tag gått och funderat på om jag ska ta mig ner till Göteborg nåt i vår och när det i så fall skulle vara!! Idag ser jag att Anna har vunnit biljetter till Melodifestivalens deltävling och självklart erbjuder jag mitt sällskap!! Glädjande nog tackar hon jaa, så jag beställde tåg och flygbiljetter och på fredag åker jag!!
Ska verkligen bli jätteroligt!! Blir inte lika lång tripp som det brukar kunna bli, men nog ska vi hinna med en massa roligheter ialla fall!!

Tack underbara snälla Anna för att du vill ta med lilla mig på denna toppenkväll!!!
Ska bli sååå kul att schlagra lite med dig!!!


Nya resultat

Tänker uppdatera er med mina resultat varannan vecka..
Såhär ser mitt resultat ut nu sedan den 9/1.
Tyvärr har jag inte tränat på en vecka eftersom jag har varit förkyld, men ikväll är det dags igen! Jippiey!
Vikt : -2,5 kg
Midja (buk): -4,5 cm
Midja: sedan den 29/1 -3 cm!!
Under bysten: -3 cm
Lår: -2cm
Arm: -2,5 cm
Rumpa: sedan 29/1 -1cm
Jag är rätt nöjd, speciellt eftersom jag äter allt, och även några godsintare, halv kebabrulle och lite fika (farmors 80-års kalas) har åkt ner. Men jag vill ju ha en förändring jag kan hålla och det kan jag ju nu! Hoppas bara att jag fortsätter hålla i!!