Vi kan numer kalla oss....


...HUSÄGARE!!!!!

Jajamänsan, nu är det klart!!! Besiktningen visade i stort sätt INGENTING!! Lite småsaker som BÖR fixas för att undkomma eventuella problem i framtiden, dock ingenting som är jätteakut!!! Förstår ni INGA stora anmärkningar alls, hur stora är oddsen på det`!!?!?

Förstår inte hur vi har kunnat haft en sååå ofantlig tur!! Vi gör verkligen ett riktigt riktigt kap mina vänner!! Vi får huset får ett otroligt bra pris...övriga hus vi kikat på i den prislappen har det varit totalrust på! Nu får vi ett hus med nytt kök, nya fönster, nyinstallerad bergvärme, nytt garage, dränerat, nytt tak!!! ALLT som kostar är verkligen utbytt!! =) Som sagt, vi har haft såååån tur!!!

Imorgon ska vi träffas och skriva papper!! Sen kommer vi förmodligen få tillgång till huset 1 oktober!!! =) Och jag fick nyss telefonsamtal av Mats som berättade att lägenheten är SÅLD!!! Dom tar den från 1 november, om dom inte själva önskar den tidigare, då får dom ju de mer än gärna för vår del! =) Men första november ialla fall!!!
Fort och smärtfritt har det gått!!!

I lööööv this!!

Vi kommer ha en veranda (i framtiden troligtvis en inglasad sådan), och en stoooor tomt!!! Med lekparken alldeles intill staketet!! Vi ska åka och fotografera litegrann så ni får se vårt underbara älskade HUS!!! Vår VILLA!!!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Grattis!! Hoppas verkligen ni kommer trivas! Vill också!! :P

Postat av: cissi

Grattis! :-) Så otroligt spännande. Blir kul med bilder. Ibland ska man ha tur oxå, inte mer än rätt :-) Hoppas att allting blir bra och att ni kommer att trivas. Kram

(Härliga bilder i de tidigare inläggen)

2010-08-25 @ 14:19:44
URL: http://cissie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback