Julen 2010

Vi tillbringade, som ni säkert vet, julen hemma hos min mor och Mats! Dom var här på uppesittarkväll på torsdagen först. Då åt vi gröt och skinkmacka och självklart så spelade vi BingoLotto!! På julafton hade vi en lugn och mysig morgon och Noah hade haft besök av Tomten under natten som kommit med ett kök åt honom och två paket!! Runt lunch åkte vi till Zirkon där det vankades julfirande!! Vi åt en massa god julmat, kikade på KalleAnka pratade massa strunt och självklart fick vi besök av Tomten!! Med 18 personer närvarande kan ni ju tänka er hur mycket julklappar vi hade! =)
Noah hade nog nästan vinnartröjan på sig i Antalet julklappar iallafall. Som han fick öppna paket!! =) Han var alldeles uppspelt och förväntansfull när tomten kom och var även duktig att öppna dörren till Tomten! Tog honom i handen och ledde honom upp och visade vart julklapparna var! När Tomten började dela ut klappar ställde sig Noah duktigt och väntade på sin tur *såå sött*. Han har hela tiden sagt att han önskar sig mål och skridskor i julklapp och när tomten tog upp ett stort grönt paket, knallade Noah fram till Tomten och talade om att det är mitt paket, mitt mål!! Hur ungen kunde veta det är en stor gåta för det är ingenting vi har haft hemma så han har inte sett det här!! Han blev ialla fall överlycklig för detta målet och när han sedan fick en bandyklubba också var han helt salig! Det var en signerad bandyklubba som han fick av Niklas! Stolt kille var det och när vi var på bandy på söndagen så konstaterade han stolt att: "jag har en sån klubba hemma! Med deras namn på! =)"

Barnet fick ialla fall massor med julklappar men jag har inte tänkt rabbla upp allting här!! Kläder, bilgarage, flexitrack bana, IKEA-kök, mål, skridskor, skidor, pennor, papper, lera m.m m.m m.m! Så nu är det bara att se till och bli klar med lekrummet, men det tar vi efter nyår eftersom bäddsoffan ska agera sovplats =)

På juldagen bjöd mormor på mat hemma hos Lotta. Senare på eftermiddagen kom Anna dit och vi påbörjade kvällens äventyr!! Juldags-utgång har varit en tradition på senaste, men vi börjar nog bli liiite gamla insåg vi i år så vi får väl se när vi ger upp den traditionen =) Hur som helt var det en trevlig kväll! Mycket annat kan de väl inte bli när man gör stan med Poffi =)

På annandagen blev det traditionsenligt, Annandagsbandy!! SAIK vann såklart derbyt och vi hejjade på =) Noah satt still och följde matchen 2x45 minuter, har jag sagt någongång att han är en riktig idrottskille =) =) Sen blev det pizza hemma hos familjen!!

Nu är jul över och vi ser framemot Nyårsfirande i vårt hus! Våra fina kära vänner och deras små kommer hem till oss och vi ska äta gott och leka!! Jag tror att det kommer  bli en mycket trevlig dag/kväll/natt! =)





Lite målning innan folket kommer



Noah och hans Gammelgammelmorfar äter mat!! ♥



Finaste pojken i världen, med munnen full av mat! =)



Julmat i massor!! 10st var vi som åt sen tillkom 8 st innan tomten kom =)



Bästaste morbrorn och brorn man kan ha!! Thååmas!!



Noah med bästa mormorn!



Mycket mycket julklappar, men så ska det räcka till 18 personer också! =)



Äntligen ska Noah få sin första julklapp av Tomten!



Ååå då får den snälla Tomten en stooor kram!



Gitarren var en lyckade present...




Mål och klubba var en annan =)




Vi har Världens bästa Tomte som kommer och besöker oss varje år!!! ♥



Måste ju visa vår fina gran också som vi har hemma!!









Igår provade Noah dels sina skidor, men också sina skridskor..Jag var inte hemman är han provade skidorna, därför blev de heller inte kort tagna då ;) Men nåt kort lyckdes jag få när han provade sina skridskor...De var svårt för honom att finna balasen, men övning kommer garanterat att ge färdighet =) Och han tjatar redan om att han vill åka mera! =)









De var en uppdatering med både de ena och de andra!
Gott slut på er och hoppas ni får en trevlig och mysig nyårsafton!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback