Spagetti är bra för håret..

..eller hur var de nu?!
Min son tycks ialla fall tro att det är bra för håret! Han fick spagetti med bacon/creme fraishe röra till middag idag, och när han ätit klart tyckte han att spegettin skulle masseras in i håret! Han såg riktigt rolig ut kan jag tala om! =) Men nu sitter han i badet, så kanske han blir ren =)

Idag har vi varit till BVC, eller Simon och Noah har rättare sagt varit till BVC. Noah är nu 86cm lång och väger 13.2 kg..=) En perfekt lite killen! =) Han mår bra och han trivs med sin tillvaro, kan ju inte bli bättre eller hur..=)

Snart är det invägning för mig, jag har ialla fall gått ner i vikt, men jag tror min motståndare har gått ner lite mer dessvärre..Men jag betalar gärna 100 pix, så länge jag ialla fall går ner i vikt! Det är ju det som är grejjen med allt egentligen..att jag ska ner! Sen om jag får betala en hundring varje månad gör inte så mycket..huvudsaken jag har någon att tävla mot och att jag har ett mål! =) Men självklart vill jag vinna pengarna..hihi!!

På torsdag åker Simon till Ramundberget och jag och Noah blir ensamma! Kommer bli ensamt såklart, men han är värd att få åka iväg på detta!! Själv ska jag på lite partaj med Malin på lördag hennes Anders ska nämligen åka med Simon han också, så då måste ju vi "trösta" varandra litegrann..=)
Noah ska få sova hos mormor han!

Vi sov där i helgen också och min mamma var så snäll och tok Noah på morgonen så jag fick sovmorgon! (simon jobbade så han var inte där) Alltid skönt med lite sovmorgon, speciellt med tanke på att jag jobbar VARJE dag och därför inte får någon sovmorgon längre..=) Men jag trivs med att jobba! Imorgon ska jag jobba 8-17.30..kommer bli ett långt pass, men de går nog fin fint hoppas jag! Hoppas bara att ingen unge ska vara kvar på fritids till 18.30!

Näe, om man ska ta upp Noah ur badet och lägga honom då kanske..så man får lite egentid ikväll! =)

Hoppas allt är bra med er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback