Noahs Lekrum

Äntligen är Noahs lekrum klart! Och jag blev grymt nöjd...de blev som jag hade tänkt mig!! Tapeten blev till och med bättre än väntat!! =) Och då är det dessutom jag och Simon som har tapetserat...på tvären =) Noah trivs också bra där inne och idag hittade jag honom sittandes på sin hopphäst och läste bok för Nemo som låg på bilmattan och lyssnade samtidigt som han satt på Emil-sången på cd:n!! Synd att inte kameran var med då! =)






Ni får blunda för elementet..det ska renoveras någon gång de också =) och så ska det upp massa fotoramar på väggarna med Noahs kompisar i =)


Trappen är i stort sätt klar också!! Det blev riktigt bra de också! Han är duktig min man! =) Lite småfix klar på den bara, så bilder kommer en annan dag på den! =) I vardagsrummet saknas det bara ett soffbord nu! Bordet från Mio som vi beställt avbeställde vi igen...jag såg efter flera månader =) att bordet bara var 30cm högt och det var i de lägsta laget..så  nu blir det förmodligen ett bord från IKEA...kanske tar vi och inhandlar det imorgon så det finns när svärmor kommer på besök i helgen =)



Här är grabbarna grus i full gång med arbetet i trappen!! Bättre bild kommer en annan dag =) (kläderna på sidan stod där medan garderoben i lekrummet var nermonterad)

Matrummet ska renoveras i påsk!! Säljare glömde informera om vissa detaljer, så uterummet måste isoleras om! Simon ska ägna påsklovet åt detta!! Det är ju lite irriterande att vi inte kunde få veta detta innan det blev 13 grader där inne nu i vintras, men men..så är det ialla fall!! Det positiva är ju att jag får nya tapet där inne =) Haha! Sen saknas det 2 fåtöljer dit in..ska bli en liten loungehörna =) Men det blir förmodligen efter sommaren först som dom kommer i vår ägo!

Just nu ligger fokus på ett hitta en bra grill! Vi har hela tiden varit överrens om vad vi ville ha för grill...en Nexgrill Combo! Det är båden en gasolgrill, men det är även en del på den där man kan grilla med kol..




Vi var inne på att köpa den här i höstas och då kostade den 3500 eller 4000kr...nu när Bauhaus-bladet kommer kostar grillen 5000!!! 3500kr hade jag kunnat lagt för den eftersom vi hade fått precis det vi ville ha...kol och gasolgrill...men 5000kr...neee, tyvärr!! Fast det är med sorg i hjärtat!! Dessutom är den ju snygg också! =)

Just nu tittar vi på samma grill som mamma och Mats har! En Weber! Men i så fall blir det med vagn...så mycket enklare om man har en avlastningsyta att ställa maten på!! Tanken är ju ändå att vi ska ha grillen i en herrans massa år, så det är ju en god investering!



Jaa, vi får se vad det blir i grillväg!! Synd att jag inte fyller år på våren för då hade jag önskat mig i 30 års present =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback