Lördag & tröttare än tröttast

Frågan är hur det kommer sig att jag är så trött...efter några nätter med en strulig bebis, så fick vi sova heela natten inatt..vaknade av att Noah hostade som en tok vid halv sex så då fick han komma upp och ligga med oss..han sov fortfarande, så jag kunde somna om direkt..han vaknade sedan vid 7, och då gick Simon upp med honom och jag fick sova vidare till 9..så jag har med andra ord fått sovit i typ 9 timmar inatt, men känner mig ändå helt slut... Kanske är de dom andra nätterna som kommer efter... Egentligen ska jag väl  inte klaga..Noah har vaknat till några gånger och gråtit i sömnen,och i stort sett somnat om på direkten igen...men det är ändå drygt i sig att han vaknar till..bortskämd som man e..=) Dessutom har han fått för sig att vakna vid 6-halv 7 på mornarna och det tycker jag är liiite väl tidigt..jag blir på så otroligt dåligt humör när jag inte får sova..haha!! Men som sagt..han somnar numer utan problem på kvällarna och sover hela nätter utan mat...så jag har inget att klaga över...egentligen..=)

Att han har sovit dåligt några nätter kan ju ha att göra med tanden som håller på och spricker fram...=) Så nu har han snart två små tandsingar där nere i munnen!
Som jag skrev tidigare var vi till BVC igår..Noah väger alltså 10kg och 15 g..att han inte hade gått upp så mycket den här gången gjorde ingenting tyckte hon..och när hon såg hur han öste runt i rummet så förstod hon varför han inte gått upp så mycket..=) Så det var inget att oroa sig för..skönt! Växt ytterligare några centimeter har han gjort också!!

Våren är på intågande...det har varit kanonväder flera dagar nu..såå skönt! Men såå svårt att veta vad man ska klä på Noah när man ska ut! Han är ju så varm i sig, så han svettas ju nästan jämt..men samtidigt vill man inte klä på honom för lite heller..jättesvårt verkligen! Och skinnjackan känner jag inte att jag vill börja med än, eftersom den fortfarande är lite stor...vilket den förmodligen kommer att vara hela våren..men de struntar jag i..känns så meningslöst att köpa kläder som han bara kommer kunna ha nån månad..då får de hellre vara lite för stort.. är jag dum?!

Kom på häromdagen att vi skulle vilja fotografera Noah...gick förbi ett skyltfönster och det blir ju så fina bilder..meeen dessvärre kostar det ju multum så vi får väl fortsätta fota hemma antar jag...kanske att man har råd med en syskonbild i framtiden..;0)

Igår var vi (jag, Noah, Madde & Nova) på Öppna också...jättetrevligt att komma dit litegrann och prata med andra mammor..=) Sång va de igår också...myys! Sen när vi gick hem igen stannade vi på Monroés och åt lunch...kycklingssallad med fetaost..jisses sååå gott de va!! Barnen sov i vagnen, och jag vet inte hur länge vi satt där inne..=) Sen tog vi bilarna och åkte till Jysk och ÖB..=) Har hamstrat på mig lite våtservetter till Noah! 10 kr per förpackning på ÖB, och då är det Pampers..inge skit alltså..=) Riktigt kap!

Ikväll har brorsan fest! Skulle så gärna vilja gå..men för det första är jag supertrött, och för det andra jobbar Simon till halv tolv ikväll och för det tredje så börjar Simon kvart i åtta imorgon bitti igen...Mamma ska ut, så hon kan inte vara barnvakt inatt, och jag känner inte riktigt för att stiga upp klockan 7 dagen efter...jag är väl så illa tvungen att ta de en annan dag helt enkelt...=)

Näe, nu har det här blivit en tråkig novell för er...så nu slutar jag!

Ha en trevlig lördag!

Hejja Byyn!!!


Kommentarer
Postat av: Tina

Hej igen!! Ser att du har en stor kille du oxå. ler Härligt när dem är sådär mulliga. :-)

Tänkte bara påminna dig om Gangstar, på fredag släpper dem 10 nyheter dessutom.

Var du sugen på att ha ett party??

Postat av: Jenny

Hej tjejen! :) Hur är det??

Vad stor han har blivit Noah.:)Han är så söt!

Du, jag ska ha Gangstar party hemma på söndag kl: 14.00, och tänkte höra om du kanske hade lust att komma?? :) Det vore skoj!!

Kramis

2009-03-24 @ 20:14:51
URL: http://jenkiz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Och du får självklart gärna ta med dig någon till. :)

2009-03-24 @ 20:16:58
URL: http://jenkiz.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej! Uppdatering på denna sida, TACK!! ;)

2009-03-26 @ 13:09:35
URL: http://labansmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback