LCHF

Som ni vet har jag ju testat detta flera gånger, men inte kunnat hålla de...Nu har jag gjort ännu ett försök eftersom jag i längden mår mycket mycket bättre när jag äter LCHF och dessutom så går jag ner i vikt! De har dessvärre bara gått två dagar ännu och jag håller seriöst på att gå under!! Nu inser jag verkligen huuur sockerberoende jag faktiskt är!! Jag har huvudvärk, blir sur och grining över ingenting, är sugen på nååågonting heeela tiden och för att inte tala om hur otroligt trött jag är! Det är helt sjukt detta, och nu förstår jag verkligen hur det måste vara för människor som är beroende!!
De må kanske låta fjantigt att vara sockerberoende, men jag ÄR det och jag har abstinens för att jag inte får äta socker! MEN jag ska göra ett helhjärtat försök, det ska jag verkligen!! Man vill ju vara fit när man ska till Turkiet!!

Jaja, vi får väl se hur det går, jag har ju inte jordens bästa karaktär precis!!


Kommentarer
Postat av: Anna

Kom igen o heja heja...jag kör också nu! Sjukt sugen jag med..men det går! Drick te när du är sugen...det gör jag!! :)

Postat av: Ms. Kidelin

God fortsättning till dej och familjen. Hoppas ni har det bra, bortsett från ditt sockerberoende;) Jag är själv inne på att testa denna metod men har inte kommit igång bara... Själv älskar jag ju mat, typ pasta, bröd och allt det där man inte får äta. Har du något tips på lunch/middagsrecept, någon sida el. bok?

Kram kram

2011-01-07 @ 23:42:39
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Anonym

Visst kan du om du vil. Senare kan du äta vanlig mat, små portioner 5-6 gg dagen. Då håller du vikten livet ut. Bara du inte âter godis hela tiden. Det här klarar du!!!

2011-01-09 @ 14:01:20
Postat av: Anonym

Förra kommentar var från Ellen.

2011-01-09 @ 14:03:46
Postat av: Farmor

Tur Du inte är med oss här på Fuerteventura för vi äter 3 rejäla måltider om dagen, det känns att vi har svällt ut lite om magen men det går.

2011-01-09 @ 18:21:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback