Lekparksbus & en massa annat strunt

Idag var det min tur att öppna på jobbet, och jag är ju inte känd för att vara en morgonmänniska direkt!! Att ta mig upp 05.20 och infinna mig på jobbet 06.20 är för mig en riktigt plåga!! Jag är sjukligt trött, mycket beror förmodligen på att jag aldrig kommer i säng kvällen innan =). Så idag kan jag ju tala om att jag inte har varit världens piggaste människa!! Tog mig en powernap på nästan en timme =) när jag kom hem på eftermiddagen..men då är ju resten av dagen förstörd sedan, jag är ingen powernap-person! Jag blir nästan tröttare efteråt än vad jag var innan...Men eftersom jag hade en lika trött son, pga att han inte sovit någon middag idag..(vi försöker hoppa över middagstuppluren dom dagar vi inte gör någonting speciellt eller när han inte är på dagis, annars somnar han aldrig på kvällen) så var jag tvungen att försöka sysselsätta oss litegrann och det blev en tur till lekparken =) Både jag och Noah hade en riktigt trevlig stund i lekparken!! Sen kom vi hem lagom för att är lite macka och yoghurt innan det blev duschen och sängen!
















Detta är vad vi har tillbringat kvällen med!

Från det att Noah föddes har jag varit noga med det är med rutiner! Det viktigaste har väl varit att det ska vara fasta mattider och läggningstider..Men under sommaren blir det där som bortblåst! Lika fort som värmen och finvädret kommer, lika fort sopas rutinerna under mattan!! Men detta är inget jag skäms eller mår dåligt över tvärtom blir jag lite småstolt =) över mig själv som faktiskt kan lägga rutinerna på hyllan en stund!! Det är ju även för en egens del också!! Det skulle aldrig falla mig in att inte kunna göra det vi vill bara för att våra rutiner måste följas! Tur är det väl att vi har en son som är så otroligt anpassningsbar, jag tror starkt på att barnen blir vad man gör dem till..Noah har alltid varit van att vara borta på kvällar osv. och det tycker jag är en viktig del...att han även känner sig trygg och kan slappna av och somna borta. Jaja, hursomhelst så har vi tagit semester från rutinerna...Noah vräker i sig mer glass och saft än frukt och mjölk, men vad gör väl det, DET ÄR SOMMAR!!! =)

Sen måste jag ju även berätta för er att jag får behålla mitt jobb!!! Jag är så otroligt glad!! =) Sen gör det ju inte saken sämre att jag blev erbjuden två andra jobb också + ett tredje ställe där dom hade sagt att dom ville ha mig på en tjänst, (men de fick dom inte för dom fick någon övertalig) Men det känns otroligt bra!! Det här med att det inte finns några jobb måste ju vara skitsnack ;0) Men det gäller nog att man håller sig framme...jag har ju vikarierat och hoppat runt en massa under föregående termin och det har ju gjort att jag har kommit in mig på flera skolor!! Hur som helt är jag jätteglad över att jag får stanna på min skola och personalen också..det gör att det känns ändå bättre!! Min anställning kommer att vara fram till 2011-06-30, så nu vet jag vad jag ska göra ett bra tag framöver!! Dessutom har ju Simon också fått en lärartjänst! Bara 50% första året, men sen är det 100% och en visstidsanställning! Känns oootroligt bra!! Nu är det bara huset som fattas!!!

Snart är det dags för semester också..jag jobbar 2 dagar till, sen skulle jag egentligen bli arbetslös någon vecka, men min anställning har blivit förlängd, så nu har jag riktigt semester istället =) Vecka 27, 28 och 29 ska jag vara ledig!! Då ska vi hinna med en hel massa skojjiga saker, som: en tur till Leksand med fina familjen Gille/Ström, Åka ner till Stockholm och åka lite båt med mamsen och Mats, åka upp till Umeå, minst ett besök på Furuvik och hel massa annat skoj!! Sitta på uteserveringar, äta god mat, picknicka och umgås med familjen!! Ska bli såå skönt! En fest är vi bjudna på också, men den ser det dessvärre mörkt ut med för tillfället..Sen fyller ju vår älskling 2 ÅR!! också, så lite kalas ska det hinnas med också!!
Jag känner på mig att det blir en bra semester, vi ska ta dagarna som de kommer och det känns grymt skönt..umgås med våra fina vänner så mycket som möjligt ska vi göra!! =)

Nämen, vet ni vad, det här blev ju en hel roman!
Hoppas ni har haft en trevlig lässtund!!

God Natt!






♥ KÄRLEK ♥


Midsommarafton

Midsommar firades som vanligt ute i Årsunda!!
Vi åkte, Som vanligt =), båt ut tillsammans med mamma och Mats och ett gäng till! Och tro det eller ej, men det var kanonväder!! Det var bra väder hela dagen!! Förutom en liten regnskur som kom, men det kan jag leva med! Inte ofta vi får ha sånt bra väder på midsommar som vi hade i år!
Vi tillbringade dagen och kvällen i mormors stuga, förutom en stund efter sill-lunchen, då vi åkte upp till hembygdsgården och dansade runt midsommarstången!!
Senare på kvällen/natten åkte vi båt igen!!
Midsommardagen bestod också av båtåkande och senare på kvällen lade jag och Simon beslag på mammas hus och grillade och drack lite rödvin!

Midsommarhelgen får ett MVG i betyg! 

Här kommer lite bilder =)



I båten påväg ut till Årsunda! Underbart!!



Noah passade på att ta en tupplur i båten =)



"Vår" stuga utifrån sjön!



Sillunch!! Gotteligott! Senare på kvällen blev det grillning!



Lite dans runt midsommarstången!! Noah, mormor, min moster och min kusin!



Han var jättedukigt och tyckte det var roligt att dansa!



Ingen svensk Midsommar utan lite regn!! =)



Min fina kusin, Tindra! En av kvällens två barnvakter! Den andra var Ida, men henne vågar jag inte lägga ut några bilder på =) 



Min fina Gammelmormor och Gammelmorfar!!



Mammas lilla älsklingsbusfrö!!



Det här är någonting som uppskattas hos både den yngre och äldre herren!! Det blev inte bara ett varv runt stugan under dagen!!



Skulle ju kunna lägga ut hur mycket bilder som helst, men jag vill ju inte att ni ska tröttna ;0)
Hoppas ni har haft en lika bra midsommar som vi har haft!


Besök i Åmål och Långserud

Som det går att läsa här lite längre ner, var jag i Helsingborg och besökte Anna i helgen som var. Samtidigt åkte Noah och pappa och hälsade på farfar och Ellen och farmor och Tryggve nere i Långserud och Åmål. Simon passade på att fiska och Noah fick lite kvalitetstid med sin farmor och med sin farfar!! Simon såg till att ta lite bilder och eftersom ni har fått se vad jag hade för mig i helgen, är det ju inte mer än rätt att ni även får se vad Noah och Simon hade för sig i helgen!




Noah älskar att bada, och farmor har ett suuperstooort badkar, så självklart fick skruttungen passa på och bada när han var där.



Pappa och Noah tog en promenad i skogen en dag, mys!



Såhär glad blir man när man får hålla i Nemo!



Noah och farmor filosoferar litegrann =)



Mina fina killar!



Hemma hos farfar och Ellen blev Noah lite av en trädgårdsmästare..Han grävde litegrann..



Vattnade... (kanske inte blommor, men alltid något=)



Men det bästa av allt var nog att få åka runt med farfar på gräsklipparen!!



Detta roade Simon sig med =)


Grabbarna mina hade en trevlig lite weekend tillsammans!


Mormor!

Jag kan, utan att ljuga, tala om för er att Noah har en klar favoritkompis!! Denna favorit är ingen mindre än Mormor!! Världens bästa mormor hade Noah sagt om han kunnat prata ordentligt!! Noah älskar verkligen att vara med mormor och så fort han träffar henne är jag och Simon glömda! Ända gångerna han grinar när någon åker är när mormor åker, eller om vi åker hem därifrån!! Mormor har sanneligen gjort ett riktigt gott intryck på sitt barnbarn!! Men så är han ju där ganska ofta också, flera gånger i veckan och varje gång får han obegränsat med uppmärksamhet! Allt mormor gör, det får Noah också vara med och göra! Men jag tror mormor har kommit på nu att det kanske inte är så smart...med tanke på att Noah har varit med och "rensat blommor" med mormor, tagit bort vissna knoppar och liknande på tagetes. Så nu Noah fått för sig att så får man göra...så nu går han och bryter av mormors fina tagetesknoppar! Haha!! =) Ajdå!!
En annan sak som förmodligen bidrar till att han älskar att vara hos mormor är att han hela tiden kan vara utomhus! Han cyklar, åker motorcykel, kastar boll, sparkar boll, tvättar cykel, han donar på bäst han vill och vem trivs inte med det!! Ännu en anledning till att vi MÅSTE ha ett hus snart =) 





Här tänker han hjälpa morbror att tvätta bilen...det blev inte så poppis så istället fick han tvätta sin...



...trehjuling!!



Allt som har med vatten att göra är jätteroligt att hålla på med, här hjälper han mormor med att moppa av altanen.



Vi var med när nya båten lades i sjön. Här står Noah och beundrar den stora fina båten!!


Tack Mamma/Mormor för att du Alltid ställer upp!
Vi älskar dig!


Högbo!

Jag har varit på tok för dålig på att uppdatera på sistone..eller sistone och sistone, det senaste året rättare sagt! Vi har gjort en hel massa saker på slutet, men tyvärr kommer det inte bli dokumenterat..dumt av mig, med tanke på att jag älskar att gå tillbaka i bloggen och kika på saker man gjort osv.

Ja ja...hur som helst så har vi haft finbesök här hemma i några veckor av ingen mindre än Schweiz-Linda! =) Hon har varit barnvakt åt Noah flera dagar och han har varit störtnöjd!! Dom tillbringade flera dagar i Högbo (läs Höggbo=) och en av dom dagarna var jag också med! Kanonfint väder hade vi och vi kikade på djuren, lekte i lekparken, matade änder och picknickade!! Högbo är verkligen ett kanonställe att vara på!

Här kommer lite bilder från vår trevliga dag!



Linda och Noah matar fåret!





Att gunga på hästen är jätteroligt!



Lillcoolingen! Är det fickor på byxorna ska händerna vara där =)



Picknick i det gröna med Pannkaka i ena handen och banan i den andra! =)



I Högbo finns det jättemånga änder att mata, det är jätteroligt!



Klättra på dom stora stenarna är också roligt!


Det var ialla fall några bilder. Jag tänker inte sitta och lova att jag ska bli bättre på att uppdatera, det har jag lovat tillräckligt många gånger nu, de kommer när det kommer helt enkelt. Men jag hoppas att jag kan bli duktigare på det eftersom jag själv tycker det är jätteroligt att gå tillbaka och läsa sen!!


Helsingborg

Befinner mig för tillfället i Helsingborg! Här har jag varit sedan i onsdagskväll och idag åker jag hemåt om ungefär 45 minuter!
Jag under flera dagar umgåtts med mina fina "gamla" vänner Anna och Linda!
Vi har haft jättetrevliga dagar och har hunnit med att prata massa strunt, varit till Danmark, varit på uteservering och druckit öl, varit på After Work, på "nattclub, shoppat en hel massa, tittat på Kronprinsessan Victoria och Prins Daniels bröllop, slappat i soffan, kollat på film, ätit pizza och en hel del annat!
Det har varit ett par kanondagar, men nu längtar jag hem till Min familj!!
Som jag saknar dom!!













2 år!!!


STORT GRATTIS TILL LILLA CARL SOM FYLLER 2 ÅR IDAG!

Hipp Hipp Hurra Hurra Hurraaaa!!!