Vart är glädjen, orken, lusten?

Grått och regnigt utomhus, litet och enformigt inomhus..
Ingen ork, ingen lust, ingen glädje..
Näe, idag är en sådan dag då allt bara känns fel,fel,fel!
Jag tror dessutom att det smittar av sig på min lilla älskling!
Han har inte sovit något på hela dagen, och är ledsen och kinkig, och vill bara tutta!
Så fort jag lägger ner honom i sängen vaknar han..vill ligga vid tutten, somnar efter 2 sekunder, jag lägger ner honom han vaknar o så samma procedur igen..Typsikt att han ska ha en bad day, när jag har en bad day..men så kan det gå!
Jag har ingen bil, så för tredje dagen sitter jag hemma och kan inte ta mig någonstans, bara det får mig att tappa all lust och bli less och irreterad..Simon måste ju ha bilen nu när han jobbar i Valbo och det är förståeligt, absolut..men det gör att jag blir fast i den här lilla lägenheten..som känns som att den är superstökig bara man har ett glas framme på bordet...(i  normala fall trivs jag bra här, men inte just idag, idag känner jag mig bara instängd)
Det är så mycket som jag borde göra..men när humöret inte finns där, finns inte lusten, och inte orken och inte glädjen..känns som att det hänger ihop litegrann! Det är till och med så mycket jag VILL göra men som lusten och orken inte finns för... Jag vill baka, jag vill duscha, jag vill fixa till namngivningen, jag vill planera, jag vill handla, jag vill laga mat, jag vill umgås osv...Men när jag väl tänker att jag ska göra nåt..så blir de bara..näe ja orkar inte.....
Ta en promenad tänker alla...jag har ingen lust till de heller..grått och regnigt=inte kul!
Jag vill ha en bil!! Men de tillåter verkligen inte ekonomin...

Åå ge mig lite lust och ork, så glädjen kommer tillbaka!
Tack och lov att jag har en underbar familj, och en liten son som förgyllerdagen med massa leenden åt mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback