Semester 9-23 juli

Sådär...nu är det slut på flängandet för vår del..ialla fall till nästa gång..=) Näe, nu har vi inget mer inplanerat på ett tag framöver ialla fall..inge längre sträckor och för tillfället känns de ganska skönt!!

Jag trivs ofta borta, men det vart lite för mycket av det goda nu..vi var inte hemma på 4 veckor! Först var vi i Italien sen bodde vi ju hemma hos mamma och sen for vi iväg på 2 veckor till..så det var väldigt skönt att komma hem...

MEN, vi har haft det väldigt bra..

Vi började med ett stopp för Våfflor hos Simons farmor och farfar i Laxå..sen for vi vidare till deras stuga i Askevik där vi tillbringade natten..Ösregnade gjorde de, men vi trotsade regnet och tog oss en tur runt omgivningen iallafall..jättefint var det där och jag ser framemot att åka dit igen när det är finare väder!



Noah med gammelfarmor och gammelfarfar!!



Vantar och mössa och det är den 10 juli..skandal!



Noah är glad fast att det regnar in på honom..=)



Min fina familj i regnet..=)

Efter Askevik åkte vi vidare till farmor Ing-Marie och Tryggve..vi tillbringade fredagsnatten där innan vi åkte vidare till Åmål på lördagen! Noah fick stanna kvar med farmor och jag och Simon åkte till Åmål och träffade Sebbe! De blev lite party och utgång i Metropolen Åmål..=) Men jag hade väldigt trevligt, faktiskt =) Haha! På söndagen drog vi med oss Sebbe ner till stugan i Köpmannebro..där blev det fiske, grillning och lite yatzy och kortspel..Vädret var ju värdelöst hela helgen, och vi fick till och med vara med om översvämningar och grejjer! Det regnade verkligen järnet!!



Såhär såg det ut på lördagkvällen..det bara regnade och regnade och regnade...Kolla det lilla trädet, så ser ni bra hur långt upp vattnet går...



Såhär såg det ut morgonen efter..lite vatten hade runnit undan, men det var fortfarande väldigt mycket vatten i ån.

De roliga var att jag fick sms från två personer under kvällen som undrade hur det var med mig och om vi mådde bra...jag fattade ingenting och till slut så började vi fundera va dom menade..gick in på nätet när vi stod i kön på väg in på krogen och vad stod högst upp.."Åmål dränkt av vatten" Underbara folk som skickar sms och blir orolig för en! Tack kära ni!



Ut till stugan måste man åka båt..vi hade världens finaste chaufför! =)


På tisdagen åkte vi till Koro till farfar och farmor Ellen!! Där är det verkligen såå härligt att vara! Man är bara..finns ingenting att göra, eller jo de gör de om man vill..men man behöver inte göra något...ingen stress..man gör de som faller en in! Riktigt återhämtningsställe..och vilken service sen..;0) haha! =) Inte för inte som det fått sitt namn..Hotell Ostepop..=) På torsdagen kom Hanna, Johan & Lisen också dit och vi hade de verkligen jättemysigt! Vi har fiskat, spelat yatzy, läst, lekt med barnen, spelat 1000, kört Merca och kört vilse..=) badat, varit till Karlstad m.m m.m



Jag & Noah tog en tur på farfars gräsklippar, kan tala om att jag passade på att klippa gräset där hemma också..superkul och åka på gräsklippare ju..=)





Han kör båt, han kör gräsklippare och jaa, han kör bil också!!



Bada bada!!



Vi fiskade en del, här har Simon kastat och Hanna dragit upp en rejäl gädda..=) Lite läskigt, men coolt..=)



Noah tyckte det var roligt att krypa i tunneln!



Brad Pitt...eller hur var de nu igen..=)



Vi var och åt lunch på ett ställe som hette Esters Café..OJ en sån god Ceasar sallad dom hade där..grymt god!



Världens finaste kusin!



Jättefint var det där, man satt ute i en trädgård och åt lunchen! Med äppelträd och blommor..fiiint!



Noah och Lisen trivdes med att springa omkring där och busa!

Fina Ellen fixade ett rejält kalas till lilla 1-åringen också! De bjöds på hamburgare, korv med bröd, potatissallad, sallad m.m. Riktigt barnkalas med andra ord..=) Extra skoj var det att två små söta1-åringar kom och firade Noah! Det var Alva och Ester, döttrar till två barndomskompisar till Hanna och Simon! Jätteroligt var det att ni kom! Såklart blev det fika efter maten också, och jag hade knåpat ihop två fin fina jordgubbstårtor med banan och blåbär...åå ni ska bara veta hur gooda dom var..=) Tack Ellen och Hasse för all tid ni la ner på att fixa med Noahs 1-årskalas! =)



En fin kalaskille! =)



Det är inte lätt att få till en bild när båda barnen tittar in i kameran samtidigt..=)



Fina Alva..



och Fina Ester kom och gratulerade Noah på hans 1 års dag!



Mmmumma! Någon ser ganska sugen ut..=)



De var smaskens med tårta!!



Kalas!!

På söndagkväll tackade vi så mycket för oss, då var det dags att fara söderut igen! Tillbaka till Köpmannebro! Med oss hade vi Hanna, Johan och Lisen! Där mötte vi upp farmor Ing-Marie och Tryggve för att tillbringa några dagar i stugan tillsammans! Vi hade hoppats på finväder, men de var väl lite si och så med det..de var inte direkt strålande solsken..men vi fiskade ialla fall litegrann och spelade spel..På måndagen firade vi ju såklart Noah som då hade sin födelsedag! Dagen till ära hade farmor bakat en tårta och Noahs gammelmormor och gammelmorfar kom också och gratulerade! Noah fick en massa fina presenter..tack! =)



Faster har spökat ut mig litegrann..=)



Nämen, vad är detta för heting..;0)



Meen, man ska väl inte bada med kläderna på!?!



Lisen och Noah vet ialla fall att man inte badar med kläderna på! =)



Mm de är gott med blåbär!...och snor..=)



Nemo trivdes när han fick springa runt på klipporna hela dagarna!!

Jag lyckades ju såklart bli förkyld också när vi var där nere..anledningen var nog främst att jag låg och sov i drag..jag kände av en förkylning redan första gången vi var dit och sov, men då bröt den inte ut..men nu efter att ha legat i drag i två nätter blev jag riktigt förkyld..de var jättejobbigt, speciellt när man är borta..Man orkar ju inte med att göra nåt och så sover man inte så bra..men nu är jag pigg igen, så det som behövdes var nog ordentligt med sömn skulle ja tro..och inte ligga i drag..=)

Nu är vi ialla fall hemma igen, och för att sammanfatta det har vi haft en bra och mysig semester! Nu får vi se när det bär av nånstans nästa gång..inplanerat är ialla fall en resa norrut kring jul och nyår..exakt när återstår att se..



Mycket regn har vi haft!

Kommentarer
Postat av: Therese

Åh tror att hela min kommentar jag nyss krev försvann. Iaf. är det superkul att få hört om eran semester och fått se alla härliga bilder. Jätte trist att vi inte kunde komma på Noahs ett års kalas men som sagt mamma hade ju också kalas den dagen. Hopas verkligen få se er nästa gång ni kommer neråt så kanske ni kan komma hit.

Hoppas det är bra med er.

Postat av: Hanna

Bra jobbat Sofie! mycket imponerande att få hop semestern på så kort tid! =) Vi ses på söndag, Angelina och Brad!

Puss och kram

Postat av: MIa

Ni verkar ha haft det uderbart! Härligt att läsa om =)

2009-07-26 @ 19:58:57
URL: http://mija83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback