Måndag och ny vecka

Någon mer än jag som tycker att veckorna bara rullar iväg?! Det går fort fort!! Snart är det sommar! =)

Allt är bara bra med oss...magsjukan har passerat och jag har blivit mitt vanliga Jag igen! Skönt!! Jag jobbar och står i! Det blir sena dagar, men jag trivs otroligt bra så det är egentligen inget att gnälla över! Självklart önskar jag att jag skulle vara hemma mer med Noah, men men..nu är det såhär!! Tror inte att Noah lider så mycket heller..senaste gångerna jag kommit till dagis och ska hämta honom har han inte velat gå hem...de måste ändå vara ett tecken på att han trivs på dagis..=) Men eftersom Simon jobbar mycket kvällar och även helger, så blir det inte så att Noah behöver gå på dagis varje dag, utan han går mellan 1-4 dagar i veckan så det känns ändå bra!!

I helgen får vi besök från Hanna, Erik och Alva!! Ska blir jätteskoj att träffa familjen igen, det var jättelängesedan nu! Alvisen var ju bara en liten plutt när vi var där, nu är hon ju stora tjejen =)

Imorgon ska vi på bandy! Sista hemmamatchen för säsongen och vinner dom blir det final på söndag!! Fast eftersom vi har besök blir de ingen final för mig i år..men i så fall får ja kika på tv:n då!! =)

Näe nu står det helt still och jag är jättetrött!

Kramar till er!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter bra det!

Nu längtar vi efter att få vara tillsammans med Noah några dagar under pingst. Skal bli jättefint att få några dagar med Noah utan mamma o pappa också :-) Då får vi möjlighet att skämma bort "guldet" lite.

2010-03-16 @ 12:12:34
Postat av: Sophy

Det ser Noah också framemot!! =) Och vi tycker det är jättebra att han får chansen att tillbringa lite tid tillsammans med er!! =)

Postat av: Mia

JA! Vi hänger gärna på till Högbo! =) Vi kan väl höras om tid och så när det närmar sig? Härligt att ni inte är sjuka nå mer! =) Kramar!

2010-03-16 @ 19:23:18
URL: http://mija83.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jaaa på fredag kommer vi äntligen! Det ska bli så kul att ses! Det är helt galet, den 22a blir alva 6 månader, vilket betyder att det är typ 5 månader sedan vi sågs sist? Ringer i imorn eller på torsdag, så får vi lite klarhet i vad vi ska packa med oss. Antar att det är kallare hos er än här.? Jaja, vi ses snart! Kraaambanan

2010-03-16 @ 19:24:44
URL: http://frokenfredrikson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback