Julen 2011

God jul alla bloggläsare!
Jag hoppas att alla ni har haft en lika fantastisk julafton som vi hade igår! Vi började dagen med frukost hemma hos mamma! Hem och fixa och sen tillbaka till mamma! Massa god mat intogs med familjen och några julsånger blev de ju såklart! Senare kom resten av släkten, förutom familjen Persson som hade magsjuka! Så himla tråkigt! :( vi dukade godfika och till slut kom tomten!! Noah var artigheten. Själv och tackade, bugade, kramade och pussade våran eminenta tomte!
Massor med fina julklappar fick!! En lampa till matrummet, Mats vinställ :) som jag har trånat efter en längre tid ;) kakfat, Nintendo 8-bit och en iPad!
Noah fick även han massa massa klappar! Kassapparat, Zlatan-tröja, mikrofonstativ, sjörövarskepp och massa mer saker! Synen när han öppnade iPaden är oförglömlig! (den är till hela familjen och inte bara till honom) ja, han är nöjd med julen och alla julklappar!! Vi har tur som får fira tillsammans med så fantastiska människor!

Snart ska vi sammanstråla med släkten igen, mormor bjuder på juldagamiddag! Den kan vi inte gå miste om, så vi ska äta den och sedan beger vi oss mot de värmländska skogarna! Ska bli riktigt skönt att komma ut i skogen och "bara vara" några dagar! På onsdag åker vi till Åmål och där stannar vi tills på fredag, då åker vi hemåt igen för att fira nyår med våra underbara vänner!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback