Julen är här..

När till och med Simon gnäller över dålig uppdatering så kanske de är läge att skärpa till sig...=)

Självklart går den mesta tiden åt till julförberedelser! Idag började vi morgonen med att åka till ett av mina jobb! Eller ett av ställena jag vikarierar på ialla fall då, norrsätraskolan =) Där var det julmys hela dagen och bland anant en julmusikal hade dom gjort! Jätteduktigt! Noah fick också följa med och jag tror både han, eleverna och lärarna hade riktigt roligt! Efteråt skulle vi åka in till Valbo med Anna, och innan vi ens kom ut från Sandviken så hade Noah somnat..haha!! Sen blev det många timmar i Valbo!
Några julklappar blev klara, men de är fortfarande några kvar! Morgondagen ska ägnas åt en tur på ÖB, Dollar och Rusta bland annat och sen på onsdag ska vi in och trängas med folk i Gävle. Men då räknar jag med att det mesta ska vara klart, eller att jag ialla fall vet vad jag ska ha!

Igår kokade vi julskinka! Inget förkokt tjafs här inte, utan en äkta skinka! Och den blev grymt god vill jag lova!! Vi har redan ätit upp mer än hälften av den..haha!

Vi har köpt jordens roligaste spel till vårt Wii...Super Mario! Jag är helt fast..beroende!! Det är såå kul! Precis som på den gamla goda tiden, men Nintendo 8-bit! Kvällarna går alltså åt till lite tv-spelande och mys i soffan! =)

Nu ska vi fortsätta spela lite till, innan det är dags för sängen!

ha de bra!
kram


Kommentarer
Postat av: Therese

God Jul till hela familjen! Och Super Maria kan väl aldrig bli fel, när jagsjälv var gravid var jag helt fas vid ett sådant spel till vårat Wii:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback