Slut på bloggande?!

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva dessa ord, men just för tillfället känns det som att jag kommer ta ett uppehåll från bloggandet! Jag har varit otroligt dålig på att blogga på sistone och jag vet inte om det har med ett bristande intresse att göra! Egentligen så vill jag inget hellre än att blogga! Spara minnena och kunna gå tillbaka och läsa vad vi har haft för oss! Men ibland känns det inte som att jag skriver för min egen skull längre..utan att jag uppdaterar för att jag måste för er, eller att jag låter bli att uppdatera för att jag har för mycket att skriva om och på så vis missar att skriva om saker vilket sårar personer osv...

När jag bloggar skriver jag ofta om det som bara faller mig in..de som jag kommer på och det som för stunden är på tapeten...jag funderar inte så ofta över vad jag ska skriva, utan det som skrivs hamnas oftast bara där...alla detaljer kommer inte alltid med och det är verkligen "no hard feelings" med det!

Bestämmer jag mig för att fortsätta blogga, är det på det viset det kommer bli..jag kommer blogga på impuls och det är det som händer mig och Noah som kommer att vara i fokus..och jag tror att både ni och jag vill ha det på det viset!

Men vi får allt se vad som händer..jag vet som sagt inte om jag vill eller orkar längre..

Hur som helst är jag otroligt tacksam över alla er som följt min blogg! och jag hoppas som sagt att min glädje kommer åter! Det känns väldigt tungt att lägga ner denna blogg också, som har varit en del av mig så pass länge...jag ska fundera! =)

Många kramar till er alla!
Mycket kärlek!



Älskar dig hjärtat!!
(trots att du har matrester i hela ansiktet=)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Det var tråkigt att höra att du inte är i bloggbalans! Men självklart ska du göra det som känns bäst! För min del får det hellre vara dåligt uppdaterat än att du lägger ner!:) Men jag förstår dig, många gånger saknas både tid, motivation och intresset.. Du kan ju ta en paus bara? Tänk på saken som sagt:)Jag blev MYCKET stolt över vad du lärt din duktiga kille!:) Vi planerar våren för fullt här och förhoppningsvis kanvi ses snart! Massa kramar från oss 3

Postat av: Mia

Ja, skriv bara när du har lust, det funkar, se på mig ;) Ibland tar det månader mellan inläggen och sen kommer två eller tre på en dag. Gör bara precis som du känner för. Bloggeri bör bara göras för sin egen skull. Kramar på er!

2010-01-13 @ 21:16:20
URL: http://mija83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback