Hemma på våran gata i stan...

...bor det en familj som trivs väldans bra!! =) (lite mycket tittande på Saltkråkan kanske=)
Men jo, vi trivs mycket bra här i vårt underbara hus!! Än finns det lite saker att göra innan ni ska få se på massa bilder, men det kommer..någon gång efter jul!!
Det har varit lite lugnare tempo på slutet vilket verkligen har varit nödvändigt! Men baka och handla julklappar har vi hunnit med ialla fall =) Själva rusten har vi lagt litegrann på is...tanken är att ta tag i de när helgerna har lagt sig!!
Vi trivs och har det bra!! I helgen var vi hos bästaste grannarna som bjussade på mat!! Det är skönt att ha någon så nära som man bara kan knalla över till..det gillas mycket!! =)

Förra helgen hade vi besök av våra Norrköpingsvänner!! Vi hade en supertrevlig helg, synd bara att tiden går så fort!! Noah och Alva fungerade verkligen kanon tillsammans!! Noah brukar ju annars kunna vara lite "mer aktiv" än andra barn, och puttas gärna! Men med Alva var han såå försiktig och dom lekte jättebra tillsammans, trots att hon bara är 1 år!! Alva är en riktigt gobit som inte är rädd för någonting, inte ens vår gangster! =) Verkligen superkul!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback